Cum să detectați scurgerile de apă

Nu numai că scurgerile de apă pot provoca deteriorarea casei sau a proprietății, acestea pot conduce, de asemenea, factura lunară de apă! Dacă sunteți îngrijorat că aveți o scurgere undeva în casa sau curtea dvs., începeți prin a vă uita la factura și contorul de apă. Acest lucru vă va ajuta să știți sigur dacă aveți o scurgere. Apoi găsiți scurgerea prin verificarea surselor comune (cum ar fi robinete și toalete) în jurul casei dvs. S-ar putea să trebuie, de asemenea, să vă aventurați în aer liber pentru a vedea dacă scurgerea este dintr-o țeavă în aer liber sau o piscină.

Pași

Metoda 1 din 3:
Verificarea contorului și a utilizării
  1. Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 1
1. Utilizați facturile de apă pentru a calcula dacă utilizarea dvs. este peste medie. Comparați factura de apă din această lună cu luna trecută. Dacă suma totală pe care ați folosit-o a crescut semnificativ, poate fi un semn că a fost dezvoltată o scurgere. Dacă nu sunteți sigur când s-ar putea apărea scurgeri, puteți verifica dacă utilizarea dvs. este mai mare decât cea normală. În Statele Unite, persoana obișnuită utilizează aproximativ 88 de galoane (330 l) de apă pe zi.
  • Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 2
    2. Conversia utilizării de la CCF la galoane pentru a vă găsi utilizarea zilnică. Verificați factura pentru a vedea dacă utilizarea lunară a apei este raportată în picioarele cubice centurii (CCF). Dacă este, multiplicați numărul de pe factura dvs. cu 748 pentru ao converti la galoane. De exemplu, dacă factura dvs. a raportat că ați folosit 13 CCF-uri, acesta este 9,724 în galoane. Ați împărți apoi galoanele totale utilizate într-o lună cu numărul de zile din ciclul dvs. de facturare pentru a obține cantitatea medie de galoane utilizate pe zi pe zi.
  • Deci, de exemplu, 9,724 / 28 = 347.3. În cele din urmă, puteți împărți galoanele utilizate pe zi de numărul de persoane care locuiesc în gospodăria dvs. pentru a găsi cantitatea utilizată pe persoană pe zi. De exemplu, 347.3/4 = 86.8 galoane (329 l) Acest lucru este puțin mai puțin decât folosirea tipică americană pe zi.
  • Aceste calcule vor diferi în funcție de unitățile tipice de măsurare în care locuiți. Verificați factura dvs. de utilitate pentru a vedea cum se măsoară apa dvs. în fiecare lună.
  • Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 3
    3. Localizați contorul de apă prin apelarea companiei dvs. de utilități. Contoarele de apă sunt de obicei amplasate sub o placă metalică situată în drumul dvs. sau pe o cale în curtea dvs., în interiorul unei cutii de pe un perete exterior sau în interiorul casei sub chiuvetă sau într-o pivniță. Dacă nu vă puteți găsi contorul dvs., sunați compania dvs. de utilități.
  • Placa metalică poate fi etichetată "apă."Este posibil să aveți nevoie de o șurubelniță pentru al deschide.
  • Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 4
    4. Verificați dacă contorul se mișcă pentru a găsi o scurgere evidentă. Asigurați-vă că nu există apă în interiorul sau în afara casei dvs. Dacă aveți un contor analogic, veți vedea o săgeată mică care ar trebui să se miște într-un cerc de ceasornic, deoarece măsoară 10 galoane (37.9 l) (sau ccfs) de utilizare a apei. Dacă săgeata de pe un afișaj analogic se mișcă rapid sau dacă indicatorul de debit scăzut (care ar trebui să fie un triunghi negru sau roșu sau o stea) se rotește, aveți o scurgere.
  • Dacă aveți un contor digital, cititorul va clipi între citirea contorului și "debitul"."Urmăriți debitul pentru 10 clipe. Dacă este mai mare de 0, aveți o scurgere.
  • Ambele teste arată scurgeri rapide și evidente. Este o idee bună să verificați și scurgeri lente, doar în cazul în care.
  • Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 5
    5. Nu utilizați nici o apă timp de 20 de minute pentru a verifica scurgerile lente. Marchează citirea contorului. Asigurați-vă că nimeni din casa dvs. nu se aprinde pe un robinet de chiuvetă, sparge o toaletă, sau rulează mașina de spălat vase sau mașina de spălat în timp ce așteptați. După aproximativ 20 de minute, verificați contorul. Dacă se mișcă, aveți o scurgere continuă.
  • De asemenea, puteți aștepta 1-2 ore dacă sunteți îngrijorat că scurgerea este extrem de lentă și va fi dificil de detectat.
  • Dacă doriți să vă opriți complet apa, cumpărați o cheie de măsurare a apei la un magazin local de hardware. Puteți utiliza această tastă pentru a roti supapa în contorul la poziția "OFF".
  • Metoda 2 din 3:
    Căutați scurgeri în interiorul casei dvs
    1. Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 6
    1. Opriți toate sursele de apă în casă. Asigurați-vă că nimeni nu utilizează aparate, chiuvete sau toalete. Dacă doriți, puteți chiar opriți apa la fiecare supapă individuală sau în exterior la contorul de apă. Acest lucru vă va permite să vedeți dacă apa se mișcă prin conducte atunci când nu ar trebui să fie.
  • Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 7
    2. Începeți în subsol și ascultați apă în țevi. Dacă aveți un subsol, acest lucru va fi probabil locul în care veți auzi cu ușurință apă în țevi. Mergeți pe scări și stați liniștit pentru câteva minute. Dacă auziți apa care rulează, chiar dacă nimeni nu folosește niciunul, există o scurgere undeva în casă. Dacă este posibil, încercați să urmați conducta înapoi la sursa apei.
  • Dacă nu aveți un subsol, mergeți în jurul fiecărei camere și hol în casa dvs. și ascultați că apa se mișcă prin țevi.
  • Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 8
    3. Verificați daunele de apă sub chiuvete și pe plafoane. Dacă nu puteți urma țeava înapoi la sursa scurgerii (sau dacă nu ați putut auzi apă curentă), va trebui să căutați alte semne de scurgeri. Mergeți în jurul casei dvs. și căutați sub chiuvetele dvs. pentru pete umede sau deteriorarea apei. Aceste țevi sunt surse comune de scurgeri. De asemenea, trebuie să verificați deteriorarea apei pe fiecare plafon, ceea ce ar putea indica o țeavă de spargere.
  • De asemenea, puteți găsi semne de deteriorare a covoarelor sau a podelelor din lemn. Fiți conștienți de faptul că dacă aveți deteriorări pe podele sau plafoane, puteți avea o problemă cu acoperișul dvs., mai degrabă decât cu conductele dvs. Este o idee bună să numiți un antreprenor pentru a fi sigur.
  • Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 9
    4. Ascultați pentru apă de apă în sau în apropierea încălzitorului de apă caldă. Încălzitorul dvs. de apă caldă este probabil localizat într-un dulap sau în garaj. Fără ao atinge, examinați cu atenție încălzitorul. Dacă vedeți apa care picură din orice parte a aparatului, sunați la un specialist în încălzitor de apă caldă pentru ao privi și a reparat.
  • Nu este o idee bună să încercați să vă reparați încălzitorul de apă caldă pe cont propriu. Poate fi foarte periculos și vă puteți răni.
  • Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 10
    5. Utilizați colorarea alimentelor pentru a testa scurgeri în toaletele tale. Squirt câteva picături de colorare a alimentelor în rezervoarele fiecărei toalete din casa dvs. Nu le spălați timp de o oră. Verificați bolurile de toaletă după ora. Dacă vreunul din boluri conține coloranții alimentare, există o scurgere în toaletă. Pentru a afla unde este, opriți alimentarea cu apă prin răsucirea supapei la baza toaletei.
  • După ce ați oprit apa, deschideți din nou rezervorul și trageți o linie pentru a marca nivelul apei. Așteptați încă 1 oră. Dacă apa a căzut în timpul acelei ore, scurgerea se află în supapa de spălare sau la flapper. Dacă nu a scăzut, scurgerea este în supapa de umplere sau float.
  • Dacă nu sunteți confortabil Fixarea toaletei, Sunați instalatorul! Nu vrei să faci problema mai rău.
  • Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 11
    6. Nu ignorați robinetele scurgeri. Robinetele scurgeri sunt unul dintre cele mai frecvente tipuri de scurgeri. În timp ce ați putea crede că nu merită Fixați aceste robinete, Ele pot pierde de fapt câteva mii de galoane de apă pe an.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea scurgerilor în aer liber
    1. Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 12
    1. Căutați spigoturi scurgeri. Picioarele vor fi de obicei atașate la exteriorul casei dvs. Umblați în jurul perimetrului casei dvs. pentru a localiza fiecare. Transformați-le pentru a vă asigura că sunt închise strâns și apoi așteptați câteva minute. Dacă sunt încă scurgeri, ar putea fi necesar să fie reparate.
  • Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 13
    2. Mergeți în jur și căutați pete moi sau noroioase. Încet trec peste întreaga proprietate. În timp ce acest lucru ar putea dura ceva timp, ar putea fi cheia găsirii unei scurgeri subterane. Dacă găsiți un loc deosebit de moale sau murdar (mai ales dacă nu a plouat recent), intrați în contact cu un instalator. Acestea pot fi verificați pentru scurgeri în sistemul de canalizare, rezervorul septic și / sau țevile îngropate.
  • Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 14
    3. Urmăriți pentru a vedea dacă există puddle pe drumul dvs. care nu se usucă niciodată. Păstrați un ochi pe drumul dvs. de acces și la orice căi timp de câteva zile la rând când nu plouă. Dacă apa se adună și nu se scurge în nici un loc, acest lucru poate indica o scurgere subterană care trebuie investigată și reparată de un instalator.
  • Imagine intitulată Detectarea scurgerilor de apă Pasul 15
    4. Verificați sistemul de filtrare al piscinei și căptușeala pentru scurgeri. Pentru a găsi o scurgere în sistemul de filtrare, opriți-l și așteptați câteva minute. Vedeți dacă există adunarea umidității pe sau în jurul oricărei țevi, fitinguri sau pompă. Dacă există, acest lucru este probabil sursa scurgerii. Pentru a verifica scurgerile din liner, puneți câteva picături de colorare a alimentelor în apropierea marginilor bazinului la fiecare câțiva pași. Dacă observați apă colorată care curge spre perete în oricare dintre aceste pete, ați găsit scurgerea!
  • Dacă partea de jos a piscinei se simte squishy, ​​este probabil o gaură sau o lacrimă pe fundul căptușelii.
  • sfaturi

    Pe măsură ce vă plimbați prin casa dvs. și / sau în jurul curții dvs., aduceți un notebook cu dvs. Puteți apoi să scrieți sursele de scurgeri, astfel încât să vă amintiți să vă întoarceți mai târziu și să le reparați!
  • Ori de câte ori aveți o scurgere serioasă, apelați compania dvs. de apă și lăsați-i să știe că abordezi problema. Ei pot fi dispuși să negocieze costul facturii dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar