Cum se ajustează o scripetă reglabilă duală

Dulapuri reglabile duale, uneori numite DAP, sunt mașini de antrenament care permit un număr aproape nelimitat de exerciții. Sunt ușor de utilizat și puteți lucra la fiecare mușchi din corpul dvs., în funcție de modul în care le ajutați. Acestea oferă, de asemenea, o varietate de mânere și atașamente diferite pe care le puteți utiliza pentru a adăuga și mai multe variante. Asigurați-vă că roțile sunt blocate în poziție, alegeți o greutate potrivită pentru a vă evita rănirea dvs. și ieșiți acolo și vă distrați!

Pași

Metoda 1 din 3:
Mutarea scripeților
  1. Imagine intitulată Reglați o roată reglabilă dublă 1
1. Localizați butonul de reglare sau maneta de pe scripete. Verificați partea din spate sau partea laterală a scripetului. Căutați un buton asemănător cu butoanele sau o pârghie blocată în poziție.
  • Unele mașini cu roți duale pot avea o gardă sau acoperă peste buton, astfel încât nu se activează accidental în timp ce lucrați.
  • Imagine intitulată Reglați o roată reglabilă dublă 2
    2. Trageți butonul sau împingeți maneta pentru a dezactiva scripetele. Țineți scripetele cu o mână și utilizați cealaltă mână pentru a trage butonul. Veți simți un pin glisați din slot care îl blochează în poziție. Dacă scripetele utilizează o pârghie, apăsați maneta în sus pentru a elibera mecanismul de blocare.
  • Eliberarea mecanismului de blocare înseamnă că scripetele poate scădea pe podea, așa că asigurați-vă că țineți-o cu 1 din mâini!
  • Dacă aveți probleme cu tragerea butonului sau împingeți maneta, utilizați 1 mână pentru a ridica ușor scripetele pentru a facilita dezactivarea blocării.
  • Imagine intitulată Reglați o stea reglabilă reglabilă
    3. Glisați scripetele în sus sau în jos la înălțimea preferată. Utilizați mâinile pentru a ridica sau a coborî scripetele. Când l-ați ajustat la înălțimea pe care o doriți să o bazați pe exercițiile pe care intenționați să o faceți, păstrați-o în poziție.
  • De exemplu, dacă intenționați să faceți bucle Bicep, veți dori să coborâți scripetele până la podea. Dar dacă doriți să faceți un exercițiu ca împușcăturile Tricep, ridicați scripeta tot drumul spre partea de sus. Pentru un exercițiu ca rândurile din spate, puneți scripetele, așa că este chiar și cu pieptul.
  • Dacă scripetele utilizează un buton, păstrați butonul scos în timp ce glisați scripetele în sus sau în jos, astfel încât acesta nu se blochează în poziție.
  • Cele mai multe mașini de scripete au un sistem de numerotare pe șina de scripeți pe care o puteți utiliza pentru a alege o înălțime.
  • Imagine intitulată Ajustați o scripetă reglabilă duală Pasul 4
    4. Eliberați butonul sau maneta pentru a bloca scripetele în poziție. Menținerea scripeții deținută unde o doriți, eliberați butonul sau apăsați maneta în jos pentru ao bloca în poziție. Dă-i scripeții o bătălie bună pentru a vă asigura că este blocată și nu se va pierde.
  • Imagine intitulată Reglați o roată reglabilă dublă Pasul 5
    5. Schimbați înălțimea celuilalt scripeți, astfel încât să se potrivească. Țineți rotița cu o mână și trageți butonul sau împingeți maneta pentru a dezactiva blocarea. Glisați scripetele în sus sau în jos pentru ao linia cu cealaltă scripetă, astfel încât acestea să fie chiar. Eliberați butonul sau împingeți pârghia pentru ao bloca în poziție.
  • Dacă scripetele are numărăm marcajele pe șină, le folosiți pentru a se potrivi cu cele 2 înălțimi cu roți. De exemplu, dacă prima scripeță este setată la A 5, ajustați cealaltă scripetă, astfel încât este setată și la 5.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea greutății
    1. Imagine intitulată Reglați o roată reglabilă dublă Pasul 6
    1. Găsiți stiva de greutate pe interiorul mașinii. Masini cu scripete reglabile duale folosesc plăci de greutate pentru a adăuga rezistență la cabluri. Verificați interiorul mașinii de scripete sau pe spate. Căutați un teanc de plăci metalice subțiri cu marcaje numerotate pe ele pentru a localiza stiva de greutate.
    • Cele mai multe mașini de rotire vor avea greutăți enumerate în ordine ascendentă sau cel mai mic până la cel mai mare. De exemplu, prima placă poate fi etichetată "5" pentru 5 lire sterline (2.3 kg), cea de-a doua placă poate spune "10" pentru 10 kilograme (4.5 kg), și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Reglați o stea reglabilă reglabilă
    2. Trageți știftul selectorului din placa de greutate. Căutați un știft metalic în centrul 1 a plăcilor de greutate. Trageți știftul și glisați-l totul din placă.
  • Unele pini sunt concepute pentru a fi puțin dificil de îndepărtat ca o măsură suplimentară de siguranță. Este posibil să aveți nevoie să trageți sau să vă bucurați pe pin pentru ao scoate.
  • Asigurați-vă că nu trageți pe cablu sau nu există un mâner atașat la carabină la capăt. Greutatea unui mâner poate ridica ușor placa și face dificilă îndepărtarea știftului.
  • Imagine intitulată Reglați o roată reglabilă dublă 8
    3. Glisați știftul într-o placă diferită pentru a regla greutatea pe scripete. Uită-te la marcajele numerotate de pe partea din față a plăcilor. Alegeți greutatea pe care doriți să o ajustați și să glisați în plăcuță până când este tot drumul înăuntru.
  • Dacă nu ați folosit mașina înainte sau încercați un nou exercițiu, începeți scăzut cu ceva de genul 10 kilograme (4.5 kg). Dacă este prea ușor, puteți adăuga întotdeauna mai multă greutate!
  • Unii pini pot fixa sau faceți clic pe loc când sunt complet introduși.
  • Imagine intitulată Reglați o stea reglabilă reglabilă
    4. Ajustați greutatea pe cealaltă scriitoare, astfel încât să se potrivească. Găsiți știftul conectat la o placă de greutate și trageți-o afară. Glisați știftul într-o placă cu aceeași marcare a greutății ca și cealaltă scripetă, astfel încât acestea sunt aceeași greutate.
  • Vrei ca ambele scripeți să aibă aceeași rezistență, astfel că nu există un dezechilibru când lucrați.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind accesorii
    1. Imagine intitulată Ajustați o roată reglabilă dublă Pasul 10
    1. Atașați mânerele la carabină pentru a utiliza mașina de rotire. Sistemele cu rotițe reglabile Dual vă permit să schimbați tipurile de mânere pe care le utilizați pentru diferite exerciții și variante. Uită-te la rack-ul pe sau lângă mașină și alegeți un mâner. Conectați mânerul la carabină la capătul cablului de rotire. Apoi, atașați un mâner potrivire la cablul celeilalte scripeți, astfel încât acestea să se potrivească.
    • Alegeți mânere care vă dau o aderență puternică și confortabilă.
  • Imagine intitulată Reglați o roată reglabilă dublă
    2. Conectați un atașament de frânghie la 1 scripete pentru exerciții de braț. Multe mașini de rotire includ un atașament opțional de frânghie, care vă permite să utilizați 2 mâini pentru a le prinde ca un mâner. Conectați atașamentul frânghiei la 1 scripeți și țineți-l cu ambele mâini pentru a lucra diferite exerciții ale brațului.
  • De exemplu, ajustați scripetele, astfel încât este tot drumul în apropierea podelei și utilizați atașamentul de frânghie pentru bicep bucles.
  • De asemenea, puteți regla scripetele, astfel încât înălțimea capului și împingeți în jos mânere pentru a lucra triceps.
  • Imagine intitulată Ajustați o roată reglabilă dublă
    3. Înfășurați o curea de gleznă în jurul gleznei pentru diferite exerciții de picior. Dacă există o curea de gleznă, împachetați-l în jurul gleznei strâns, așa că este sigur. Reglați scripeta, astfel încât este scăzută la podea și conectați cureaua la carabinatul de pe cablul scripetelor. Alegeți o greutate și utilizați atașamentul pentru a încerca diferite exerciții de picior.
  • De exemplu, cu curea atașată la gleznă, stați lângă scripeți, astfel încât să vă îndreptați și să vă ridicați cu atenție piciorul în spatele dvs. pentru a lucra hamstrings și glute.
  • Imagine intitulată Ajustați o roată reglabilă dublă 13
    4. Utilizați bara de sus a scripetei pentru pullups. Multe sisteme cu roți reglabile duale au o bara transversală în partea de sus a mașinii. Prindeți bara transversală cu ambele mâini și utilizați-o pentru a face pullups. Ați putea, de asemenea, să atârnați de la bar și să vă ridicați picioarele pentru a face ridicarea piciorului, care funcționează ABS.
  • Imagine intitulată Ajustați o scripetă reglabilă dublă 14
    5. Puneți o bancă de greutate între scripeții pentru presele de bancă. Ajustați ambele scripeți, astfel încât acestea să fie în jos până la podea și glisați o bancă de greutate între ele. Alegeți o greutate și întindeți-vă pe spate pe bancă. Prindeți ambele mânere și împingeți-le deasupra pieptului până când brațele sunt drepte. Coborâți-vă brațele până când mâinile dvs. sunt chiar și cu pieptul și apoi împingeți-le din nou înapoi.
  • Pentru un antrenament bun de presă, care funcționează pieptul și brațele, vizează 3-5 seturi de 8-10 repetări.
  • Alegeți întotdeauna o greutate potrivită pentru a evita rănirea.
  • Imagine intitulată Ajustați o scripetă reglabilă duală Pasul 15
    6. Depozitați accesoriile de pe raft dacă există unul atașat la aparat. Unele sisteme cu rotițe reglabile duale au un raft de depozitare încorporat situat fie pe partea laterală, fie pe partea din spate a mașinii. Când ați terminat cu un exercițiu, scoateți mânerele sau accesoriile și plasați-le pe rack, astfel încât acestea să fie stocate corect.
  • sfaturi

    Principalele beneficii ale unei scripete reglabile duale sunt cantitatea mare de variații și opțiuni pe care le aveți. Redați-vă cu mânere și exerciții diferite pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Multe mașini cu roți reglabile duble au placarde atașate la ele cu exemple de exerciții pe care le puteți face cu mașina. Dacă nu sunteți sigur ce să faceți sau dacă doriți să vă asigurați că utilizați corect mașina, verificați placala.
  • Avertizări

    Nu folosiți greutăți care sunt prea grele pentru a evita întinderea sau rănirea dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar