Cum se adaugă fulgi de ovăz la laptele pentru copii similac

Copilul dvs. va fi probabil gata să înceapă alimente solide atunci când sunt de aproximativ 4 până la 6 luni. Ovăzul este o alegere excelentă pentru introducerea solidelor și amestecarea acestuia cu simtilacul bebelușului dvs. îi va ajuta să se obișnuiască cu gustul și textura. În plus, s-ar putea să decideți să utilizați fulgi de ovăz pentru a vă îngroșa formula bebelușului dvs. dacă suferă de reflux acid. Cea mai sigură modalitate de a vă hrăni bebelușul de ovăz amestecat în Formula Similac este de a le combina într-un castron. Dacă medicul dumneavoastră spune că este în regulă, ați putea încerca să adăugați o cantitate mică de fulgi de ovăz în sticla bebelușului dacă au reflux acid. Cu toate acestea, verificați întotdeauna cu medicul copilului înainte de a le oferi ovăz.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând un castron de ovăz
  1. Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 1
1. Utilizați fulgi de ovăz pentru copii care este măcinat la o pulbere fină. Dați întotdeauna alimentele pentru copii care sunt ambalate pentru copii, mai ales atunci când vă încep să mănânce alimente solide. Căutați fulgi de ovăz în secțiunea Baby din magazinul dvs. local de bacanie sau online. Este un punct într-o pulbere pentru a ajuta la reducerea riscului de sufocare.

Variație: Utilizați un procesor de alimente sau un polizor de condimente pentru a grind ovăzul laminat într-o pulbere fină dacă doriți să faceți propria dvs. de ovăz. Asigurați-vă că este gratuit de aglomerări înainte de ao folosi pentru copilul dumneavoastră.

  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Laptele pentru copii Similac Pasul 2
    2. Se prepară 4 până la 5 linguri (59 până la 74 ml) de Formula Similac într-un castron. Utilizați o lingură de măsurare sau o ceașcă pentru a măsura formula bebelușului. Apoi, urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a se amesteca în apă, dacă este necesar. Se amestecă pentru a combina ingredientele până când sunt consecvente.
  • Unele formule similare sunt gata de mâncare și nu necesită apă. Cu toate acestea, va trebui să adăugați apă la o formulă sub formă de pulbere sau concentrată. Asigurați-vă că urmați exact toate instrucțiunile.
  • Încercați să utilizați cât mai puțină formulă posibil - încă mai doriți ca piureul să-și țină forma pe o lingură. În acest fel, copilul dumneavoastră își poate practica abilitățile de mâncare, mai degrabă decât bea amestecul.
  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 3
    3. Adăugați 1 la 2 linguri (29.6 ml) (10 până la 20 g) de fulgi de ovăz la castron. Măsurați fulgiul de ovăz și adăugați-l în castron. Apoi, utilizați o lingură pentru a agita fulgiul de ovăz în formula până când ingredientele sunt amestecate. Ovăzul de ovăz ar trebui să fie foarte curgător, deoarece va fi mai ușor pentru copilul să înghită.
  • Amestecați fulgiul de ovăz înainte de hrănire. Nu lăsați fulgiul de ovăz să stea înainte de hrănire, deoarece va îngroșa treptat. Dacă este prea gros, poate deveni un pericol de sufocare.
  • Bacsis: Nu trebuie să încălziți fulgiul de ovăz. Servind frigul vă va ajuta să evitați arderea gurii copilului.

  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 4
    4. Stați copilul în poziție verticală într-un scaun sau la poală. Ședința în poziție verticală vă ajută copilul să înghită de ovăz fără sufocare. Asigurați-vă copilul într-un scaun înalt sau țineți-le în poală. Asigurați-vă că bebelușul dvs. rămâne ședinței pentru întreaga lor masă, astfel încât să nu se sufocă.
  • Capacitatea copilului dvs. de a înghiți este încă în curs de dezvoltare, deci este mai ușor să se sufocă. Păstrarea lor în poziție verticală reduce riscul de sufocare.
  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 5
    5. Utilizați o lingură mică pentru a vă alimenta copilul cu formula îngroșată. Este întotdeauna cel mai bine să folosiți o lingură care este făcută pentru copii. Din păcate, lingurile făcute pentru adulți pot răni gura bebelușului. Căutați o lingură care este mică și care nu are margini ascuțite.
  • Unele linguri de copii au o acoperire din cauciuc care îi face să fie mai sigure.
  • Metoda 2 din 3:
    Formula de îngroșare într-o sticlă
    1. Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 6
    1. Utilizați prudență atunci când alimentați fulgi de ovăz într-o sticlă. În general, este mai bine să hrăniți fulgi de ovăz de la un castron. Cu toate acestea, medicul dumneavoastră ar putea aproba adăugarea de ovăz la sticla copilului dvs. dacă au reflux acid. Verificați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza fulgiul de ovăz pentru a vă îngroșa formula bebelușului.
    • Dacă adăugați fulgi de ovăz la o sticlă, amestecul trebuie să conțină în primul rând formula. Dacă este prea gros, va fi greu ca bebelușul tău să bea.
  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 7
    2. Achiziționați fulgi de ovăz pentru copii care se află la o pulbere. Copilul tău nu poate înghiți alimentele groase încă, astfel încât să le hrănească doar produse pregătite pentru copii. Obțineți bebelușul de ovăz din secțiunea Baby din magazinul dvs. local sau online.

    Variație: Asigurați-vă propriul fulg de ovăz prin măcinarea ovilor laminați într-o pulbere fină. Asigurați-vă că pulberea este lipsită de bucăți înainte de a le servi copilului dumneavoastră.

  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 8
    3. Urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a pregăti Formula Similac. Alegeți Formula Similac pe care medicul dumneavoastră o recomandă sau că copilul dvs. este capabil să tolereze cele mai bune. Apoi, utilizați instrucțiunile de pe etichetă pentru al pregăti. În funcție de tipul de formula pe care îl utilizați, efectuați una dintre următoarele acțiuni:
  • Se amestecă apa în formula Similac Powderred.
  • Formula concentrată de similac concentrată cu apă.
  • Se toarnă formula de simtilac gata-la-hrană direct în sticlă.
  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 9
    4. Adăugați 1 linguriță (2 g) de fulgi de ovăz la formula similară a bebelușului. Utilizați o lingură de măsurare pentru a adăuga fulgi de ovăz la sticla bebelușului. Utilizați 1 linguriță la început pentru a vedea cum copilul dvs. tolerează sau urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră.
  • S-ar putea să adăugați mai multe ovaz dacă medicul dumneavoastră spune că este în regulă. Cantitatea maximă de ovăz pe care o puteți adăuga la o sticlă este de 1 lingură de fulgi de ovăz pe 1 lingură (15 ml) cu formula.
  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 10
    5. Utilizați o formă "Y" sau un mamelon încrucișat, astfel încât formula îngroșată să poată trece prin ea. Ovăzul de ovăz va îngroșa formula, astfel încât bebelușul dvs. are nevoie de o gaură mai largă de mamelon pentru ao bea. Din fericire, puteți cumpăra forma "y" sau șuruburi încrucișate. Atașați acest tip de niplu în sticla bebelușului când le hrăniți formula îngroșată.
  • Puteți achiziționa aceste sfarcuri în apropierea sticlelor de la un magazin de copii sau online.
  • Alternativ, faceți propriul niplu prin tăierea peste gaură. Păstrați gaura mică, deoarece o gaură mare poate provoca sufocare. Asigurați-vă că spălați bine mamelonul înainte de al utiliza.
  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 11
    6. Agitați sticla pentru a amesteca fulgiul de ovăz în formula. Utilizați brațul pentru a agita sticla și pentru a combina ingredientele. Dați sticla mai multe shake-uri mari pentru a amesteca fulgiul de ovăz în formula.
  • Nu trebuie să încălziți sticla. Cu toate acestea, este bine să-l scufundați în apă fierbinte pentru a încălzi formula îngroșată dacă copilul tău preferă.
  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 12
    7. Urmăriți-vă copilul îndeaproape pe măsură ce le hrăniți cu formula. Țineți-vă copilul în timp ce le hrăniți cu formula îngroșată. Acordați o atenție deosebită copilului dvs. pentru a vă asigura că nu se sufocă. Din păcate, sufocarea este un pericol atunci când vă hrăniți formula de îngroșare a copilului.
  • Metoda 3 din 3:
    Oferind bebelușului dvs. de ovăz în siguranță
    1. Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Lapte de lapte 13 Pasul 13
    1. Discutați cu medicul copilului înainte de a vă hrăni fulgiul de ovăz. Deși ovazul este considerat sănătos pentru copilul dvs., este mai bine să evitați hrănirea la copilul dvs. înainte de 4 luni. În plus, verificați întotdeauna cu medicul înainte de a începe să vă alimentați bebelușului orice alimente solide, chiar dacă este doar o cantitate mică. Urmați sfatul medicului dumneavoastră.
    • Care se ocupă de reflux la copii pot fi stresante, așa că probabil doriți să încercați ceva care ar putea ajuta. Cu toate acestea, ovazul ar putea face mai rău. Medicul dumneavoastră vă poate ajuta să vă dați seama ce va funcționa cel mai bine pentru copilul dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 14
    2. Aveți grijă să nu vă distrugeți copilul. Ovăzul conține calorii, astfel încât să-l adăugați la formula bebelușului crește caloriile. Discutați cu medicul copilului dvs. pentru a afla dacă trebuie să ajustați cât de mult vă hrăniți. În caz contrar, ei ar putea câștiga greutate.
  • Hrănirea alimentelor solide pentru copii prea repede crește riscul de obezitate, deci fii atent.
  • Medicul dumneavoastră vă poate ajuta să decideți dacă supraîncălzirea este o preocupare pentru copilul dumneavoastră. Dacă bebelușul dvs. sa luptat să păstreze alimentele în jos, este posibil să nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la acest lucru.
  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 15
    3. Evitați adăugarea de miere la fulgiul de ovăz al copilului, deoarece poate provoca botulismul infantic. Mierea nu poate fi dată copiilor sub vârsta de 12 luni. Există bacterii în miere care pot contamina alimentele. Nu dați niciodată miere copilului dumneavoastră.
  • După ce bebelușul dvs. devine 1, consultați-vă cu medicul dvs. pentru a afla când este sigur să introduceți miere.
  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 16
    4. Începeți copilul cu 1 servire de fulgi de ovăz pe zi. Va dura ceva timp pentru ca bebelușul să se obișnuiască cu mâncarea alimentelor solide, deci nu înlocuiți alimentarea obișnuită cu fulgiul de ovăz imediat. Dați-vă copilului timp să vă ajustați la fulgi de ovăz, oferindu-l doar o dată pe zi.
  • Dacă bebelușul dvs. răspunde bine la ovăzul de ovăz și medicul dumneavoastră spune că este în regulă, ați putea încerca adăugarea de fulgi de ovăz la mai multe mese.
  • Imagine intitulată Adăugați ovăzul la Similac Baby Lapte Pasul 17
    5. Fiți răbdători dacă bebelușul dvs. devine agitat sau refuză amestecul de ovăz. Copilul dvs. poate avea nevoie de timp pentru a se adapta la gustul și textura de ovăz. Cu toate acestea, adăugarea acesteia la formula lor vă poate ajuta copilul să se obișnuiască cu fulgiul de ovăz mai repede. Oferiți fulgiului de ovăz copilului dvs., dar nu încercați să le forțați să mănânce.
  • Continuați să oferiți fulgi de ovăz pentru copilul dvs. la hrănire până când vor începe să o mănânce de bună voie. Când bebelușul dvs. este gata, ei vor fi interesați să încerce alimente solide, inclusiv ovazul.
  • Avertizări

    Nu adăugați fulgi de ovăz la sticla copilului decât dacă medicul dumneavoastră spune că este în regulă.
  • Oferind copilului dvs. de ovăz prea devreme poate fi dăunător. Verificați întotdeauna cu medicul copilului înainte de a le oferi ovăz.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar