Cum de a repara un plafon de scurgere

Un plafon de scurgere poate provoca daune grave casei dvs. dacă nu aveți grijă de ea imediat. Înainte de a vă stabili plafonul, asigurați-vă că dvs Determinați sursa scurgerii și fixați-o. După ce fixați sursa scurgerii, puteți să scurgeți apă din tavan și să luați pașii corespunzători pentru a înlocui daunele.

Pași

Partea 1 din 3:
Drenarea scurgerii
  1. Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 1
1. Căutați semne identificabile de umiditate. Pentru a fixa scurgerea, va trebui să localizați zona tavanului care este scurgerea apei. Dacă nu sunteți sigur de locul în care vine apa, căutați panouri de gips-carton care sunt înfricoșătoare sau zdrobitoare. De asemenea, puteți observa zone ale plafonului cu pete de culoare cafet.
  • Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 2
    2. Așezați cârpe de cădere sau tarpuri sub scurgeri. Punerea cârpelor de cădere sau a unei prelate de plastic sub găleată va împiedica să se udă podelele și mobilierul. De asemenea, va ajuta la colectarea resturilor pe măsură ce înlocuiți porțiunea deteriorată a apei din tavan.
  • Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 3
    3. Puneți o găleată sub scurgeri. O găleată sau un recipient va fi capabilă să prindă apa care vine din tavan. Acest lucru va împiedica deteriorarea apei la podelele dvs. și va ajuta la capturarea apei din tavan după ce începeți să scurgeți scurgerea.
  • Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 4
    4. Puneți plafonul cu o șurubelniță pentru a scurge scurgerea. Utilizați o șurubelniță și împingeți-o în centrul localizării scurgerilor. Creați gaura departe de plăcile de încadrare a plafonului. Acest lucru va determina scurgerea apei din tavan și poate ajuta la ameliorarea deteriorării suplimentare a apei. Păstrați găleata sub plafonul deteriorat de apă, astfel încât să poată prinde apa când o perforați.
  • Dacă apa se acumulează peste tavan, apa poate cântări pe tavan și poate crea o gaură mare sau poate cauza să se prăbușească.
  • Dacă creați o gaură mai mare, este posibil să puteți vedea unde vine scurgerea de la mai ușor.
  • Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 5
    5. Reparați sursa scurgerii pentru a preveni daunele viitoare. Înainte de a înlocui porțiunea tavanului dvs. care se scurge, este important să remediați sursa scurgerii. Sursele comune ale scurgerilor de tavan includ țevi defecte sau fisuri în acoperișul dvs. Odată ce scurgeți scurgeri, este important să apelați un specialist profesionist de acoperiș sau un handyman care poate repara sursa scurgerii.
  • Dacă scurgerea se află sub o zonă cu o bucătărie, o baie sau un alt tip de instalații sanitare, aceasta este probabil sursa problemei.
  • Alte zone cu probleme ar putea include deteriorarea intermitentă în jurul unei țevi de acoperiș, un jgheab străpuns sau un luminator care nu este bine sigilat.
  • O altă cauză a scurgerilor este aer condiționat defectuoasă. Liniile de condensare ale aparatului de aer condiționat ar putea fi înfundate, ceea ce duce la overflow care poate provoca scurgeri de plafon.
  • Partea 2 din 3:
    Eliminarea plafonului deteriorat
    1. Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 6
    1. Tăiați o mică gaură de inspecție în gips-carton. Opriți energia electrică înainte de a tăia gaura de inspecție. Înainte de a înlocui plafonul dvs. deteriorat, va trebui să știți ce este de cealaltă parte a tavanului. Tăiați o gaură mică pătrată, care este suficient de adâncă pentru a tăia prin gips-carton, dar nu suficient de adânc pentru a pătrunde în orice parte pe cealaltă parte. Dacă tăiați gaura și vedeți firele electrice, instalațiile sanitare, gazele sau conductele HVAC, este posibil să fie nevoie să angajați un profesionist pentru a înlocui plafonul.
  • Imagine intitulată Fixați un plafon de scurgere Pasul 7
    2. Desenați o cutie în jurul daunelor de apă. Odată ce vă asigurați că nu veți deteriora nimic în spatele plafonului, puteți începe să eliminați plafonul deteriorat de apă. Utilizați un pătrat de încadrare pentru a desena o cutie în jurul porțiunii tavanului care are deteriorarea apei.
  • Un pătrat de încadrare va crea o gaură pătrată care este mai ușor de patch-uri.
  • Dacă deteriorarea este mai mare de 6x6 inci (15.24x15.24 cm), atunci ar trebui să căutați îndrumări profesionale pentru a vă repara plafonul de scurgere.
  • Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 8
    3. Tăiat în jurul daunelor de apă. Folosind liniile ca ghid, tăiați în tavan cu un ferăstrău de utilitate și începeți să tăiați gips-carton deteriorat. Odată ce ați tăiat liniile, puteți utiliza un instrument mic de curios pentru a elimina gips-carton deteriorat de la tavan.
  • Încercați să nu eliminați mai mult la plafon decât trebuie să. Este mult mai ușor să rezolvi un 1 ft (0.30 m) patch-uri pătrate decât un plafon întreg.
  • Imagine intitulată Fixați un plafon de scurgere Pasul 9
    4. Măsurați bucata de decupare de gips-carton. Utilizați o măsură de bandă sau un conducător pentru a obține dimensiunile exacte ale gips-cartonului pe care le-ați tăiat. Măsurarea bucata de decupare de gips-carton vă va oferi dimensiunile necesare pentru înlocuirea gips-cartonului.
  • Partea 3 din 3:
    Înlocuirea plafonului deteriorat
    1. Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 10
    1. Tăiați două bucăți din lemn. Utilizați un ferăstrău pentru a tăia 2 bucăți de 9x4x1 / 2 inch (22.86x10.16x1.27 cm) Placaj. Aceste bucăți de lemn vor acționa ca o braț pentru gips-carton. Dacă tăiați o gaură în tavan și aveți un runner metalic sau un fascicul de tavan, atunci nu va trebui să creați aceste bretele de lemn deoarece puteți să vă înșurubați direct în alergător sau în grinzi.
    • Alternativ, ați putea tăia înapoi gips-carton în centrul fiecărui dintre cei mai apropiați membri de încadrare, care vă va permite să treceți peste acest pas.
  • Imagine intitulată Fixați un plafon de scurgere Pasul 11
    2. Înșurubați brațele din lemn în interiorul găurii de tavan. Puneți bretele de lemn pe care le-ați făcut din placaj în gaură și lăsați-l plat peste tavan, deci există un doi inch (5.08 cm) se suprapune peste gaura ta. Apoi, înșurubați două șuruburi prin plafonul existent și în fascicul. Șuruburile trebuie să fie pe partea superioară și inferioară a fiecărei bucăți de lemn. Repetați procesul de pe cealaltă parte a găurii.
  • Imagine intitulată Fixați un plafon de scurgere Pasul 12
    3. Tăiați o bucată de gips carton care este de 2 inci (5.08 cm) mai larg și mai lung decât gaura. Tăierea gips-cartonului de înlocuire Două centimetri mai lungă și mai largă va lăsa un centimetru (2.54 cm) de slăbiciune pe fiecare parte.
  • Acest lucru se numește un patch fierbinte și se recomandă numai pentru a fi efectuate pe patch-uri mai mici de 2 inci x 2 inci (5 cm x 5 cm).
  • Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 13
    4. Măsurați și marca 1 inch (2.54 cm) de la marginea fiecărei părți a piesei gips-carton. Întoarceți pătratul de gips carton și utilizați un conducător pentru a măsura 1 inch (2.54 cm) din fiecare margine a gips-cartonului. Apoi, utilizați o margine dreaptă pentru a desena linii verticale și orizontale, astfel încât să pară ca o lățime de 1 inch (2.54 cm) în jurul piesei gips-carton. Această slăbire vă va permite să amestecați gips-carton de înlocuire cu plafonul, astfel încât acesta să se culce.
  • Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 14
    5. Tăiați stratul din spate al gips-cartonului, lăsând stratul frontal de hârtie. Cu un cuțit utilitar, tăiați prin stratul din spate al hârtiei și gipsul gips-carton până când ajungeți la stratul frontal al gips-cartonului. Utilizați marcajele pe care le-ați făcut pe spatele gips-cartonului ca un ghid în timp ce tăiați. Apoi, utilizați un cuțit de chit pentru a îndepărta cu atenție stratul din spate al hârtiei și gipsului gips-carton, astfel încât partea frontală îndreptată cu hârtie formează un 1 inch (2.54 cm) cadru în jurul plasturelui de gips carton.
  • Asigurați-vă că nu ați tăiat prea adânc sau veți tăia în stratul frontal al gips-cartonului.
  • Veți folosi stratul frontal de hârtie pentru a ajuta la amestecarea în reparații.
  • Imagine intitulată Fixați un plafon de scurgere Pasul 15
    6. Aplicați un strat subțire de compus articulat în jurul gaurei. Plasturele dvs. de gips-carton poate fi ținut în poziție cu compus ușor sau de uz casnic. Puteți achiziționa acest compus online sau la un magazin de hardware. Aplicați compusul comun cu o mistrie la marginile găurii. Apoi, cu mistria, răspândiți-o cu atenție, astfel încât să fie distribuită uniform.
  • Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 16
    7. Împingeți gips-carton de înlocuire în gaură. Pe un unghi, împingeți bucata de deplasare de gips-carton în gaură. Apoi, reglați gips-carton, astfel încât acesta să se culce cu tavanul. Grinzile pe care le-ați înșelat mai devreme vor acționa ca un tablou pentru noul dvs. gips-carton.
  • Imagine intitulată Fixați un plafon de scurgere Pasul 17
    8. Înșurubați gips-carton în brațele dvs. de lemn. Utilizați un burghiu de alimentare pentru a atașa noul plasture de gips carton la bretele de lemn pe care le-ați creat mai devreme. Puneți șuruburile în fiecare colț al plasturelui gips-carton pentru ao fixa pe deplin.
  • Pentru patch-uri mici de până la 2 inci x 2-inch (5 cm x 5 cm), nu trebuie să utilizați șuruburi. În schimb, puteți utiliza hârtie gipswall pentru a-ți fixa plasturele.
  • Imagine intitulată Fixați un plafon de scurgere Pasul 18
    9. Lucrați compusul peste suprafața noului dvs. gips-carton. Utilizați mistria pentru a răspândi compusul gips-carton pe suprafața piesei de înlocuire a cartonului. Lucrați marginile hârtiei cu fața din față în tavan cu compusul până când nu există șuruburi vizibile și nu puteți vedea marginile plasturelui.
  • Acest lucru va necesita câteva straturi de compus.
  • Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 19
    10. Permiteți compusului gips-carton să se usuce peste noapte. Puteți verifica dacă este uscat prin atingerea suprafeței compusului de gips carton cu mâna. Trebuie să-l lăsați complet uscat înainte de a putea să-l puteți nisip și să-l picteze.
  • Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 20
    11. Nisip plafonul și îndepărtați excesul de îmbinare. Utilizați un șmirghel de gresie pentru a nisip pe suprafața noului gips-carton. Continuați să utilizați un șlefuit de mână, astfel încât noul gips-carton să se înmulțească cu tavanul și nu puteți vedea marginile plasturelui.
  • De asemenea, puteți utiliza un burete de șlefuire a gips-cartonului care se face în mod special pentru gips-carton.
  • Imagine intitulată Fix un plafon de scurgere Pasul 21
    12. Vopsea peste noua dvs. patch-uri de gips. Vopsiți peste noua vopsea gips-carton folosind aceeași vopsea care a fost folosită pentru tavan. Dacă nu aveți culoarea originală, este posibil să aveți nevoie să vă reintroduceți întregul plafon, astfel încât noul gips-carton să nu fie vizibil.
  • Asigurați-vă că primiți zona înainte de ao picta.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Picături sau tarpuri
    • Scară
    • Găleată
    • Şurubelniţă
    • Cuțit utilitar
    • A văzut
    • Power Drill
    • Mistrie
    • Șuruburi
    • Gips-carton
    • Hârtie pentru gipswall (opțional)
    • Șmirghel fine
    • Compusul gips-carton ușor sau ușor

    sfaturi

    Dacă trebuie să înlocuiți instalațiile sanitare, țevile sau acoperișul dvs., trebuie să contactați un profesionist.
  • Nu uitați să purtați o mască și ochelari de protecție când lucrați cu gips-carton.
  • Păstrați cârpele de cădere pe podea și mobilier până când ați terminat cu proiectul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar