Cum să curățați o scurgere a mașinii de spălat

Mașinile de spălat pot avea unele probleme, cum ar fi scurgeri înfundate sau lent. Când mașina dvs. de spălat nu se va scurge în mod eficient, este adesea cauzată de reziduurile de săpun, scame de uscător, grăsime și uleiuri care vin de pe haine. Pentru a remedia această problemă, va trebui să curățați conducta de drenaj. Acest lucru se face de obicei cu o substanță chimică sau manuală cu un instrument de snking. Cu un pic de timp și efort, vă puteți fixa scurgerea mașinii de spălat, astfel încât să curgă liber din nou.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind cleanele de scurgere
  1. Imagine intitulată Curățați o mașină de scurgere a mașinii de spălat 1
1. Găsiți scurgerea. De obicei, scurgerea unei mașini de spălat este o țeavă în spatele mașinii că furtunul de pe mașină se toarnă. Furtunul este uneori atașat strâns la scurgere sau furtunul poate fi pur și simplu împins în interiorul acesteia.
  • Când se identifică unde este scurgerea, va trebui să o diferențieți de liniile de apă caldă și rece venind în mașină de spălat. Liniile de apă caldă și rece trebuie să fie mai mici decât conducta de scurgere și pot fi marcate cu culorile roșii și albastre, pentru a arăta care este fierbinte și care este rece.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de scurgere a mașinii de spălat 2
    2. Se toarnă apă caldă în jos. Dacă mașina dvs. de spălat se scurge încet, dar nu este complet înfundată, puteți încerca pur și simplu să vărsați apă foarte caldă în jos pe scurgere pentru a-l șterge. Acest lucru poate elibera săpunul și scumul construit care vă îngustă conducta de drenaj.
  • Dacă rulați mașina de spălat în cea mai mare parte a timpului, atunci acest lucru nu poate funcționa pentru problema dvs. de drenaj, așa cum ați făcut acest lucru în mod repetat. Cu toate acestea, dacă rulați doar cicluri reci, atunci turnarea apei calde în josul scurgerii poate fi în valoare de o încercare.
  • În zonele care îngheț în timpul iernii, conductele de drenaj pot îngheța și se blochează cu gheață. Dacă zona dvs. este înghețată și credeți că aveți o scurgere înfundată, încercați să turnați apă caldă în jos pentru a scăpa de orice gheață care ar fi putut acumula.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de scurgere a mașinii de spălat 3
    3. Cumpărați un curățător de scurgere comercială. Dacă scurgerea mașinii de spălat este înfundată, o modalitate de a șterge acest lucru este de a utiliza un dispozitiv de curățare a scurgerilor comerciale. În general, aceste produse pot fi foarte utile pentru clogurile minore, dar au limitări atunci când vine vorba de a dezvălui o țeavă complet înfundată.
  • Când cumpărați un curățător de scurgere comercială, asigurați-vă că obțineți unul care este sigur de utilizat cu tipul dvs. specific de țevi și tipul de sistem de drenaj. Unele produse puternice care conțin acid sulfuric pot deteriora efectiv conductele din PVC și, în general, nu sunt bune pentru mediul înconjurător.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de scurgere a mașinii de spălat 4
    4. Detașați scurgerea. Pentru a utiliza un dispozitiv de curățare a scurgerilor comerciale, va trebui să detașați linia de scurgere de la mașină și să puneți mai curățitor direct în scurgere. Pe unele mașini puteți trage pur și simplu tubul care iese din mașină din conducta de drenaj. Pe unii, totuși, va trebui să deșurubați tubul de drenaj de la aparat din partea de jos a spatelui mașinii.
  • Dacă faceți acest lucru, fiți pregătit pentru că unele apă să iasă din mașină și furtunul la scurgere.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de scurgere a mașinii de spălat 5
    5. Urmați instrucțiunile de pe ambalaj. Acest lucru începe de obicei prin turnarea produsului în jos cu apă foarte caldă. Atunci va trebui să așteptați o anumită perioadă de timp pentru ca produsul să-și facă activitatea. În cele din urmă, va trebui să spălați scurgerea odată ce produsul a avut timp să-l elimine.
  • Asigurați-vă că clătiți curățătorul de scurgere după cantitatea specificată de timp. Lăsându-l pe prea lung poate deteriora conductele.
  • Metoda 2 din 2:
    Snking o scurgere
    1. Imagine intitulată Curățați o mașină de scurgere mașină de spălat 6
    1. Detașați furtunul de evacuare de la mașină. Dacă înfundarea pe care încercați să o dezactivați nu este întreruptă de substanțe chimice, atunci va trebui să utilizați un șarpe pentru a scăpa de ea. Acest lucru necesită detașați furtunul de la mașină, astfel încât să puteți obține șarpele în jos.
    • Furtunul de drenaj întâlnește aparatul din spatele mașinii dvs. de spălat. Ar putea fi o clemă care atașează cei doi unde puteți folosi o șurubelniță pentru a le detașa.
    • Amintiți-vă că o apă va ieși probabil din mașină și furtunul când detașați furtunul, deci aveți o găleată gata și unele prosoape stabilite. Acest lucru este valabil mai ales dacă scurgerea este atât de înfundată încât există apă stătătoare în mașină.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de scurgere a mașinii de spălat 7
    2. A şarpe în jos. Odată ce aveți gratuit conducta de scurgere, puteți introduce șarpele în jos în ea. Un șarpe este un instrument constă dintr-un fir lung, robust, care coboară în jos o țeavă și un mâner la capăt care o rotește. Cheia este de a împinge șarpele pe țeavă și să vă simțiți pentru conflicte pe măsură ce mergeți. Odată ce simțiți rezistența, ar trebui să întoarceți mânerul în sensul acelor de ceasornic pe șarpe pentru ao roti în țeavă, astfel încât să apucă orice resturi de înfundare.
  • Există mai multe lungimi de șerpi pentru a alege de la. Șerpi cu lungime medie, care sunt de aproximativ 50 până la 75 de metri (15 până la 23 m) tind să funcționeze bine pentru proprietarii de acasă care lucrează pe o varietate de cloturi, deoarece pot obține înfundați destul de departe o conductă, dar ele sunt mai ușor de lucrat decât Mai mult, șerpi mai mari.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de scurgere a mașinii de spălat 8
    3. Șarpe scurgerea până când toată rezistența este plecată. Este posibil să ia mai multe întoarceri ale mânerului pe șarpe pentru a obține o zonă înfundată atașată la șarpe. Odată ce l-ați transformat de mai multe ori, trageți șarpele și curățați toate resturile. Apoi introduceți din nou șarpele pentru a elimina orice resturi suplimentare. De asemenea, este posibil să doriți să împingeți șarpele mai departe în jos după ce ați șters o zonă, doar pentru a vă asigura că nu există alte locuri înfundate.
  • Pe măsură ce întoarceți mânerul, poate doriți să mutați șarpele un pic înăuntru și din țeavă. Acest lucru va ajuta șarpele să apuce pe orice resturi din țeavă și să o tragă liber.
  • Odată ce credeți că aveți scurgerea de scurgere, trageți șarpele din țeavă. Pentru a verifica dacă înfundarea a dispărut, puteți să vărsați apă în jos înainte de a le retaua la mașina de spălat.
  • Imagine intitulată Curățați o mașină de scurgere a mașinii de spălat 9
    4. Reatașați furtunul. Odată ce sunteți sigur că înfundarea este plecată, ar trebui să reluați furtunul la mașină. Asigurați-vă că atașați furtunul de drenaj la mașină într-adevăr bine, deoarece acesta este un loc care tinde să se scurgă pe o mașină de spălat.
  • Umpleți mașina de spălat și scurgeți-o fără haine în el pentru a vă asigura că ați rezolvat problema drenajului. De asemenea, trebuie să vă uitați la punctul de legătură dintre aparat și furtunul de drenaj pentru orice scurgere.
  • sfaturi

    Pentru a minimiza șansa unei scurgeri de mașină de spălat înfundată, plasați un catcher de plasă de sârmă la capătul țevii de drenaj care iese din mașină. Acest lucru va prinde scame și resturi provenite de pe șaibă, limitând șansa de a vă înfunda scurgerea. Cu toate acestea, va trebui să spălați în mod regulat acest catcher de scame pentru a menține ușor apa care curge din mașina dvs. de spălat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar