Cum se adaugă un prieten cel mai bun la trecerea animalelor: frunze noi

Crossing Animal: Noua frunză are o varietate de caracteristici sociale, cum ar fi orașele de vizitare a prietenilor sau adăugând un prieten cel mai bun. Adăugarea cuiva ca cel mai bun prieten al dvs. permite o funcție specială de chat pe care o puteți utiliza în cadrul jocului pentru a comunica. Există două moduri de a face acest lucru: pentru a merge la orașul cel mai bun prieten sau pentru a le vizita a ta. Acest lucru necesită un pic de coordonare în afara jocului, dar poate fi ușor realizat oricare modul în care găsiți cel mai bine. Bucurați-vă de a avea cel mai bun prieten al tău în trecerea animalelor!

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați un prieten cel mai bun în animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 1
1. Du-te la gară. Indiferent de harta orașului pe care o aveți, gara este situată lângă partea de sus a hărții, tocmai a plecat de la intrarea pe strada principală.
  • Odată ce sunteți în interiorul gară, vorbiți cu Porter, Monkey (utilizați A butonul pentru a iniția dialogul cu caractere). Veți vedea că aveți două opțiuni: fie să vizitați un oraș din apropiere sau un oraș îndepărtat.
  • Imagine intitulată Adăugați un prieten cel mai bun în animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 2
    2. Aveți cel mai bun prieten al tău, astfel încât să puteți vizita orașul din apropiere. Dacă tu și prietenul tău sunteți aproape unul de celălalt, aveți unul dintre voi să vizitați orașul celuilalt - nu contează cine. Doar asigurați-vă că poarta dvs. este deschisă, astfel încât să poată veni!
  • Dacă alegeți să vizitați un oraș din apropiere, Porter (maimuța de la stație) va căuta pur și simplu jucătorii aleatorii din apropiere care au porțile lor deschise altor jucători din apropiere. Această opțiune funcționează chiar dacă nu ați schimbat anterior codurile de prietenie cu acel jucător. Acest lucru poate funcționa dacă stați lângă cel mai bun prieten dorit și își deschid poarta pentru dvs.
  • Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că, dacă dvs. sau prietenul dvs. vă deschideți porțile urbane către jucătorii din apropiere, că ați putea ajunge la alți vizitatori neintenționați. Dacă vă îngrijorați că s-ar putea întâmpla, închideți poarta când toți prietenii voștri au sosit fără să le trimită înapoi.
  • Imagine intitulată Adăugați un prieten cel mai bun în animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 3
    3. Alegeți un oraș îndepărtat cu un prieten stabilit care nu este în apropiere. Dacă cel mai bun prieten al tău nu este în apropiere și alegi să vizitezi un oraș Faraway, 3DS-ul tău se va conecta prin Internet în orașe cu oameni cu care ați schimbat deja codurile de prietenie și care au porțile lor deschise jucătorilor departe.
  • Amintiți-vă, această opțiune funcționează numai dacă aveți deja schimbate codurile prietenilor. În caz contrar, orașul lor îndepărtat nu va apărea.
  • Nu este nevoie să fiți prieteni pe joc Faceți acest lucru pentru a lucra, atâta timp cât sunteți prieteni pe DS. Puteți verifica aplicația listă de prieteni pentru a afla dacă sunt adăugate.
  • Imagine intitulată Adăugați un prieten cel mai bun în animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 4
    4. Adăugați-le ca prieten prin atingerea numelui lor pe lista de oraș. Odată ce sunteți în orașul cel mai bun prieten al dvs., căutați pur și simplu butonul verde care are icoane de oameni pe ea în partea stângă jos a ecranului tactil. Atingerea acestui buton va duce la lista fiecărei persoane din orașul curent. Cel mai probabil, acesta va cuprinde numai cel mai bun prieten dorit, dar dacă alții se rătăcesc, vor apărea și ei.
  • Un maxim de patru persoane poate fi într-un oraș la un moment dat.
  • Atingeți numele persoanei pe care doriți să le fiți cei mai buni prieteni și vor fi adăugați la lista dvs. de prieteni de trecere a animalelor.
  • Imagine intitulată Adăugați un prieten cel mai bun în animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 5
    5. Du-te de la prieteni la cei mai buni prieteni, atingând inima după numele lor. Orice persoană trebuie să apară pe lista de prieteni înainte de a putea iniția cel mai bun prieten de prietenie, deci de ce sunt necesare pașii anteriori. Pentru a deveni cei mai buni prieteni, trebuie să aveți această persoană să vă adăugați înapoi prin atingerea inimii de lângă numele dvs.
  • Dacă aveți prietenul dvs. vizitați orașul dvs., le adăugați la lista lor. Apoi vă puteți uita la lista dvs. și le puteți face cel mai bun prieten al dvs. atingând inima de lângă numele lor.
  • Odată ce sunteți cei mai buni prieteni, puteți discuta online pe joc în timp ce în orașe separate.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar