Cum să verificați grădina pentru scurgeri

În timp ce baloanele și consumabilele umede vă pot sfărâma la faptul că vărsarea dvs. are o scurgere, adesea nu este atât de ușor de a observa o scurgere. Dacă nu utilizați în mod regulat vărsarea, poate fi ușor să priviți o scurgere, deci este o idee bună să verificați periodic dacă apa devine în oriunde. De-a lungul timpului, apa din interiorul unei magazii va deteriora ceea ce este în interiorul acestuia și poate provoca deteriorarea vărsării în sine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Verificarea scurgerilor
  1. Imagine intitulată Verificați grădina de grădină pentru scurgeri Pasul 1
1. Uită-te la decolorare. Pentru a verifica scurgerile, va trebui să vă uitați la decolorare pe acoperișul interior și pe pereții vărsării. Va trebui să verificați orice decolorare a structurii, în special pete și patch-uri mai întunecate. Verificați părțile laterale ale vărsării pentru patch-uri sau dungi întunecate, deoarece acest lucru poate indica picurarea sau funcționarea apei.
  • De asemenea, ar trebui să căutați decolorare pe țesături, așa cum ar putea însemna că există mucegai. De asemenea, pot exista semne de mucegai, în special pe orice țesătură stocată în vărsare. Verificați țesătura pentru orice pete întunecate ale mucegaiului. Cu toate acestea, rețineți că mucegaiul poate fi, de asemenea, cauzat de condensare.
  • Imagine intitulată Verificați grădina de grădină pentru scurgeri Pasul 2
    2. Examinați toate elementele din magazii dvs. pentru a determina ceea ce se scurge apa la. De asemenea, ar trebui să căutați decolorare, cum ar fi patch-urile de rugină, pe instrumentele dvs. și orice alte elemente de metal.
  • Elementele afectate pot să nu fie direct sub sursa scurgerii, deoarece apa poate fi difuzată pe pereți și colectarea în altă parte.
  • Imagine intitulată Verificați grădina de grădină pentru scurgeri Pasul 3
    3. Așteptați până când plouă și apoi examinați vărsarea. Dacă aveți probleme cu dezaprobarea, ați putea examina vărsarea după ploi. Dacă există puddle oriunde în vărsare, înseamnă că aveți o scurgere. Pudlele se vor forma cel mai probabil sub sau aproape de locul în care se află crackul în vărsare.
  • Imagine intitulată Verificați grădina de grădină pentru scurgeri Pasul 4
    4. Distinge condensarea de la o scurgere. Condensarea are loc atunci când umiditatea din aer formează picături de apă pe o suprafață rece. Nu confunda condensarea cu o scurgere. Este puțin probabil ca o vărsare ventilată în mod corespunzător să aibă probleme majore cu condensare, dar vă puteți aștepta la o parte mai rece a vărsării pentru a atrage condensarea.
  • Evitați problemele cauzate de condensare prin păstrarea vânturi bine ventilate și asigurarea conținutului nu este prea apropiat, deoarece acest lucru împiedică circulația aerului. Încercați să nu stivuiți lucrurile împotriva zidurilor exterioare, deoarece acestea pot transfera condensarea la ceea ce le atinge.
  • Imagine intitulată Verificați grădina de grădină pentru scurgeri Pasul 5
    5. Evitați problemele de jgheaburi. Jgheabul este un mijloc de a deplasa apa departe de vărsat prin direcționarea acestuia la canalizare în pământ. Verificați dacă orice jgheaburi pe care le aveți pe vărsare este clară și în mișcare de apă așa cum ar trebui să facă. Dacă se scurge, poate provoca daune de apă.
  • Jgheaburile pot fi înfundate cu murdărie, mușchi, frunze și au scăzut fructele din copaci. Clar acest lucru dacă provoacă o problemă.
  • Imagine intitulată Verificați grădina pentru scurgeri Pasul 6
    6. Tăiați vegetația crescând pe părțile laterale ale vărsării. De asemenea, ar trebui să profitați de ocazia de a șterge vegetația sau orice murdărie care crește pe pereții exteriori ai vărsării. Pe măsură ce vagonul este puțin probabil să aibă impermeabilizare în pereții lui, trebuie să poată circula aerul pentru a îndepărta umezeala.
  • Metoda 2 din 3:
    Verificarea deteriorării structurii vărsarii dvs
    1. Imagine intitulată Verificați grădina de grădină pentru scurgeri Pasul 7
    1. Căutați daune care ar putea duce la o fisură. Examinați vărsarea atât în ​​interior, cât și pentru semne vizibile de daune. Exemplele pot include rezistent la apă rupt pe acoperiș, și șindrile deteriorate sau plăcile.
    • Pot fi, de asemenea, fisuri în structura vărsarii cauzate de lemn deteriorat sau deformat.
  • Imagine intitulată Verificați grădina de grădină pentru scurgeri Pasul 8
    2. Verificați dacă apa ar putea intra de sub vărsare. Apa poate pătrunde, de asemenea, vărsarea de la sol. Pentru a combate acest lucru, ar trebui să vă puneți vărsarea pe o bază de beton, sau să o suspendeți cu blocuri de briză și o cherestea tratată cu presiune. Dacă vărsarea nu a fost ridicată de pe pământ când a fost construită, sunteți mai vulnerabili la apa care vine de jos.
  • Imagine intitulată Verificați grădina pentru scurgeri Pasul 9
    3. Luați în considerare ridicarea vărsaturilor dacă suspectați că apa vine de mai jos. În mod ideal, ar trebui să aruncați o bază de beton ușor mai mare decât baza voastră. Pentru a face acest lucru:
  • Utilizați scânduri din lemn pentru a defini zona și pentru a conține betonul. Așezați aproximativ 6 inci (15.2 cm) de hardcore și apoi 6 inci (15.2 cm) de beton pe partea de sus a acestui lucru.
  • Puteți ancora vărsarea la baza de beton folosind șuruburi. Este important ca apa să se scurgă de la vărsare și nu se bazează pe margini.
  • Imagine intitulată Verificați grădina de grădină pentru scurgeri Pasul 10
    4. Utilizați blocuri Breeze dacă nu doriți să puneți o bază de beton. Dacă nu doriți să puneți o bază de beton, puteți să scufundați niște plăci de pavaj sau blocuri de briză, astfel încât marginea superioară este ușor deasupra nivelului de sol cu ​​aproximativ un inch. Puneți scânduri de lemn deasupra acestora ca bază pentru vărsare. Aceasta păstrează vărsarea deasupra solului umed și permite circulația aerului dedesubt.
  • Imagine intitulată Verificați grădina de grădină pentru scurgeri Pasul 11
    5. Asigurați-vă că tot lemnul pe care îl utilizați este tratat cu presiune. Este important ca orice lemn în contact cu solul să fie tratat cu presiune și vopsit cu sau înmuiat în conservantul lemnului pentru ao face rezistent la umezeală.
  • Metoda 3 din 3:
    Fixarea unei scurgeri într-o grădină
    1. Imagine intitulată Verificați grădina pentru scurgeri Pasul 12
    1. Reparați acoperișul. Reparați orice deteriorare pe care o puteți vedea pe acoperișul exterior prin înlocuirea plăcilor pierdute sau a șindrilelor. Evitați să faceți mai multe găuri în materialul de acoperiș resimțit prin cuioanele în jos pe biți liberi.
  • Imagine intitulată Verificați grădina de grădină pentru scurgeri Pasul 13
    2. Patch-uri orice găuri pe care le găsești. Puteți achiziționa un material mat de bitum care funcționează bine ca un "tencuială" pentru orice găuri de acoperiș. Acest lucru este disponibil cu o susținere autoadezivă, astfel încât poate fi pur și simplu tăiat pentru a se potrivi și aplicat pe acoperiș.
  • De asemenea, puteți aplica un strat generos de vopsea de bitum înainte de a adăuga patch-ul de pâslă. Aplicați simțul în timp ce vopseaua este încă umedă.
  • Banda de duct funcționează, de asemenea, ca o măsură temporară robustă.
  • Imagine intitulată Verificați grădina de grădină pentru scurgeri Pasul 14
    3. Patch-uri în vărsare. Dacă observați fisuri în vărsare, patch-le imediat utilizând umplutura de lemn (în exterior) și banda de duct (în interior). Orice ferestre scurgeri pot fi patch-uri folosind etanșantul.
  • Imagine intitulată Verificați grădina de grădină pentru scurgeri Pasul 15
    4. Respingeți vărsarea la fiecare câțiva ani. Pentru a păstra durata de viață a vărsarii, este o idee bună să o reparăm la fiecare câțiva ani cu conservant de lemn, pata sau vopsea. Acest lucru va ajuta la păstrarea lemnului.
  • sfaturi

    Este o idee bună să vă curățați și să vă curățați vărsarea cel puțin o dată pe an, deoarece acest lucru vă va ajuta să identificați orice probleme cu vărsarea, permițându-vă să vedeți întreaga structură goală.
  • O altă metodă de oprire a umidității solului care afectează structura este de a instala un curs de dovezi umede. Materialul DPC ar trebui să fie pus pe fundații înainte de construirea structurii magaziei.
  • Dacă aveți o lovitură de lemn care se scurge, luați în considerare angajarea unui antreprenor sau a unui handyman la impermeabil acoperișul pentru dvs.
  • Dacă ați vărsat grădina de la un magazin de îmbunătățire la domiciliu, puteți achiziționa hârtie de impermeabilizare din același magazin și puneți-o peste colțurile de sus a acoperișului pentru a preveni scurgerile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar