Cum de a dezvolta o rutină de frumusețe ecologică

VIDEO

Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică prin simplificarea și ajustarea rutinei de machiaj și prin utilizarea produselor reciclabile. Simplificați rutina dvs. prin minimizarea utilizării produselor, șamponarea mai mică și reducerea cantității de apă pe care o utilizați pentru a vă curăța fața și corpul. Încercați să cumpărați produse care vin în recipiente reciclabile și care utilizează ambalaje minime. Asigurați-vă că ați citit eticheta unui produs înainte de a achiziționa produsul. Gestionați produsele care conțin substanțe chimice toxice, cum ar fi produse secundare petroliere. Amintiți-vă că realizarea tratamentelor de piele de casă este cea mai bună modalitate de a rămâne în siguranță și ecologică.

Pași

Partea 1 din 3:
Simplificând rutina de frumusețe
  1. Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică Pasul 1
1. Limitați cantitatea de produse pe care le utilizați. Publicitatea vă determină să credeți că aveți nevoie de o multitudine de produse pentru a rămâne frumos. Cu toate acestea, ca multe lucruri în viață, mai puțin este întotdeauna mai mult. Așadar, păstrați-vă rutina de frumusețe simplă prin lipirea la elementele de bază. Tot ce ai nevoie sunt un bun de curățare, toner, hidratant și protecție solară. Păstrarea rutinei dvs. de frumusețe va fi redusă pe deșeuri.
  • De exemplu, ingredientele din cremele de ochi variază ușor de la ingrediente din hidratantul de bază al feței. Cu excepția cazului în care aveți nevoie de ochi specifice pe care doriți să le întâlniți sau aveți o piele foarte sensibilă, puteți utiliza un hidratant.
  • De asemenea, nu aveți nevoie de zece creme de față diferite care fac același lucru. Lipiți de un produs care vă place. Dacă încercați un produs și nu vă place, transmiteți-l unui prieten sau unui membru al familiei, în loc să îl aruncați departe.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică Pasul 2
    2. Căutați produse multi-utilizare. Produsele multi-utilizare înseamnă mai puține deșeuri, precum și costuri. Căutați bastoane de make-up all-in-one care pot fi folosite pe buze, ochi și obraji. În plus, optați pentru hidratanți care se dublează ca protecție solară.
  • Dr. Soapul lichid de 18 in-1 al lui Bonner poate dubla ca șampon și un curățitor de piele.
  • Creioanele cu sprâncene se pot dubla ca o eyeliner de zi.
  • Întoarceți cantitățile rămase de fard de ochi într-o eyeyiner prin aplicarea acesteia cu o perie subțire înmuiată în vizină.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică Pasul 3
    3. Utilizați produsul în cantități mici. Când utilizați un produs, încercați să nu o loviți. O cantitate mică de produs va merge mult. În plus, atunci când utilizați un produs, utilizați produsul în întregime. Strângeți și utilizați fiecare uncie din produsul dvs.
  • Achiziționați un Tube Wrinkinger, astfel încât puteți obține cele mai multe din produsele dvs.
  • Sfat de experți
    Nini Efia Yang

    Nini Efia Yang

    Machiaj Artistnini Efia Yang este proprietarul Epiphany-ului Nini, un machiaj din zona San Francisco Bay și studio de păr. Specializată în machiaj de mireasă cu aproape 10 ani de experiență, munca ei a fost prezentată în revista ceremoniei, atât de iubiți și fereastra de nuntă.
    Nini Efia Yang
    Nini Efia Yang
    Artistul de machiaj

    Încercați un tampon de cauciuc pentru a obține ultimul produs din tub. Dacă aveți machiaj că nu puteți ieși din partea de jos a tubului, cumpărați tampoane de cauciuc din magazinul de containere. O să facă ușor să obțină toate produsele din container. Ei vând de fapt două dimensiuni - cele mai mari sunt perfecte pentru fundație, în timp ce cele mai mici sunt minunate pentru ruj și alte obiecte mici.

  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică Pasul 4
    4. Tăiați înapoi pe șampon. Monitorizați cât de frecvent vă spălați părul. Dacă vă spălați părul de cinci ori pe săptămână sau în fiecare zi, atunci spălați prea mult. Spălarea părului prea frecvent se fixează părul cu uleiurile naturale și lasă un reziduu. Se recomandă spălarea părului doar de două ori sau de trei ori pe săptămână.
  • Utilizați un șampon uscat între spălări pentru a minimiza uleiul în păr.
  • Minimizarea șamponului dvs. va economisi și apă și electricitate.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică Pasul 5
    5. Opriți robinetul. În timp ce vă spălați dinții, spălați-vă fața și făcând alte activități la chiuvetă, opriți robinetul. De asemenea, fii conștient de timpul petrecut în duș. Ras off două până la patru minute poate economisi patru până la opt galoane de apă.
  • Încercați să instalați un duș de duș cu apă pentru a reduce puterea de apă.
  • Utilizați șervețele faciale biodegradabile, fără clătire în loc de rutina de apă tradițională și de curățare pentru a vă spăla fața. Încercați acest lucru de câteva ori în timpul săptămânii.
  • Partea 2 din 3:
    Utilizarea produselor reciclabile
    1. Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică Pasul 6
    1. Achiziționați instrumente durabile. Utilizați periile de machiaj și periculoase din materiale reciclate sau durabile, cum ar fi bambusul. Utilizați perii care au părul sintetic, spre deosebire de părul real al animalelor. În plus, optați pentru uscătoarele de economisire a energiei pentru a reduce cantitatea de energie electrică pe care o utilizați în timp ce vă stiați părul.
    • Deconectați instrumentele de coafură atunci când nu le utilizați.
    • EcoTools are o linie excelentă de produse durabile.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică Pasul 7
    2. Puneți produsele utilizate pentru reciclare. Origins va recicla produse de machiaj utilizate de la orice marcă dacă le renunți. În plus, Magazinele Aveda vor crea noi capace din capace reciclate (cum ar fi cele mai puternice pe sticle de pastă) dacă le dați jos la magazinele lor.
  • Mac vă va da un ruj liber pentru fiecare șase rujuri pe care le aduceți înapoi la reciclare.
  • Aceste oferte sunt u.S.-specifice - acestea nu pot aplica în alte țări.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică Pasul 8
    3. Cumpărați produse care utilizează ambalaje minime. De asemenea, cumpărați mărci care utilizează sticlă pentru a-și împacheta produsele. Sticla este ușor de reciclat și puteți reutiliza borcane din sticlă în alte scopuri.
  • Pentru a reduce pe deșeuri, optați pentru săpun bare în loc de spălare corporală, care vine în sticle de plastic.
  • Ambalarea produselor pe care le puteți cumpăra de la Lush, Olivine Atelier, Compania onest, Blue Avocado și S.W. Elementele de bază sunt minime, reciclabile și durabile. De exemplu, produsele albastre Avocado sunt fabricate din 50% din țesături de sticlă reciclată post-consumator.
  • Sfat de experți
    Nini Efia Yang

    Nini Efia Yang

    Machiaj Artistnini Efia Yang este proprietarul Epiphany-ului Nini, un machiaj din zona San Francisco Bay și studio de păr. Specializată în machiaj de mireasă cu aproape 10 ani de experiență, munca ei a fost prezentată în revista ceremoniei, atât de iubiți și fereastra de nuntă.
    Nini Efia Yang
    Nini Efia Yang
    Artistul de machiaj

    Utilizați o paletă magnetică de machiaj pentru a tăia ambalajul. O mulțime de companii de machiaj vinde oale individuale de culoare ale ochilor lor. Dacă cumpărați pe aceștia, le puteți atașa doar la o tavă magnetică. În acest fel, tăiați pe ambalajul pe care îl utilizați și puteți alege culorile specifice pe care le doriți, mai degrabă decât să cumpărați o paletă întreagă doar pentru că vă place câteva dintre nuanțe.

  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică Pasul 9
    4. Evitați produsele non-reciclabile. Încercați să evitați produsele ale căror recipiente au codul de reciclare # 3, precum și un "V", care se referă la clorura de polivinil sau PVC. PVC reprezintă mari pericole de mediu, precum și pericole pentru sănătate.
  • În schimb, optați pentru recipientele din plastic cu codul de reciclare # 1, de exemplu, polietilen tereftalat (PET) și polietilenă de înaltă densitate (HDPE). Aceste materiale plastice sunt acceptate cel mai frecvent de programele municipale de reciclare a curburilor. Ele sunt, de asemenea, considerate sigure în ceea ce privește sănătatea.
  • Vizitați Pământul911.org pentru a găsi un reciclat de polipropilenă în cartierul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind produse sigure
    1. Imaginea intitulată Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică Pasul 10
    1. Citiți etichetele. Etichetele "naturale" și "all-naturale" pe care grația, sticlele multor produse pot conține în continuare substanțe chimice și aditivi toxici. Acest lucru se datorează faptului că guvernul federal nu reglementează aceste etichete. Alegeți în schimb produsele ecologice. Aceste produse conțin sigiliul organic USDA.
    • Stați departe de produsele care conțin produse secundare petroliere. Identificați produsele care conțin produse secundare petroliere caută ulei mineral, petrolatum sau parafină în etichetă.
    • Verificați produsele dvs. în baza de date a Grupului de lucru de mediu la EWG.org / skindeeep pentru a vedea cum scor pe scara de toxicitate.
    • Verificați dacă marca dvs. cumpărați produsele dvs. de la a semnat "compactul pentru cosmetice sigure" la safecosmetice.Org. Companiile care au semnat acest angajament PACT pentru a înlocui substanțele chimice dăunătoare în listele de ingrediente cu alternative. Alternative care sunt mai sigure pentru mediul înconjurător, precum și pentru sănătatea dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică Pasul 11
    2. Faceți tratamente de piele de casă. Acesta este cel mai bun mod de a ști exact ce se întâmplă în produsele dvs. de îngrijire a pielii. Folosirea produselor de casă va minimiza, de asemenea, deșeurile dvs. de mediu. Faceți măști de familie de casă, tonere și șampoane.
  • Faceți o mască de față prin combinarea ½ ceașcă de iaurt, ¼ ceașcă de miere și ½ ceasca de castravete amestecate. Aplicați pe fața dvs., lăsați-o să stea timp de 15 minute, apoi se clătește.
  • Faceți o curățare a corpului prin combinarea a 1 ceasca de cafea, ¼ ceașcă de zahăr brut sau sare de mare și 1/3 ceașcă de ulei esențial.Se amestecă și se aplică pielea umedă într-o mișcare circulară, apoi clătiți.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de frumusețe ecologică Pasul 12
    3. Consultați dermatologul. Când aveți îndoieli, faceți o întâlnire cu dermatologul dvs. Spuneți-vă dermatologului că vă ajustați rutina de frumusețe și că doriți să utilizați produse care sunt în siguranță atât pentru mediul, cât și pentru sănătatea dumneavoastră. Dermatologul dvs. ar trebui să poată recomanda unele produse excelente, precum și modalități alternative de îngrijire a pielii dvs., cum ar fi exercițiile și dieta.
  • De asemenea, ați putea întreba dermatologul dvs, "Ce alte exerciții fizice și sfaturi dietetice puteți să vă ajutați să-mi păstrez pielea și părul sănătos?"
  • WikiHow Video: Cum de a dezvolta o rutină de frumusețe ecologică

    Ceas
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar