Cum de vopsea acrilică

Dacă căutați vibrația și calitatea vopselelor de ulei fără a cheltui aproape la fel de mulți bani sau timp, atunci pictura acrilică este pentru dvs. Ridicarea picturii acrilice este un hobby împlinit și o modalitate excelentă de a produce lucrări de artă pentru casa dvs. și prietenii dvs.

Pași

Partea 1 din 4:
Obținerea consumabilelor potrivite
  1. Imagine intitulată Vopsea acrilică Pasul 1.Jpeg
1. Alegeți vopseaua acrilică. Vopseaua acrilică vine în zeci de branduri și este disponibilă fie în tuburi, fie în borcane. Achiziționarea de vopsea acrilică este una dintre cazurile rare în care este mai bine să vă împrăștiați și să obțineți un brand pricier, cum ar fi Golden sau Liquitex. Brandurile ieftine de vopsea acrilică nu sunt la fel de pigmentați ca mărcile mai scumpe și, prin urmare, vor necesita 2-3 straturi de vopsea pentru a obține aceeași vibrație și culoarea unui singur strat de vopsea cu prețuri mai mari.
  • Pentru a începe, cumpărați cele mai de bază culori: Titanium White, Mars Black, Ultramarine Blue, Alizarină Crimson și Ocher galben. Majoritatea culorilor de vopsea de care aveți nevoie pot fi făcute dintr-o combinație a celor câteva nuanțe. Pe măsură ce pictați din ce în ce mai mult, veți ști care culori doriți să adăugați la colecția dvs.
  • Tuburile de vopsea sunt de obicei preferate de începători, deoarece puteți achiziționa cantități mai mici pentru a începe, dar nu există nici o diferență de calitate între un tub sau un borcan de vopsea acrilică.
  • Imagine intitulată Paint acrilic Pasul 2.Jpeg
    2. Selectați o mână de pensule. Portbrupele sunt destul de diverse și sunt clasificate de doi factori: forma vârfului periei și materialul părului. Există trei tipuri diferite de tip de perie: plat, rotunjit și filbert (rotunjit și plat). Există multe materiale folosite pentru a face părul de pensare, dar cele mai frecvente sunt părul sintetic și de mistreț. Majoritatea pictorilor începători preferă perii sintetice într-un sortiment de puncte de vârf.
  • Vizitați un magazin de artă și simțiți câteva perii diferite pentru o idee bună despre ceea ce preferați. Perii sintetice sunt mai moi și mai ușor de curățat decât perii reale de blană.
  • Doar dacă nu sunteți în el pentru a alerga pe termen lung, nu vă împliniți pe pensule. Deși având perii de vopsea bună pentru a lucra cu poate fi benefică, este mai important să aveți vopsea de calitate.
  • Imagine intitulată Paint acrilic Pasul 3.JPEG
    3. Găsiți o paletă. Veți avea nevoie de ceva pentru a amesteca vopseaua și pentru a stoca vopsea între sesiunile de pictură. Dacă vă simțiți frugal, o hârtie sau o placă de plastic va funcționa foarte bine. Orice suprafață largă, plată și curată poate fi utilizată ca o paletă funcțională. Cu toate acestea, deoarece vopselele acrilice uscate atât de incredibil de repede, poate fi benefică să investească într-o paletă umedă de ședere. Acestea încorporează un burete umed și o hârtie specială de ședere umedă, care vă menține vopseaua umedă și funcțională timp de câteva săptămâni la un moment dat.
  • Păstrați folie de plastic sau o altă copertă de un fel de mână pentru a păstra vopseaua pe paleta pe care nu o utilizați la acel moment.
  • Dacă amestecați simultan cantități mari de vopsea, poate fi benefică să aveți mici pahare / capace pentru a stoca vopseaua între sesiuni. Acest lucru va păstra mai bine acrilicile decât o paletă acoperită din plastic.
  • Imagine intitulată Paint acrilic Pasul 4.Jpeg
    4. Decideți ce să pictați. Vopseaua acrilică este groasă și grea și, prin urmare, poate fi utilizată numai pe câteva suprafețe. Cele mai frecvente și populare suprafețe acrilice sunt întinse panza sau panza de panza, hârtie acuarelă sau lemn tratat. Ar trebui să aveți pictura de succes pe ceva care nu este gras, uleios, nici foarte poros.
  • Dacă vă este frică de pictura pe ceva scump, începeți cu hârtie de acuarelă și lucrați până la panza sau lemnul.
  • Imagine intitulată Paint acrilic Pasul 5.JPEG
    5. Adună alte obiecte mici. Cu toate elementele de bilete de mare menajere menționate mai sus, veți avea nevoie de câteva elemente suplimentare pe care le aveți în casa dvs. Veți avea nevoie de 1-2 borcane / cupe pentru apă, un cuțit de paletă, o cârpă veche sau o cârpă veche, o sticlă de pulverizare de apă pentru apă și săpun pentru a vă curăța perii de vopsea. Acestea sunt toate disponibile în magazinele de furnizare de artă dacă nu le aveți, dar nici unul dintre ele nu trebuie să fie elemente de specialitate.
  • Deoarece vopselele acrilice uscate cu notoriu rapid, ceață pictura / paleta din când în când pentru a menține vopsele umede.
  • Luați în considerare purtarea unei cămașă sau o cămașă veche în timp ce pictura pentru a preveni colorarea hainelor cu acrilicele.
  • Unii pictori le place să stabilească ziare pe tablele lor pentru a preveni mesele mari.
  • Partea 2 din 4:
    Noțiuni de bază
    1. Imagine intitulată Paint acrilic Pasul 6.Jpeg
    1. Selectați o locație bună. Ca și în cele mai multe lucruri, pictura se face cel mai bine în lumina naturală. Configurați stația de pictură lângă o fereastră deschisă sau o cameră care are o mulțime de lumină naturală. Veți putea vedea nuanțe mici în cursele de perie și culorile pe care nu le-ați putea să le alegeți altfel.
  • Imagine intitulată Paint acrilic Pasul 7.jpeg
    2. Așezați toate consumabilele dvs. Fiecare artist are propriul lor mod de a-și înființa consumabilele, dar este mai bine să le puneți pe toți să vă plac modul în care vă plac înainte de a începe pictura. Umpleți-vă borcanele cu apă, ieșiți pe pensule și vopsele pe care doriți să le utilizați și puneți-vă paleta în cea mai ideală locație. Poate doriți să vă puneți în acest moment.
  • Imagine intitulată Paint acrilic Pasul 8.jpeg
    3. Decideți asupra subiectului dvs. Ca pictor începător, este posibil să aveți o idee despre ceea ce doriți să pictați sau pe care doriți să căutați o anumită direcție. Gândiți-vă la posibilele subiecte sau modele pe care le puteți utiliza pentru prima dvs. pictură. Este mai ușor să lucrați dintr-un obiect sau o fotografie 3-D, mai degrabă decât să puneți vopsea la ceva din memorie. Dacă nu sunteți sigur ce să pictați, subiecții de vopsea ușoară pentru începători includ:
  • Un castron de fructe
  • O vază de flori
  • Obiecte în casa ta
  • Un răsărit / apus de soare
  • Imagine intitulată Paint acrilic Pasul 9.jpeg
    4. Creați o schiță brută. Dacă vă simțiți încrezători în capacitatea dvs. de a picta exact ceea ce vedeți, atunci puteți merge mai departe și săriți direct în pictura. Majoritatea oamenilor, totuși, necesită o schiță care urmează să urmeze cu peria de vopsea. Utilizați un creion regulat pentru a schița aproximativ conturul formelor majore direct pe panza dvs. - nu vă faceți griji cu privire la detalii sau umbrirea prea mult.
  • Puteți face mai multe schițe pe hârtie înainte de a vă întoarce vreodată la Canvas, doar pentru a vă asigura că sunteți încrezători în desenul dvs. de subiectul dvs.
  • Imagine intitulată Paint acrilic Pasul 10.Jpeg
    5. Se amestecă vopselele. Este o greșeală obișnuită de a amesteca vopsele pe măsură ce lucrați, mai degrabă decât să le amestecați pe toți înainte de a începe. Utilizați-vă timpul și vopsea eficient prin amestecarea tuturor vopselelor dvs. - în toate culorile de care aveți nevoie - înainte de a începe pictura. În acest caz, este mai bine să fii sigur decât să îmi pare rău prin amestecarea mai multor vopsele decât este posibil să utilizați. Puteți stoca vopsea suplimentară pentru viitoarele picturi, dar va fi aproape imposibil să amestecați o nuanță exactă de vopsea de două ori.
  • Utilizați o roată de culoare ca o referință utilă pentru amestecarea vopselelor. Toate culorile de bază pot fi făcute prin amestecarea nuanțelor primare (roșu, albastru și galben), iar culorile mai specifice pot fi făcute prin amestecarea nuanțelor primare și secundare.
  • Amintiți-vă, dacă nu puteți obține o nuanță exactă de vopsea pe care o căutați cu o paletă limitată de vopsea, puteți achiziționa aproape orice culoare pre-amestecată în formă de tub sau borcan dintr-un magazin de aprovizionare de artă.
  • Partea 3 din 4:
    Pictură
    1. Imagine intitulată Paint acrilic Pasul 11.jpeg
    1. Găsiți sursa de lumină. Schimbările de culoare în funcție de modul în care lumina lovește-o, așa că înainte de a începe să vă pictați subiectul, să localizați sursa de lumină primară. Acordați atenție acestui lucru pe tot parcursul procesului de pictură - ar trebui să aveți culori mai ușoare mai apropiate sursa de lumină și culorile mai întunecate. Poate părea elementar, dar alegerea sursei de lumină înainte de a începe, vă va ajuta să păstrați culorile pe drumul cel bun.
  • Imagine intitulată Vopsea acrilică Pasul 12
    2. Examinați compoziția subiectului dvs. Chiar dacă pictați doar un singur obiect, acesta trebuie să fie stratificat cu alte suprafețe sau fundaluri. Uitați-vă peste subiectul dvs. și determinați ce este cel mai apropiat de dvs. și ce este cel mai departe de dvs. Acordați atenție suprapunerii, schimbărilor de culoare și texturii. Veți recreați fiecare dintre aceste lucruri în pictura voastră, așa că asigurați-vă că aveți o idee bună despre cum să o faceți înainte de a începe.
  • Imagine intitulată Vopsea acrilică Pasul 13
    3. Începeți pictura fundalului. Când pictați, veți fi stratificați în sus - de aceea, pictura din spate în față este cea mai ușoară metodă. Începeți cu culorile dvs. de valoare medie, urmată de culorile cele mai întunecate și apoi mai strălucitoare, pentru cea mai ușoară aplicație.
  • Imagine intitulată Vopsea acrilică Pasul 14
    4. Adăugați în detalii de fundal. Finalizați construirea culorilor de bază, apoi adăugați detalii în fundal. Dacă este o culoare solidă, ar trebui să adăugați umbre și puncte de lumină. Dacă fundalul dvs. este modelat sau ocupat, adăugați textură și mișcare cu lovituri de perie pentru a finaliza stratul.
  • Imagine intitulată Vopsea acrilică Pasul 15
    5. Vopsea în obiecte. Pe măsură ce începeți să vă pictați subiectul, rupeți-l în forme identificabile și vopsiți pe cei în nuanțe solide. Pe măsură ce construiți forme și culori, subiectul dvs. va începe să apară. Lucrați în secțiuni mici la un moment dat, pentru a face procesul de pictură un pic mai puțin descurajator.
  • Unii pictori începători consideră că este ușor să utilizați un sistem de rețea atunci când vă pictează subiectul. Împărțiți-vă panza în părți folosind o rețea imaginară și vopsiți un întreg spațiu de rețea la finalitate înainte de a vă deplasa pe următoarea.
  • Nu uitați să adăugați mai întâi culori de valoare medie, urmate de culori mai întunecate și apoi mai ușoare. Este greu să treci peste o culoare întunecată, cu o lumină, așa că lucrul în acest fel va face stratificarea de nuanțe mult mai ușor.
  • Imagine intitulată Vopsea acrilică Pasul 16
    6. Adăugați detalii folosind diferite tehnici de vopsire. Când ați adăugat culorile și formele de bază, puteți adăuga detaliile cu câteva tehnici de vopsire diferite. Aceste se concentrează pe adăugarea texturii și a mișcării prin diferite curse de pensus și aplicații de culoare.
  • Stipple pe vopsea ținând vopseaua perie verticală și atingeți-o pe hârtie. Acest lucru funcționează cel mai bine cu o pensiune uscată și o cantitate mică de vopsea și va da aspectul multor puncte mici.
  • Utilizați un cuțit de paletă pentru a mătură pe curse largi de culoare. Pentru un aspect de vopsea grosolan, vopsea cu un cuțit de palete. Acoperiți cuțitul într-un strat gros de vopsea și mutați-l peste panza dvs. pentru a încărca straturi groase de vopsea texturată.
  • Creați o spălare de culoare prin subțierea vopselei cu apă. Acest lucru oferă un efect similar cu acuarelele, unde vopseaua se aprinde treptat pe panza ta. Acest lucru este minunat pentru crearea unui efect de gradare.
  • Imagine intitulată Vopsea acrilică Pasul 17
    7. Finalizați pictura. Acordând o atenție deosebită subiectului dvs., adăugați toate detaliile de finisare pe care le considerați necesare pentru a vă perfecționa pictura. Adesea, aceasta include ultimele daburi de lumină și întuneric, orice contururi pe care le doriți să le includeți și să terminați spălări de culoare.
  • Partea 4 din 4:
    Terminand
    1. Imagine intitulată Vopsea acrilică Pasul 18
    1. Luați în considerare adăugarea unui lac în pictura dvs. Odată ce vopseaua se usucă. Deși nu este necesar, mulți pictori adaugă un strat de finisare de lac Sigilați vopselele acrilice. Acest lucru ajută vopseaua să se îmbibască chimic la panza și să o protejeze mai bine de daune.
  • Imagine intitulată Vopsea acrilică Pasul 19
    2. Curățați perii de vopsea și stația de lucru. Este imperativ să vă curățați perii de vopsea imediat după ce ați terminat cu ei. Vopseaua acrilică poate deteriora sever și ruina perii de vopsea dacă este lăsată să se usuce în periile. Spălați periile cu apă rece și săpun până când apa rulează limpede (apă caldă / caldă va seta vopseaua în perii). Ștergeți orice vopsea pe suprafața de vopsire și clătiți borcanele cu apă.
  • Imagine intitulată Vopsea acrilică Pasul 20.jpeg
    3. Salvați orice vopsea neutilizată. Vopseaua acrilică va dura câteva luni într-un recipient etanș al aerului, deci dacă aveți în plus o parte pentru o pictură viitoare. Scoateți vopseaua în recipiente mici cu capace, sau sigilați-l în paleta de ședere umedă.
  • Imagine intitulată Vopsea acrilică Pasul 21
    4. Lăsați pictura să se usuce. Plasați pictura într-o locație pentru a se usca timp de 1-2 zile. Vopselele acrilice au un timp foarte scurt, dar ar trebui să fie lăsați într-o zonă în care nu vor fi deranjați pentru a vindeca.
  • Imagine intitulată Vopsea acrilică Pasul 22
    5. Arătați-vă opera de artă. Arta este menită a fi împărtășită, astfel încât să vă prezentați pictura acrilică nouă, astfel încât alții să vă poată vedea lucrarea. Luați-l și încadrați dacă este pe hârtie de hârtie sau panza, sau pur și simplu atârnă-o în casa ta.
  • Pentru a menține un pictura acrilică în mod corespunzător, trebuie să știți cel mai bun mod de a Curățați-l.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați tehnici avansate pe măsură ce obțineți mai multe practici. Adăugați adâncime prin texturarea, umbrirea, iluminarea și adăugarea din ce în ce mai detaliat. Picturile tale vor deveni mai bune cu timpul.
  • Dacă sunteți un ciudat îngrijit și nu doriți să obțineți mâinile dezordonate, este mai bine să purtați mănuși de latex de unică folosință sau mănuși de vinil dacă sunteți alergic la latex.
  • Practica practicilor! Poate doriți să începeți doar să faceți linii, să începeți mici! Apoi încercați să pictați un copac sau o floare. Nu vă fie frică să încercați să pictați în moduri sau stiluri diferite, cum ar fi un pictură de cursă sau personal.
  • Acordați atenție detaliilor. Calitate peste cantitate, dreapta?
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar