Cum să evitați spălarea ecologică

GreenWashing, practica promovării practicilor de afaceri ca fiind mai ecologică sau mai ecologică decât sunt într-adevăr, este o problemă tot mai mare.Oamenii devin din ce în ce mai conștienți de impactul lor asupra planetei, sunt, în general, mai ecologice și au tendința de a alege servicii și produse care promovează viața verde.Greenwashing exploatează acele intenții bune și puterea de cumpărare. Din fericire, există unele tehnici care să vă ajute să evitați spălarea ecologică și greșită cu serviciile și produsele dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Evitând în verde
  1. Imagine intitulată Evitați spălarea verbelor 14
1. Definiți-vă misiunea și valorile. Când vă dezvoltați afacerea, nu treceți cu vederea Crearea unei declarații de misiune care vă va îndruma viitoarele eforturi antreprenoriale.Luați în considerare valorile, obiectivele, limitele dvs. și misiunea dvs. generală.Fiți intenționați cu alegerile dvs. de cuvinte, îmbrățișând pe deplin sensul fiecărui cuvânt, astfel încât misiunea dvs. să fie una pe care o puteți sta în urmă.
  • Misiunea și valorile dvs. se pot schimba în timp, ceea ce este perfect normal.Dacă observați că nevoile sau obiectivele dvs. se schimbă sau înțelegerea dvs. a promisiunilor verzi ale companiei dvs., este posibil să aveți nevoie să vă revizuiți declarația de misiune.
  • Dacă înțelegerea dvs. de terminologie se schimbă, să fie proactivă și să vă schimbați declarația de misiune în mod imediat.
  • Imagine intitulată Evitați spălația verde
    2. Fii specific. Specificitatea în descrierile dvs. vă va asigura că utilizați în mod intenționat cuvinte și fraze. Din cauza acestei specificitate, va trebui neapărat să înțelegeți exact ceea ce spuneți când utilizați fraze și terminologie și din cauza asta, este mult mai puțin probabil să se dezvoltă în verde.
  • De asemenea, specificitatea este utilă în vânzări, deoarece puteți să articulați în mod clar și în mod clar beneficii specifice pentru utilizarea serviciilor sau produselor dvs.
  • Imagine intitulată Evitați spălația verde
    3. Nu minți prin omisiune.O modalitate comună de spațiu verde este de a evidenția o caracteristică verde sau o caracteristică a unui produs sau serviciu și nu ia în considerare celelalte calități.La cel mai rău lucru, mai degrabă decât să nu acorde atenție acestor alte calități, unele întreprinderi cu efect de severă vor evita în mod intenționat.
  • De exemplu, ați putea sublinia faptul că mașinile dvs. sunt eficiente din punct de vedere energetic, dar nu reușesc să vorbească despre substanțele chimice periculoase necesare pentru a face ca mașina să funcționeze corect.
  • 4. Nu exagerează detaliile produsului. Greenwashing poate apărea, de asemenea, sub formă de calități exagerate ale produselor. Asigurați-vă că reprezentați calitățile verzi ale produselor dvs., deoarece acestea sunt, nu ca un procent mai mare sau o mai mare măsură. De exemplu, cu excepția cazului în care produsul dvs. este într-adevăr realizat din materiale reciclate de 100%, nu susțineți că este. Exagerarea unei cereri poate, de asemenea, face ca consumatorii să suspecteze alte revendicări pe care le faceți, indiferent dacă celelalte revendicări sunt adevărate sau nu.
  • Imagine intitulată Evitați versiunea în verde 4
    5. Evitați să faceți reclamații generale. Să fie atenți la pretențiile generale, cum ar fi "Preferabilitatea mediului", "ecologică" sau "Pământul inteligent."Acestea nu oferă cumpărătorilor informații specifice care pot fi utilizate pentru compararea produselor. Astfel de afirmații sunt lipsite de sens, cu excepția cazului în care există o explicație însoțitoare a ceea ce, exact acest lucru implică acest lucru.
  • Imagine intitulată Evitați spălarea verbelor 5
    6. Fii transparent.Compania dvs. ar trebui să fie dispusă, dacă este în măsură să creadă cererile sale verzi, să compare produsele împreună cu ceilalți, să nu ascundă nici o date și să fie deschisă la controlul afacerilor și clienților.Acest lucru arată că nu aveți nimic de ascuns și arată, de asemenea, că nu ați umflat revendicările dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Identificarea în verde
    1. Imagine intitulată Evitați spălătorii verzi Pasul 12
    1. Știți despre ce vorbești.Ca consumator, este important să fiți familiarizați cu terminologia asociată cu afacerea sau produsul pe care îl căutați la cumpărare. Este posibil să fiți familiarizați cu Lingo care promovează tehnologia verde, cum ar fi emisia neutră a carbonului sau scăzută, dar nu decideți pe un produs până când nu sunteți pe deplin conștienți de ceea ce înseamnă acești termeni. Trebuie să înțelegeți definițiile și implicațiile acestora, astfel încât să nu cumpărați din greșeală un produs greșit.
    • În calitate de consumator, trebuie să vă simțiți liber să solicitați transparența.Dacă o companie nu este dispusă sau nu este în măsură să furnizeze date despre afacerea lor, optați pentru o companie care va.
  • Imagine intitulată Evitați pașii 2
    2. Să fie atenți la fapte irelevante "verzi" asociate cu produsele. De exemplu, produsele care pretind a fi fără CFC (care nu conțin clorofluorocarburi care sunt dăunătoare stratului nostru de ozon), chiar dacă CFC-urile au fost interzise cu totul 20 de ani în urmă.Gândiți-vă la acest lucru ca o tehnică de fum și oglinzi.
  • Examinați-vă că un produs sau un furnizor face.Dacă o afirmație se remarcă în special de la alții, acest lucru ar putea fi un semn că luptați cu un fapt irelevant.
  • Ca consumator, trebuie să fiți diligent în punerea la întrebări despre impactul general al unui produs. Pentru orice produs sau serviciu pe care doriți să îl achiziționați, luați în considerare efectuarea unei liste scurte de întrebări pe care le veți cere fiecărui furnizor.
  • Imagine intitulată Evitați spălarea verzi 3
    3. Feriți-vă de cei mai mici dintre cele două rele. Acest lucru se întâmplă atunci când se face o adevărată revendicare ecologică, cum ar fi reciclată, ecologică sau naturală, care distrage atenția clientului dvs. de problema mai problematică, cu produsul.
  • Acest lucru se găsește în mod obișnuit în combinații contradictorii de produse, cum ar fi țigarete organice sau pesticide "ecologice".
  • În calitate de consumator, veți face bine să luați în considerare implicațiile și repercusiunile mai mari ale produsului sau serviciului pe care îl priviți.Dacă sunteți preocupat de albine, de exemplu, erbicide, indiferent de ce reclamații sunt făcute despre ele, nu pot fi doar ceva ce vrei să te uiți la.
  • Imagine intitulată Evitați spălătorii verzi Pasul 11
    4. Distinge între verde și durabil.Produsele durabile sunt pozitive în trepiedul de durabilitate: sănătatea mediului, vitalitatea economică și justiția socială. Ei se concentrează asupra tuturor celor trei domenii, cum interacționează cele trei zone și intenționează să reducă amprentele ecologice.Produsele verzi, pe de altă parte, se concentrează doar pe una din cele trei zone ale trepiedului de sustenabilitate.
  • Metoda 3 din 3:
    Cercetarea furnizorilor
    1. Imagine intitulată Evitați versiunea în verde
    1. Căutați certificarea ecologică din organizațiile industriale de renume.Acestea sunt concepute pentru a trimite un semnal de piață cumpărătorilor că produsele pe care le achiziționează sunt derivate din resurse care sunt gestionate de anumite standarde de mediu și sociale. Unele dintre cele mai recunoscute organizații de referință sunt: ​​Ecologo, Energy Star, Consiliul de administrare a pădurilor, Green Seal, U.S. Comisia de Comerț Federal, Leadership în proiectarea energiei și a mediului (LEED) și U.S. Consiliul de Construcții Green (USGBC).
  • Imagine intitulată Evitați versiunea în verde
    2. Căutați certificări.Unii greenwashaschave au fost cunoscuți pentru a-și inventari propriile certificări, apoi pentru a-și atinge produsele ca verde pe baza acestor certificări false.Să fie diligentă și să cerceteze certificările.Dacă nu sunt reale, rămâneți departe de acest furnizor.
  • Imagine intitulată Evitați spălării verzi Pasul 8
    3. Identificați producătorul original și / sau distribuitorul.Termenul producător de design original (ODM) este utilizat pentru a descrie companiile care proiectează și fabrică un produs și este utilizat pentru a se referi numai la producătorul original al produsului. Termenul reseller adăugat (var) este utilizat pentru a descrie distribuitorul produselor ODM. Uneori, o var ar putea spune că vor oferi un produs nou, ODM, ceea ce înseamnă că vor oferi un produs nou bazat pe componente de la un producător original. Cu toate acestea, această rețea oarecum complexă permite reseller-ului să se poziționeze pentru a fi producătorul produsului.
  • Începeți prin determinarea dacă producătorul este producătorul original (ODM) sau pur și simplu un reseller (var).Un reseller poate transmite responsabilitatea producătorului, cu scuturarea controlului inconfortabil.De asemenea, un reseller poate pretinde că sunt producător, atunci când nu sunt.Acest lucru este problematic deoarece nu vor avea transparență sau înțelegerea deplină a produsului despre care fac revendicări.
  • Ca consumator, imaginându-se dacă o companie este un producător sau reseller poate fi dificil, dacă nu imposibil.Nu există un registru național al producătorilor, astfel încât să aveți nevoie să vă bazați pe înregistrările fiscale pentru a urmări un produs înapoi la societatea-mamă.
  • Imagine intitulată Evitați versiunea în verde
    4. Profitați de indicele Greenwashing.Indicele Greenwashing a fost dezvoltat de către Mediormedia Social Marketing și Universitatea din Oregon și permite oamenilor să încarce anunțuri și apoi să le evalueze pe o varietate de criterii.Această abordare a grupului este utilă deoarece oferă o varietate de perspective despre veridicitatea generală a anunțului, precum și abordările și promisiunile sale.
  • Acest indice este benefic pentru a vă ajuta să vă exprimați vânzătorii și vă ajută, de asemenea, să vă asigurați că nu vă cunoașteți în verde propriile anunțuri.
  • Imagine intitulată Evitați spălarea verticală Pasul 10
    5. Creați cărți de raport.Trebuie să fiți diligent în toate publicitatea, comunicațiile și reprezentările produselor și o modalitate bună de a face acest lucru este cu carduri de rapoarte.Acestea sunt o modalitate excelentă de a vă monitoriza și vânzătorii.Ei ar trebui să fie transparenți și să le clasifică pe adevărul și produsele verzi nu ar trebui să fie problematice.
  • Dacă un vânzător primește o marcă scăzută sau de eșec pe cartela dvs. de raport, mai ales dacă au primit anterior mărci mari, discutați despre problemele dvs. și încurajați-le să facă schimbări pozitive.
  • Dacă refuză să facă schimbări pozitive, găsiți un nou furnizor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pur și simplu, bazându-se pe standardele legitime de mediu și organizațiile de certificare și să solicite întrebări adecvate, consumatorii pot asigura că cumpără bunurile de cea mai bună calitate "verde".
  • Furnizorii de bunuri și servicii ar trebui să fie sfătuiți să utilizeze cu succes conștiința și cererea de mediu în rândul clienților sau omologilor corporativi, dar că trebuie să fie pregătiți să valideze, să se retragă și să prezinte orice ofertă verde pentru a evita etichetarea de reacție și comercianți a consumatorilor produsul dvs. și marca dvs. ca "Greenwashed".
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar