Cum să cumpărați foi

Foi de pat sunt un produs simplu, dar alegerile pot fi copleșitoare. Un somn bun de noapte are un efect profund asupra modului în care funcționează și simțiți în timpul zilei, iar simțul foilor joacă un rol esențial în această ecuație. Asigurați-vă că alegeți foi care sunt o dimensiune corespunzătoare pentru dvs. De asemenea, ar trebui să alegeți materiale care sunt confortabile pentru dvs. De asemenea, ar trebui să luați în considerare factori precum coloranți, numărătoarea firului și prețul.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea dimensiunii potrivite
  1. Imagine intitulată Cumpărați foi Pasul 1
1. Alegeți foi pe baza dimensiunii saltelei. Foi sunt măsurate pe baza dimensiunii saltelei dvs. La un magazin departament, foile ar trebui să fie enumerate ca gemene, plin, dublu gemene, rege, regină, King California și așa mai departe. Eticheta unei foi ar trebui să vă dea un sentiment dacă este potrivit pentru patul dvs.
  • Pentru paturile twin, măsurarea standard este de obicei de 66 de 90 de centimetri pentru o foaie plată și de 39 de ori 75 pentru o foaie montată. Cu toate acestea, unele gemeni sunt duble gemeni. Acestea sunt tipurile de obicei găsite într-un dormitor de colegiu. Pentru o dublă gemene, mergeți la o foaie echipată de 39 de 80 de inch. Puteți obține cu o foaie plată potrivită pentru un pat dublu standard.
  • Pentru un pat de dimensiuni complete, dimensiunea standard a unei foi plate este de 81x96 inci. Pentru o foaie echipată, mergeți la 54x75 inci.
  • Pentru un pat de dimensiuni rege, veți avea nevoie de o foaie plată de 108x102 inch și o foaie de 78x80 inch. Pentru un pat de dimensiuni regine, veți avea nevoie de o foaie de regină de 90x102 inch și o foaie echipată cu 60x80 inch.
  • Imagine intitulată Cumpărați foi Pasul 2
    2. Măsurați înălțimea saltelei. Saltelele vin în diferite înălțimi. Unele saltele sunt mai groase decât altele. La culegerea foilor, va trebui să cunoașteți înălțimea saltelei dvs. Luați o măsură de bandă și măsurați partea laterală a saltelei. Cele mai multe saltele standard sunt de la 7 la 9 inci înălțime, în timp ce unii pot fi la fel de mult ca 16 până la 22 de centimetri.
  • Imagine intitulată Cumpărați foi Pasul 3
    3. Alegeți dimensiunea potrivită bazată pe înălțime. Dimensiunea plăcilor de buzunar variază. Dimensiunea buzunarului de care aveți nevoie depinde de înălțimea saltelei dvs.
  • O saltea care este de 7 până la 12 inci mare va avea nevoie de o adâncime de buzunar de 7 până la 9 inch.
  • O saltea care este de 13 până la 17 inci mare, va necesita o adâncime de buzunar de 10 până la 15 inci.
  • O saltea între 18 și 25 de centimetri are nevoie de o adâncime de buzunar de 15 până la 22 de centimetri.
  • Partea 2 din 3:
    Decizia asupra materialului
    1. Imagine intitulată Cumpărați foi Pasul 4
    1. Du-te pentru foi de bumbac ca prima alegere. Bumbacul este, de obicei, cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de material. Foi de bumbac tind să fie cele mai respirabile și confortabile și, de asemenea, durează mult timp. Ele sunt, de asemenea, mai puțin predispuse la riduri.
    • Bumbacul egiptean și Pima sunt, în general, cele mai bune opțiuni.
    • De asemenea, ar trebui să căutați bumbac organic 100%. Multe branduri de bumbac sunt dezactivate și de fapt conțin o mulțime de ingrediente sintetice, deci asigurați-vă că citiți eticheta și căutați verificarea faptului că materialul este 100% bumbac.
  • Imagine intitulată Cumpărați foi Pasul 5
    2. Luați în considerare foile de bambus dacă doriți o opțiune ecologică. Foi de bambus sunt adesea amestecate cu bumbac sau alte materiale. Acestea au devenit mai populare recent. Mulți oameni se bucură de foi de bambus, așa cum sunt fabricate din materiale durabile. Dacă doriți o opțiune ecologică, luați în considerare Going pentru Bamboo.
  • Bambus, de asemenea, uspează umiditatea cu ușurință. Dacă aveți tendința de a transpira foarte mult noaptea, du-te pentru foile de bambus.
  • Imagine intitulată Cumpărați foi Pasul 6
    3. Du-te pentru o foaie de lenjerie dacă locuiți într-un climat fierbinte. Dacă locuiți într-un mediu fierbinte, poate doriți să mergeți pentru foi de lenjerie. Foi de lenjerie tind să fie foarte respirabile. Ele tind să reducă căldura generală a corpului, astfel încât acestea pot fi răcoritoare într-un mediu cald.
  • Unul dezavantaj al foilor de lenjerie este că ei ridică cu ușurință. Va trebui să faceți o mulțime de călcare dacă selectați foi de lenjerie.
  • Imagine intitulată Cumpărați foi Pasul 7
    4. Alegeți țesutul drept. Weave se referă la modul în care sunt făcute foile dvs. Țesutul este important deoarece tinde să afecteze simțul foilor. Asigurați-vă că ați ales o țesătură care funcționează pentru dvs.
  • O țesătură Sateen oferă o senzație mai ușoară. Dacă vreți foi clare, du-te pentru o țesătură percale.
  • Jersey Foi, cunoscute și ca foi de tricou, tind să aibă o senzație foarte alunecoasă. Sunt, de obicei, cel mai bine evitate. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un buget și nu vă deranjează un simț alunecos, mai greu, poate doriți să optați pentru foi de jersey. Ele pot fi mai ieftine decât alte mărci.
  • Dacă locuiți într-un mediu rece, mergeți la foi de flanel din bumbac nubby. Ei tind să vă țină foarte cald.
  • Partea 3 din 3:
    Privind alți factori
    1. Imagine intitulată Cumpărați foi Pasul 8
    1. Alegeți un număr adecvat de fir. Numărul de fir al unei foi afectează moliciunea sa. Mulți oameni cred că un număr mai mare de fir înseamnă foi mai moi. Cu toate acestea, numărul de fir de exagerat al producătorului, deci acest lucru nu este neapărat întotdeauna cazul. În general, un număr de fire de peste 200 este recomandat pentru confort. Orice peste 800 este probabil inutil.
    • Puteți identifica numărul de fir fabricat prin tipul firului. Firul care este de 2 strat este adesea răsucite în jurul ei pentru a crea un număr mai mare de fir. Cu toate acestea, deoarece firul are o calitate mai puțin de înaltă calitate, acest lucru nu înseamnă că foile vor fi mai moi. Să fie atenți la foi realizate din fire de 2 straturi.
  • Imagine intitulată Cumpărați foi Pasul 9
    2. Acordați atenție finalizării. Cele mai multe coli sunt finisate cu un proces chimic pentru a le menține de la riduri. Dacă nu sunteți avertizați la produsele chimice, foile gratuite de riduri pot necesita mult mai puțin întreținere. Cu toate acestea, dacă sunteți atenți la substanțe chimice, căutați foi etichetate ca organice.
  • Imagine intitulată Cumpărați foi Pasul 10
    3. Uită-te la ce tipuri de coloranți sunt folosiți. Dacă cumpărați o foaie modelată, poate folosi o mulțime de coloranți. Foile dvs. se pot simți rigide și inconfortabile dacă nu le spălați de câteva ori înainte de utilizare.
  • Dacă aveți o sensibilitate la orice tip de colorant, evitați să obțineți foi care conțin acel produs.
  • Imagine intitulată Cumpărați foi Pasul 11
    4. Alegeți culoarea potrivită. Cele mai multe soiuri de foi vin în multe culori și modele diferite. În mod ideal, veți dori culori care se potrivesc cu schema camerei dvs. De exemplu, dacă aveți o cameră cu Wallpaper albastră, este posibil să doriți să mergeți cu foi albastre.
  • Păstrați-vă în minte culorile întunecate ascunde petele mai bine. Dacă cumpărați foi pentru un copil foarte mic, care poate avea un accident în pat, du-te pentru foi mai întunecate.
  • Pentru a oferi camera dvs. un hotel clare, proaspăt, optați pentru linii neutre sau albe.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Căutați foi care sunt etichetate "Pure-finisaj" Dacă doriți să evitați tratamentele chimice aplicate de producător pentru a adăuga un luciu sau de a reduce ridurile și micșorarea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar