Cum să deveniți prieteni cu un tip care nu știe că există

Există multe fete neobservate astăzi că există momente când vedem un tip și ne imaginăm că cât de frumoasă ar fi viața dacă aș avea "-l" ca prietenul meu! Dar cea mai mare întrebare este "CUM???"Iată câteva modalități care vă pot ajuta să deveniți prieteni cu un tip care nici măcar nu știți că există!

  1. Imaginea intitulată deveniți prieteni cu un tip care nu are
1. Creați o privire mai bună pentru dvs. O personalitate solidă nu merge niciodată neobservată! Concentrați-vă mai întâi, îmbrăcați mai bine și creați o privire care vă convine cel mai bine. De exemplu, dacă aveți ochi frumoși, utilizați o fard de ochi / Eyeliner / Mascara pentru a vă evidenția ochii. Purtați haine potrivite, utilizați machiajul care îmbunătățește caracteristicile, accesoriile care complimentează îmbrăcămintea dvs. Aspectul pe care îl purtați vorbește chiar înainte de a vorbi de fapt. Asigurați-vă că pielea dvs. arată frumos și proaspătă. De asemenea, este important să aveți o tunsoare bună și coafura care se potrivește cu fața. Odată ce arăți bine, oamenii vor începe să te cunoască pe tine și de oameni, și acel tip special.
  • Imaginea intitulată deveniți prieteni cu un tip care nu are
    2. Adu-ți talentul. Fiecare persoană este binecuvântată cu niște talente sau abilități. Participați la concursuri și evenimente care evidențiază talentul. De exemplu, dacă vă place să schițați sau să pictați sau să faceți fotografii, participați la festivaluri de artă. Odată ce ați adus ceea ce este stocat în interiorul vostru, vor începe să observe și astfel să vă aprecieze. Veți atrage atenția asupra dvs. și că nu vă va ajuta doar să vă lăsați atenți, dar vă va face să arătați atrăgătoare.
  • Imaginea intitulată deveniți prieteni cu un tip care nu are
    3. Încercați să vă apropiați de cercul prietenului său. Există mai multe șanse să nu observați, ci și să vă familiarizați atunci când aveți prieteni obișnuiți. Aflați cine sunt prietenii săi (care nu înseamnă să-l urmăresc!) și încercați să ajungeți la prietenul său, cumva, ori de câte ori există o petrecere sau un eveniment, el vă poate întâlni. Acest lucru va crea mai multe oportunități pentru a fi văzute de el. Există, de asemenea, o șansă ca cineva să introducă pe cei doi și apoi să vă cunoașteți reciproc.
  • Imaginea intitulată deveniți prieteni cu un tip care nu are
    4. Întrebați o întrebare casual aleatorie. Indiferent dacă sunteți în colegiu sau lucrați cu el sau este vecinul vostru sau faceți doar luați o clasă împreună, puteți trece modalități și întrebați o întrebare aleatorie ca "Știți unde prof. XYZ ia clasa de arte astăzi?"sau" în ce mod este sala de conferințe?"Sau" Există o arcadă de cumpărături în apropiere de unde aș putea obține covoare bune?"Sau" ce oră este?"etc. etc.. Asigurați-vă că nu arătați sau nu sună ca și cum ați fi planificat pentru asta. Asigurați-vă că vă arătați cel mai bine în acea zi, faceți contact vizual când vorbiți cu el, arătați plăcut și par a fi trebuit să-l întrebați pe cineva și pur și simplu părea să fie în jur ... asta-i asta! Mișcați-vă odată ce răspunde (nu vă zâmbiți să vă uitați la fața lui) și dacă vă recunoaște de undeva și începe să vă vorbească despre ceva, mai degrabă ceva... Voila! Ai atenția acum!!
  • Imaginea intitulată deveniți prieteni cu un tip care nu are
    5. Accidental se ciocnesc unul în celălalt. Ei bine, accidental pentru el, dar planificat pentru tine!! Încercați să observați locurile pe care le vizitează, îi place și îi place și să încerce să fie acolo. De exemplu, dacă există un nou film și știi că va merge să-l urmărească joi cu prietenii săi, te duci la același spectacol cu ​​prietenii tăi și să încerci să te bați unul pe celălalt. Acum, sperăm că vă amintește de la ultima dvs. întâlnire, așa că poate începe o conversație. Asigurați-vă că nu dați prea multe informații despre dvs. și, mai degrabă, îndreptați-vă că voi doi aveți în comun (indirect). Acest lucru va crea interes și dacă totul funcționează bine, el însuși vrea să fie prieteni cu tine atunci!
  • sfaturi

    Asigurați-vă că vă faceți că personalitatea dvs. vorbește de la sine. Nu îndreptați să mergeți spre el, ci să-l aduceți spre tine.
  • Dă-i un aspect casual sau o privire la o petrecere sau când vorbești cu prietenii tăi, dacă este interesat, el se poate mișca drept spre tine și începe să vorbească cu tine.
  • Purtați un zâmbet plăcut, dar nu o exagerați.
  • Când o apropi mai întâi, asigurați-vă că este singur. Mai târziu ar trebui să fie cel care te apropie de tine.
  • Nu dați prea multe informații simultan, încercați să mențineți un element de mister. Este atractiv!
  • Încercați să păstrați lucrurile casual și nu prea intense. Valați un salut Hi / Bye sau treceți un zâmbet doar nu arătați nevoiaș.
  • Încercați întotdeauna să păstrați conversațiile clare și interesante.
  • Avertizări

    Nu te uita la el, e înfiorător!
  • În procesul de a face toate astea, nu vă pierdeți. Nu trebuie să falsificați să deveniți prieteni, trebuie doar să vă prezentați în mod corespunzător.
  • Menținerea secretului, nu spuneți nimănui că vă place sau doriți să fiți prieteni cu el, deoarece aceste informații pot crea un balon imens și veți ajunge la sabotați ideea de a fi prieteni cu el pentru totdeauna.
  • Asigurați-vă că nu chicotați prea mult sau nu râdeți în mod inutil în timp ce vorbiți cu el, e enervant!
  • Dacă nu vă răspunde pozitiv sau nu vă tratează bine, nu vă simțiți supărat pentru că este un idiot care a pierdut o șansă de a fi prieteni cu cineva care îngrijește suficient pentru a lua toate aceste eforturi doar pentru a fi văzut de el și fii prieten cu el... pierderea lui nu a ta!
  • Nu-l stăpânești! El va crede că sunteți psiho!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar