Cum să depersonalizați o casă înainte de vânzare

Cand Pregătiți-vă casa de vânzare, Depersonalizarea Este un pas important în procesul de staționare la domiciliu. Acum că, practic, toți cumpărătorii își pornesc căutarea la domiciliu pe Internet, este și mai important să vă depersonalizați casa înainte de a vă lua fotografiile de listare online.Casa ta este probabil umplută cu multe elemente foarte personale care sunt unice, speciale și importante pentru dvs. și familia dvs. Pentru a vă pregăti casa pentru a vă vinde, doriți să vă eliminați personalitatea, astfel încât potențialii cumpărători să poată vizualiza modul în care propria lor personalitate va arăta în casa dvs. Pentru a face ușor pentru ei să facă acest lucru, trebuie să treceți prin casa dvs. și să vă împachetați sau să vă puneți toate articolele personale.Acesta este procesul de a vă personaliza casa.

  1. Imaginea intitulată obține frumos în timp ce dormi pasul 3
1. Pregătiți-vă emoțional înainte de a începe. Acesta este adesea cel mai dificil pas pentru vânzătorii de acasă.La vânzarea casei dvs. Scopul este de a vinde rapid la cel mai mare preț. Pentru a face acest lucru, doriți ca casa dvs. să arate bine și să atragă rapid oferte serioase. Prin urmare, doriți să vă pregătiți casa într-o manieră care să apeleze la cea mai largă gamă de preferințe ale cumpărătorilor. Când cumpărătorii cumpărăm pentru case, nu doresc să vă vadă lucrurile personale. Pentru majoritatea oamenilor, puneți-vă obiectele personale, cum ar fi fotografiile de familie și colecțiile în pregătirea pentru vânzare, este un proces foarte emoțional. Acesta este motivul pentru care primul pas în dezangajare este să vă pregătiți emoțional.Înțelegerea motivului pentru care De-personalizarea este atât de importantă pentru atingerea scopului dvs. de vânzare rapidă și obținerea celor mai bune oferte vă va face mai ușor să începeți să împachetați aceste comori personale.
  • Imagine intitulată Faceți camera dvs. să arate Pasul 8
    2. Eliminați fotografiile personale și portretele de familie. Mergeți prin casa dvs. și scoateți fotografii, picturi sau imagini care atârnă pe pereți sau setați pe contra-tops. Aceasta include și în special se aplică portretelor încadrate mari, astfel încât să nu fiți selectivi. Dacă este necesar, înlocuiți-le cu alte imagini sau lucrări de artă pe care le aveți în jurul casei dvs. Cele mai multe case vor avea prea mult pe pereți, deoarece este atât de răspândiți lucrurile pentru a evita cheltuirea banilor pe noul zid de artă. Nu uitați fotografiile de pe frigider.
  • Imagine intitulată Organizarea dormitorului dvs. Pasul 2
    3. Obțineți un cap de pornire pe ambalajul dvs. și începeți să luați acele trofee prețioase, premii și certificate încadrate. Scoateți acele lucruri de pe rafturile ambalate. Cumpărătorii nu sunt interesați de lucrurile dvs.Beneficiul suplimentar al de-personalizării este că este, de asemenea, un început bun pentru dezordrare, în special birouri și spații de lucru.
  • Imagine intitulată Rearanjați camera dvs. Pasul 12
    4. Împachetați-vă "Colecțiile".Cele mai multe case prezintă un fel de colecție personală. De la papusa comună sau colecția de animale umplute până la capetele de animale moarte moarte, care nu ocupă atenția cumpărătorului.Și multe colecții creează o mulțime de aglomerație vizuală, în special în fotografiile online.Sute de plăci antice, figurine, capace de bile sau rafturi de bere de căptușeală sunt distrag atenția și pot bloca vederea altor caracteristici ale casei.
  • Imagine intitulată Stabiliți o clasă preșcolară Pasul 7
    5. Puneți jucării și echipamente sportive sau de exerciții fizice. Ele sunt, de asemenea, considerate obiecte personale. Acest pas este important din mai multe motive. Ajută la alte două principii majore de staționare la domiciliu, "De-aglomerare" și "camere setate la tipul de cameră". Nu vrei o grămadă de jucării în sufragerie sau lucruri de antrenament în dormitorul tău.
  • Imagine intitulată Rearanjați camera dvs. Pasul 14
    6. Îndepărtați toate elementele personale care pot fi potențial controversate sau incorecte din punct de vedere politic sau social sau social. Veți avea o mare varietate de oameni și personalități care vă vizualizează casa online înainte de a decide să vizitați casa dvs. în persoană. Nu știi ce lucru mic ar putea dezactiva un potențial cumpărător, gândește opere de artă inadecvată.
  • Imaginea intitulată Fii un bun menajeră Pasul 11
    7. De-personalizați băile dvs.Cele mai multe dintre elementele din băile dvs. vor fi probabil personale, machiaj, periuțe de dinți, halat de baie etc.Cea mai bună regulă de bază este de a elimina totul de la contoarele de baie și în cadă și dușuri mai întâi.Apoi, puneți înapoi doar câteva articole decorative cum ar fi prosopul de mână, sărurile de baie sau lumânarea, dar fără produse de îngrijire personală.
  • sfaturi

    Du-te în cameră în cameră, uitându-se la toate conținutul și întrebați "Cei mai mulți alți oameni vor dori acest lucru în casa lor?".
  • Obțineți ajutor în afara. Obțineți sfatul realtorului dvs., întrebați o opinie a unui prieten, închiriați un staveric acasă sau obțineți o evaluare de staționare la domiciliu. Ei vor vedea lucruri pe care nu le faceți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar