Cum se adaugă valoare la domiciliu

Adăugarea de valoare la casa dvs. este o mare investiție, mai ales dacă doriți să o vindeți. Există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a adăuga valoare. În timp ce unele idei sunt mai scumpe decât altele, trebuie să decideți ce opțiuni se potrivesc casei dvs., nevoilor dvs. și bugetului dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Răsuciți spațiul în aer liber
  1. Imagine intitulată Cumpărați nimic Pasul 7
1. Îmbunătățiți recursul dvs. de bordură. Aceasta este primele impresii pe care oamenii le vor avea din casa dvs., așa că asigurați-vă că casa dvs. pare a fi îngrijită și primitoare. Adăuga arbuști și plante și păstrați-vă iarba bine îngrijită.
  • Dacă nu aveți suficientă curte din față sau orice curte deloc, adăugați ghivece de plante cu o mulțime de arbuști cu flori.
  • Asigurați-vă că ușa din față, iluminarea și orice alte caracteristici sunt toate în stare bună.
  • Imagine intitulată Construiți o grădină japoneză Pasul 13
    2. Peisaj curtea ta. În lunile de vară o curte amenajată este un spațiu suplimentar pentru a petrece timp în. Groom Your Yard - Adăugați niște copaci nativi, dacă aveți camera și niște arbuști înfloriți.
  • Nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani. Doar aduceți curtea până la standardele cartierului și arătați potențialul său.
  • Pentru a obține cel mai mare bang pentru dolarul dvs., încercați să vă asigurați că iarba este în stare bună - fără patch-uri uscate / moarte. Și adăugați niște arbuști sau flori în față, unde vor fi cele mai vizibile.
  • Imagine intitulată Construiți o punte de acoperiș Pasul 7
    3
    Adăugați un punte. Chiar dacă aveți o curte mare, o punte este atrăgătoare și îmbunătățește valoarea unei case. Dacă nu aveți o curte, atunci un pachet oferă un spațiu pentru a vă bucura de în aer liber.
  • Încercați să vă asigurați că adunarea punții se potrivește cu restul casei existente pentru valoarea adăugată și recursul estetic.
  • Imagine intitulată Curățați o punte Trex Pasul 2
    4. Adânc curățați exteriorul casei dvs. Curățarea exterioară a casei dvs. va face să arate mult mai plăcută și va adăuga valoare casei dvs. O opțiune pentru curățarea exteriorilor de acasă este de a folosi o mașină de spălat sub presiune care spulează apă la o viteză incredibil de mare și funcționează bine pentru curățarea suprafețelor exterioare.
  • O altă opțiune pentru curățarea exterioară a casei dvs. este de a utiliza un pulverizator de grădină pompă de mână umplut cu un amestec de apă și oxigen bleach (nu înălbitorul de clor). Pur și simplu pulverizați-l, lăsați-l să se înmoaie timp de zece minute, apoi se clătește cu apă din furtunul de grădină. Unii oameni preferă această metodă peste spălarea energiei, deoarece spray-ul de apă de mare intensitate de la mașina de spălat sub presiune poate ajunge în fisuri în care nu aparține, poate ucide plantele și alte peisaje și poate eroda lemnul și siding în timp.
  • Pentru a curăța adânc interiorul casei dvs., asigurați-vă că vă concentrați asupra lucrurilor cum ar fi praful de bază și ventilatoarele de tavan, schimbând filtrele de aer, curățând mortarul în dușurile dvs. și curățarea șemineului dacă aveți unul.
  • Partea 2 din 3:
    Actualizarea caracteristicilor care adaugă valoare
    1. Imagine intitulată Decorează o bucătărie Pasul 18
    1
    Modernizează bucătăria. Nu numai că bucătăria dvs. are dulapuri de lemn noi, blaturi și podele, dar ar trebui să fie spațioase și să aibă o mulțime de spațiu de stocare convenabil.
    • Optați pentru un contor de piatră de înaltă calitate dacă bugetul dvs. permite, dar asigurați-vă că materialele pe care le utilizați sunt comparabile pentru tipul de locuință pe care îl aveți.
    • Mulți cumpărători doresc ca toate aparatele din oțel inoxidabil, soba de top și un frigider cu gheață și apă funcționează în ușă. Acestea sunt cele mai importante actualizări de aparate pentru a face dacă vă puteți permite acest lucru.
    • Includeți cât mai multe facilități, deoarece spațiul dvs. va permite, cum ar fi un bara de mic dejun și cele mai recente aparate.
  • Imagine intitulată Pete curate de la o cadă de baie Pasul 1
    2. Actualizați băile. Acest lucru este deosebit de important pentru "en suite," daca ai una. Ca bucătării, băile sunt adesea un punct de vânzare mare. Chiar și cel mai mic upgrade poate conta pentru puncte mari cu potențialii cumpărători.
  • Considerabile un jacuzzi sau o cadă spa în baia ta master.
  • În plus, dublu chiuvete, Separați mai multe dușuri cu jet și o cameră de separare sunt toate caracteristicile de adăugare a valorii.
  • Înlocuirea unei toalete vechi este o upgrade relativ ieftină care poate avea un impact mare.
  • Actualizați-vă conductele de apă dacă este necesar, dar amintiți-vă că acest lucru nu va adăuga prea mult valoare la casa ta, deoarece cumpărătorii se așteaptă ca lucrurile ca aceasta să fie în stare de lucru.
  • Imagine intitulată Decorează o bucătărie Pasul 15
    3. Actualizați iluminatul interior. Adăugarea de noi sau actualizarea vechilor corpuri de iluminat din casa dvs. poate adăuga o mare valoare. Cele mai noi case de casă doresc casele care se simt luminoase și însorite, astfel încât să aibă o iluminare interioară adecvată este valoroasă.
  • Adăugarea iluminării încastrate în bucătărie este deosebit de utilă în creșterea valorii casei dvs.
  • Imagine intitulată Decorează o bucătărie Pasul 10
    4. Paint Camere selectiv. Pur și simplu adăugarea unui strat proaspăt de vopsea poate fi în orice cameră. Asigurați-vă că vopsiți cu atenție marginile și tăiați dacă vă faceți vopsirea. O lucrare de vopsea săracă va arăta probabil mai rău decât vopseaua existentă.
  • Investiți în vopsea bună și perii - va costa puțin mai mult, dar este încă mult mai puțin costisitor decât angajarea pe cineva să picteze camera
  • Încercați să alegeți culorile neutre pe care majoritatea potențialilor cumpărători vor găsi atractivi, astfel încât să nu trebuie să pictați peste el dacă vă decideți vreodată să vă vindeți casa.
  • Imaginea intitulată Scapă de furnici în bucătăria Pasul 18
    5. Asigurați-vă că podeaua dvs. este actualizată și în stare bună. Dacă aveți pardoseli din lemn de esență tare, profitați din plin de ea. Podelele reale din lemn de esență tare poate crește valoarea casei dvs. în mod substanțial, mai ales dacă o aveți pe tot parcursul casei.
  • Noul covoare sau pardoseli laminate de înaltă calitate sunt, de asemenea, opțiuni. Alegeți culorile și materialele naturale care merg cu totul.
  • Finalizați pardoselile (fie că este covor, laminat sau lemn de esență tare), astfel încât să fie în stare prime și să adăugați covoare de aruncare pentru o culoare mică și căldură dacă se răcește în timpul iernii.
  • 6. Adăugați rafturi pentru a crește spațiul de stocare. Rafturi noi pot fi relativ ieftine și este destul de ușor de instalat. În plus, poate contribui la îmbunătățirea apelului casei dvs. oferindu-vă spațiu pentru a afișa și a stoca elemente.
  • Partea 3 din 3:
    Luând proiecte mai mari care cresc valoarea
    1. Imagine intitulată Aplicați decalcomanii de perete Pasul 1
    1. Creați spațiu. Deschideți câteva încăperi, astfel încât să aveți mai mult spațiu de plan deschis. Creați o senzație spațioasă în casa dvs., bătând câteva ziduri. Discutați despre opțiunile dvs. cu un contractor acreditat înainte de a lua decizii drastice.
    • Asigurați-vă că luați în considerare pereții care asigură fundația înainte de a face planuri și lucrați în jurul acestuia. Puteți adăuga un pilon atractiv dacă este suficient de sigur și se potrivește cu caracterul casei dvs.
  • Imaginea intitulată se distrează cu etapa de subsol 1
    2. Finalizați subsolul. Dacă aveți un subsol neterminat, luați în considerare finalizarea acestuia și creați o cameră suplimentară. Aceasta va adăuga întotdeauna o valoare la o casă, astfel încât investiția va merita. Puteți chiar să-l păstrați simplu prin finalizarea pereților și prin covoare podeaua.
  • Adăugarea spațiului de podea viabilă la casa dvs. va adăuga întotdeauna valoare la domiciliu.
  • Imagine intitulată Run cabluri TV în spații de perete din mansardă sau spațiu de subsol Pasul 1
    3. Adăugați izolație sau terminați mansarda. Dacă aveți un mansardă cu spațiu util, trebuie să vă maximizați potențialul și să utilizați spațiul ori de câte ori este posibil. Lucrați în jurul oricăror canale și mașini existente pentru a maximiza zona pe care o puteți utiliza pentru acest proiect.
  • Acest lucru ar putea include finalizarea unui mansardă neterminată (adăugarea de coli și podele), astfel încât să creeze o cameră complet nouă în casa dvs.
  • Sau puteți dori doar să adăugați izolație și pardoseli parțiale în spațiul dvs. de mansardă existenți, astfel încât să adauge o opțiune de stocare separată în casa dvs.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că există o limită a cât de mult poate crește valoarea dvs. de origine, deoarece casele din cartierul dvs. vor influența prețul. Puneți cât mai multă muncă este necesară și nu mai mult, deoarece la un moment dat prețul va înceta să crească indiferent de ceea ce adăugați.
  • Poate doriți să discutați modalități de adăugare a valorii casei dvs. cu un imobiliar sau un evaluator, astfel încât să nu pierdeți bani. Adăugați costul renovării și comparați-le cu valoarea adăugată la domiciliu. Dacă costurile sunt mai mari, va trebui să vă regândiți renovările.
  • Avertizări

    Nu vă renovați niciodată casa într-un punct în care nu vă puteți permite. De exemplu, dacă utilizați toate capitalurile proprii ale casei dvs. de a plăti pentru renovări, iar prețul locuințelor scade, veți rămâne cu plăți mai mari. Valoarea trebuie adăugată în cadrul bugetului dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar