Cum să se ocupe de umezeală în casa ta

Problemele cu umezeală în interiorul casei dvs. pot apărea din mai multe motive, inclusiv întreținerea necorespunzătoare, construcția săracă și multe altele. Umed se poate manifesta oriunde în interioare, strop în decorul de acasă și chiar a devenit un pericol pentru sănătate. Cele mai multe cauze de umezeală pot fi tratate destul de ușor. Iată câteva modalități de a preveni umezeală în interiorul casei dvs.

Pași

Partea 1 din 2:
Prevenirea umezelii
  1. Imagine intitulată Deal cu umed în casa ta Pasul 1
1. Utilizați vopselele și etanșările potrivite. Utilizați un sistem de vopsea pe bază de apă, pe cât posibil pentru a asigura o bună capacitate de respirație și pentru prevenirea presiunii de vapori. Pentru ramele de ferestre și articulațiile de sticlă, utilizați un material de etanșare de bună calitate.
  • Utilizați un material de etanșare siliconică flexibil în bucătărie și băi, pentru a sigila marginile din spate-stropi și dușuri / tuburi.
  • Imagine intitulată Deal cu umezeală în casa ta de acasă 2
    2. Verificați dacă există fisuri în jurul ferestrelor sau în orice penetrare a peretelui. Sigilați-le în consecință. Faceți același lucru pentru orice țevi sau aparate scurgeri.
  • Imagine intitulată Deal cu umed în casa ta Pasul 3
    3. Instalați un curs de protecție la umezeală în fundațiile clădirii dvs. Evident, acest lucru este doar posibil dacă construiți de la zero! Dar un strat impermeabil, cum ar fi folii de plastic, va ajuta la menținerea umezelii înalte, dacă este pus sub podele din beton și alte acoperiri de podea.
  • Imagine intitulată Deal cu umed în casa ta 4
    4. Asigurați-vă că nu există zone în care apa ar putea fi acumulată. Dați o pantă suficientă pe terasă și asigurați-vă că balcoanele în care se păstrează vasele de flori au o pantă departe.
  • Imagine intitulată Deal cu umed în casa ta Pasul 5
    5. Asigurați-vă că aveți o bună ventilație prevenirea umezelii. Având un flux bun de aer în întreaga casă, va ajuta apa să se evapore și să scape. Evitați nevoia de a sigila totul la fel de strânsă cum poate fi de a menține în căldură. Acoperirea tuturor pereților cu straturi impermeabile pot reveni de fapt
  • Partea 2 din 2:
    Tratarea umezelii
    1. Imagine intitulată Deal cu umed în casa ta Pasul 6
    1. Aflați unde ar putea veni umezeala. Înainte de a începe să tratați un zid umed, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să determinați sursa de scurgere. Trebuie să identificați ce fel de sursă creează probleme pe perete și să-și evalueze severitatea. Vă ajută să rezolvați imediat problema și să evitați daunele viitoare.
  • Imagine intitulată Deal cu umezeală în casa ta de acasă 7
    2. Utilizați ventilația și încălzirea pentru a lupta împotriva condensului. Deschiderea unei ferestre poate ajuta, dar, de asemenea, luați în considerare utilizarea ventilatoarelor și ventilatoarelor de extractor (în special pentru bucătării și băi). S-ar putea să doriți să cumpărați și un dezumidificator.
  • Imagine intitulată Deal cu umed în casa ta Pasul 8
    3. Utilizați substanțe chimice pentru a ajuta la creșterea umedă. Substanțele speciale de umezeală pot fi injectate în pereții dvs. pentru a opri umezeală de la înălțare. Un astfel de tratament este supus reglementărilor și trebuie efectuată de o companie de renume specializată în probleme umede.
  • Imagine intitulată Deal cu umezeală în casa ta de acasă 9
    4. Utilizați un încălzitor pentru a ajuta la umezeală generală a aerului. În zone precum pivnițele și subsolurile cu lumină solară, puteți utiliza un radiator sau un încălzitor mic pe o setare scăzută pentru a ajuta la menținerea uscătorului de aer. Un dezumidificator poate ajuta, de asemenea.
  • Imagine intitulată Deal cu umed în casa ta Pasul 10
    5. Fi vigilent cu privire la scurgeri. Păstrați un ochi pentru apa care picură din țevi sau aparate sau în băile dvs. Obțineți un instalator, după cum este necesar pentru a face față oricăror probleme.
  • Imagine intitulată Deal cu umezeală în casa ta de acasă 11
    6. Impermeabil pereții dvs. utilizând produse profesionale de impermeabilizare pentru scurgeri minore. Identificați problema și rezolvați-o devreme înainte ca severitatea să crească pentru a evita cheltuielile inutile mai târziu.
  • Imagine intitulată Deal cu umezeală în casa ta 12
    7. Abordați problemele mai mari. Puteți avea un tratament rezistent la umezeală efectuată printr-un inginer de impermeabilizare a experților sau faceți-o singur prin tratarea zonei cu bloc umed bazat pe tehnologie cristalină, realizată în special pentru impermeabilizare.
  • Adăugați un al doilea strat pentru a asigura o protecție maximă a apei.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar