Cum să găsești o scurgere de apă în casa ta

În cele mai multe cazuri, linia de apă care rulează la casa ta este "Medită" În scopuri de responsabilitate și facturare. O scurgere pe linia dvs. poate fi foarte costisitoare. Cu toate acestea, chiar și o scurgere foarte mică poate fi găsită prin încercarea de câteva tehnici simple și vă poate salva de la o surpriză urâtă de la compania dvs. de utilități locale. Dacă ați fost anunțat că aveți o scurgere, aici sunt câțiva pași pe care îi puteți face înainte de a apela un instalator. Cu cât faceți mai mult, cu atât mai puțin vă va costa pe termen lung!

Pași

Metoda 1 din 6:
Rezervoare de apă caldă
  1. Imaginea intitulată obține apă de urgență de apă potabilă dintr-un încălzitor de apă Pasul 3
1. Verificați supapa de presiune a rezervorului de apă caldă. Uneori, aceste supape sunt plumbate direct într-o scurgere și pot fi scurgeri fără cunoștințele dvs. Dacă nu puteți scoate conducta de scurgere pentru a verifica o scurgere ascultată pentru un sunet de șuierare, poate fi scurgeri.
Metoda 2 din 6:
Toalete
  1. Imagine intitulată Fix O toaletă Pasul 16
1. Verificați toaleta pentru scurgeri prin eliminarea vârfului de pe rezervor și ascultați foarte îndeaproape. Dacă auziți deloc hissing, încercați să localizați de unde vine de la. Dacă localizați zona în care vine scurgerea, evaluați-o și determinați dacă puteți repara-l. Dacă nu puteți, atunci apelați un instalator.
  • Dacă nimic nu este vizibil, adăugați unii colorant alimentar și puneți câteva picături în rezervor (nu castronul). Așteptați câteva minute și dacă aveți colorat în castron, aveți o scurgere în flapper în partea de jos a rezervorului, care permite scurgerea apei. În acest moment puteți evalua dacă doriți să vă reparați dvs. sau să apelați un instalator.
  • Dacă aveți mai multe toalete, continuați și repetați procesul cu fiecare toaletă pentru a vă asigura că nu aveți mai multe probleme.
Metoda 3 din 6:
Contor de linie
  1. Imagine intitulată Salvare apă Pasul 13
1. Dacă toaletele sunt bine, verificați linia care rulează de la metru la casă. În timp ce acest lucru poate părea dificil, puteți economisi bani dacă tu pot localiza scurgerea pentru instalator.
  • Dacă știți că aveți o oprire supapă de către casă, închideți-l temporar și verificați contorul prin scoaterea capacului și vizionarea cadranului deasupra metrului.
  • Dacă nu puteți vedea capul contorului, încercați să vă sapați, deoarece uneori au murdărie sau iarbă care acoperă partea de sus a acestora. Odată ce localizați-o și supapa este oprită de casă, urmăriți contorul pentru a vedea dacă se întoarce. Dacă se întoarce încă, scurgerea este între contor și casă. Care este, dacă nu aveți o supapă de scurgere și acest lucru foarte comun cu aceste supape de poartă mai vechi de bronz.Apoi, scurgerea dvs. poate fi, de asemenea, în interiorul casei.
  • În acest moment, umblați zona dintre contor și supapa de închidere. Căutați semne de scurgere, cum ar fi: zonele moi murdare, iarba care este mai verde decât restul sau crește mult mai repede decât alte zone. Dacă vedeți un semn atât de evident, sunați la instalator sau evaluați dacă vă puteți repara singur.
  • Dacă aveți oprirea supapei la casă, iar contorul sa oprit în mișcare, atunci scurgerea este undeva în casă. Încercați alte tehnici pentru a încerca să localizați problema.
Metoda 4 din 6:
Furtun Bibs
  1. Imagine cu denumirea țevilor de apă de apărare Pasul 5
1. Încercați să localizați o scurgere de către casă. Acest lucru vă va solicita să localizați toate furtunurile (hose-bibii sunt țevile pe care le conectați la furtunuri, în cazul în care nu ați fost sigur!). De obicei, o reședință medie are un furtun-bib în față și unul în spate, dar asigurați-vă că găsiți fiecare pe care îl aveți și ascultați cu atenție.
  • Odată ce le-ați găsit, luați o șurubelniță, de preferință unul suficient de lung pentru a vă oferi spațiu pentru a lucra și puneți vârful metal al șurubelniței direct pe partea metalică a furtunului bib. Puneți degetul mare în partea de sus a șurubelniței, apoi așezați articularea pe partea laterală a capului, imediat în fața urechii. Sunetul va călători direct la andrumul tău. Ideea, aici, este ca șurubelnița solidă să funcționeze ca un stetoscop. Acest lucru funcționează pentru majoritatea supapelor metalice, de asemenea.
  • Ascultați cu atenție pentru orice emis de sunet din furtunul-bib. Dacă auziți deloc ceva, amintiți-vă unde este (poate marca-l cu cretă) și du-te la următoarea. Dacă sunetul emis devine mai tare la oricare dintre celelalte bibeluri de furtun, atunci scurgerea este mai aproape de acea unitate. Rețineți că și contactați instalatorul dvs.: oferind instalatorului Aceste informații vor salva încărcăturile de instalator de timp în găsirea scurgerii, care la rândul său vă economisește bani.
  • Dacă studiați toate furtunurile și încă nu găsiți niciun sunet, intrați în casă și urmați același proces cu șurubelnița de pe fitingurile casei, cum ar fi robinetele din chiuvete, supapele de duș, încălzitorul de apă caldă (aveți grijă să evitați să fiți scalded atunci când lucrează în jurul încălzitorului de apă caldă). Dacă încă nu sunteți sigur, contactați instalatorul.
Metoda 5 din 6:
Alte scurgeri
  1. Imagine cu denumirea țevilor de apă de apărare Pasul 3
1. Verificați grădina. Uita-te la furtunuri, robinet, și Sisteme de irigare prin picurare.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățirea unei băi fără remodelare Pasul 6
    2. Verificați capul de duș pentru scurgeri. Ar trebui să fie o reparație destul de simplă, dacă aceasta este o sursă de scurgere.
  • Imagine intitulată Resurface o piscină Pasul 18
    3. Dacă aveți a piscină, Este important să verificați dacă are scurgeri.
  • Metoda 6 din 6:
    Destul de aproape este de ajutor
    1. Imaginea intitulată Știți dacă aveți nevoie de un dehumidificator Pasul 9
    1. Recunoașteți că, în multe cazuri, o scurgere poate fi foarte greu de localizat. Nu toate scurgerile prezentate în acest articol pot fi localizate și dacă nu sunteți obișnuiți cu poziționarea instalării, este posibil să pierdeți ceva cu ușurință. La fel, dacă încercați acești pași, ar trebui să puteți găsi un locație aproximativă Și acesta este un exercițiu cel mai valoros în sine, deoarece va ajuta instalator (Mulți instalatori nu-i place să caute o problemă, astfel încât orice puteți face ei vor aprecia), făcându-l să economisească timp pentru instalator și care se traduce în economii pentru dvs.

    sfaturi

    Dacă sunteți în stare să localizați zona generală a unei scurgeri, instalatorii vor avea un dispozitiv de ascultare care le permite să-l identifice exact.

    Avertizări

    Nu sapa niciodata fara buna localizata ca fiind foarte periculoasa si poate provoca daune fizice, precum si financiare. Dacă nu sunteți sigur, apelați întotdeauna expertul, instalatorul local!
  • Dacă intenționați să fixați o scurgere în toaletele dvs., întrebați ce vârstă a casei este înainte de a lucra? S-ar putea să descoperiți că fixarea unei scurgeri provoacă un altul sau cinci din cauza garniturilor vechi, a șaibelor și a cauciucului?
  • Dacă bănuiți că scurgerea infractoare poate fi în încălzitorul de apă, sunați la un expert. Nu țineți o șurubelniță acolo. Puteți trece firele sau puncția rezervorului.
  • Foarte important! Dacă găsiți scurgerea și decideți să încercați să vă sapa, vă rugăm să vă asigurați că vă numiți celelalte utilități și cereți-le să-și marcheze utilitățile pe proprietate! Cele mai multe state din U.S. au un centru de localizare utilitar doar în acest scop.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Şurubelniţă
    • Instrumente de reparare și articole (opțional)
    • Internet sau pagini galbene pentru a găsi un instalator - este util să cereți altor persoane care au încredere în calitate de instalatori, împreună cu verificarea site-urilor online care permit consumatorilor să evalueze comercianții
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar