Cum să găsiți o linie de canalizare

Linii de canalizare transportă apă reziduală de la casa dvs. fie la linia principală a orașului, fie la un rezervor septic pe proprietatea dvs. Dacă instalați o chiuvetă sau o toaletă nouă, trebuie să o conectați la linia de canalizare a casei dvs., astfel încât apa proaspătă să nu fie contaminată. Când încercați să găsiți linia de canalizare pe proprietatea dvs., contactarea orașului sau un serviciu profesional este cel mai simplu mod. Dacă totuși trebuie să găsiți liniile de canalizare, alimentați detectorul unui locator de țeavă într-o scurgere și utilizați bagheta pentru ao găsi în țevi. De îndată ce știți unde este linia dvs. de canalizare, puteți începe să lucrați!

Pași

Metoda 1 din 2:
Verificarea cu orașul
  1. Imagine intitulată Găsiți o linie de canalizare Pasul 1
1. Contactați biroul de zonare al orașului pentru a vedea dacă pot localiza linia de canalizare. Oficiul Zoning pentru orașul dvs. controlează planul orașului și păstrează liniile de utilitate și serviciile din zona dvs. Fie apelați sau mergeți direct la birou pentru a le cere dacă sunt capabili să verifice unde sunt localizate liniile de canalizare. De cele mai multe ori, ei vor putea să vă arate unde liniile subterane provin de la casa dvs. și se extind la linia principală a orașului.
  • Este posibil ca unele birouri de zonare să nu poată localiza liniile de canalizare pe proprietatea rezidențială.
  • Aflați oficialul Linii de proprietate Pentru casa ta, astfel încât biroul de zonare nu vă oferă informații false.

Bacsis: Dacă zona dvs. nu are un birou de zonare, verificați un departament de întreținere a orașului, deoarece este posibil să localizeze liniile de canalizare pentru dvs.

  • Imagine intitulată Găsiți o linie de canalizare Pasul 2
    2. Verificați online pentru o hartă de utilități subterane din zona dvs. Unele orașe vor posta hărți interactive online, astfel încât să puteți vedea cu ușurință toate liniile de canalizare și de utilitate de pe proprietatea dvs. Căutați online numele orașului dvs. cu expresia "Harta de apă și canalizare" pentru a vedea dacă cineva este disponibil online. Introduceți adresa dvs. sau localizați proprietatea dvs. pe hartă pentru a vedea unde se desfășoară liniile de canalizare în casa dvs.
  • Orașele și orașele mai mici pot să nu aibă hărți online pentru apă și canalizare.
  • Unele hărți prezintă informații detaliate, cum ar fi lungimea țevii și cât de profundă este, atunci când faceți clic pe o linie specifică de canalizare.
  • Imagine intitulată Găsiți o linie de canalizare Pasul 3
    3. Sunați la 811 în Statele Unite pentru a găsi linii subterane pe proprietatea dvs. În Statele Unite, 811 este un număr de telefon pe care îl puteți apela la notificarea companiilor de utilități înainte de a vă săturați astfel încât să poată marca liniile ascunse subterane. Ajungeți la 811 și spuneți-le adresa dvs., astfel încât să știe unde să trimită lucrători utilitare. În următoarele 2-3 zile, companiile de utilități profesionale vor vizita zona și vor marca liniile din curte fie cu steaguri mici, fie cu linii de vopsea. Odată ce marchează locația, verificați o linie care este etichetată "S" sau "canalizare" pentru a ști unde este linia dvs.
  • Apelarea 811 este un serviciu complet gratuit, deci nu trebuie să plătiți companiilor de utilități pentru a vă marca curtea.
  • Companiile de utilități care sunt contactate depind de zona în care locuiți, astfel încât acestea nu pot marca linii de canalizare.
  • Imagine intitulată Găsiți o linie de canalizare Pasul 4
    4. Închiriați un instalator pentru a localiza liniile dacă nu le puteți găsi într-un alt mod. Spuneți instalatorului că doriți să localizați liniile de canalizare care rulează prin casa și proprietatea, astfel încât să le poată îndrepta spre dvs. Instalatorul va trece prin casa ta și va localiza conductele care se conectează la linia principală de canalizare a casei dvs. cu puțin fără nici o deteriorare a casei dvs. Notați locațiile pe care instalatorul le spune sau le marchează cu bandă, astfel încât să știți unde să accesați liniile mai târziu.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea unui locator de țevi
    1. Imagine intitulată Găsiți o linie de canalizare Pasul 5
    1. Setați transmițătorul și bagheta locatorului la aceeași frecvență. Un locator de țevi este de obicei rupt în 2 părți, care sunt o linie lungă de detector cu un transmițător pe care îl hrăniți în țevi și o baghetă portabilă care este utilizată pentru a localiza linia. Porniți transmițătorul și bagheta folosind comutatoarele sau butoanele de alimentare și uitați-vă la frecvențele pe care le citesc. Utilizați opțiunea "Frecvență" sau tastele săgeată de pe mașini pentru a regla frecvențele astfel încât acestea să aibă aceeași citire sau altfel localizatorul nu va putea găsi țevile.
    • Puteți cumpăra localizați de țevi online, dar pot costa în sus de 1.000 USD USD.
    • Contactați magazinele de hardware locale pentru a vedea dacă oferă închirieri de locator de țevi, astfel încât să puteți utiliza unul fără a cheltui o mulțime de bani.
  • Imagine intitulată Găsiți o linie de canalizare Pasul 6
    2. Furajează linia de detector 15 ft (4.6 m) într-o scurgere sau Curățare de canalizare. Puteți utiliza orice scurgere în casa dvs., cum ar fi o chiuvetă sau o baie, pentru a vă alimenta linia în cazul în care aveți nevoie să găsiți linia în casa dvs. Dacă sunteți în căutarea unei linii de canalizare, căutați o țeavă neagră sau albă cu un capac din plastic de-a lungul exteriorului casei dvs., ceea ce permite accesul direct la linia principală de canalizare a casei dvs. Despachetați linia de detector de la bobină și împingeți capătul prin țeavă, astfel încât se extinde aproximativ 15 picioare (4.6 m). Lăsați linia în loc, astfel încât să o găsiți cu bagheta.
  • Evitați să puneți linia în toaletă, deoarece nu va funcționa, de asemenea, dacă este scufundată.
  • Casele mai vechi pot să nu aibă un canalizare de canalizare în casa lor. Contactați un instalator pentru a veni să instalați unul pentru dvs. pentru a facilita localizarea liniilor mai târziu pe sau să rupeți confruntările.
  • Bacsis: Dacă linia detectorului se oprește sau nu merge complet la 15 picioare (4.6 m), atunci poate exista o înclinați în țeavă.

  • Imagine intitulată Găsiți o linie de canalizare Pasul 7
    3. Valați bagheta de localizare până când auziți cel mai puternic semnal. Păstrați bagheta îndreptată vertical la sol, astfel încât să poată ridica cea mai bună recepție de semnal de la detector. Plimbați în direcția în care credeți că linia de canalizare călătorește și mutați vârful baghetei înainte și înapoi. Pe măsură ce urmați linia detectorului, bagheta va crea un semnal de beep care devine mai tare și mai mare atunci când vă apropiați de sfârșitul liniei. Când bagheta creează cel mai tare și mai înalt pas, sunteți aproape de locul în care se termină linia.
  • Încercați să rotiți bagheta dacă auziți un semnal slab, deoarece ar putea însemna că sunteți în apropiere, dar vă îndreptați spre direcția greșită.
  • Afișajul de pe baghetă poate avea, de asemenea, săgeți sau un indicator de număr care vă spune când vă apropiați de capătul liniei detectorului.
  • Imagine intitulată Găsiți o linie de canalizare Pasul 8
    4. Reduceți sensibilitatea locatorului pentru a localiza din nou cel mai puternic semnal. Dacă bagheta maxează lectura, atunci capătul liniei detectorului este în apropiere, dar nu veți ști unde este cu precizie. Localizați butonul care controlează sensibilitatea și reduce la putere. Păstrați bagheta indicată în jos pe măsură ce veți atinge din nou capătul din jurul zonei. Ascultați din nou pe cel mai tare și mai mare pitch pentru a obține o idee mai bună despre locul unde se află linia de canalizare.
  • Dacă citirea se mai duce din nou, reduceți sensibilitatea cu încă 10-15% și încercați din nou să fluturați bagheta peste zonă. Repetați procesul până când nu mai este maxim.
  • Unele detectoare de țevi pot fi, de asemenea, capabile să vă spună cât de adânc este pe afișaj.
  • Imagine intitulată Găsiți o linie de canalizare Pasul 9
    5. Marcați locația țevii cu un steag sau o bandă de utilitate. Odată ce bagheta produce doar un semnal asupra unei singure zone, dar se liniștește când o veți trage în jur, ați găsit cu succes capătul detectorului. Plasați o bandă de bandă pe pământ care merge în aceeași direcție cu care vă confruntați pentru a marca conducta. Dacă sunteți în afara, puneți un mic pavilion utilitar în pământ, astfel încât știți că linia de canalizare este direct sub ea.
  • Puteți cumpăra steaguri de utilitate de la magazinul local de îngrijire la domiciliu sau de la șantier.
  • Imagine intitulată Găsiți o linie de canalizare Pasul 10
    6. Extindeți linia detectorului încă 15 ft (4.6 m). Reveniți la linia detectorului și transmițătorul și dezavantajați mai mult în conductă. Nu extindeți linia de mai mult de 15 picioare (4.6 m), altfel nu puteți obține la fel de precis a unei citiri sau poate fi dificil să găsiți sfârșitul liniei dacă conducta se întoarce.
  • Imagine intitulată Găsiți o linie de canalizare Pasul 11
    7. Continuați să marcați linia la fața locului în care instalați un dispozitiv de fixare. Repetați procesul de a flutura bagheta în jurul valorii de până când auziți cel mai puternic semnal de la capătul liniei detectorului. Răsuciți sensibilitatea odată cu depășirea și păstrați-vă pe locația țevii. Marcați al doilea loc cu mai multă bandă sau un steag, astfel încât să știți unde călătorește linia de canalizare. Continuați să extindeți linia și localizarea până când ați marcat lungimea liniei de canalizare de care aveți nevoie.
  • Dacă linia detectorului este prinsă vreodată, poate exista o furculiță în conducta de canalizare sau ar putea fi înfundată.
  • sfaturi

    Sunteți responsabil pentru liniile de canalizare care se află pe proprietatea dvs., asigurându-vă că acestea rămân bine întreținute.
  • Dacă aveți o înfundare în linia de canalizare, verificați pentru un canal de curățare în curte sau la domiciliu, astfel încât să puteți accesa cu ușurință țevile.
  • Avertizări

    Nu vă sapa niciodată în curte pentru a găsi o linie de canalizare, dacă nu știți unde se află conducta, altfel posibilitatea de a le deteriora.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar