Cum să decoreze un subsol

Cu surse limitate de lumină, plafoane scăzute și țevi expuse, subsolurile pot fi greu de decorat. Din fericire, există o mulțime de soluții de proiectare care pot străluci chiar și cea mai întunecată cameră. În timp ce terminați subsolul dvs. este cea mai expansivă opțiune, este costisitoare și necesită profesioniști licențiați. Upgrade-urile ușoare și ieftine pot îmbrăca un subsol neterminat fără a sparge banca. Pentru spațiile finite și neterminate, mobilierul cu profil redus, oglinzile și verdeața pot face ca subsolul dvs. să se simtă ca și cum este de fapt deasupra solului.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea proiectului dvs
  1. Imagine intitulată Decoreaza un subsol Pasul 1
1. Setați prioritățile și planificați un buget. Listează dorințele și nevoile dvs. în ordinea importanței. Estimați costul fiecărui element, adăugați-le pentru a găsi costul total și a compara această figură cu economiile, liniile de credit sau alte mijloace de plată pentru proiect. Estimați costurile pentru câteva scenarii: total prioritățile dvs. trebuie să aibă, să creați un plan cu nevoile dvs., plus câteva dorințe și estimați cât de mult ar costa subsolul ideal.
  • De exemplu, gips-carton ar putea fi o necesitate, un plafon cu iluminat încastrat ar putea fi un plus, iar adăugarea unei băi ar putea fi ideală.
  • Costurile de muncă și materiale variază în funcție de locație, dar puteți căuta online pentru calculatoare care oferă estimări brute. Dacă doriți să vă terminați subsolul, încercați să includeți o contingență de 15-20% în bugetul dvs.
  • Dacă aveți economii limitate, puteți vedea, de asemenea, dacă vă calificați pentru un împrumut de îmbunătățire la domiciliu.
  • Imagine intitulată Decorează un subsol Pasul 2
    2. Finalizați subsolul dvs. dacă bugetul dvs. permite. Aflați ce vă puteți permite, apoi planificați domeniul proiectului dvs. în consecință. În funcție de starea subsolului dvs. și de așteptările dvs., ar putea costa oriunde între 6000 și 20.000 de dolari (USD) pentru ao termina. Dacă vă dați totul, bugetul dvs. ar trebui să fie de aproximativ 10 până la 15% din valoarea casei dvs.
  • Cheltuieli specifice depind de proiect. Încadrarea și instalarea gips-cartonului pot costa între 1.500 și 3.000 de dolari, în funcție de dimensiunea zonei. Adăugarea unui plafon va costa încă 1.250 $ la 1.500 $.
  • Așteptați să plătiți un electrician de 50 $ la 100 USD pe oră. Un proiect mare, ca o cameră de divertisment, poate rula între 2.000 $ și 4.000 de dolari.
  • Dacă există instalații sanitare existente, o baie ar putea costa 500 $ la 1000 $. Cu toate acestea, construirea unei băi complete de la zero va costa cel puțin 6.000 de dolari. Stabilirea pentru o jumătate de baie vă poate ajuta să vă tăiați bugetul.
  • De asemenea, veți avea nevoie de permise și inspecții, care pot adăuga oriunde de la 100 la 3.000 $.
  • Imagine intitulată Decorează un subsol Pasul 3
    3. Faceți upgrade-uri ușoare și ieftine dacă aveți un buget mai mic. Pentru o etichetă de preț mai mică, faceți remedii rapide, ieftine la un subsol nefinisat sau parțial finalizat. Fixele cosmetice includ gresie de covoare sau covoare de suprafață, mobilier și accesorii și upgrade-uri ușoare de iluminat.
  • Un covor sau covoare de covoare poate costa aproximativ 100 până la 200 de dolari (sau mai mult, în funcție de zona de calitate și acoperire). Fixele rapide de iluminare, cum ar fi șirurile și luminile tuburilor, ar trebui să costă mai puțin de 100 USD. Mobilierul și accesoriile noi ar putea costa sute sau mii de dolari, dar cumpărarea pieselor secundare vă vor reduce costurile.
  • Imagine intitulată Decorează un subsol Pasul 4
    4. Transformați subsolul într-un spațiu care se potrivește nevoilor dvs. S-ar putea să puteți crea mai multe camere dacă subsolul și bugetul dvs. sunt suficient de mari. Dacă lucrați cu spațiu și fonduri limitate, creați o singură cameră care se potrivește stilului dvs. de viață. Ar trebui să beneficieze suficient pentru a justifica costul de decorare a acestuia.
  • De exemplu, creați o cameră de familie dacă doriți un loc de hangout confortabil.
  • Dacă lucrați de acasă sau aveți nevoie de un spațiu mai productiv, transformați subsolul într-un birou.
  • Ați putea configura o cameră de joc sau o bar dacă vă placeți oaspeții distractivi sau doriți să decorați spațiul în jurul unei baze de piscină sau la tabelul Ping Pong pe care îl dețineți deja.
  • Imagine intitulată Decorează un subsol Pasul 5
    5. Lucrați ferestre, mașini și alte corpuri de design în designul dvs. Decora zona din subsolul dvs. care primește cea mai natural lumină. Dacă îl terminați și doriți un aspect lustruit, construiți pereți pentru a ascunde încălzitorul, cuptorul și alte mașini de apă caldă.
  • Dacă faceți doar îmbunătățirea unui subsol finalizat parțial, încorporați conductele și conductele în aspectul dvs. Lustruiți-le sau pictați-le o culoare strălucitoare pentru a adăuga interes. Pentru un aspect mai curat, vopsea țevile, grinzile și pereții albi sau gri deschis.
  • Imaginea intitulată Decorează un subsol Pasul 6
    6. Utilizați elemente de la sus pentru a vă menține proiectul consistent. Elemente de proiectare consistente vor face ca subsolul să se simtă ca o extensie naturală a spațiului livrabil al casei dvs. Dacă sunteți într-un buget, opțiuni simple cum ar fi culorile vopselei pot adăuga continuitate.
  • Dacă instalați gips-carton la parter, adăugați tablouri și semifabricate la mimică la etaj. Dacă nivelul principal are formarea de coroană, includeți-o și în subsol.
  • Imaginea intitulată Decorează un subsol Pasul 7
    7
    Închiriați un contractor, instalator și electrician pentru a termina subsolul. În timp ce vă puteți ocupa de modificările cosmetice și upgrade-urile ușoare pe cont propriu, veți avea nevoie de profesioniști pentru a gestiona o renovare completă. Un contractor vă poate ajuta să planificați aspectul, să supravegheați proiectul și să vă asigurați că sunt luate măsuri de precauție pentru a evita deteriorarea structurii casei dvs. Cablarea și instalațiile sanitare trebuie, de asemenea, să fie instalate profesional.
  • Cereți familiei, prietenilor sau unui inspector local de construcții pentru recomandări. De asemenea, puteți găsi un contractor licențiat aici: https: // remodelingdoneright.Nari.Org / Nari-Profesioniști / Find-A-Professional-Remoder.
  • Obțineți oferte de la cel puțin 3 contractori. Asigurați-vă că fiecare contractor este licențiat în statul dvs., căutați recenzii online și întrebați dacă acestea pot oferi referințe din partea clienților mulțumiți.
  • Imagine intitulată Decorează un subsol Pasul 8
    8. Includeți impermeabilizarea în bugetul dvs. Asigurați-vă că subsolul dvs. este cât mai eronat este posibil, este vital dacă doriți să îl transformați în spațiu util. Dacă aveți probleme de scurgere, inspectați-vă jgheaburile și extindeți descendenții la cel puțin 10 picioare (3.0 m) de la casa ta. Dacă proprietatea dvs. este pe un deal, consultați un arhitect peisagistic pentru a regla solul din jurul fundației casei dvs.
  • Alte surse de umiditate ar putea include fisuri în fundație sau pereți exteriori, probleme de sanitare și godeuri defecte sau cadre de ușă. Dacă aveți probleme persistente de umiditate sau mucegai, consultați un inspector de clădiri sau un contractor licențiat.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând upgrade-uri ușoare
    1. Imaginea intitulată Decorează un subsol Pasul 9
    1
    Vopsea rafturile expuse În albul albului. Pictura expusă pe grinzi albă va face ca plafoanele să apară mai mari. De asemenea, puteți atrage atenția de la țevi sau canale care rulează de-a lungul tavanului, picându-le și albă.
  • Imagine intitulată Decorează un subsol Pasul 10
    2
    Sigiliu sau vopsea Podele de subsol de beton. Dacă adăugarea unui subfloor și covoare sau țiglă nu este în bugetul dvs., sigilați podelele cu 2 până la 3 straturi de vopsea epoxidic. Clarificați totul din spațiu și curățați mai întâi etajele. Utilizați o rolă pentru a aplica vopseaua pe zone largi și o perie pentru a picta marginile.
  • Ați putea să mergeți cu un gri deschis sau maro sau să utilizați o culoare mai energică, cum ar fi albastru sau verde.
  • Achiziționați vopsea epoxidică online sau la un magazin de îmbunătățire la domiciliu. Citiți cu atenție instrucțiunile și amestecați vopseaua conform instrucțiunilor. Fiecare strat va avea nevoie de timp pentru a vindeca, deci verificați instrucțiunile pentru a vedea cât timp va trebui să părăsiți podeaua neperturbată.
  • Imagine intitulată Decoreaza un subsol Pasul 11
    3. Caldați spațiul cu covoare de suprafață sau plăci de covoare. Chiar și după pictura podelelor de beton, lăsându-le goale va face ca spațiul să se simtă rece și neinvitând. Aruncați covoarele de zonă pentru a adăuga căldură și pentru a defini spațiile. De asemenea, puteți utiliza plăci de covoare, care sunt mai permanente decât covoarele, dar sunt încă ușor de instalat.
  • Dacă aveți de-a face cu un spațiu mare, utilizați un covor sau un covor pentru a defini o porțiune din ea ca o cameră distinctă. Plasați o canapea și scaune în jurul unui covor sau mochetă, adăugați o masă de cafea în mijloc și montați un televizor pe perete sau pe o consolă. Utilizați strategii similare pentru a împărți zona în camere cu alte scopuri.
  • Imagine intitulată Decorează un subsol Pasul 12
    4. Atârnă perdele pentru a împărți un spațiu mare. Ați putea crea camere individuale prin înșurubarea unui sistem de urmărire a cortinei într-un joist de tavan. Pentru o opțiune mai ușoară, mai puțin costisitoare, sârmă de fixare a șirului peste subsol, și atârnați perdele sau foioase din ea.
  • Sistemele de tracțiune pentru camere de divizare sunt disponibile online și la magazinele de îmbunătățire la domiciliu. Un picior de 12 (3.7 m) Track costă în mod obișnuit aproximativ 100 de dolari.
  • Imaginea intitulată Decorează un subsol Pasul 13
    5. Îmbunătățiți iluminarea cu lumini de șir industriale și nuanțe clip-on. Ferestre mici (sau deloc), corpuri de iluminat scoase și becurile goale fac cele mai multe subsoluri se simt sumbre. Hang șiruri de lumină industriale sau benzi de iluminat de-a lungul grinzilor de susținere pentru a lumina spațiul. Acoperirea becurilor goale cu nuanțe de clipuri le va împrumuta un aspect mai curat și se înmoaie lumina pe care o emită.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de mobilier și accesorii
    1. Imagine intitulată Decorează un subsol Pasul 14
    1. Umpleți pereții goliți cu biblioteci alb ieftine. Achiziționați biblioteci modulare sau vopsea un sortiment de biblioteci secundare albe. Aranjați-le pe pereții subsolului dvs. pentru a ascunde blocurile goale și pentru a conferi un aspect curat și personalizat.
    • Dacă doriți să le pictați, altul decât alb, mergeți la o umbră mai ușoară. Culorile luminoase vă vor ajuta să extindeți și să lumineze spațiul.
    • Afișați cărți, Knick-Thors și obiecte decorative pe biblioteci pentru a face ca spațiul să se simtă mai îngrijorat.
  • Imagine intitulată Decorează un subsol Pasul 15
    2. Hang oglinzi mari pentru a extinde spațiul. Oglinzile mari pot deveni scumpe, astfel încât să faceți cumpărături la magazinele de economii, vânzările imobiliare și magazinele de expediere. Atârnă o oglindă la un punct strategic, cum ar fi de-a lungul unei ferestre, pentru a dubla lumina naturală a subsolului tău.
  • Imagine intitulată Decorează un subsol Pasul 16
    3. Ascunde colțurile inestetice și adăugați confruntare cu plante înalte. Adăugarea verdeață face ca un subsol să se simtă ca și cum este de fapt deasupra solului. Dacă subsolul dvs. devine puțin sau fără lumină naturală, obțineți un copac artificial de bună calitate.
  • Imagine intitulată Decorează un subsol Pasul 17
    4. Utilizați mobilier cu profil redus pentru a face ca plafoanele să apară mai mari. Indiferent dacă îmbrăcați un spațiu neterminat sau decorarea unui subsol finit, înălțimea plafonului este probabil o problemă. Furnizați subsolul dvs. cu o canapea, scaune, birou și alte piese care sunt la fel de scăzute la sol.
  • De exemplu, o canapea cu o spate în jurul valorii de 33 cm (84 cm) este o alegere bună cu profil redus.
  • Dacă achiziționați noi mobilier cu profil redus, la o dată nu este în bugetul dvs., păstrați-vă ochii pentru scorurile secundare. Au răbdare, și achiziționați treptat piese ieftine la magazinele de economii, magazinele de expediere, vânzările imobiliare și Craigslist. De asemenea, puteți vedea dacă vreun prieten și rude caută să scape de mobilier adecvat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar