Cum să devii un agricultor organic

Deși perspectivele în agricultură sunt în declinul general, cererea de alimente fără sintetice care nu au fost modificate genetic au încurajat de fapt creșterea fermelor ecologice. Atât culturile, cât și animalele au fost ridicate fără mijloace artificiale pentru milenii. Cu toate acestea, în epoca modernă, trebuie să aveți ferma inspectată și certificată oficial ca "organic" Înainte de a vă putea comercializa produsele ca atare.

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigând o experiență relevantă
  1. Imaginea intitulată Fii un fermier Pasul 22
1. Aflați ce înseamnă "organic" implică. Cresc culturi fără utilizarea de substanțe sintetice sau modificări genetice. Ridicați efectivele de lapte și efectivele de animale cu 100% hrană organică, suplimente și medicamente. Se așteaptă o perioadă de tranziție lungă de la agricultura non-organică la ecologică înainte de a vă putea comercializa ca "organic certificat."
  • Culturile non-GMO trebuie să fie cultivate pe uscat care nu a fost tratat cu substanțe chimice sintetice, îngrășăminte sau pesticide timp de trei ani înainte ca acestea să poată fi considerate organice.
  • Cobilele de lapte pot fi comutate de la non-organice la organice după o tranziție pe tot parcursul anului, care este supravegheată de un agent de certificare.
  • Păsările de curte trebuie să fie ridicate exclusiv de mijloace organice din a doua zi după incubație în continuare.
  • Mamele de animale trebuie tratate numai prin mijloace organice nu mai târziu de ultimul trimestru de sarcină pentru ca nou-născutul să fie considerat organic.
  • Imagine intitulată Fii un fermier pas 1
    2. Obțineți o poziție de intrare, ucenicie sau stagiu. Aflați INS și OUTS de agricultură ecologică prin aplicarea pentru o poziție agricolă pe o fermă ecologică certificată. Condiția dvs. către orele lungi și a muncii grele solicitate de această profesie. Cresc familiarizați cu tehnicile utilizate în agricultura ecologică. Familiarizați-vă cu anul calendaristic al fermei în ceea ce privește plantarea, recoltarea și modul cel mai bun pentru a utiliza timpul între.
  • În locul de lucru la o fermă reală, lucrul pentru o companie de grădiniță sau peisagistică vă poate învăța, de asemenea, concepte de bază similare.
  • Ucenicile și stagii pot fi găsite prin intermediul Centrului Național pentru Programul ATTRA al tehnologiei adecvate.
  • Imagine intitulată Fii un fermier Pasul 14
    3. Urmărește o diplomă în agricultură. Aplicați colegiilor sau universităților care oferă grade asociate sau de licență în agricultura ecologică. Concentrați-vă pe subiecte precum producția culturilor, economia, marketingul fermei, știința alimentară și gestionarea solului. Alăturați-vă, de asemenea, cluburilor extracurriculare dedicate agriculturii ecologice pentru a câștiga cât mai multă experiență de primă mână în afara sălii de clasă.
  • Universitatea de Stat din California-Chico, Colegiul Berea, Colegiul Dickinson și Universitatea din Massachusetts-Amherst se numără printre școli principale cu fermele ecologice certificate.
  • Câștigarea unei grade nu este o cerință pentru a deveni un agricultor organic. Cu toate acestea, educația câștigată în acest proces vă va pregăti mai bine pentru provocările viitoare.
  • Imaginea intitulată Fii un fermier pas 13
    4. Înscrieți-vă pentru cursurile de afaceri ale agricultorilor. Dacă nu sunteți în măsură să participați la un program de două sau patru ani pentru o diplomă completă, frecventați programe auxiliare concepute special pentru agricultori. Aflați cum să identificați și să utilizați resurse. Studiați cum să construiți planuri de afaceri, să gestionați finanțele și să gestionați investiții pe termen lung.
  • Astfel de cursuri sunt disponibile în persoană, online sau într-o combinație a celor două.
  • La cercetarea școlilor online, asigurați-vă că conținutul cursului se referă la clima și regiunea dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea unui plan de sistem organic
    1. Imaginea intitulată Fii un fermier Pasul 20
    1. Familiarizați-vă cu aplicația. Pentru a certifica ferma dvs. ca organic, va trebui să trimiteți un plan de sistem organic (OSP) unui agent de certificare. Înainte de a face, vizitați U.S. Departamentul de site-ul web al agriculturii pentru a descărca aplicația în sine. Du-te la Ams.USDA.Gov și căutați șablonul OSP."Revedeți documentul pentru a cunoaște informațiile exacte solicitate de agenții de certificare. Îmbunătățiți-vă șansele de a fi aprobat în timp util prin includerea tuturor informațiilor de la început.
    • ATTRA "Planuri de sisteme ecologice: agricultura de piață și sere" este o piesă de însoțitor valoroasă, care explică în detaliu cererea.
    • Repetați acest pas pentru fiecare țară suplimentară pe care intenționați să o vindeți. Organizația Națiunilor Unite au recomandat orientări pentru certificarea ecologică, dar practicile pot varia încă de la o țară la alta.
  • Imaginea intitulată Fii un fermier Pasul 12
    2. Cercetați istoria terenului. Un element important al procesului de aplicare este furnizarea unei liste de substanțe utilizate pentru tratarea solului și a plantelor în ultimii trei ani. Dacă ați achiziționat recent terenul dvs. sau sunteți în proces de a face acest lucru, asigurați-vă că cereți proprietarilor anteriori pentru aceste informații. Factor acest lucru în cronologia OSPS.
  • Dacă proprietarii anteriori au folosit substanțe care nu sunt aprobate pentru certificarea ecologică, așteaptă o așteptare mai lungă înainte de a vă putea deveni certificată.
  • Imagine intitulată Fii un fermier pas 4
    3. Creați un OSP. Planul dvs. specific va varia de la alții, în funcție de cultura dvs., de animale, mărimea fermei dvs. și alți factori. În general, ar trebui să includă toate practicile pe care intenționați să le utilizați pentru a vă ferma terenul. Detaliați următoarele domenii:
  • Procedurile exacte care trebuie adoptate și cât de des.
  • Substanțele pe care le veți folosi la toate nivelurile de producție.
  • Modul în care intenționați să supravegheați producția pentru a confirma că OSP este adoptată.
  • Orice metode utilizate pentru a preveni agricultura non-organică din apropiere de a afecta producția dvs. ecologică.
  • Imaginea intitulată Fii un fermier pas 18
    4. Contactați un agent de certificare. Vizitați U.S. Departamentul de site-ul web al Agriculturii (AMS.USDA.gov) pentru a găsi agenți care au fost acreditați de programul național organic al USDA. Căutați după nume, stat sau țară. Decide asupra unui agent bazat pe comisioanele și proximitatea fiecăruia. Lăsați-i să se uite peste OSP, astfel încât să puteți face orice modificări necesare înainte de a le seta în mișcare.
  • Imagine intitulată Fii un fermier pas 6
    5. Rămâneți în comunicare. Alertați agentul dvs. de certificare dacă trebuie să vă modificați OSP pentru a aborda problemele neașteptate după ce ați pus-o în practică. Utilizați întotdeauna forme scrise de comunicare, cum ar fi scrisori și e-mailuri, pentru a crea o înregistrare fizică. Salvați toată corespondența, în special confirmarea modificărilor dvs., în cazul în care există o dovadă a acestora mai târziu.
  • Rețineți că OSP este obligatorie din punct de vedere juridic. Atârnă pe toate documentele relevante pentru a vă proteja.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea certificării
    1. Imaginea intitulată Fii un fermier Pasul 10
    1. Au inspectat ferma ta. Evaluați succesul dvs. OSP. Pe baza cronologiei dvs. OSP, aranjați-vă cu agentul pentru ei sau cu o terță parte pentru a vă vizita ferma. Să le investigheze cu atenție operațiunea. Se așteaptă ca ei să ia mostre de sol și produse, inclusiv eșantioane de țesut de animale.
    • Pentru culturi, așteptați inspectorii să se concentreze asupra: stării câmpurilor dvs. și a solului - sănătatea culturilor dvs. și controlul dăunătorilor - instalații de irigare - echipamente.
    • Pentru animale, inspectorii vor căuta: calitatea, rațiile și achiziționarea istoriei animalelor - calitatea vieții animalelor, inclusiv situațiile de viață, îngrijirea medicală și sănătatea generală.
  • Imaginea intitulată Fii un fermier Pasul 23
    2. Acceptați decizia agentului. Primiți certificarea dvs. dacă treceți inspecția. Dacă nu, faceți toate modificările recomandate de agentul. Aranja o a doua inspecție conform cronologiei prezentate.
  • Imaginea intitulată Fii un fermier Pasul 9
    3. Reaplicați anual anual. Mențineți certificarea dvs. organică prin aplicarea anuală a recertificării. Aranja cu agentul dvs. pentru inspecții de urmărire. Dovedește că ferma dvs. funcționează în continuare conform reglementărilor.
  • sfaturi

    Certificarea este necesară numai dacă vă așteptați să câștigați mai mult de 5.000 de dolari pe an de la produsele dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar