Cum să evacuați și să vă reîncărcați piscina

Piscina de apă poate deveni rău de-a lungul anilor - atât de rău că substanțele chimice își pierd eficiența. Cu aceste informații și un weekend gratuit, tu (și un prieten) poate scurge și umple piscina dvs. fără a cheltui mult mai mult de 200 de dolari (fără a include substanțele chimice necesare pentru apă nouă).

Pași

Partea 1 din 3:
Drenaj
  1. Imagine intitulată scurgere și reumpleți piscina Pasul 1
1. Mergeți la un magazin de îmbunătățire la domiciliu și închiriați o pompă submersibilă. Pompele Sump pot fi închiriate pentru aproximativ 36 USD / 24 de ore. Faceți acest lucru la începutul zilei, astfel încât piscina dvs. să fie goală înainte de întuneric.
  • Închirierea dvs. ar trebui să includă furtunuri de incendiu din cauciuc în 50 de picioare (15.2 m) lungimi. Două ar trebui să fie suficiente pentru majoritatea casei de case, dar verificați pentru a vă asigura că piscina nu este mai mare de 100 de picioare (30.5 m) de la punctul de acces curat / de canalizare.
  • Imagine intitulată de scurgere și reumpleți piscina Pasul 2
    2. Configurați pompa de pompare și furtunurile de descărcare, conectând furtunurile la o curățare curată. Acest pas este foarte important. Majoritatea municipalităților nu vă vor lăsa să vă scurgeți apa direct în stradă sau în curtea unui vecin, de exemplu. Care vă lasă două opțiuni de unde să scurgeți apa:
  • Direct în curățenie. Acesta este de obicei un 3 până la 4 inch (7.6 până la 10.2 cm) țeavă de plastic pe proprietatea dvs., de obicei în afara unei băi sau bucătărie, cu un capac de șurub pe acesta, care duce direct în canalizare. Orașul va reutiliza această apă. Pe casele mai vechi, unul curat există de obicei și este ridicat pe un perete. Pe casele mai noi, există de obicei două ieșiri curate și sunt la sol - uneori ascunse de amenajarea teritoriului.
  • Folosirea unui curat conectat la un perete este riscant și ar putea provoca deteriorarea apei casei. Dacă curățarea dvs. este conectată direct la casa dvs. Consultați un specialist la piscină sau un antreprenor general înainte de a continua.
  • Irigați gazonul, plantele sau alte arbuști. Acest lucru nu este recomandat dacă scurgeți întreaga piscină, nici o idee minunată despre anumite peluze sau plante care nu reacționează bine la sarea sau clorul excesiv. Anumite ierburi și specii de Oleander pot lua apă de piscină, dar citrice, hibiscus sau alte plante sensibile la săruri nu ar trebui să fie irigate în acest mod.
  • Imagine intitulată scurgere și reumpleți piscina Pasul 3
    3. Coborâți pompa în piscină și conectați-o înăuntru. Asigurați-vă că furtunul este atașat corect și asigurați-vă că celălalt capăt al furtunului este blocat în curățarea înainte de conectarea pompei. Unele furtunuri vor coborî aproximativ 3 picioare (0.9 m) în curat înainte de a lovi ceva - asigurați-vă că îl depuneți în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată de scurgere și reumpleți piscina Pasul 4
    4. Urmăriți-vă apa să dispară, monitorizând cu atenție descărcarea. Timpul necesar pentru a vă scurge apa de piscină va depinde de legile municipalității, viteza pompei și de dimensiunea totală a bazinului.
  • Deși poate suna ciudat, verificați legile municipalității cu privire la rata de descărcare. În unele municipalități, rata de descărcare este acoperită destul de scăzută - Phoenix, de exemplu, se stabilește la 12 galoane (45.4 l) pe minut (sau 720 GAL / HR). Acest lucru asigură eliminarea în siguranță a apei în canalizare.
  • Cele mai bune pompe vor depăși cu mult rata maximă de descărcare a municipiului. Ei vor funcționa în siguranță la 50 de galoane / minut, și de sus la aproximativ 70 de galoane / minut.
  • Dimensiunea piscinei va determina, de asemenea, cât timp durează. Dacă pompați la 30 de galoane / minut sau 1.800 de galoane / oră și aveți un galon de 25.000 (94.635.3 l) Piscină, va dura aproximativ 14 ore pentru a scurge piscina.
  • Imagine intitulată scurgere și reumpleți piscina Pasul 5
    5. Fiecare picior sau cam la nivelul apei scade, pulverizați perimetrul liniei de apă anterioare a bazinului cu un furtun. Faceți acest lucru mai ales dacă apa dvs. este murdară, deoarece acest lucru vă va economisi timp în cele din urmă. Încercați o periaj în timp ce vă aflați la ea.
  • Imagine intitulată de scurgere și reumpleți piscina Pasul 6
    6. Așteptați ca pompa îndepărtează aproape toată apa, drenând ultima dată manual. Cât de multă apă este capabilă pompa va elimina, în funcție de contururile piscinei la capătul adânc.Scurgeți ultimul picior sau atât de manual cu două găleți. Acesta este locul în care un ajutor vine la îndemână.
  • Partea 2 din 3:
    Curățenie
    1. Imagine intitulată scurgere și reîncărcați piscina Pasul 7
    1. Blast de resturi din pop-up-urile cu furtunul tău. Dacă aveți un sistem de curățare în podele, aceasta este o opțiune excelentă pentru dvs. de utilizat. Alternativ, puteți contacta producătorul bazinului pentru sfaturi specifice de service / reparații.
  • Imagine intitulată de scurgere și reumpleți piscina Pasul 8
    2. Curățați inele de calciu sau scală. Acum este, de asemenea, un moment bun pentru a curăța inelele de calciu sau scală (dacă există). Calciu, var, și remover de rugină, cunoscut și ca CLR, de obicei funcționează destul de bine. Lucrați la acumularea cu un cuțit de chit, având grijă să nu deteriorați căptușeala piscinei. Acumulațiile mai mici pot fi expediate, de obicei, cu mănuși de cauciuc, un tampon de spălare și CLR-ul menționat mai sus.
  • Pentru a păstra inelele de la reapariție, puteți cumpăra unii "Pata și inhibitor de scară." Verificați instrucțiunile producătorului pentru aplicații, precum și pentru repetiții. Unii inhibitori trebuie să fie reaplicați în fiecare lună pentru a fi eficienți.
  • Imagine intitulată scurgere și reumpleți piscina Pasul 9
    3
    Efectuați o spălare de acid pe piscină (opțional). O spălare bună a acidului va curăța pereții bazinului dvs., păstrați apa care arată luminos și transparent și face ca întregul Shebang să fie o experiență cu totul mai plăcută. Dacă piscina dvs. este deja destul de curată sau nu aveți timp, puteți sări peste acest pas.
  • Partea 3 din 3:
    Reparare
    1. Imagine intitulată scurgere și reumpleți piscina Pasul 10
    1. Estimați timpul necesar pentru a umple piscina cu pompele curente. Nu vrei să dormi și să te trezești cu un lac în curtea ta. Faceți un pic de teme pentru a evita necesitatea de a deteriora controlul în cele din urmă.
  • Imagine intitulată scurgere și reumpleți piscina Pasul 11
    2. Umpleți-vă piscina. Conectați una sau mai multe furtunuri de grădină la vârfurile disponibile și lăsați-le în partea laterală a piscinei. Întoarce-le. Dacă piscina dvs. a fost recent tencuită, de exemplu, probabil că doriți să legați unele șosete la gura de furtun și asigurați-vă cu câteva benzi de cauciuc. În acest fel, forța apei nu se încurcă cu tencuiala.
  • Apa nu trebuie să fie scumpă. Dacă aveți nevoie, sunați-vă la orașul și întrebați cât de mult se percepe.
  • Imagine intitulată scurgere și reumpleți piscina Pasul 12
    3. Așteptați ca apa să se stabilească cu câteva ore înainte de a adăuga orice substanțe chimice sau aditivi. Ești aproape acolo. Tot ce trebuie să faceți acum este testarea alcalinității apei, a pH-ului și a durității calciului. După ce ați efectuat aceste teste, ajustați alcalinitatea, pH-ul și duritatea apei în mod corespunzător înainte de a adăuga clor, cya (acid cianuric) sau sare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu ar trebui să faceți asta mai mult decât o dată la 3-5 ani mi sa spus.Dacă nu aveți un tip de piscină proastă și / sau ca exercițiul.
  • Nu trebuie să vă goliți piscina în căldură extremă, mi sa spus.
  • Nu uitați să vă întoarceți echipamentul la Home Depot.
  • Aceste informații se aplică la fondurile de tip beton, de tip beton. Nu știu nimic despre alte bazine.
  • Dacă sunteți bolnav de clor sau aveți un sistem de sare sub-performanți ca mine, ar trebui să citiți despre sistemele de oxigen / cupru. Tocmai le-am întâlnit astăzi (ecosmarte.net) și sună minunat. Dacă cereți informații, spuneți-le că ați citit articolul lui Mike despre !
  • Problemele de apă subterană pot determina să se ridice piscina de la sol atunci când am fost golită. Infricosator.
  • Dacă aveți o companie de piscină sau o persoană în care aveți încredere, întrebați-le ce să facă acum cu apa. Nu sunt încă acolo, apa mea este 100% apă pură a orașului, și știu de fapt că are nevoie de aditivi. Mi sa spus o listă de aproximativ 7 lucruri pe care ar trebui să le adaug la piscina mea, acum. Am primit o a doua opinie mâine! Prefer să o fac chiar fără a folosi aditivi inutili.
  • Avertizări

    Nu uitați să opriți întreruptoarele de circuit la pompă și la alte echipamente.
  • Nu este o idee bună să vă scurgeți piscina dacă poate provoca daune la piscină și pentru a provoca "Pop-off" care va costa mai mult. Apelați o companie de reparații la piscină subacvatică dacă trebuie să faceți reparații la piscină.
  • Fii atent cu energia electrică în jurul apei.Mai ales atunci când se utilizează un pol metalic.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pompa submersibilă cu furtunuri pentru a ajunge la linia de canalizare.
    • Furtun de grădină
    • Răbdare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar