Cum se fixează conductele de scurgere

Țevile de scurgere pot provoca o mulțime de deteriorări casei dvs. dacă sunt lăsate netratate. Există multe remedii temporare pentru scurgerea conductelor pe care le puteți utiliza, cum ar fi epoxidul sau clemele de țeavă, în timp ce așteptați un instalator. Dacă dorești fixați-vă conducta Deci, este de până la cod, puteți utiliza o cuplare de alunecare pentru a face procesul ușor. Indiferent de ceea ce utilizați, asigurați-vă că ați dezactivat alimentarea cu apă, astfel încât țevile dvs. să nu fie scurgeri în timp ce lucrați!

Pași

Metoda 1 din 4:
Opriți alimentarea cu apă
  1. Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 1
1. Opriți alimentarea cu apă la casa dvs. Localizați alimentarea cu apă principală, care este de obicei în subsolul dvs. sau în spațiul de accesare a crawl. Rotiți cadranul în sensul acelor de ceasornic pentru a opri apa care intră în casa dvs., astfel încât scurgerile să se oprească și nu provoacă mai multe daune.
  • În caz de urgență, apelați compania dvs. de apă și vedeți dacă pot opri apa care duce la casa dvs.

Bacsis: Dacă scurgerea este doar într-o conductă de scurgere, atunci nu aveți nevoie să opriți alimentarea cu apă.

  • Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 2
    2. Porniți robinetele conectate la țeavă pentru a le scurge. Începeți prin pornirea celei mai mici robinete din casa dvs., cum ar fi o conductă de furtun în aer liber sau o chiuvetă în subsol. Lăsați apă să alerge până când conducta este complet goală. Dacă scurgerea se află pe o conductă care duce la un dispozitiv specific, apoi porniți acea robinet pentru ao scurge.
  • Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 3
    3. Uscați zona de scurgere pe țeavă. Odată ce toată apa este drenată din țevi, utilizați o cârpă de curățare pentru a șterge zona din jurul scurgerii complet uscată. În felul acesta nu va fi alunecos în timp ce încercați să lucrați la el.
  • Setați o cârpă sau o găleată sub scurgeri, în cazul în care orice picături de apă sunt ieșiți din scurgeri.
  • Modul în care fixați conducta depinde de locație. De exemplu, ar putea fi o coadă în țeavă sau poate fi o potrivire liberă în cazul în care se conectează la o altă conductă.
  • Metoda 2 din 4:
    Aplicarea chestiilor epoxidice pentru o soluție temporară
    1. Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 4
    1. Puneți mănuși de latex sau nitril. Epoxidul se încălzește în timp ce lucrați cu el și ar putea provoca durere pe pielea goală. Asigurați-vă că mănușile sunt destul de subțiri, unde puteți lucra în continuare în mod complicat. Purtați mănușile în orice moment să vă ocupați de chiturile epoxidice.
    • Puteți cumpăra mănuși de latex sau nitril de la orice magazin hardware sau cutie mare.
  • Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 5
    2. Amestecați chiturile epoxidice cu mâna pentru a combina acest lucru. Rupeți o mică minge de chit epoxidic din tub și frământați-o între degete. Epoxidul mai întunecat se va amesteca cu exteriorul mai ușor pentru ao activa. Odată ce chit-ul are o culoare cenușie ușoară, puteți înceta să o frământați.
  • Puteți cumpăra chituri epoxidice de la magazinul dvs. de hardware local.
  • Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 6
    3. Înfășurați chiturile din jurul zonei scurgeri. Folosiți chiturile în jurul scurgerilor de pe conductă, astfel încât să se întoarcă complet în jurul ei. Asigurați-vă că chit-ul formează un strat care este despre /2 în 1.3 cm) gros în jurul scurgerii, astfel încât ea deține în poziție. Condus marginile puțului pe țeavă, astfel încât să facă o etanșare etanșă la apă.
  • Puttia epoxidică funcționează pe lungimi drepte de țevi, precum și articulații.
  • Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 7
    4. Lăsați chit-ul setat timp de 5-10 minute înainte de a vă întoarce apa. Odată ce chit-ul epoxidic este amestecat, acesta va seta rapid, astfel încât să puteți folosi apa din nou. Lăsați puiul singur timp de cel puțin 5 minute în timp ce se fixează astfel încât să se solidifice. Odată ce seturile epoxidice, puteți întoarce apa înapoi.
  • Epoxidul chit este o reparație temporară, deci asigurați-vă că ați înlocuit complet conducta sau contactați un instalator a doua zi.
  • Metoda 3 din 4:
    Strângerea scurgerilor mici
    1. Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 8
    1. Cumpărați o clemă de țeavă care are aceeași dimensiune ca țeava de scurgere. Clamele de țeavă Utilizați garniturile de cauciuc Creați o etanșare strânsă pentru a vă asigura o scurgere mică pe conductă. Puteți achiziționa acest lucru în secțiunea sanitare a magazinului dvs. de hardware local, dar asigurați-vă că ați cumpărat o clemă de țeavă care are aceeași dimensiune și cel puțin atâta timp cât țeava care se scurge, astfel încât să aveți o fixare strânsă atunci când îl fixați.

    Cleme lucrează pe țevi PVC și de cupru.

  • Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 9
    2. Aliniați garnitura de cauciuc pe țeavă cu scurgerea. Garnitura de cauciuc este piesa dreptunghiulară din interiorul clemei care face ca țeava să fie strânsă. Setați garnitura de cauciuc pe partea superioară a orificiului din țeavă, astfel încât acesta să se opună complet scurgerile. Dacă scurgerea se află în partea de jos a țevii, țineți clema în poziție până când fixați clema.
  • Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 10
    3. Potriviți clema în jurul garniturii și strângeți șuruburile. Închideți clema din jurul țevii, astfel încât să se potrivească strâns pe ea și să alimenteze șuruburile prevăzute cu clema prin găuri. Rotiți piulițele folosind o cheie pentru a le fixa în partea de jos a șuruburilor. Continuați să strângeți șuruburile până când clema rămâne în poziție și nu se aprinde mai departe.

    Avertizare: Clemele sunt doar o soluție temporară. Trebuie fie să înlocuiți conducta sau să contactați un instalator pentru ao înlocui pentru dvs.

  • Metoda 4 din 4:
    Punând o cuplare de alunecare pe conductă
    1. Imagine intitulată Fix scurgeri Tuburi Pasul 11
    1. Obțineți o cuplare de alunecare care se potrivește cu dimensiunea și tipul țevii. Cuplajele de alunecare sunt conexiuni mici, apă etanșate care conectează 2 bucăți diferite de țevi. Căutați o cuplă de alunecare are același diametru ca și conducta de care aveți nevoie pentru a repara și este suficient de lungă, astfel încât să puteți tăia scurgerea. Înainte de a achiziționa unul, asigurați-vă că cuplajul este același material ca și conducta dvs., cum ar fi PVC sau cupru.
    • Puteți cumpăra cuplaje de alunecare din magazinul dvs. local de hardware.
    • Cuplajele de alunecare pot fi o soluție permanentă pentru fixarea țevilor dvs. și acestea sunt de până la cod.
  • Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 12
    2. Marcați lungimea cuplajului de alunecare pe țeavă. Țineți cuplajul de alunecare până la locul de scurgere de pe conductă, astfel încât cuplajul se extinde din fiecare parte. Utilizați un marker pentru a desena o linie pe conducta dvs. la sfârșitul cuplajului de alunecare. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că ați tăiat lungimea potrivită a țevii, astfel încât cuplajul să se potrivească.
  • Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 13
    3. Utilizați un tăietor de țeavă pentru a tăia zona de scurgere de pe conductă. Cutterele de țevi sunt dispozitive mici care cu ușurință se fixează printr-o țeavă pe măsură ce le rotiți în jur. Setați marginea tăietorului de țeavă 1 în (2.5 cm) în interiorul liniei pe care le-ați tras și strângeți șurubul de pe partea inferioară a dispozitivului. Rotiți complet tăietorul de țeavă în jurul țevii și strângeți din nou șurubul. Păstrați rotirea și strângerea tăietorului de țeavă până când face o tăietură curată prin țeavă. Repetați procesul 1 din (2.5 cm) din cealaltă linie pe care ați tras-o.
  • Puteți cumpăra tăietori de țevi din magazinul dvs. de hardware local.
  • Cuttere de țevi lucrează pe țevi din metal și PVC.
  • niste țeavă PVC tăietorii arata ca o pereche de foarfece. Puneți lama peste țeavă și strângeți încet tăietorii.
  • Bacsis: Dacă nu aveți un tăietor de țeavă, puteți folosi, de asemenea, un hacksaw, dar este posibil să nu fie la fel de curat de o tăietură.

  • Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 14
    4. Răzuiți interiorul și în afara țevii cu un instrument de debavurare. Un instrument de debavurare este un instrument special folosit pentru a răsturna interiorul și în afara conductei pentru ao ajuta la remodela după ce vă tăiați. Țineți conducta constantă cu mâna nondominantă și setați marginea lamă a instrumentului de debavurare în interiorul țevii. Răzuiți în jurul marginii interioare a țevii cu scula pentru a fi deburser. Scoateți scula din țeavă și răzuiți marginea exterioară.
  • Puteți cumpăra unelte de debavurare în secțiunea sanitare a unui magazin hardware.
  • Asigurați-vă că deburser ambele părți ale țevii tăiate pentru a preveni scurgerile viitoare.
  • Imagine intitulată Fix Tuburi de scurgere Pasul 15
    5. Glisați cuplajul de alunecare pe capetele conductei. Luați cuplajul și glisați un capăt peste o parte a țevii. Împingeți cuplajul suficient de departe, astfel încât să vă puteți alinia cu cealaltă parte a țevii tăiate. Aliniați celălalt capăt al cuplajului cu țeavă și trageți-l, astfel încât cele 2 țevi sunt legate de cuplaj. Cuplajul va ține țevile împreună, astfel încât apa poate curge între ele.
  • Unele cuplaje vă pot face să le strângeți manual sau cu o cheie. Urmați cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj pentru a vedea dacă există pași suplimentari.
  • Avertizări

    Contactați un instalator dacă nu vă simțiți confortabil tăierea sau înlocuirea conductelor proprii sau dacă scurgerea este dificil de atins.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Aplicarea chestiilor epoxidice pentru o soluție temporară

    • Latex sau mănuși de nitril
    • Putty epoxidic

    Prinderea închiderii scurgerii

    • Clema de țevi
    • Cheie

    Punând o cuplare pe conductă

    • Cuplaj de alunecare a țevilor
    • Cutter de țevi
    • Bandă de măsurare
    • Instrumentul de deburare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar