Cum de a șterge o scurgere cu bicarbonat de sodiu

Puteți utiliza soda de copt pentru o serie de treburi de uz casnic, inclusiv descărcarea scurgerilor. Combinați soda de copt cu oțet și apă caldă pentru a îndepărta clogurile încăpățânate. Curățați-vă scurgerile și păstrați-le clar prin spălarea cu sodiu de coacere o dată pe săptămână.

Pași

Partea 1 din 2:
Dezghețând o scurgere cu soda de copt și oțet
  1. Imagine intitulată Ștergerea unei scurgeri cu bicicleta Soda Pasul 1
1. Puneți 0.5 cani (8.0 US TBSP) de bicarbonat de sodiu în jos. Măsurați 0.5 cani (8.0 US TBSP) de bicarbonat de sodiu. Goliți cu atenție sifonul de copt în scurgerea dvs. înfundată. Dacă chiuveta dvs. are un dop, utilizați un tampon de bumbac pentru a împinge toate soda de copt în scurgere.
  • Pentru a păstra sifonul de copt de a se lipi pe măsură ce îl vărsați, uscați în interiorul chiuvetei sau cadă cu o cârpă în prealabil.
  • 2. Pour 0.5 cani (120 ml) de oțet alb în josul scurgerii. Măsurați 0.5 cani (8.0 US TBSP) de oțet. Se toarnă-l în scurgere încet peste sifonul de coacere.Acest lucru va cauza o reacție între cele două ingrediente care ar trebui să vă dezvăluie scurgerea.
  • Această reacție nu poate avea un efect dacă scurgerea dvs. este înfundată de păr.
  • 3. Acoperiți scurgerea cu o cârpă umedă timp de 5 minute. Plasarea unei cârpe umede peste deschiderea scurgerii se va sigila în sifonul de copt și oțetul, făcându-le mai puternic. Lăsați ingredientele să stea în scurgere pentru un întreg 5 minute. Dacă le lăsați pentru o perioadă mai scurtă de timp, este puțin probabil să vă dezvăluie scurgerea.
  • 4. Se toarnă o oală completă sau un fierbător de apă fierbinte în jos. În timpul celor 5 minute, când soda de copt și oțetul stau în scurgere, fierbeți apă. După 5 minute, scoateți cârpa care acoperă scurgerea. Se toarnă încet apa de fierbere în jos pentru a spăla soda de copt, oțetul și urmele rămase ale înfundării.
  • Evitați să vărsați apa caldă prea repede, deoarece se poate stropi înapoi și te arde.
  • 5. Repetați procesul, dacă este necesar. Dacă soda de copt și oțetul nu reușesc să dezactiveze scurgerea dvs. prima dată când le folosiți, nu ezitați să încercați din nou. Aceste ingrediente naturale nu vor afecta chiuvetele sau scurgerile. Poate dura 2 sau 3 încercări pentru a elimina cu succes toate acumularea.
  • Partea 2 din 2:
    Făcând o curățare de rutină cu bicarbonat de sodiu
    1. Se toarnă 1 cană (16 linguri de 16 USD) de bicarbonat de sodiu în jos. Soda de copt este suficient de eficientă pentru a curăța atât scurgerile de baie, cât și pentru bucătărie. Pentru o curățare obișnuită de scurgere, măsurați o ceașcă de 1 cană (16 USD) de bicarbonat de sodiu. Stropiți cu grijă în scurgere.
    • Se usucă în interiorul chiuvetelor sau căzi mai întâi pentru a preveni lipirea de sodiu de copt.
  • 2. Drizzle despre 0.125 cesti (2.00 US TBSP) de apă caldă peste sifonul de copt. Umeziți sifonul de copt pentru a permite să se răcească spre interiorul scurgerii. După turnarea sifonului de copt în scurgere, îngropați cu atenție aproximativ 0.125 cesti (2.00 US TBSP) deasupra ei. Faceți acest lucru încet și suficient de ușor pentru a evita spălarea sifonului de copt în jos.
  • De asemenea, puteți să umeziți sifonul de copt cu o ceață fină de apă caldă de la o sticlă de pulverizare.
  • Imagine intitulată Ștergerea unei scurgeri cu bicicleta Soda 8
    3. Lăsați soda de copt să stea timp de 1 oră. Pentru a vă curăța în mod eficient scurgerile, soda de copt va trebui să stea timp de cel puțin 60 de minute pentru a pătrunde în murdărie și alte acumulări. Setați un cronometru timp de o oră pentru a urmări timpul. Evitați să utilizați chiuveta sau cada înainte de atunci.
  • Imagine intitulată Ștergerea unei scurgeri cu bicicleta Soda 9
    4. Rulați apa pentru a spăla sifonul de copt. După o oră, porniți robinetul. Rulați apă caldă în jos pe scurgere timp de câteva minute. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a îndepărta sifonul de copt și orice resturi pe care le-a slăbit din scurgere.
  • Repetați acest proces de curățare pe scurgerea dvs. o dată pe săptămână pentru a evita conflictele.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Soda de copt va elimina, de asemenea, mirosurile neplăcute din canalele tale.
  • Dacă canalele dvs. sunt înfundate cu părul, achiziționați un instrument de coafură de păr din magazinul dvs. de hardware local pentru a le șterge.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar