Cum se calculează prețul pe picior pătrat pentru pictura casei

Pictura O casă este o treabă mare. Indiferent dacă intenționați să faceți singur sau să angajați un pro, este o idee bună să estimați costurile de a vă picta casa înainte de a începe. Pentru a calcula prețul pe pătrat pătrat de pictura unei case, va trebui să începeți prin calcularea zonei suprafețelor pe care intenționați să o picteze. În plus față de factoringul în prețul vopselei, va trebui să acoperiți fiecare zonă, va trebui, de asemenea, să luați în considerare costul instrumentelor dvs. Dacă aduceți un profesionist, vă vor percepe pentru munca lor, precum și pentru consumabile.

Pași

Metoda 1 din 3:
Măsurarea casei dvs.
  1. Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 1
1. Înmulțiți perimetrul casei prin înălțimea de acoperiș pentru a măsura exteriorul. Pentru a calcula zona pereților exteriori, măsurați perimetrul casei sau lungimea combinată a tuturor pereților exteriori. Excludeți porțele sau alte "anexe."Înmulțiți perimetrul cu înălțimea liniei de acoperiș sau locul în care partea superioară a unui perete exterior întâlnește acoperișul. Dacă casa dvs. are Gables (părțile de vârf ale acoperișului), adăugați jumătate din înălțimea unei povestiri la înălțimea totală a acoperișului pentru a obține o aproximare a zborului al zonei, inclusiv Gables.
  • Cele mai multe case au o înălțime de 9 picioare (2.7 m) pe poveste. Adăugați 4.5 picioare (1.4 m) pentru a ține cont de orice gable.
  • De exemplu, dacă casa dvs. este de 24 de picioare (7.3 m) cu 35 de picioare (11 m) și 2 povestiri înalte, zona în picioare pătrate ar fi (24 + 24 + 35 + 35) x (9 + 9 + 4.5) = 118 x 22.5 = 2,655.

Bacsis: Nu vă deranjează să scăpați zona oricăror ușii sau ferestre din măsurarea dvs. Vopseaua suplimentară vă va termina pe baza acestui calcul poate fi utilizată pentru a acoperi lucrurile, cum ar fi porțele, balustradele și ramele de ferestre.

  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 2
    2. Înmulțiți perimetrul camerei prin înălțimea plafonului pentru a găsi zona de perete. Pentru a estima costul de a picta o cameră, găsiți zona totală de perete a camerei. Măsurați perimetrul camerei (lungimile combinate ale tuturor laturilor) și se înmulțește cu înălțimea tavanului.
  • De exemplu, dacă perimetrul camerei dvs. este de 55 de picioare (17 m) și tavanul este de 10 picioare (3.0 m) Înalt, zona pereților este de 550 de metri pătrați (51 m).
  • Dacă camera are uși și ferestre, măsurați zona fiecăruia și o scăpați din zona de perete pentru o estimare mai precisă. Înmulțiți lungimea fiecărei ușă sau fereastră prin lățimea sa pentru a găsi zona.
  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 3
    3. Măsurați zona plafoanelor dacă intenționați să le pictați. Dacă o să-ți pictezi plafoanele, va trebui să le fati mai bine. Măsurați lungimea plafonului și înmulțiți-o cu lățimea pentru a obține suprafața totală.
  • De exemplu, dacă plafonul este de 12 picioare (3.7 m) cu 10 picioare (3.0 m), zona este de 120 de metri patrati (11 m).
  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 4
    4. Măsurați orice ușă, ferestre și tăiați planificați să pictați. În plus față de pereți și plafoane, vă recomandăm să vă pictați ușile și ușile, precum și la alte feluri, cum ar fi panourile de bază. Pentru a salva problemele de măsurare a fiecăruia dintre acestea individual, puteți utiliza aceste trucuri pentru a obține o estimare bună:
  • Cele mai multe uși sunt 21 de metri pătrați (2.0 m), deci multiplicați acea zonă cu numărul de uși pe care intenționați să o picteze.
  • De asemenea, fereastra medie este de 15 metri pătrați (1.4 m). În timp ce nu veți picta ferestrele, cantitatea de vopsea ar trebui să le acoperiți, ar trebui să fie, de asemenea, cât de mult ar trebui să acoperiți ramele de ferestre și cadrele ușilor într-o cameră dată.
  • Pentru a estima zona plăcilor de bază, calculați perimetrul camerei și scădeți 3 picioare (0.91 m) pe ușă. Multiplicați-vă că, prin lățimea tăiată a tabloului de bază (E.G., .5 picioare (0.15 m).
  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 5
    5. Repetați acest proces cu fiecare cameră pentru a găsi suprafața totală. Pentru a determina imaginea totală a pătratului pe care doriți să o acoperiți, măsurați toate suprafețele pe care doriți să le pictați în întreaga casă, inclusiv pereți, tavane, uși și ornamente. Adăugați rezultatele.
  • De exemplu, acest lucru ar putea genera o suprafață totală de 2.350 de metri pătrați (218 m).
  • Metoda 2 din 3:
    Estimarea costurilor DIY
    1. Imagine intitulată Calculați prețul pe pătrat pătrat pentru pictura casei Pasul 6
    1. Urmați regula de 1 galon (3.8 l) de vopsea pe 400 de metri pătrați (37 m). În timp ce acoperirea exactă vă puteți aștepta va varia în funcție de tipul de vopsea pe care îl utilizați și de suprafața pe care o pictați, aceasta este o regulă bună de degetul mare. Împărțiți numărul total de metri pătrați pe care trebuie să-l pictați cu 400 pentru a determina cât de multe galoane de vopsea aveți nevoie.
    • De exemplu, puteți acoperi 850 de metri pătrați (79 m) cu 2.13 galoane (8.1 l) de vopsea (sau 3 galoane (11 l), rotunjind până la cel mai apropiat galon).
    • Pentru zone mai mici, puteți folosi regula că 1 litru american (0.95 L) de vopsea acoperă 100 de metri pătrați (9.3 m).
    • Dacă aveți nevoie de mai multe straturi de vopsea, înmulțiți estimarea dvs. de numărul de haine pe care intenționați să îl utilizați. De exemplu, dacă trebuie să utilizați 2 straturi de vopsea într-o zonă de 400 mp (37 m), veți avea nevoie de 2 galoane (7.6 l) de vopsea.
  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 7
    2. Faceți o listă a tipurilor individuale și a culorilor vopselei de care aveți nevoie. Probabil că nu vă va picta casa cu o singură culoare, iar diferitele suprafețe necesită și diferite tipuri de vopsea. Înainte de a începe bugetarea, determinați câte tipuri diferite și culori de vopsea veți avea nevoie. Știind ce fel de vopsele veți obține vă va ajuta să calculați costurile mai precis.
  • De exemplu, ați putea dori să utilizați vopsele pe bază de apă mată pe majoritatea pereților interiori, dar utilizați vopsele pe bază de ulei lucios, rezistent la apă în baie și bucătărie.
  • Pentru suprafețele exterioare, cum ar fi sidingul sau puntea dvs., veți avea nevoie de vopsele de latex grele care se pot ridica la elemente. Căutați o vopsea combinată și un primer care va adera bine la cele mai multe suprafețe.
  • Va dori probabil ca cel puțin o culoare de vopsea exterioară și cel puțin o culoare de vopsea interioară, plus cel puțin o culoare suplimentară pentru ornamente.
  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 8
    3. Căutați prețul pe 1 US Gal (3.8 l) din tipurile de vopsea doriți. Majoritatea vopselelor costă între 20 și 70 USD pe 1 US Gal (3.8 l). Treceți prin lista de vopsele dorite și căutați prețul pentru fiecare.

    Bacsis: O etichetă de preț ridicată sau o cerere de garanție impresionantă nu garantează neapărat cea mai bună calitate. Testarea rapoartelor de consum a constatat că mai multe dintre cele mai durabile vopsele exterioare sunt în gama de 30 de dolari.

  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 9
    4. Înmulțiți prețul pe 1 US Gal (3.8 l) Prin cantitatea de vopsea de care aveți nevoie. Pentru a afla cât de mult veți cheltui pe vopsea, uitați-vă la cantitatea de vopsea de care aveți nevoie pentru a acoperi fiecare suprafață în casa dvs. Spargeți-l de tipul de vopsea de care aveți nevoie pentru fiecare suprafață, apoi multiplicați cantitatea de vopsea necesară prețului vopselei. Adăugați toate sumele împreună pentru a obține prețul total.
  • De exemplu, dacă aveți nevoie de 3 galoane (11 L) de vopsea de interior satin la 35 USD la 1 galon (3.8 l), costul va fi de 105 USD.
  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 10
    5. Factor în costul instrumentelor de pictură. În plus față de vopsea, va trebui, de asemenea, să plătiți pentru unelte, cum ar fi perii, role, tigăi vopsele și cârpe de vopsea. În timp ce costul total al consumabilelor va varia în funcție de dimensiunea casei dvs. și cât de elaborați lucrarea de pictură va fi, vă puteți aștepta să plătiți cel puțin 150 USD. Va fi probabil nevoie de:
  • Pastă de patching
  • Un instrument 5-în-1 pentru răzuirea vopselei, eliminând unghiile și scoaterea vechii caulk și chit
  • Bandă de mascare pentru crearea marginilor curate și protejarea orizilor
  • Cel puțin 2 perii de vopsea
  • Cel puțin 1 rolă de vopsea
  • O tavă cu role de vopsea
  • Un pol de extensie pentru role de vopsea
  • Picături de cârpe
  • Mânuși de muncă
  • Ochelari de protectie
  • O tremurătoare
  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 11
    6. Împărțiți costul total de zona casei dvs. pentru a estima prețul pe picior pătrat. Odată ce aveți o estimare a minciunilor cu privire la cât de mult veți fi cheltuiți, împărțiți acest număr de către imaginile aproximative ale casei dvs. Utilizați suprafața totală pe care ați măsurat-o în timp ce aproximați cât de mult vopsea aveți nevoie pentru fiecare parte a casei.
  • De exemplu, dacă ați estimat că va costa aproximativ 3.000 de dolari pentru a vă picta casa, iar zona casei dvs. este de 2.315 de metri pătrați (215.1 m), atunci prețul pe picior pătrat pentru a picta casa ta este de aproximativ $ 1.30.
  • Metoda 3 din 3:
    Calculul costurilor pentru un loc de muncă profesional
    1. Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 12
    1. Uită-te la varsta de prețuri de pictură standard pentru dimensiunea casei dvs. Utilizați o estimare brută a dimensiunii casei dvs. pentru a obține o idee de la minge de la cât de mult va costa o lucrare de vopsea profesională. Încercați să faceți o căutare online utilizând termeni precum "Estimarea costului picturii pentru 2.500 de metri pătrat de interior."Rețineți că pictura interioară este de obicei mai scumpă decât pictura exterioară datorită diferențelor de tipul de materiale și forța de muncă implicată.
    • De exemplu, în conformitate cu antreprenorii de pictură și decorare a Americii, costă între 3.000 $ și 5.000 de dolari pentru a picta în afara unei case de 2.500 mp (230 m) și între 3.750 și 7.500 de dolari pentru a picta interiorul unei case de aceeași dimensiune.
    • Aceste estimări includ în mod obișnuit costurile materialelor, precum și munca.

    Fi conștient: Obținerea casei dvs. Pictate profesional va costa probabil aproximativ 50-60% mai mult decât pictura-o singură. Cu toate acestea, vă va economisi și o mare perioadă de timp și de muncă.

  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura de case Pasul 13
    2. Notați câte suprafețe au nevoie de pictura și ce culori doriți. În plus față de privirea la cât de mare este casa dvs., luați în considerare modul în care doriți să pictate. Factor în detalii, cum ar fi câte culori de vopsea doriți, câte uși, cadre de ferestre și alte elemente de tăiere vor avea nevoie de pictura și dacă doriți ca plafoanele pictate, de asemenea. Notați toate aceste detalii, astfel încât să puteți obține o estimare mai exactă a prețurilor din partea potențialilor pictori.
  • Dacă intenționați să schimbați drastic culorile oricărei suprafețe, este posibil să aveți nevoie de mai multe straturi de vopsea pentru a obține culoarea dorită.
  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 14
    3. Utilizați un calculator de costuri de vopsea pentru a obține o estimare mai detaliată. Există o serie de calculatoare de costuri de pictură online, care vă pot oferi o estimare mai precisă bazată pe imaginile pătrate ale casei dvs., precum și pe factori precum numărul de culori pe care intenționați să le utilizați, cantitatea de lucru detaliat care este necesar și unde vă aflați Trăi. Încercați un calculator ca cele disponibile la http: // remodelingcalculator.Org sau pe site-ul Home Advisor.
  • Va trebui să furnizați informații, cum ar fi zona casei dvs. în picioare pătrate, câte uși și ferestre trebuie să fie vopsite, câte etaje are casa dvs., indiferent dacă doriți sau nu tavilioanele pictate și dacă este a vopsea de lucru pentru o casă nou construită sau o renovare pe una mai veche.
  • Aceste calculatoare includ costurile materialelor și forței de muncă.
  • Imagine intitulată Calculați prețul pe pătrat pătrat pentru pictura casei Pasul 15
    4. Sunați cel puțin 3 pictori locali pentru estimările prețurilor. Odată ce aveți o idee despre gamele standard de preț pentru pictura în casă în zona dvs., veți avea un sens mai bun dacă un potențial pictor vă oferă o afacere bună. Faceți o căutare a contractorilor din zona dvs. și apelați câțiva dintre aceștia pentru a obține estimări de stabilire a prețurilor. Comparați estimările pe care le primiți și alegeți cea mai bună.
  • Adresați-vă prietenilor și familiei dvs. pentru recomandări sau utilizați un director cu mulțime, cum ar fi lista Angie sau Yelp pentru a găsi recenzii ale pictorilor din zona dvs.
  • În mod ideal, ar trebui să aveți fiecare potențial contractor să vină la domiciliu, astfel încât să poată evalua locul de muncă și să vă dea o estimare mai precisă.
  • Asigurați-vă că furnizați imaginile pătrate ale casei dvs., precum și alte detalii, cum ar fi câte uși și ferestre trebuie să fie vopsite și dacă vor trebui să acopere sau să elimine vopsea veche.
  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura casei Pasul 16
    5. Cereți potențiali pictori pentru o defalcare a prețurilor lor. Majoritatea pictorilor profesioniști vor estima stabilirea prețurilor pe baza unei combinații de factori, inclusiv costul vopselelor și al altor materiale, precum și costul muncii. Lucrați cu pictorul dvs. pentru a obține o estimare a cât de mult va costa pentru a vă picta casa pe baza cantității de muncă pe care vor trebui să o facă, precum și dimensiunea zonei pe care trebuie să o acopere.
  • Mulți pictori percep aproximativ 20 de dolari pe oră în costurile forței de muncă. Munca include nu numai timpul petrecut în timpul picturii, ci și timpul petrecut făcând lucrări pregătitoare, cum ar fi spălarea puterii, răzuirea vechii vopsea, sau atingeți zone pe care doriți să le pictate într-o altă culoare.
  • Costul total va fi probabil de aproximativ două ori costul de bază al materialelor și al muncii. Acest lucru se datorează faptului că pictorul dvs. poate, de asemenea, să acopere costurile de lucruri cum ar fi marketingul, asigurările, subcontractanții și alte cheltuieli care nu sunt asociate direct cu locul de muncă de vopsea. Ei trebuie să facă față acestor lucruri în prețurile lor pentru a face un profit.
  • Imagine intitulată Calculați prețul pe picior pătrat pentru pictura de casă Pasul 17
    6. Împărțiți estimarea costurilor totale de către imaginile pătrate ale casei dvs. Pentru a calcula prețul pe poalele pătrat al unui loc de muncă profesionist, examinați estimarea costurilor totale, inclusiv materialele, forța de muncă și orice alte taxe. Împărțiți acest număr de zona aproximativă a casei dvs.
  • De exemplu, poate ați primit o estimare de 6.750 USD total pentru interiorul și exteriorul dvs. de 2.500 mp (230 m) acasă. Prețul aproximativ pe picior pătrat ar fi de 2 USD.70.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar