Cum să detectați o scurgere de apă sub beton

De-a lungul timpului, țevile de sub casa dvs. se pot purta și pot fi scurgeri. În timp ce acest lucru nu va crea daune imediat, aceste scurgeri de placă pot duce la o factură incredibil de mare a apei și la probleme scoase pe drum. Înainte de a cheltui bani pe un instalator, totuși, puteți verifica o scurgere utilizând o serie de metode simple.

Pași

Partea 1 din 3:
Căutați semne de daune
  1. Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul betonului 1
1. Vizionați-vă pentru o bilă de apă majoră. În cele mai multe cazuri, prima indicație că țevile dvs. subterane sunt scurgeri vor veni din factura de apă sau de canalizare. Dacă vedeți un vârf de preț masiv de la o lună la alta, sau dacă factura dvs. crește în fiecare lună, în ciuda utilizării apei care stau la fel, este posibil să aveți de-a face cu o țeavă de scurgere.
  • De asemenea, puteți verifica măsurarea apei - dacă contorul dvs. se rotește și nu utilizați apă în casă, toaleta dvs. se execută sau aveți o scurgere de apă undeva.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul betonului 2
    2. Verificați dacă aparatele scurgeri. Unele vârfuri de apă de apă sunt cauzate de aparatele scurgeri, în special de toalete, deci verificați-le mai întâi. Pentru a verifica o scurgere de toaletă, adăugați o colorare a alimentelor în rezervor și lăsați-o să stea timp de 10 minute. Dacă colorarea sa mutat în castron, aveți o scurgere de toaletă. Pentru un aparat de robinet sau pe bază de apă, căutați punerea în comun sau prin scurgerea apei în jurul aparatului în sine sau a țevilor conectate.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul de beton 3
    3. Căutați piscine de apă, covor umed sau podele din lemn deformat. Scurgerile plăcilor creează acumulări de apă sub fundația dvs. de beton. Pentru a scăpa, această apă se poate baza pe partea de sus a podelelor, curte sau a betonului în sine. Dacă aveți podele cu mochetă, căutați zone care arată mai întunecate sau sunt neașteptate umede. Dacă aveți podele din panoul de lemn, aveți grijă de pete în care lemnul începe să se rătăcească.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul betonului 4
    4. Sniff out mucegai sau patch-uri de mucegai. Când apa stă mult timp, creează un mediu perfect pentru mucegai și mucegai pentru a crește. Deși cel mai probabil nu veți putea să o vedeți, fiți conștienți de zonele din casa dvs. care miroase musta de funky pentru o perioadă lungă de timp. Mucegaiul și mucegaiul sunt cel mai probabil să crească sub covor sau, în cazul în care scurgerile de apă se răspândește, în spatele gips-cartonului.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul de beton 5
    5. Luați notă dacă corpurile dvs. de apă devin mai puțin puternice. Presiunea ridicată a apei este ceea ce permite chiuvetele, cadă și dușuri vă oferă o mulțime de apă pentru nevoile dvs. de zi cu zi. Dacă devin dintr-o dată mai puțin puternice, oferind fluxuri mai mici sau mai slabe, o țeavă de scurgere poate fi vina.
  • Pentru a verifica dacă corpurile dvs. sunt mai puțin puternice, opriți fiecare aparat bazat pe apă din casă și testați fluxul dintr-un singur robinet.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul de beton 6
    6. Verificați dacă încălzitorul dvs. de apă caldă este întotdeauna activat. Dacă încălzitorul dvs. de apă caldă este cel mai mult, dacă nu tot, din timp, poate indica faptul că aveți o scurgere de apă caldă sub betonul dvs. Deoarece apa caldă scapă în mod constant, încălzitorul dvs. lucrează ore suplimentare pentru a încălzi apa nouă.
  • Dacă nu există alte semne de scurgere a plăcii, căutați indicații că încălzitorul în sine este rupt, cum ar fi apa noroioasă sau crăpături puternice provenind din rezervor.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul de beton 7
    7. Simțiți-vă podeaua pentru spoturi calde. Plimbați-vă cu picioarele goale și simțiți-vă zone ale podelei care sunt anormal de calde. Acestea vor fi deosebit de pronunțate pe podele din țiglă sau lemn. Dacă găsiți unul, marcați zona cu bandă de mascare. Dacă locul rămâne fierbinte timp de peste 24 de ore, s-ar putea să fie peste o țeavă de apă caldă spartă.
  • Dacă dețineți o pisică, verificați toate zonele în care îi place să doarmă. Pisicile caută pete calde pentru a vă înclina, iar locul lor preferat poate fi direct pe o scurgere de apă caldă.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul de beton 8
    8. Aveți grijă de fisuri de fundație care indică o scurgere de canalizare. Deși cele mai multe scurgeri de plăci provin din țevi de apă proaspătă, conductele de canalizare sunt ocazional la vina. Când aceste țevi se sparg, apa scapă la suprafață și provoacă fundația să se spargă sau să se rătăcească. Indicațiile comune ale scurgerilor de canalizare includ:
  • Fisuri în podea, gresie, cărămizi sau semifabricate.
  • Pereții rotiți, înclinați sau separați.
  • Podele inegale sau deformate.
  • Uși sau ferestre care nu se vor închide sau s-au separat de casă.
  • Partea 2 din 3:
    Testarea unei scurgeri de apă
    1. Imaginea intitulată detectează o scurgere de apă sub pasul 9 din beton 9
    1. Opriți robinetele și alte aparate de apă. Astfel încât să puteți verifica contorul de apă pentru semne de scurgere, opriți fiecare robinet din casă și asigurați-vă că aparatele obișnuite de apă ca mașina dvs. de spălat și mașina de spălat vase nu sunt activate. Dacă rămâne ceva, tăierea apei dvs. poate le deteriora sau apa dvs. de apă vă poate da o lectură pozitivă falsă.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul 10
    2. Găsiți supapa dvs. principală de închidere a apei. În regiunile reci, căutați supapa din interiorul casei dvs. în locuri precum subsolul sau garajul. În zonele mai calde, supapa poate fi localizată pe o țeavă de pe partea laterală a casei sau pe pământ în apropierea contorului de apă.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul betonului 11
    3. Tăiați apa la casa dvs. Dacă supapa de apă are o singură roată de supapă vizibilă, rotiți-o în sensul acelor de ceasornic pentru a închide alimentarea cu apă. Dacă supapa de apă are două roți de supapă vizibile, opriți cea mai apropiată de casă și lăsați cealaltă roată, conectată la supapa de stradă, singură.
  • Încercați să întoarceți o robinet departe de supapa de apă pentru a vă asigura că apa este tăiată.
  • Dacă aveți țevi mai vechi, supapa dvs. poate scurge sau scârțâi atunci când este dezactivată.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul de beton 12
    4. Găsiți contorul de apă al casei dvs. Căutați un contor de apă în curtea dvs. sau de trotuarul care vă înconjoară casa. În mod tipic, acesta va fi în interiorul unei cutii de fier sau acoperite de o placă metalică. Cutii moderne de măsurare a apei sunt de obicei etichetate ca atare pentru claritate. Dacă nu vă puteți găsi metrul de apă, sunați la biroul local pentru facilitățile publice pentru sfaturi despre unde se află în mod obișnuit contoarele de apă din zona dvs.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul beton 13
    5. Scoateți capacul contorului de apă. Unele capace de contoare de apă pot fi pur și simplu preluate manual sau s-au îndepărtat cu o șurubelniță, pereche de clești sau cu cladii. Alții pot avea un piuliță standard sau pentagon care îi ține în jos, caz în care veți avea nevoie de o cheie standard sau pentagon pentru a le elimina.
  • Dacă nu v-ați examinat metrul pentru o vreme, aveți grijă de cobwebs și bug-uri.
  • Pentru siguranță, purtați mănuși de lucru groase când aruncați capacul.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul beton 14
    6. Verificați contorul de apă pentru activitate. Deși contoarele de apă sunt construite în mod diferit, fiecare vor avea fiecare o metodă de urmărire a utilizării apei. Acest lucru poate fi sub forma unei mâini de măturat (o mână asemănătoare ceasului, care acoperă contorul), un indicator de scurgere (un triunghi mic, o roată de navigație sau un alt obiect) sau un kilometru (un rând de numere). Cu aparatele dvs., vedeți dacă țevile dvs. scade caută:
  • O mână de măturat, care, pe parcursul unor minute, se mișcă dramatic.
  • Un indicator de scurgere care nu se va opri întoarcerea.
  • Un kometru al cărui numere continuă să crească.
  • Partea 3 din 3:
    Angajarea unui instalator
    1. Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul de beton 15
    1. Căutați online pentru instalatori locali. Cele mai multe scurgeri de placă pot fi fixate numai prin ruperea betonului, deci căutați contractori generali care se specializează în instalațiile de remediere. Dacă este posibil, mergeți cu un instalator care afișează detectarea scurgerilor de plăci sau reparați direct pe site-ul lor, indicând faptul că au experiență. Așteptați să plătiți aproximativ 65 USD pe oră sau un preț stabilit bazat pe locul de muncă specific.
    • Antreprenorii orali pot fi mai ieftini pentru reparații mici, dar pot costa semnificativ mai mult dacă instalatorul întâlnește probleme neașteptate.
    • Dacă nu puteți găsi instalații buni online, adresați-vă prietenilor, membrilor familiei și vecinilor pentru recomandări personale.
  • Imaginea intitulată detectează o scurgere de apă sub pasul de beton 16
    2. Închiriați un instalator pentru a detecta scurgerile de placă. Folosind echipamente de specialitate, instalatorii pot confirma că de fapt, tratați cu o scurgere de placă și veți izola problema într-o anumită zonă. Deși unii instalații pot oferi gratuit servicii de detectare, se așteaptă ca alții să perceapă până la 400 USD.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul de beton 17
    3. Cereți o estimare de reparații. Odată ce confirmați că problema este o scurgere de placă, adresați-vă instalatorului pentru o estimare de reparații. Estimarea va depinde în mare măsură de problema dvs. specifică, dar așteptați o reparație standard pentru a costa aproximativ 2000 USD. Pentru a vă asigura că prețul nu se schimbă, asigurați-vă că obțineți estimarea în scris.
  • Imaginea intitulată Detectarea unei scurgeri de apă sub pasul de beton 18
    4. Comparați estimarea cu alte oferte. Înainte de a se angaja la un instalator, apelați alte companii sanitare și cereți estimări de reparații. Din moment ce ați examinat deja scurgerile, pur și simplu transmiteți problema așa cum ți-a fost descrisă. Odată ce aveți mai multe estimări, alegeți un instalator care pare reputație și oferă serviciile lor la un preț rezonabil.
  • Deși cea mai mică ofertă poate părea atinantă, asigurați-vă că este de la un instalator care are o licență legală de operare și recenzii bune de utilizatori online.
  • Imaginea intitulată Detectați o scurgere de apă sub pasul beton 19
    5. Plătiți pentru a repara țevile dvs. reparate. Deși sunt scumpe, plătiți pentru reparațiile de scurgere a plăcii cât mai curând posibil. Scurgerile de placă pot provoca probleme mult mai scumpe pe drum, iar puțini bani acum pot economisi mult înainte.
  • Unele polițe de asigurare ale proprietarului acoperă costul reparațiilor esențiale ale țevilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar