Cum să fii un geek

Ce înseamnă a fi un geek sa schimbat în timp. În trecut, a fi numit un geek nu era neapărat un compliment, dar ideea unui geek a devenit recent mai pozitivă. Acum, fiind un geek destul de mult înseamnă că ești pasionat, aproape obsesiv, investit în interesele tale. Fiind un geek este ceva de mândru. Găsiți un interes, obsess peste el și apoi îmbrăcați partea pentru a îmbrățișa pe deplin nou-născuția, geekiness minunat.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea intereselor geeky
  1. Imaginea intitulată Fii un pas de geek 1
1. Găsiți ceea ce vă interesează cu adevărat. Există câteva interese tipice de geeky, dar puteți fi interesați de ceva și totuși să fiți considerați un geek. S-ar putea să aveți deja ceva ce sunteți interesat de baseball, model de avioane sau seria Harry Potter. Dacă nu, explorați câteva lucruri care vă pot interesa. Ia-ți timp să explorezi până când găsești ceva pe care-l iubești cu adevărat.
  • Imaginea intitulată este un pas de geek 2
    2. Joaca jocuri video. S-ar putea să aveți probleme la gândirea potențialelor interese și asta e în regulă. Puteți explora câteva jocuri video populare de interese. Minecraft, portalul și halo sunt populare cu geeks. Joacă jocul sau jocurile adesea până când veți obține foarte bine la ea. Apoi, aflați totul despre jocul pe care îl puteți.
  • De asemenea, puteți juca jocuri de masă sau de cărți, cum ar fi temnițele și dragonii și magia: adunarea.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de geek 3
    3. Citiți o mulțime de cărți și benzi desenate. Nu contează ce-doar citiți ce vă interesează. Și nu vă fie rușine de ceea ce ați citit. Ați putea citi cărți asemănătoare cărților literare de Jane austen. Sau, puteți citi genul de horror și science. DC și Marvel Comics sunt populare printre geeks dacă cărțile nu sunt lucrurile tale.
  • Nu vă fie frică să purtați o carte cu dvs. oriunde veți merge.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de geek 4
    4. Intră interesați de știință și tehnologie. O mare parte din creșterea geeks se datorează tehnologiei. Dacă vă place roboții și computerele, scufundați-vă în acest interes! Dacă preferați fizica sau chimia, luați acest interes dincolo de clasă. Acesta este un interes care ar putea fi, de asemenea, benefic pentru viitorul dvs.
  • Aflați site-ul web și dezvoltarea mobilă. Ai putea învăța să-ți faci propriile site-uri web și aplicații mobile.
  • Cercetare și învățați cum să construiți roboți. Căutați un club de robotică în zona dvs.
  • E în regulă dacă nu ai fost atât de mare în știință la școală. Investiți în interesul dvs. și veți învăța foarte mult în timp.
  • Imaginea intitulată Fii un geek Pasul 5
    5. Colectați un anumit element. Acesta este un hobby care este destul de simplu de făcut, dar în funcție de ceea ce sunteți interesat, ar putea fi costisitoare. Dacă credeți că fotografiile de epocă sunt minunate, faceți o excursie săptămânală la magazinul dvs. local. Dacă cani de cafea cu tata # 1 sunt răcoroase pentru tine, începe să colectezi. Puteți colecta tot ceea ce credeți că este minunat. Încercați să aflați despre ceea ce colectați când acumulați mai multe articole.
  • Luați în considerare bugetul dvs. înainte de a alege un element de colectare.
  • Partea 2 din 3:
    Gândindu-se ca un geek
    1. Imaginea intitulată Fii un geek Pasul 6
    1. Fii pasionat de interesele tale. Una dintre cele mai importante părți de a fi un geek este foarte pasionat de ceea ce vă interesează. Ca un geek, petreceți o mulțime de timp învățând și practicând interesul dvs. Cu mândrie devotați interesele și aflați despre fiecare detaliu mic. Nu ar trebui să se simtă ca să lucrez pentru tine.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de geek 7
    2. Căutați grupuri de oameni care vă împărtășesc interesul. Pentru aproape orice interes, vă puteți gândi, va fi probabil un grup de persoane care împărtășesc acest interes. Căutați un grup din zona dvs. dedicată pasiunii dvs. Puteți face o căutare online rapidă, întrebați un colegiu local sau o bibliotecă sau întrebați-vă pe social media. Dacă nu găsiți un grup local, căutați un grup online pe care l-ați putea participa.
  • Invitați alte persoane.Dacă aveți prieteni care vă împărtășesc interesele, întrebați dacă ar dori să formeze un club cu dvs.
  • Imaginea intitulată a fi un pas de geek 8
    3. Rămâneți la curent cu pasiunea ta. Pasiunea ta poate fi ceva care evoluează în mod constant și crește - ca un joc de calculator sau robotică. Urmăriți știrile legate de pasiunea dvs. Dacă nu există știri legate în mod specific de pasiunea dvs., faceți o căutare online rapidă. De exemplu, ați putea introduce "evoluțiile recente în ingineria mobilă."
  • De asemenea, puteți rămâne la curent cu pasiunea dvs., participând la convenții și conferințe legate de acesta.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de geek 9
    4. Fii loial față de interesele voastre. Geeks sunt angajați în lucrurile pe care le iubesc. Interesul lor nu este doar un hobby - este o parte din cine sunt. Din acest motiv, Geeks încearcă să fie primii care știu despre noi actualizări sau articole. Păstrați-vă știrile despre interesul dvs., investiți în memorabilia (dacă este cazul) și vă arătați interesul ori de câte ori este posibil.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de geek 10
    5. Nu renunta la pasiunea ta. Interesul dvs. poate trece printr-o perioadă în care este disprețuită de majoritate sau este supusă unor probleme. Geeks nu renunță la pasiunea lor. Ei rămân loiali până la capăt - chiar și atunci când toți ceilalți o abandonează.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de geek 11
    6. Prioritizați pasiunea ta. Geeks va lăsa adesea pasiunea lor să le consilieze. Pasiunea ta nu ar trebui să aibă un efect negativ asupra vieții tale, dar este în regulă dacă este o prioritate față de anumite părți asemănătoare lucrurilor și alte adunări sociale. În loc de o petrecere, petreceți timp să lucrați la un proiect geeky legat de interesul dvs. Sau, invitați prieteni pentru a juca un joc de masă dacă asta e pasiunea ta. În acest fel, investiți în pasiunea dvs., dar, de asemenea, rămâneți sociali.
  • Asigurați-vă că echilibrați timpul petrecut pe pasiunea dvs. cu timpul petrecut cu familia dvs. și la locul de muncă.
  • Partea 3 din 3:
    Dressing ca un geek
    1. Imaginea intitulată Fii un pas de geek 12
    1. Cumpărați tricouri care afișează interesele dvs. În funcție de interesul dvs., este probabil un "fandom" acolo undeva pentru el. Aceasta înseamnă că vor exista tot felul de haine, memorabilii și accesorii. Căutați un tricou care vă arată interesul. Investiți în câteva dintre aceste tricouri dacă puteți și purta cu mândrie.
    • Căutați eBay sau magazine de tip dacă interesul dvs. nu mai este foarte popular.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de geek 13
    2. Purtați accesorii care vă arată pasiunea. Nu te opri doar la tricouri. Dacă este posibil, investiți în alte accesorii care afișează interesul dvs. Ai putea purta pălării, curele, pantofi sau pini. Alegeți și alegeți ce vă adresează. Nu fi nervos cu privire la suprasolicitarea.
  • Imaginea intitulată Fii un pasaj Geek 14
    3. Rochie ca icoane geek. Nu trebuie să vă arătați interesul pentru a vă îmbraci ca un geek. În schimb, vă puteți îmbrăca ca o pictogramă de geek. De exemplu, ați putea să vă arătați interesul față de știință prin îmbrăcăminte ca Albert Einstein. Tot ce ar trebui să faceți este să puneți pe un pulover de echipaj, pantaloni cu picioare laterale și loafers. Este ușor și subtil.
  • Dacă vă place Steve Jobs, purtați o broasca neagră.
  • Dacă Mark Zuckerberg este geek-ul tău preferat, rochie într-un stil casual. Purtați un hoodie, pantaloni scurți și flip flops.
  • Imaginea intitulată Fii un geek pas 15
    4. Îmbrăcați-vă ca personajul tău preferat. Îți poți lua pasiunea până la îmbrăcăminte ca personajul tău preferat. Cel mai bun loc pentru a face acest lucru este într-un grup cosplay sau la o convenție. Căutați caracterul dvs. preferat și analizați modul în care acestea se îmbracă / arată. Încercați să recreați acest aspect prin achiziționarea sau efectuarea costumului propriu.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de geek 16
    5. Purtați accesorii de geeky. Finisați costumul de geeky, alegând câteva accesorii. Una dintre cele mai multe accesorii geek sunt pahare negre. Purtați-le dacă aveți nevoie de ochelari sau alegeți ochelari fără prescripție medicală dacă nu. Dacă doriți să rămâneți la un stereotip geek, purtați suspendați cu pantalonii. Să-l oprești, ai putea atașa niște pini de geeky la suspendatorii tăi.
  • De exemplu, găsiți un PIN sau un buton care afișează super-eroul preferat.
  • sfaturi

    Ajungeți la alți oameni din forumuri online sau în persoană care au aceleași interese de geeky ca tine.
  • Încercați să nu respectați stereotipurile, deoarece nici un geeks se îmbracă așa și ați putea fi văzută ca un poser.
  • Avertizări

    Unii oameni se vor distra de tine pentru a fi un geek. Treci peste. Este mai important să fii adevărat pentru tine.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar