Cum se activează modul glove pe un dispozitiv galaxy samsung

Samsung a introdus o caracteristică NIFTY cu dispozitivele lor Galaxy, care este cunoscută în mod obișnuit ca modul de mănuși. Ecranul tactil al dispozitivelor Samsung Galaxy este programat pentru a detecta doar o anumită cantitate de sensibilitate touch. Acesta este motivul pentru care telefonul nu recunoaște intrarea dvs. atunci când îl utilizați în timp ce purtați mănuși. Cu toate acestea, smartphone-urile Samsung Galaxy vă permit să măriți sensibilitatea la atingere a ecranului tactil, ceea ce permite recunoașterea intrărilor efectuate în timp ce purtați mănuși.

Pași

  1. Imagine intitulată Activează modul Glove pe un dispozitiv Galaxy Samsung Pasul 1
1. Atingeți butonul Sertarului Apps. Pe majoritatea dispozitivelor Samsung Galaxy, butonul Apps Syler este situat chiar deasupra butonului de acasă și format sub formă de grilă de 3 x 4. Butonul Sertar Apps vă va duce la o pagină care afișează toate aplicațiile care au fost instalate pe dispozitiv.
  • Imagine intitulată Activează modul Glove pe un dispozitiv Galaxy Samsung Pasul 2
    2. Găsiți și apăsați aplicația Setări. Aplicația Setări pe dispozitive Samsung Galaxy vine cu o pictogramă care este formată ca unelte.
  • Puteți accesa aplicația Setări direct de la panoul de notificare. Deplasați degetul în jos din partea de sus a ecranului pentru a afișa panoul de notificare și faceți clic pe pictograma mică "Gear" pentru a accesa setările.
  • Imagine intitulată Activează modul Glove pe un dispozitiv Galaxy Samsung Pasul 3
    3. Găsiți și deschideți setările de afișare. Setarea afișajului conține toate opțiunile necesare legate de ecranul tactil și ecranul de afișare al dispozitivului Galaxy.
  • În funcție de modelul dispozitivului și de versiunea Android OS instalat, locația setării afișajului poate varia. Unele dispozitive Galaxy pot avea setările de afișare în opțiunea Setări rapide, în timp ce altele pot fi afișate și pe tapet.
  • Imagine intitulată Activează modul Glove pe un dispozitiv Galaxy Samsung Pasul 4
    4. Activați "Creșteți sensibilitatea la atingere". Derulați în jos în fila Setări afișare pentru a găsi butonul de sensibilitate la atingere și apăsați pe cutia goală de lângă acesta pentru ao activa.
  • În funcție de modelul dispozitivului și de versiunea OS Android instalat, locația modului de mănușă poate varia.
  • În unele dispozitive Galaxy, poate exista o altă filă sub setările de afișare, etichetate "Mai multe setări". Deschideți-l și localizați opțiunea Auto-Reglare Atingeți Sensibilitate și activați pentru a începe să utilizați dispozitivul Samsung Galaxy în timp ce purtați mănuși.
  • sfaturi

    Modul de mănușă este cunoscut pentru a funcționa cel mai bine cu mănuși din piele, dar mănușile fabricate din alt material pot funcționa.
  • Dacă nu purtați mănuși, repetați procesul pentru a dezactiva modul Glove. Sensibilitatea la atingerea atingerii poate provoca intrări de atingere neintenționate.
  • Avertizări

    Modul de mănușare conceput de Samsung a fost pus la dispoziție după eliberarea Samsung Galaxy S4. Samsung Galaxy Dispozitive Samsung pot să nu includă opțiunea de sensibilitate la atingere.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar