Cum de a plia un cărucior graco

Cele mai multe modele de cărucioare Graco, în special cele produse în secolul XXI, pot fi pliate cu o remorcă. Altele, în special modelele mai vechi, pot necesita proceduri ușor mai lungi pentru pliere, dar nu ar trebui să fie dificil de îndoașnic odată ce știți ce căutați.

Pași

Metoda 1 din 2:
Plierea modelelor mai vechi
  1. Imagine intitulată Fold Un Cărucior Graco Pasul 1
1. Setați frânele. Utilizați piciorul pentru a împinge în jos pe pârghie lângă roțile din spate. În timp ce maneta este în cea mai mică poziție, ar trebui să împiedice deplasarea roților.
  • Imagine intitulată Fold Un Stroller Graco Pasul 2
    2. Blocați roțile din față. Pe unele modele de cărucioare, roțile din față pot avea, de asemenea, un mecanism de blocare pentru a le împiedica să se rotească. În primul rând, împingeți căruciorul câteva pași înainte pentru a pune roțile în poziția înainte. Apoi, căutați o mică pârghie între roțile din față. Dacă este prezent, poate fi necesar să fie împins în sus sau în jos, în funcție de model, pentru a bloca roțile în poziție.
  • Imagine intitulată Fold Un Cărucior Graco Pasul 3
    3. Reduceți baldachinul. Remorcă ușor pe baldachin, dacă este deschis, să-l trageți înapoi în poziție pliată.
  • Imagine intitulată Fold Un Stroller Graco Pasul 4
    4. Recuperați scaunul înapoi. Împingeți scaunul înapoi pentru ao înclina în măsura în care va merge. Pe unele modele, este posibil să aveți nevoie să renunțați la blocarea pe partea laterală a scaunului înainte de a fi posibilă.
  • Imagine intitulată Fold Un Stroller Graco Pasul 5
    5. Căutați un mâner slab. Verificați părțile din dreapta și din stânga ale căruciorului pentru un mâner mic, undeva în apropierea bazei scaunului sau a roților. Unele modele pur și simplu atunci când acest mâner este tras într-o anumită direcție, în timp ce altele necesită un buton în centrul mânerului pentru a fi împins și ținut în jos pe măsură ce pliați.
  • Imagine intitulată Fold Un Cărucior Graco Pasul 6
    6. Pliați căruciorul împreună. Ar trebui să puteți acum să pliați împreună căruciorul pur și simplu prin împingerea spatelui și a scaunului împreună. Prinde mânerul inferior dacă există unul. Dacă este necesar, trageți cadrul inferior în apropierea roților pentru a porni plierea, apoi scoateți mâna din acea zonă pentru a evita prăbușirea degetelor în cadrul pliantului. Finalizați împingerea de la mânerul superior și baza scaunului.
  • Metoda 2 din 2:
    Modele noi de pliere
    1. Imagine intitulată Fold Un Stroller Graco Pasul 7
    1. Utilizați această metodă pentru cărucioare de o singură mână sau de fază. Graco face multe modele diferite de cărucioare, dar de obicei publică cărucioarele cele mai ușor de prăbușite prin referire la "o singură mână" sau "EMPACTION" Caracteristici. Dacă știți numărul modelului căruciorului dvs., căutați-l online pentru a vedea dacă aceste caracteristici sunt menționate. Dacă nu cunoașteți numărul modelului, ar trebui să puteți vedea dacă această metodă funcționează cu cel mult un minut sau două de eforturi.
  • Imagine intitulată Fold Un Stroller Graco Pasul 8
    2. Scoateți scaunul mașinii pentru cărucioare fără un scaun încorporat. Ramele Cărucioarelor Gracco Snugrider sunt făcute pentru a fi utilizate cu scaune de mașină și nu au locurile lor. Dezaugați scaunul mașinii din cadru și scoateți-l înainte de a încerca să pliați cadrul de cărucior.
  • Imagine intitulată Fold Un Cărucior Graco Pasul 9
    3. Reduceți baldachinul. Baldachinul peste scaun, dacă este prezent, ar trebui să se prăbușească cu ușurință împotriva mânerelor superioare atunci când trageți capătul din față înapoi.
  • Imagine intitulată Fold Un Stroller Graco Pasul 10
    4. Trageți o curea la balama scaunului. Cărucioarele Graco cu caracteristica cu o singură mână, astfel încât suprafețele scaunului să ajungă la exteriorul căruciorului pliat. Aceste modele au de obicei o curea de sub locul în care ar fi așezat un copil, care poate fi tras pentru a plia căruciorul.
  • Cărucioarele care se îndoaie spre exterior nu pot bloca tava în poziție în timp ce o fac. Scoateți mai întâi tava pentru a evita caderea pe pământ și a fi zgâriat sau murdar.
  • Imagine intitulată Fold Un Cărucior Graco Pasul 11
    5. Utilizați puțin mai multă forță pentru cărucioare vechi. Dacă căruciorul a devenit ruginit sau murdar, poate fi nevoie de mai multă forță. Încercați să o trageți din nou, cu o forță puțin mai mare, dar nu vă exercitați prea mult sau vă sprijiniți împotriva unei alte suprafețe pentru o forță mai mare. Dacă aceste metode nu funcționează relativ ușor, încercați instrucțiunile pentru plierea modelelor mai vechi.
  • sfaturi

    Dacă aveți probleme Desfășurarea Căruciorul, căutați un mâner inferior pe cărucior, în apropierea bazei scaunului sau a roților. Acestea ar putea fi necesare pentru a fi apăsate sau mutate în sus sau în jos, pentru a desfășura fără probleme căruciorul.

    Avertizări

    Verificați scaunul căruciorului pentru obiecte înainte de pliere.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar