Cum se estimează materialele de acoperiș

Știind cum să estimați materialele de acoperiș este important. Nu numai că va ajuta să eliminați deșeurile, dar vă va asigura, de asemenea, că cumpărați suficient pentru lucrarea de acoperiș. Va trebui să calculați zona acoperișului sau dimensiunea totală a acoperișului dvs., pentru a determina cantitatea de materiale de care aveți nevoie. ThiseWill vă arată cum să estimați materialele de acoperiș pentru următorul proiect.

Pași

Partea 1 din 3:
Estimarea șindrurilor
  1. Imagine intitulată Estimare Materiale de acoperis Pasul 1
1. Găsiți imaginea pătrată a acoperișului. Măsurați lungimea și lățimea fiecărei porțiuni a acoperișului, multiplicați lungimea cu lățimea pentru fiecare plan, apoi adăugați planurile împreună pentru imaginile totale pătrate.
  • Dacă aveți un acoperiș simplu, va trebui doar să măsurați și să rezumăm cele două avioane ale acoperișului. Dacă acoperișul dvs. are dormeri, șolduri sau alte elemente complexe, nu uitați să luați în considerare zona acelor părți suplimentare ale acoperișului.
  • Din cauza acestor pante și terenuri, imaginea pătrată a acoperișului dvs. nu va fi aceeași cu imaginea pătrată a casei dvs.
  • Site-uri precum Eagleview Folosiți imagini prin satelit pentru a vă ajuta să măsurați în siguranță acoperișul.
  • Imagine intitulată Estimare Materiale de acoperis Pasul 2
    2. Determinați numărul total de pătrate. Împărțiți imaginile totale cu 100 pentru a determina numărul de "pătrate" în acoperiș.
  • Imagine intitulată Estimare Materiale de acoperis Pasul 3
    3. Determinați pachetele de șindrilă necesare pentru acoperirea acoperișului. Este nevoie de 3 pachete pentru a acoperi un pătrat dacă utilizați șindrile 3-tab, cel mai frecvent tip.
  • Imagine intitulată Estimare Materiale de acoperis Pasul 4
    4. Contul de deșeuri. Adăugați 10% la estimarea șindrurilor pentru a ține cont de deșeuri.
  • Dacă acoperișul dvs. are șolduri și văi, faceți-o de 15% din cauza deșeurilor în tăierea șindrilelor pentru a se potrivi cu văile.
  • Partea 2 din 3:
    Estimarea suprapunerii simțită (Hârtie de gudron)
    1. Imagine intitulată Estimare Materiale de acoperis Pasul 5
    1. Găsiți imaginea pătrată a acoperișului. Măsurați lungimea și lățimea fiecărei porțiuni a acoperișului, multiplicați lungimea cu lățimea pentru fiecare plan și adăugați planurile împreună pentru imaginile totale pătrate.
    • Dacă înlocuiți doar șindrile vechi, este posibil să nu aveți nevoie să cumpărați subracțiune. Cu toate acestea, aceasta este o necesitate dacă instalați un nou acoperiș.
  • Imagine intitulată Estimare Materiale de acoperis Pasul 6
    2. Găsiți numărul de pătrate. Acoperișoare măsura suprafețe în pătrate de 100 de metri pătrați (9.29 de metri pătrați). Împărțiți imaginile totale cu 100 pentru a găsi numărul de pătrate din acoperiș.
  • Imagine intitulată Estimare Materiale de acoperis Pasul 7
    3. Determinați numărul de role de suprapunere necesare. Tipul # 15 este cel mai frecvent utilizat, iar o rolă de subracțiune # 15 acoperă 4 pătrate.
  • Dacă utilizați # 15 subracțiune și panta acoperișului este mai mare de 4:12, utilizați 1 strat. Dacă panta este între 3:12 și 4:12, dublați cantitatea și puneți în jos 2 straturi.
  • Partea 3 din 3:
    Estimarea altor materiale
    1. Imagine intitulată Estimare Materiale de acoperis Pasul 8
    1. Măsurați pentru marginea de picurare. Această bandă de metal, care se află sub substrat, protejează marginea acoperișului de la putregai. Veți avea nevoie de măsurătorile greblelor și streașinului acoperișului (margini laterale și marginea inferioară). Utilizați o margine de rake pentru partea laterală a casei.
  • Imagine intitulată Estimare Materiale de acoperis Pasul 9
    2. Estimați câte unghii de acoperire de care aveți nevoie. La 4 unghii pe șindrilă de câmp, asta este aproximativ 320 de unghii pe pătrat. De asemenea, veți avea nevoie de 5 unghii pentru fiecare șindrilă de start.
  • Pentru zonele cu vânt înalte, utilizați 6 unghii pe șindrilă sau 480 de cuie pe pătrat.
  • Întrebați la magazinul de hardware cu privire la dimensiunea cuiului de care veți avea nevoie și câte kilograme sau kilograme aveți nevoie de acea dimensiune - numărul de unghii pe kilogram sau kg diferă. Unghiile ar trebui să fie suficient de lungi pentru a merge /4 Inch (1.9 cm) în acoperiș.
  • Întrebați la magazinul de hardware cu privire la cantitatea de unghii de subracțiune necesare. Utilizați întotdeauna 1 în (2.5 cm) cuie. Unghiile ar trebui să fie de la 12 centimetri distanță de-a lungul marginilor și de 24 de centimetri (61 cm) în afară în mijlocul benzii de subracțiune.
  • Imagine denumită estimarea materialelor de acoperiș Pasul 10
    3. Măsurați cantitatea de șindrilă de șold și creastă. În timp ce puteți comanda șindrile speciale de șold și creastă, puteți face propria dvs. prin tăierea unui șindros cu 3 filuri în 3 bucăți. Un pachet de șindrile cu 3 filuri va acoperi 35 de picioare (11 m).
  • Imagine intitulată Estimare Materiale de acoperis Pasul 11
    4. Să ia în considerare alte costuri diverse. În funcție de tipul de acoperiș și de furnizor, este posibil să aveți alte costuri de luat în considerare. Unele dintre celelalte costuri ale dvs. pot include:
  • Ventilație. Un sistem de aerisire joacă un rol crucial în menținerea integrității acoperișului în timpul vremii calde și reci.* Flashing. Materialul din aluminiu sau din oțel care este utilizat pentru a acoperi articulațiile de acoperiș și pentru a împiedica intrarea apei.
  • Gheață / scut de apă. Un scut de gheață este necesar numai dacă locuiți într-o zonă care este predispusă la gheață și zăpadă în timpul iernii.
  • Cizme. Acestea sunt necesare pentru a merge în jurul oricăror conducte care lipitează prin acoperiș.
  • Taxa de livrare pentru materialele dvs. (dacă există una).
  • Cum măsurați dimensiunile acoperișului dvs?

    {Măsura-un-acoperiș

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cu excepția cazului în care aveți experiență anterioară, este mai sigur să aveți un acoperiș profesionist să ieșiți și să vă măsurați acoperișul.
  • Unghiul sau pasul, acoperișul dvs. poate afecta, de asemenea, tipul, cantitatea și costul materialelor de care aveți nevoie. De exemplu, este posibil să fie necesar să plătiți dublu costul în șindrilele asfaltice dacă acoperișul dvs. are un pas de 12/12 (o creștere de 12 inci (30 cm) pe 1 picior (0.30 m)) spre deosebire de un pas 4/12.Calculați pasul de acoperiș Pentru a determina cât de abrupt pantele acoperișului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar