Cum să decideți dacă copilul dvs. Ar trebui să repete un grad

Dacă copilul dvs. se luptă să își transmită clasele sau să prezinte orice fel de maturitate și probleme de comportament, instructorul copilului dumneavoastră poate recomanda repetarea unui grad. Având repetarea unui grad (numită retenție) poate fi stresantă și jenantă pentru copii și poate avea efecte de durată asupra dezvoltării copilului dumneavoastră și asupra sentimentului de sine. Dacă dvs. sau instructorul copilului dvs. aveți în vedere retenția ca o opțiune, este important să aveți o conversație onestă cu privire la beneficiile potențiale și pericolele de a repeta un grad și să ia în considerare alte alternative.

Pași

Partea 1 din 4:
Având în vedere circumstanțele copilului dumneavoastră
  1. Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un pas de grad 1
1. Determinați nivelul copilului dvs. de progres și dezvoltare. Cei mai mari factori care trebuie luați în considerare atunci când decideți dacă să promoveze sau să păstreze un copil în școală, sunt progresul academic al copilului și nivelul de maturitate. Multe districte școlare au dezvoltat teste pentru a evalua acești factori, dar ca părinte, puteți dori să luați în considerare abilitățile copilului dumneavoastră.
  • Dacă copilul are lupte semnificative cu matematică, citire sau scriere, el sau ea se va lupta și mai mult în clasele de anul următor.
  • Copilul trebuie să îndeplinească, de asemenea, așteptările de performanță generalizate concepute și implementate de districtul școlii. Aceste așteptări pot include lucruri precum scorurile de testare și participarea clasei.
  • Luați în considerare cât de multe zile școlare a ratat copilul dvs. Dacă copilul dvs. a ratat un număr semnificativ de sesiuni de clasă, profesorul său poate recomanda repetarea anului, astfel încât copilul dvs. nu este în urmă în clasa următoare.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un grad 2
    2. Luați copilul dvs. testat pentru un handicap de învățare. În funcție de cât de mult se luptă copilul dvs., poate doriți să luați în considerare faptul că el sau ea a fost testat pentru a vedea dacă un handicap de învățare ar putea fi problema. În timp ce acest lucru poate fi jenant pentru copilul dvs., identificând și corectarea problemei poate ajuta la prevenirea problemelor viitoare în școală.
  • Unele probleme de clasă, cum ar fi să nu fie în stare să stea în continuare sau să asculte în timpul clasei pot afecta capacitatea copilului de a învăța. Profesorul său poate recomanda repetarea unui an dacă acest lucru a dus la o mulțime de materiale ratate.
  • Puteți să aveți copilul dvs. testat pentru un handicap de învățare vorbind cu un expert calificat de sănătate mintală sau prin contactarea capitolului local al Asociației de Defiere a Americii (LDA).
  • Discutați cu profesorul copilului dvs. despre faptul că copilul dvs. poate avea nevoie de educație specializată sau de remediere.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un grad 3
    3. Luați în considerare vârsta copilului dumneavoastră. Mulți copii care trebuie să repete un grad se simt jenați să fie mai în vârstă decât colegii lor de clasă. Cu toate acestea, dacă copilul dvs. este tânăr pentru gradul său, repetând o notă nu poate fi la fel de mare. Un copil care este mai tânăr decât colegii și luptele sale în școală poate ajunge la performanțe mai bune după ce a fost reținut un an.
  • Discutați cu profesorul copilului dvs. despre faptul că repetarea unui grad ar fi de ajutor sau rănit la vârsta copilului dumneavoastră.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un pas de grad 4
    4. Gândiți-vă la pregătirea emoțională a copilului dumneavoastră. Un alt factor de luat în considerare este dacă copilul dumneavoastră este la fel de emoțional dezvoltat ca și colegii săi. Fiind subdezvoltat emoțional poate fi un obstacol major în ceea ce privește progresul academic, deci discutați cu profesorul copilului dvs. despre pregătirea emoțională a copilului dvs. pentru clasa viitoare.
  • Un copil ar trebui să fie capabil să facă față frustrărilor ușoare și inconvenientelor fără a-și pierde temperamentul.
  • Dacă copilul dumneavoastră are un timp greu îngrijorând nevoile personale și emoționale, poate doriți să discutați cu profesorul copilului dvs. dacă repetarea unui an ar putea fi de ajutor.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un grad de 5
    5. Determinați dezvoltarea socială a copilului. Unele studii sugerează că repetarea unui grad poate duce la probleme sociale și emoționale, cum ar fi stima de sine slabă și o incapacitate de a se simți ca o parte a unui grup coeziv. Dacă copilul dvs. se luptă deja cu probleme sociale precum acestea, sau dacă credeți că el sau ea poate fi predispus la aceste tipuri de probleme, repetarea unui grad poate fi în detrimentul sentimentului de sine al copilului dumneavoastră.
  • Dacă un copil acționează în mod imumat sau se comportă prea "tineri" Pentru vârsta lui, un instructor poate recomanda reținerea copilului pentru un alt an.
  • Copiii dezvoltați din punct de vedere social ar trebui să poată colabora cu alți studenți și să lucreze în cadrul unui grup dinamic.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să evaluați dezvoltarea socială a copilului, luați în considerare vorbirea cu un consilier școlar, psiholog, asistent social sau specialist comportamental.
  • Partea 2 din 4:
    Cântărind argumentele pro și contra de retenție de grad
    1. Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un clasa 6
    1. Cunoașteți avantajele retenției. Principalul avantaj al retenției este că copilul are un alt an să-și petreacă lucrul la abilitățile sale de citire, scriere și matematică. Dacă copilul a fost avansat la clasa următoare, el sau ea ar lupta și, în cele din urmă, nu reușește la acel nivel. Deoarece materialul de curs din fiecare an construiește fundațiile înființate în anul precedent, un copil ar fi chiar mai departe în urmă și se poate simți și mai frustrat sau jenat de performanța sa.
    • Este de remarcat, totuși, că orice câștiguri de realizare făcute de un student reținut se estompează în mod obișnuit în termen de trei ani. Poate doriți să luați în considerare efectele negative înainte de a lua o decizie finală.
    • Singura retenție de timp funcționează într-adevăr este atunci când elevii primesc o atenție deosebită și detaliată pentru a ajuta la rezolvarea problemelor care au condus la clasele slabe. Acest lucru necesită eforturi sporite atât pe partea profesorului, cât și pe partea părinților.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un clasa 7
    2. Aflați dezavantajele retenției. Fiind reținut timp de un an poate avea un efect foarte negativ asupra unui tânăr student. Elevii care sunt deținute de un an au în mod obișnuit niveluri mai scăzute de realizare academică, sporirea susceptibilității la problemele comportamentale, ajustarea socio-emoțională diminuată și creșterea riscului de scădere prematură decât colegii lor.
  • Dacă instructorul copilului dvs. recomandă repetarea unui an, discutați cu instructorul despre orice preocupare pe care o aveți. Pot exista și alte alternative la păstrarea faptului că instructorul ar putea fi dispus să pună în aplicare.
  • Dacă instructorul insistă asupra retenției, asigurați-vă că copilul dvs. va primi o atenție deosebită de remediere pentru a fi prins pe conceptele pe care le lupta cu. De asemenea, puteți dori să abordați riscul unor probleme comportamentale care ar putea dezvolta potențial.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un grad Pasul 8
    3. Luați în considerare alternativele la retenție. Dacă copilul dvs. se luptă cu adevărat, iar instructorul său recomandă repetarea unui alt an, este posibil să discutați opțiuni alternative cu acel instructor. Furnizarea de sprijin suplimentar, atât în ​​interiorul, cât și în afara sălii de clasă, ar putea ajuta copilul să se întoarcă pe drumul cel bun fără a fi nevoie să repetați un grad.
  • Sesiunile de îndrumare unu-la-una sau de grup pot ajuta la introducerea unor concepte noi pentru copilul dvs. care nu sunt clare de la instrucțiunile de clasă.
  • Luați în considerare serviciile de învățământ special pentru copilul dvs. Asigurați-vă că obiectivele și obiectivele sale IEP corespund standardelor școlii pentru a vă asigura că copilul dvs. este pe calea cea bună.
  • Întrebați despre participarea la școala de vară, clasele de zi prelungite sau cursurile de ani prelungite în locul de a repeta un grad.
  • Ajutați copilul cu temele. Dacă copilul dvs. refuză ajutorul dvs., aveți un frate sau un student mai în vârstă / tutore lucrează cu copilul dvs. pe misiuni cu care se luptă cu.
  • Încercați să oferiți copilului dvs. mai multe schimburi sociale cu colegii săi prin activități extracurriculare. Unii copii devin mai motivați să facă bine în școală prin interacțiunea cu colegii lor.
  • Partea 3 din 4:
    Evaluarea progresului școlii elementare
    1. Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un grad de pas 9
    1. Decideți despre promovarea grădiniței. Grădinița este o etapă importantă de dezvoltare pentru copiii mici. Înainte de a fi promovat la clasa întâi, studenții de grădiniță trebuie să prezinte în mod obișnuit o comandă puternică a artelor de comunicare și standardul de competențe matematice pentru statul lor.
    • Comunicarea abilităților de arte la nivelul grădiniței implică, de obicei, solicitarea și răspunsul la întrebări despre un text, păstrând detalii importante dintr-un text, identificând caracterele într-o poveste, comparând experiențele de caractere și angajarea în citirea grupului.
    • Abilitățile de matematică standard la nivelul grădiniței includ de obicei identificarea și compararea numerelor, numărarea în ordine, identificarea formelor și completarea unor probleme simple de adăugare și scădere.
    • În SUA, o școală nu poate mandona că copilul dvs. repetă grădinița. Dacă nu sunteți de acord cu decizia lor de a le ține înapoi, puteți să le plasați într-o clasă de primă clasă.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un grad Pasul 10
    2. Evaluați progresul de gradul întâi. Abilități de primă clasă Construiți lecțiile învățate în grădiniță. Pentru a fi promovat la clasa a doua, un student de primă clasă trebuie să primească un grad de trecere (în mod obișnuit un C sau mai mare sau cel puțin 70% în cazul în care sunt utilizate note numerice) atât în ​​artele de comunicare, cât și în matematică.
  • Abilitățile de artă de comunicare includ detaliile cheie ale unei povestiri, care descriu caractere / setări / evenimente și a citit proza ​​și / sau poezia care a fost considerată adecvată pentru un cititor de primă clasă în statul copilului respectiv.
  • Abilitățile de matematică standard includ extinderea secvenței de numărare, adăugarea și scăderea numerelor în termen de 20 de zecimale de învățare până la 100, recunoscând și lucrul cu măsurători și construirea unui raționament spațial care implică forme geometrice.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un clasa 11
    3. Evaluați abilitățile de clasa a doua. Abilitățile de clasa a doua se ridică direct în cazul în care abilitățile de primă clasă au rămas și le-au construit în moduri din ce în ce mai complexe. Un student trebuie să câștige un grad de trecere atât în ​​artele de comunicare, cât și în matematică, pentru a avansa la clasa a treia.
  • Abilitățile de artă de comunicare din clasa a II-a includ cererea și răspunsul la întrebări despre un text (în mod specific / care / când / când / de ce / cum / cum / cum), descriind modalitățile în care un personaj răspunde evenimentelor majore, folosind informații vizuale și scrise pentru a înțelege mai bine caracter, și citiți literatura considerată complexă adecvată pentru studenții din clasa a doua.
  • Abilitățile matematice de așteptare de la un student de clasa a doua includ adăugarea și scăderea în termen de 20 de ani, dezvoltând o înțelegere simplă a multiplicării, zecimale de învățare până la 1000, care lucrează cu timpul și banii și dezvoltarea unui raționament spațial mai avansat.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un grad de grad 12
    4. Determină progresul din clasa a treia. Progresul de gradul al III-lea este din nou determinat de un grad de trecere atât în ​​artele de comunicare, cât și în matematică. Dacă un student în clasa a treia nu progresează la nivelul așteptat, totuși, clasa a treia este nivelul la care profesorii pot pune în aplicare o promovare condiționată cu un plan de îmbunătățire obligatoriu în loc să recomande un exercițiu de retenție.
  • Abilitățile de artă de comunicare includ recunoașterea semnificației cuvintelor și a frazelor, referindu-se la diferitele părți ale unei povestiri, care descriu modul în care ilustrațiile și cuvintele lucrează împreună pentru a spune o poveste, compararea / contrastarea a două sau mai multe texte și lectura literaturii considerate adecvate pentru clasa a treia elevi.
  • Atențiile matematice de clasa a treia includ multiplicarea și divizarea în 100, folosind cele patru operațiuni, explicând modelele matematice și înțelegerea fracțiilor.
  • Planul de îmbunătățire a citirii clasei (pentru studenții care avansează la clasa a patra cu grade slabe) include de obicei cel puțin 30 de ore de lecții suplimentare de lectură în timpul anului al patrulea. De asemenea, profesorul poate obliga școala de vară în plus față de lecțiile de lectură.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un clasa 13
    5. Evaluați progresul din clasa a patra. Progresul din al patrulea progres nu necesită doar un grad de trecere în artele de comunicare, ci și un grad de trecere la o evaluare a lecturii la nivel de clasă în unele state. Orice student care citește mai jos nivelul unui al patrulea grad este obligat să repete clasa a patra, să participe la cel puțin 30 de ore de lectură de citire în timpul anului repetat al patrulea grad și trebuie să participe la cursuri de școală de vară cu cel puțin 40 de ore de instruire de citire.
  • Abilitățile de artă de comunicare pentru elevii de clasa a patrulea includ citarea detaliilor dintr-un text, identificând tema unui text, recunoscând semnificația cuvintelor într-un text, diferențierea între diferite tipuri de texte și literatura de lectură considerată adecvată pentru studenții de clasa a patra.
  • Abilitățile matematice pentru clasa a patra includ dezvoltarea unei înțelegeri a factorilor și multipliilor, utilizând cele patru operații mai extensive, construirea și comandarea fracțiilor și transformarea în unitățile de măsură.
  • Elevii de clasa a patrulea sunt, de asemenea, obligați să primească grade de trecere în știință sau studii sociale pentru a avansa la clasa a cincea.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un clasa 14
    6. Evaluați progresul din clasa a cincea. Progresul de clasa a cincea este determinat prin trecerea gradelor în domeniul artelor de comunicare, al matematicii, științei și studiilor sociale. Unele districte școlare impun, de asemenea, evaluări în curs de desfășurare pentru a se asigura că elevii pot citi profit la nivelul al cincilea.
  • Elevii de clasa a cincea trebuie să fie capabili să citeze dintr-un text, comparativ / contrast două sau mai multe caractere, să identifice și să înțeleagă limba figurativă, să recunoască modul în care capitolele sau scenele lucrează împreună pentru a forma structura complotului de poveste mai mare, discutați despre modul în care un punct de narator Vizualizați influențează descrierea evenimentelor și citirea la un nivel de clasa a cincea.
  • Abilitățile de matematică de clasa a cincea includ analiza modelelor, efectuarea de operațiuni cu zecimale la sute, înmulțirea și împărțirea fracțiilor și punctele de grafic pe un avion.
  • Abilitățile științifice în clasa a cincea includ înțelegerea mașinilor simple, clasificarea plantelor și animalelor, înțelegerea ciclului de apă și învățarea despre sistemul solar.
  • Abilitățile de studii sociale în clasa a cincea includ diferențierea între puterile diferitelor ramuri ale guvernului și înțelegerea declarației de independență, Constituția și Legea drepturilor.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un clasa 15
    7. Știți ce se așteaptă de la elevii de școală medie. Din clasele de șase până la opt, studenții sunt de așteptat să primească clase de trecere în artele de comunicare, matematică, știință și studii sociale. În afară de creșterea așteptărilor cu fiecare nivel ulterior, nu există modificări ale cerințelor de evaluare sau de testare în acest timp.
  • Partea 4 din 4:
    Pregătirea copilului dvs. pentru a repeta un an
    1. Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un grad de grad 16
    1. Încercați să aveți încredere în evaluarea profesorului. Dacă nu sunteți sigur de copilul dvs. care repetă un grad, ar trebui să vă ridicați cu siguranță preocupările și să aveți o conversație respectuoasă cu instructorul. Cu toate acestea, profesorul are ultimul cuvânt. Amintiți-vă că un educator instruit este mai calificat pentru a evalua în mod obiectiv creșterea și abilitățile unui copil decât un părinte. Este posibil să nu vă place alegerea, dar trebuie să acceptați decizia profesorului și să aveți încredere în abilitățile sale.
    • Vina pe profesor vă poate face copilul să se simtă ca el sau nu trebuie să muncească mai mult a doua oară. Dacă îi spui copilului că este vina profesorului, poate să-ți facă copilul să se simtă "scăpat ca prin urechile acului" pentru responsabilitățile sale.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un grad de clasă 17
    2. Discutați cu copilul dvs. cu privire la decizie. Spunându-i copilului că el sau ea trebuie să repete un grad nu este niciodată ușor. Cel mai bine este să aveți această conversație într-un spațiu privat și confortabil, care este gratuit de distrageri și orice alți frați sau prieteni.
  • Amintiți-vă copilului că el sau ea va fi cea mai veche din clasă și, prin urmare, va fi un atlet mai bun și academic. Spuneți copilului dvs. despre alte avantaje de a fi mai în vârstă, cum ar fi primul din clasă pentru a conduce.
  • Indicați toate lucrările bune pe care copilul le-a făcut în școală. Lăsați-i să știe că sunteți mândru și evidențiați realizările specifice pentru a vă face copilul să se simtă mai bine despre munca din anul precedent.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un clasa 18
    3. Fii sensibil la sentimentele copilului tău. Dacă ați luat decizia de a vă ține copilul înapoi pe an, copilul dumneavoastră poate avea sentimente puternice despre alegerea dvs. El sau ea se poate simți supărat, înspăimântat sau altfel preocupat de a trebui să repete un grad cu studenții mai tineri. Luați timp pentru a vorbi cu copilul dvs. și pentru a lucra prin sentimentele sale înainte ca anul școlar să înceapă.
  • Nu vă respingeți dacă copilul dvs. se simte speriat sau jenat. În schimb, întâlniți fiecare sentiment negativ cu reasigurare că copilul va avea mai multă distracție și va face mai bine a doua oară.
  • Dacă copilul dvs. se luptă cu adevărat cu acceptarea deciziei dvs., este posibil să doriți să luați în considerare faptul că copilul dvs. vorbește cu un profesor, director sau un terapeut de copii. Acest lucru vă poate ajuta copilul să lucreze prin preocuparea sa și să învețe noi abilități de coping.
  • Imaginea intitulată decide dacă copilul dvs. ar trebui să repete un grad Pasul 19
    4. Pregătiți-vă copilul pentru noul an școlar. Jena poate fi una dintre cele mai grave lucruri pentru un copil care repetă un grad. Copilul tău se poate teme că alți copii de la școală se vor distra de el sau de ea. Acest lucru sa întâmplat chiar și deja. În timp ce nu puteți împiedica alți copii să fie înviați, puteți să vă învățați copilul cum să vă periați insultele și să-și mențină încrederea.
  • Încercați să ajutați copilul să facă prieteni cu alți copii care vor fi în clasa sa în acest an. Configurați jocul de pe vara sau încurajați-i să se întâlnească și să petreacă timp împreună, astfel încât copilul dvs. are cel puțin câțiva prieteni chiar de la începutul anului școlar.
  • Ajutați-vă copilul să afle ce să spună copiilor. De exemplu, copilul dumneavoastră ar putea respinge insultele spunând ceva asemănător, "Trebuia doar să mă simt mai bine la unele lucruri. Nu mă deranjează."
  • Nu lăsați niciun frați sau alți membri ai familiei să vă tachineze copilul. Este posibil să fie mai bine să lăsați alte rude să știe în privat și apoi să ceară ca ei să nu-l aducă la copilul tău, așa că nu se simte conștient de sine.
  • Accentuați copilului dumneavoastră că încă nu aveți decât iubire și mândrie pentru el sau ea. Acest tip de reasigurare poate merge mult spre stimularea stimei de sine a copilului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar