Cum să cumpărați vopsea de case

Cumpărarea vopselei casei poate părea o sarcină complicată și dificilă, dar nu trebuie să fie! Începeți prin alegerea tipului de vopsea pe baza a ceea ce pictați, selectați un finisaj care vă oferă aspectul pe care doriți și alegeți o culoare care se potrivește obiectivelor dvs. estetice. Apoi, utilizați un simplu calcul pentru a afla câte cutiile de vopsea aveți nevoie pentru proiectul dvs. și cumpărați vopseaua dvs. de la un magazin de vopsea, magazin de îmbunătățire acasă sau online. Vedea? Simplu!

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea tipului de vopsea
  1. Imagine intitulată Cumpărați vopsea de casă Pasul 1
1. Du-te cu vopsea pe bază de ulei pentru cea mai durabilă opțiune. Vopselele pe bază de ulei sunt lucioase, puternice și vor dura mai mult decât vopseaua de latex. Suprafața lor dură îi face să fie rezistente la pete și le puteți curăța fără a deteriora vopseaua. Dar adesea au nevoie de un primer și ei iau mult mai mult pentru a usca ceea ce face aplicarea vopselei mai consumatoare de timp.
  • Vopselele pe bază de ulei sunt, de asemenea, predispuse la mucegai și mucegai.
  • Bubbles se pot forma atunci când se aplică vopseaua pe bază de ulei, deci este nevoie de o atenție deosebită atunci când îl utilizați.
  • Imagine intitulată Cumpărați vopsea de casă Pasul 2
    2. Alegeți o vopsea de latex pentru cea mai ușoară aplicare. Vopsele pe bază de apă, cunoscute și ca vopsele latex, nu vă cer să vă pre-tratați pereții, culoarea lor nu se estompează în timp și se usucă mai repede decât vopsele pe bază de ulei. Sunt, de asemenea, suficient de puternice și flexibile pentru a rezista la deformare și crăpare care pot fi cauzate de fluctuațiile meteorologice, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în aer liber.
  • Vopselele de latex au, de asemenea, niveluri mai scăzute de emisii toxice, astfel încât acestea nu vor polua mediul în timp ce se degradează în timp.
  • Dacă locuiți în zone umede, utilizați vopsele de latex pentru rezistența lor la mucegai și creștere bacteriană.
  • Vopselele de latex sunt, de asemenea, mai ieftine decât vopselele pe bază de ulei.
  • Bacsis: Dacă intenționați să acoperiți o suprafață care are deja vopsea pe bază de ulei, utilizați vopsea latex! Vopselele pe bază de ulei sunt dificil de aplicat pe o altă vopsea pe bază de ulei.

  • Imagine intitulată Cumpărați vopsea casa 3
    3. Selectați Paint etichetat ca "exterior" pentru exteriorul casei dvs. Indiferent dacă alegeți latex sau vopsea pe bază de ulei, utilizați o vopsea de clasa exterioară dacă intenționați să o utilizați în afara casei dvs. Vopselele din clasa exterioare sunt mai rezistente la intemperii și pot rezista expunerii la lumina soarelui mai bună. Verificați dacă vopseaua poate fi asigurată că este formulată pentru utilizarea exterioară.
  • Rășina din interiorul unei vopsele proiectate pentru utilizarea exterioară îi permite să supraviețuiască meteorologiei și schimbărilor de temperatură.
  • Vopselele de calitate exterioare emit mai multe fumuri toxice, deci nu ar trebui utilizate în spații închise sau în interiorul casei tale.
  • Imagine intitulată Cumpărați vopseaua casei Pasul 4
    4. Utilizați vopsea de nivel interior pentru pereți în interiorul casei dvs. Atât vopseaua de latex, cât și vopsea pe bază de ulei au versiuni care sunt proiectate pentru a fi utilizate în interiorul casei dvs., astfel încât să alegeți o vopsea de clasa interioară dacă intenționați să pictați pereți sau suprafețe interioare. Uită-te pe partea laterală a poate sau citi descrierea produsului pentru a vă asigura că este sigur să utilizați în interior.
  • Rășinile de legare adăugate la vopseaua interioară ajută la protejarea împotriva semnelor și a petelor.
  • Vopselele interioare sunt mai puțin nocive și au pus mai puține fumuri, astfel încât acestea sunt mai sigure să folosească în interior.
  • Metoda 2 din 4:
    Selectarea finisajului vopselei
    1. Imagine intitulată Cumpărați vopsea casa Pasul 5
    1. Du-te cu un finisaj de luciu mare pentru ușile și obloanele. Vopseaua de înaltă lucioasă este super durabilă și reflectoare ușoară, ceea ce le face foarte strălucitoare și strălucitoare. Ele sunt, de asemenea, cele mai puternice și mai ușoare de curățat, ceea ce le face o alegere excelentă pentru zonele care au o mulțime de trafic și atingând, cum ar fi ușile, tăierea și obloanele de ferestre.
    • Luciu mare este prea strălucitor pentru pereții interiori ca într-o cameră de zi sau dormitor.
    • Deoarece finisajele lucioase sunt atât de reflexive, le folosesc cu ușurință.
  • Imagine intitulată Cumpărați vopselele casei Pasul 6
    2. Alegeți un finisaj semi-lucios pentru bucătării și băi. Vopselele semi-lucioase sunt excelente pentru camerele care au o mulțime de umiditate și unsoare. Sunt cu adevărat durabile și ușor de curățat, dar nu sunt la fel de strălucitoare și strălucitoare ca un luciu mare, ceea ce le face o mare alegere pentru bucătării și băi.
  • Vopselele semi-lucioase sunt, de asemenea, suficient de durabile pentru zonele cu trafic ridicat, cum ar fi ornamentele ferestrelor și ușile, dacă nu doriți strălucirea strălucitoare a luciului superior.
  • Imagine intitulată Cumpărați vopsea casa Pasul 7
    3. Alegeți un finisaj de satin pentru camera dvs. de zi și siding exterior. Finisajele vopselei din satin au unele lucioase pentru ei și sunt suficient de durabile pentru a fi curățate și curățate, deci sunt opțiuni excelente pentru camerele pe care oamenii le folosesc adesea, cum ar fi o cameră de familie, un foaier sau un hol. Sunt suficient de durabile pentru a se ridica la abraziuni, ceea ce înseamnă că rămâne mai curat și este mai ușor de spălat, făcându-l o alegere excelentă pentru siding exterior.
  • Finisajele de satin pot fi mai dificil de aplicat și vă va dezvălui loviturile de perie dacă nu se face corect.
  • Când aveți îndoieli, satinul este un finisaj bun pentru pereții interiori și plafoane.
  • Bacsis: Alegeți finisarea satinului pentru o cameră care are mai mult trafic și poate necesita o curățare mai regulată, cum ar fi dormitorul unui copil.

  • Imagine intitulată Cumpărați vopsea casa Pasul 8
    4. Utilizați o finisare de ouă pentru sălile de mese și pereți exteriori. O finisare de ouă este plată și nu are nici o strălucire sau strălucire. Este mai durabilă decât vopsea plată sau mată, dar mai puțin puternică decât satin. Dar face o treabă excelentă de a acoperi imperfecțiunile de perete, ceea ce face o alegere bună pentru sălile de mese, camere de zi și zidurile exterioare ale casei dvs.
  • Finisajele de ouă nu sunt prea luminoase și sunt o alegere excelentă pentru colectarea spațiilor.
  • De asemenea, puteți curăța finisajele de ouă mai ușor decât finisajele plate sau mată.
  • Imagine intitulată Cumpărați vopsea casa Pasul 9
    5. Selectați un finisaj plat sau mat pentru dormitoare. Vopselele plate sau matice au cel mai mare pigment și oferă cea mai mare acoperire, ceea ce înseamnă că sunt mai ieftini și mai ușor de aplicat. Dar ele sunt, de asemenea, mai dure pentru a curăța fără a deteriora vopseaua, astfel încât să le alegeți pentru camere cu trafic redus, cum ar fi dormitoarele și pepinierele.
  • Alegeți finisaje plate sau mată pentru camerele de interior care nu vor fi rotite de copii sau animale de companie.
  • Metoda 3 din 4:
    Alegerea unei culori de vopsea
    1. Imagine intitulată Cumpărați vopseaua casei Pasul 10
    1. Du-te cu o culoare pentru toți pereții exteriori. Alegeți 1 culoarea vopselei care vă place pentru casa dvs. pe care o puteți utiliza pentru a acoperi pereții exteriori ca bază. Puteți alege să adăugați diferite culori pentru uși, ornamente și ferestre, dar având o haină de bază uniformă pe pereți vă va face ca casa să apară mai lustruită.
    • Un strat de bază neutru, cum ar fi crema sau albastru pentru copii, vă va permite să utilizați alte culori pe obloane, ornamente și ușile pentru a accesa pereții.
    • Pentru un aspect vibrant și plin de viață, alegeți o culoare îndrăzneață, cum ar fi portocaliu sau aur pentru a vă picta pereții.
  • Imagine intitulată Cumpărați vopsea casa Pasul 11
    2. Selectați accentuarea culorilor pentru a merge cu culoarea principală. Alegeți o culoare diferită de vopsea pentru obloane, ușa sau ornamentele pentru a adăuga un contrast cu culoarea pereților. Selectați o singură culoare pentru ușă, obloane și tăiați sau alegeți diferite culori pentru obloane și ușa dvs. pentru a adăuga și mai mult contrast.
  • Alegeți accentuarea culorilor neutre, cum ar fi obloanele albastre marinei pe o casă cu pereți albi pentru a preveni un aspect haotic.
  • Liviți-vă casa cu culori contrastante îndrăznețe, cum ar fi roșu strălucitor pentru ușile și obloanele deasupra pereților pictate portocaliu.
  • Imagine intitulată Cumpărați vopsea de casă Pasul 12
    3. Alegeți o culoare albă sau alb-negru dacă intenționați să vă vindeți casa. Pictura din exterior sau în interiorul casei dvs. cu o culoare alb sau albă permite cumpărătorilor potențiali opțiunea de a acoperi cu ușurință pereții cu o culoare de vopsea la alegere. De asemenea, va face ca casa ta să arate mai strălucitoare și mai curată cu un nou strat de vopsea proaspătă.
  • Du-te cu un alb de bază sau o culoare albă, cum ar fi ouă, cremă sau fildeș.
  • Imagine intitulată Cumpărați vopsea casa Pasul 13
    4. Alegeți o culoare bazată pe mediul din jurul casei dvs. Alegeți culorile care se potrivesc cu peisajul înconjurător dacă doriți ca casa dvs. să se amestece în ea. Du-te cu culori care contrastează mediul pentru a vă face ca casa să iasă în evidență.
  • De exemplu, dacă aveți o mulțime de copaci verzi și tufișuri în jurul casei dvs., alegerea culorilor pământești, cum ar fi un verde ruginit sau spumă de mare verde, va completa peisajul.
  • Dacă casa ta este într-un deșert, ai putea alege tonuri roșii și portocalii pentru a se potrivi cu mediul.
  • Alegeți culorile contrastante, cum ar fi o vopsea galbenă strălucitoare dacă casa dvs. este de-a lungul apei pentru a vă face ca casa să pop în fundal.
  • Metoda 4 din 4:
    Obținerea unei vopsea suficientă
    1. Imagine intitulată Cumpărați vopseaua casei Pasul 14
    1. Măsurați și adăugați fiecare spațiu pătrat al peretelui. Utilizați o măsură de bandă pentru a măsura lungimea și lățimea unui perete pe care intenționați să îl pictați. Apoi, multiplicați lungimea și lățimea pentru a găsi zona peretelui. Calculați zona tuturor pereților pe care intenționați să o pictați și apoi să le adăugați împreună pentru a obține totalul dvs.
    • De exemplu, dacă lungimea sau înălțimea, peretele camerei dvs. de zi este de 10 picioare (3.0 m) și lățimea este de 15 picioare (4.6 m), atunci zona acelui perete ar fi de 150 de metri pătrați (14 m). Dacă aveți alte 2 pereți, planificați să pictați care au o suprafață de 80 de metri pătrați (7.4 m) și 108 metri pătrați (10.0 m), atunci măsurarea totală ar fi de 338 de metri pătrați (31.4 m).
  • Imagine intitulată Cumpărați vopsea de casă Pasul 15
    2. Împărțiți totalul cu 90% din rata de acoperire a vopselei. Luați-vă suprafața totală și uitați-vă la rata de acoperire enumerată pe vopsea pe care intenționați să o utilizați pentru casa dvs. Împărțiți-vă totalul cu 90% din rata de acoperire pentru a afla câte cutiile de vopsea aveți nevoie pentru a achiziționa pentru a acoperi întregul spațiu pătrat.
  • Împărțirea cu 90% în loc de 100 vă oferă un pic de libertate dacă aveți nevoie să utilizați mai mult vopsea decât ați așteptat.
  • De exemplu, dacă intenționați să utilizați o vopsea care are o furie de acoperire de 400 de metri pătrați (37 m) per cutie de vopsea, atunci 90% ar fi 360 de metri pătrați (33 m). Dacă aveți o măsură totală de 800 de metri pătrați (74 m), atunci va trebui să cumpărați 2.22 cutii de vopsea. Pentru a fi în siguranță, rotunjiți numărul pentru a obține 3 cutii.
  • Imagine intitulată Cumpărați vopseaua casei Pasul 16
    3. Mergeți la o îmbunătățire la domiciliu sau un magazin de vopsea pentru a găsi vopsea. Vizitați magazinul local de alimentare sau un magazin de îmbunătățire la domiciliu pentru a vă uita la selecția de vopsea pe care o au la dispoziție. Mersul la un magazin vă permite să luați la un specialist care să răspundă la întrebări pe care le aveți și să vă ajutați să alegeți vopseaua potrivită dacă nu sunteți sigur.
  • Uită-te online pentru alimentarea cu vopsea sau magazine de îmbunătățire la domiciliu în zona dvs.
  • Unele magazine departament vinde, de asemenea, vopsea.
  • Imagine intitulată Cumpărați vopsea de casă Pasul 17
    4. Comandați vopsea online dacă știți exact ce doriți. Achiziționați cutii de vopsea direct de la producător, vizitând site-ul lor și plasarea unei comenzi. Cutii vor fi expediate direct la casa ta, astfel încât nu trebuie să le luați din magazin.
  • De asemenea, este adesea mai ieftin să achiziționați vopsea online.
  • Asigurați-vă că citiți cu atenție descrierea produsului, astfel încât să știți exact ce comandați.
  • Bacsis: Verificați site-urile locale online clasificate ca Craigslist pentru a vedea dacă există vopsea pe care oamenii încearcă să o vândă. Poate fi mai ieftin decât cumpărarea de la un magazin sau producător.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar