Cum se adaugă bani într-un cont google voice pe android

Thiste parere cum să adăugați credit în contul dvs. vocal Google pe Android.Puteți adăuga credit utilizând aplicația Google Voice.

Pași

  1. Imaginea intitulată Adăugați bani într-un cont vocal Google pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Google Voice.Aplicația Google Voice are o pictogramă care seamănă cu un telefon în interiorul unui bubble de vorbire verde.
  • Imaginea intitulată Adăugați bani într-un cont vocal Google pe Android Pasul 2
    2. Atingeți meniul buton.Este butonul cu trei linii orizontale din colțul din stânga sus.Aceasta afișează un meniu pop-out în partea stângă.
  • Imaginea intitulată Adăugați bani într-un cont vocal Google pe Android Pasul 3
    3. Atingeți Credit.Este în mijlocul meniului pop-out spre stânga.Este lângă o pictogramă care seamănă cu un portofel cu valoarea dvs. actuală a creditului în dreapta.Aceasta afișează istoricul dvs. de facturare.
  • Imaginea intitulată Adăugați bani într-un cont Google Voice pe Android Pasul 4
    4. Atingeți opțiunile buton.Butonul Opțiuni are trei puncte verticale.Este în colțul din dreapta sus.Aceasta afișează un meniu mic de pop-out în partea dreaptă.
  • Imaginea intitulată Adăugați bani într-un cont vocal Google pe Android Pasul 5
    5. Atingeți Adăugați credit.Este prima opțiune din meniul mic de pop-out.
  • Imaginea intitulată Adăugați bani într-un cont Google Voice pe Android Pasul 6
    6. Selectați o sumă și apăsați Adăugați credit.Pentru a selecta o sumă, atingeți butonul radial de lângă "$ 10", "$ 25", sau "$ 50", Apoi apăsați Adăugați credit În colțul din dreapta jos al pop-up-ului.
  • Suma dvs. de credit nu poate depăși 70 USD.00
  • Imaginea intitulată Adăugați bani într-un cont vocal Google pe Android Pasul 7
    7. Verificați cardul de credit și apăsați Cumpără.Verificați ultimele patru cifre ale cardului de credit enumerate mai jos "A plati" Pentru a vă asigura că cardul de credit sau de debit în fișier este cardul pe care doriți să îl utilizați.Dacă este corectă card de credit sau de debit, atingeți butonul albastru care spune "Cumpără".Dacă nu este cartea corectă, atingeți săgeata din dreapta numărului cardului pentru a selecta o altă cartelă sau pentru a adăuga un nou card de debit sau de credit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar