Cum să pliați o placă de călcat

Fie că este vorba de o placă de călcat, compactă sau încorporată, plierea plăcii poate fi o experiență frustrantă dacă nu știți cum. Învățarea de a utiliza pârghiile, reglajele de înălțime și suporturile piciorului pot ajuta la realizarea unui proces mai ușor atunci când vă puneți placa de călcat. Îndepărtarea corectă și stocarea plăcii de călcat poate ajuta, de asemenea, să economisiți spațiu în casa dvs., păstrând placa de călcat ascunsă până când sunteți gata să o utilizați.

Pași

Metoda 1 din 4:
Plierea unei plăci de călcat de călcat
  1. Imagine intitulată Fold o masă de călcat Pasul 1
1. Uită-te la partea inferioară a plăcii de călcat pentru a găsi presa de pârghie. Presa de pârghie trebuie să fie aproape de marginea plăcii sau nasul. Presa pârghiei arată ca o bucată scurtă și dreaptă de metal care ridică ușor de la bord. Această creștere indică faptul că pârghia poate fi presată spre interior. S-ar putea să trebuiască să vă prăbușiți pentru ao vedea.
  • Pârghia poate fi, de asemenea, un post scurt care trebuie doar să fie apăsat.
  • Cele mai multe pârghii au tendința de a se asemăna cu o formă L
  • Rețineți că unele plăci vor avea două prese de pârghie. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, doar unul trebuie să fie apăsat pentru a deschide și închide bordul.
  • Imagine intitulată Fold o masă de călcat Pasul 2
    2. Țineți maneta în timp ce împingeți suprafața plăcii. Cu placa de călcat în poziția sa în picioare, plasați o mână pe presă și cealaltă pe partea opusă a plăcii. Pe măsură ce aplicați presiune la presa de pârghie, lent squat la podea, aducând placa de călcat în proces.
  • Veți dori să vă asigurați că țineți placa în timp ce împingeți presa pârghiei sau s-ar putea să vă prăbușească prea repede și să vă rănească în acest proces.
  • Imagine intitulată Fold o placă de călcat 3
    3. Coborâți placa până la podea înainte de a elibera pârghia, astfel încât încuietorile piciorului pot fi securizate. Odată ce placa a fost împinsă până la podea, ridică placa. Nasul consiliului ar trebui să indice în sus. Apoi fixați picioarele care ar trebui să fie acum pliate, în încuietori ale piciorului.
  • Acest proces împiedică deschiderea plăcii de călcat în timp ce îl duceți la dulap sau în timp ce este stocat.
  • Imagine intitulată Fold o masă de călcat Pasul 4
    4. Rotiți placa de călcat de călcat în sus pe jos pe podea. Acest lucru vă ajută să vă așezați bordul într-o poziție mai ușoară pentru închiderea plăcii.
  • Imagine intitulată Fold o masă de călcat Pasul 5
    5. Localizați maneta de reglare în cazul în care picioarele ancorează la bord lângă nas. Aplicați presiune la pârghie cu o singură mână în timp ce ghidați picioarele spre bord cu cealaltă mână.
  • Imagine intitulată Fold O placă de călcat Pasul 6
    6. Închideți placa de călcat perpendicular pe podea. Țineți placa de călcat de călcat, cu placa perpendiculară pe podea și picioarele care indică.Cu o mână pe maneta de reglare și pe cealaltă mână pe picioare, împingeți pârghia și trageți încet picioarele spre placă.
  • Metoda 2 din 4:
    Închiderea plăcii de călcat compacte
    1. Imagine intitulată Fold o masă de călcat Pasul 7
    1. Transformați placa de călcat compactă cu susul în jos. Pliați placa cu picioarele îndreptate în sus. Efectuați această acțiune pe o suprafață stabilă și plană.
  • Imagine intitulată Fold o masă de călcat Pasul 8
    2. Căutați pârghia de ajustare. Pârghia ar trebui să fie în cazul în care picioarele ancorează la bord, lângă capătul nasului plăcii de călcat.Cu o mână care este gata să aplice presiune la pârghie, țineți picioarele cu cealaltă mână.În timp ce aplicați presiune la maneta-ghidant la nivelul picioarelor spre placă.
  • Asigurați-vă că ați fixat picioarele în blocarea piciorului înainte de a vă depozita placa compactă de călcat. Acest lucru va asigura că picioarele nu se deschid și vă vor face rău.
  • Imagine intitulată Fold o masă de călcat Pasul 9
    3. Stocați placa de călcat compactă cu picior fix. Dacă plăcile de călcat compacte oferă picioare fixe, asigurați-vă că placa este corectă înainte de ao păstra.Aceste plăci compacte de călcat nu necesită pliere!
  • Metoda 3 din 4:
    Colapsând o placă de călcat încorporată
    1. Imagine intitulată Fold o masă de călcat Pasul 10
    1. Ridicați placa pentru a determina modul în care se îndoaie în perete. Pe măsură ce ridicați placa la capătul nasului sau fiecare dintre laturi, o modalitate va da sub presiune. Împingeți placa de călcat încorporată în perete în direcția care dă sub presiune.
  • Imagine intitulată Fold o masă de călcat Pasul 11
    2. Asigurați placa la montarea pe perete. Unele plăci de călcat încorporate se vor bloca automat după ce au fost împinse tot drumul în perete. Alții solicită să asigurați consiliul cu mecanismul de blocare încorporat.
  • Imagine intitulată Fold o masă de călcat Pasul 12
    3. Închideți cabinetul care găzduiește placa de călcat încorporată. Odată ce ați închis cabinetul, placa de călcat va fi bine ascunsă mai târziu.
  • Fiți atenți la deschiderea dulapului, cu toate acestea, în cazul în care placa de călcat se pierde din mecanismul de blocare.
  • Metoda 4 din 4:
    Crearea unui pad de călcat
    1. Imagine intitulată Fold o masă de călcat Pasul 13
    1. Îndoiți o parte a plăcii pe partea corespunzătoare a padului. Padul de călcat sunt bucăți de pânză, care sunt magnetizate. Ele sunt, în general, ușor de îndoit și pot fi drapete peste un uscător sau contra în scopuri de călcat.
    • Unele plăcuțe de călcat vin cu magneți, în special astfel încât să poată fi plasați peste uscătoare.
  • Imagine intitulată Fold o masă de călcat Pasul 14
    2. Rotiți pad-ul de călcat pentru a crea o formă de cilindru. Începeți să rotiți strâns un capăt al plăcuței, făcând treptat drumul spre cealaltă parte a tamponului. Asigurați-vă că continuați să faceți rotiți și să vă plimbați în timp ce participați în acest proces. Acest lucru vă va ajuta să economisiți mai mult spațiu.
  • Imagine intitulată Fold o placă de călcat Pasul 15
    3. Plasați în depozitare plăcuța de călcat pliată sau laminată. Continuați să verificați durabilitatea orelor suplimentare pentru a determina când este timpul să fiți înlocuit.
  • sfaturi

    Plierea unei plăci de călcat este cea mai ușoară atunci când maneta de reglare funcționează corect.Dacă apare blocat sau nu pare să funcționeze corect, nu utilizați placa de călcat.Petreceți ceva timp investigând problema sau întrebați pe cineva pe care îl cunoașteți să-l ajutați.
  • De asemenea, puteți viziona videoclipuri cu privire la modul de a plia plăcile de călcat dacă aveți nevoie de un afișaj vizual.
  • Plasați placa de călcat într-o locație sigură pentru a preveni alunecarea sau schimbarea acestuia.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că placa de călcat este rece înainte de ao plia.Aburul fierbinte din fier pătrunde în tamponul de bord pentru o călcare optimă, deci este înțelept să dea timpul de agrement să se răcească înainte de ao manipula. S-ar putea să vă răniți accidental dacă atingeți suprafața înainte de a fi rece.
  • Asigurați-vă că picioarele plăcii de călcat sunt fixate strâns pentru a preveni scurgerea la întâmplare.
  • Să fie cu atenție să nu vă strângeți degetele.Picioarele reglabile pot fi complicate astfel încât să faceți ceva timp suplimentar și să lucrați încet și în siguranță.
  • Asigurați-vă că scoateți fierul de la placa de călcat înainte de ao plia.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar