Cum de pistoale duale (pistoale)

Impuscarea unui handgun din fiecare mână este o idee minunată dacă sunteți în afara gamei de fotografiere și căutați o nouă provocare. Pentru utilizarea defensivă împotriva mai multor atacatori, pistoale duale (sau Akimbo) Vă permite să vizați doi dușmani simultan, aveți o rată mai mare de incendiu, țineți o de două ori mai mare de muniție, fără a fi nevoie să reîncărcați și să aveți un pistol de rezervă dacă un blocaj. Coborâșurile sunt că există mai puțină precizie și trebuie să țineți fiecare pistol cu ​​o singură mână.

Pași

  1. Imagine cu denumirea pistoalelor duale (pistoale) Pasul 1
1. Selectați handgurile. Această tehnică poate fi utilizată cu revolvere sau pistoale. Pistolii ar trebui să fie ideal la fel, sau cel puțin similar în funcție de dimensiune, greutate și ardere.
  • Imagine cu denumirea pistoalelor duale (pistoale) Pasul 2
    2. Asigurați-vă că puteți fotografia atât de pistoale.
  • Imagine cu denumirea pistoalelor duale (pistoale) Pasul 3
    3. Practicați fotografiați cu ambele mâini, concentrându-vă pe unul câte unul. Asigurați-vă că sunteți la fel de bun la fotografiere cu exactitate atât cu mâna stângă cât și cea dreaptă.
  • Imagine cu denumirea pistoalelor duale (pistoale) Pasul 4
    4. Practicați fotografiați un pistol în timp ce păstrați cealaltă într-o poziție gata.
  • Imagine cu denumirea pistoalelor duale (pistoale) Pasul 5
    5. Incendiace ambele pistoale în același timp sau alternativ. Indiferent de ceea ce ați văzut în filmele John Woo, ochiul uman nu poate să urmărească cu acuratețe două pistoale simultan, deci utilizați fotografia punctului. Acest lucru vă va reduce acuratețea, dar alternativa este o fotografie lentă dureroasă.
  • Imagine cu denumirea pistoalelor duale (pistoale) Pasul 6
    6. Pe măsură ce alternezi, încercați să păstrați pistolul neutilizat în poziția redusă gata între fotografii. Dacă trageți atât pistoalele în direcții diferite, verificați în prealabil că nu există nimic care ar fi periculos sau iresponsabil pentru a trage în direcția pe care nu o căutați. Și, în mod natural, împușcând într-o direcție fără a căuta, va fi foarte rău pentru acuratețea acelei mâini.
  • sfaturi

    Se poate simți ciudat dacă terminați un pistol înainte de celălalt, deci încercați să utilizați fiecare la fel de mult și asigurați-vă că au aceeași capacitate.
  • Este o idee bună să vă modificați armele cu curele de mână, astfel încât atunci când trebuie să reîncărcați, cealaltă handgun rămâne la îndemână. Nu puneți o curea de mână pe un vultur deșert sau alt tip de magnum, totuși, deoarece cureaua vă poate răni mâna sau încheietura mâinii de la recul.
  • Există reviste extinse disponibile pentru o mai mare eficiență. Sunt restricționate în multe locuri, deci verificați legile locale pentru mai multe informații.
  • Avertizări

    Acest lucru nu este probabil permis la cele mai multe game de fotografiere.
  • Purtați întotdeauna auzul și protecția ochilor atunci când fotografiați și practicați Siguranța adecvată a armelor de foc.
  • În timp ce reîncărcarea va dura o mulțime de practici, niciodată "Stak-rack" sau "Vedere de cocoș" (Folosind centura sau partea laterală a piciorului pentru a trage diapozitivul pistolului înapoi după schimbarea revistelor.) Aceasta este o practică periculoasă care poate duce la leziuni sau moarte de sine.
  • Reîncărcarea este mai greu pentru lipsa mâinilor libere.
  • Niciodată Handguns cu DUAL PORNIRE! Dual-ul pentru că acestea pot provoca fracturi în brațe sau umăr. Dacă vă duceți la dual orice arme, încercați să vă asigurați că muniția nu este .50 de acțiune Express, .44 mag, sau .357 Mag, deoarece aceasta este una dintre cele mai puternice muniții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar