Cum să devii un cântăreț pentru copii

Ca stele ca Michael Jackson, Judy Garland, și Nick Carter au arătat că niciodată nu este prea devreme pentru a începe o carieră în muzică dacă aveți dorința. Încercând să-și dea seama cum să devii o stea în loc de o persoană obișnuită, totuși, se poate simți ca încercarea de a ajunge de la Albuquerque la New York fără o hartă. Cu toate acestea, prin convingerea părinților, instruirea și obținerea experienței, făcându-vă vizibilă industriei muzicale și semnându-vă cu o etichetă de înregistrare, de asemenea, puteți deveni un cântăreț de succes la o vârstă fragedă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Convingerea părinților
  1. Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 1
1. Se confruntă cu realitatea. Nu este ușor să te implici în lumea muzicii, chiar și pentru copii. Este estimat aproximativ că este nevoie de 10.000 de ore de practicare pentru a deveni cu adevărat competență într-o abilitate, iar cântând nu este o excepție. Acest lucru va însemna, probabil, sacrificând o mulțime de timp făcând alte lucruri, cum ar fi agățat cu prietenii, jucând jocuri video și urmărirea altor hobby-uri. Deci, trebuie să vă întrebați și să vă decideți dacă doriți cu adevărat să faceți acest angajament.
  • Vă veți confrunta probabil cu o mulțime de concurență și blocuri de drumuri.
  • Chiar și după ce ați devenit de succes, este posibil să nu vedeți o mulțime de profit la început și probabil că va continua să fie o mulțime de muncă implicată, cum ar fi semnarea autografelor ore întregi, călătorind pentru excursii, pentru a scrie și rescrie melodii și versuri, lung nopți la studio, etc. Deși este o slujbă foarte plină de farmec și plină de satisfacții, nu este întotdeauna ușor.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 2
    2. Cercetați un cântăreț pentru copii. Ar trebui să aflați mai multe informații despre ce alte experiențe moderne ale cântăreților de copii au fost ca pentru a înțelege ce este procesul și cât va fi ca și cum va fi. De asemenea, veți dori să începeți cercetarea pentru a vedea ce fel de muzică doriți să cântați.
  • Alegeți o anumită persoană pe care o admirați, cum ar fi Aaron Carter sau Charlotte Biserica. Utilizați un motor de căutare, cum ar fi Google, Bing sau Yahoo pentru a găsi interviuri și articole scrise despre cariera lor. Încercați termenii de căutare ca "Nume Interviu," "Nume despre succes," sau "Numele industriei muzicale."
  • Încercați să găsiți pagina Wikipedia a artistului, căutându-le la Wikipedia sau la orice motor de căutare. Defilați în partea de jos și uitați-vă în "Referințe" Secțiunea pentru articole găzduite online pentru interviuri și alte articole despre istoria carierei lor.
  • Mergeți la biblioteca dvs. locală și întrebați un bibliotecar pentru a ajuta la găsirea mai multor informații despre industria muzicală și cântăreții de copii - ar trebui să vă poată ajuta să localizați biografiile și autobiografiile curente și cele mai cunoscute.
  • Imaginea intitulată devine un cântăreț pentru copii Pasul 3
    3. Cercetare genuri de muzică. Poate că deja credeți că știți ce stil de muzică doriți să cântați sau poate că nu aveți nici o idee, dar ar trebui să vă asigurați că știți care genul pe care doriți să-l urmăriți. Ar fi o pierdere de timp și energie pentru a crede că doriți să fiți o cântăreață de țară doar pentru a realiza trei ani în formare pe care doriți să o cântați în Opera într-o zi. Cercetați toate tipurile de artiști și genuri diferite de muzică ascultându-le pentru a descoperi ceea ce vă place și ce sună credeți că vă puteți imagina cu vocea dvs.
  • Încercați servicii web ca ultimul.FM sau MIDOVERVOVERY pentru a vă construi propriul post de radio care oferă melodii care se potrivesc cu gustul sau starea de spirit.
  • Încercați să debiteze serviciul web al radioului sau să navigheze posturile locale de radio pe un radio auto pentru diferite genuri muzicale.
  • Adresați-vă părinților și bunicilor să vă prezinte muzicii pe care le bucură - probabil că este foarte diferită de ceea ce vă place să ascultați.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 4
    4. Definiți-vă pentru ce "de succes" mijloace. "De succes" este un cuvânt foarte vag și ar putea însemna o mulțime de lucruri, mai ales în ziua și vârsta de astăzi unde există multe căi de ales. Doriți să fiți o senzație pe Internet? Doriți să vă conectați la o etichetă de înregistrare și să efectuați toată țara? Doriți să stați în Broadway sau să mergeți într-o carieră în Opera într-o zi? Răspunsurile la aceste întrebări vor determina tipul de formare pe care va trebui să le urmăriți.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 5
    5. Înțelegeți de ce aveți nevoie de sprijinul familiei dvs. În plus față de a fi nevoie de timp, pentru a urmări această carieră, veți avea nevoie de bani. Vor fi lucruri pe care trebuie să le cumpărați și să investiți pe parcursul drumului, echipamentelor și hainelor. Va fi, de asemenea, exigentă emoțional, deoarece este posibil să trebuiască să vă confruntați cu respingere, critică și alte dificultăți. Există, de asemenea, lucruri pe care probabil că le puteți face pentru dvs. ca minor, cum ar fi să vă conduceți la audiții sau să semnați documente juridice. Veți avea nevoie de sprijinul părinților sau tutorii legali pentru a urmări această carieră.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 6
    6. Veniți cu un argument convingător. Pentru că a deveni cântăreață va fi o mulțime de lucruri atât pentru tine, cât și pentru părinții tăi, trebuie să le arăți că ați pus o mulțime de gândire în această decizie, în ciuda vârstei tale tinere. Dacă spui pur și simplu, "Cred că va fi o mulțime de distracție," ei pot veni cu argumente contra, "Dar știi cât de mult timp și energie va lua acest lucru?" Va trebui să utilizați cercetarea pe care ați făcut-o înainte să le dovediți că știți despre ce vorbești.
  • Încercați să tratați acest lucru Scrierea unui eseu persuasiv. Dacă vă puteți gândi la toate motivele rele, cineva ar putea veni, atunci vă puteți gândi la motive și argumente bune pentru a vă opune acelor motive rele. Asigurați-vă că ați susținut-o cu fapte atunci când este posibil. Deci, dacă spun părinții tăi "Nu veți putea să vă petreceți timp cu prietenii," poti spune, "Mă pot alătura școlii sau a corului bisericii și mă pot face prieteni care împărtășesc pasiunea mea pentru cântând."
  • Repetați argumentul dvs. pentru dvs. Veți dori să vă asigurați că vă amintiți punctele dvs. atunci când aveți o discuție cu ei.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 7
    7. Aveți o discuție cu părinții dvs. După ce ați făcut deja cercetarea, ar trebui să fiți gata să spuneți părinților dvs. cum vă simțiți. Nu uitați să rămâneți calm și în control, chiar dacă acestea sunt inițial rezistente. În schimb, continuați să le arătați în mod matur sunteți interesați să vă alăturați unei biserici sau unui cor de școală, cântând ori de câte ori aveți ocazia, chiar și ocazional, încercând să aveți mai multe conversații cu ei despre asta. Unele argumente ar putea merge așa:
  • "Nu cred că este o idee bună. Trebuie să mergi la școală." "Încă mai pot merge la școală. Mi-aș face toată practica după școală, și orice spectacole ar fi în weekend. Dacă am fost faimos și a trebuit să renunț la școala publică, aș putea obține profesori privați sau am învățat pe distanțe lungi prin computere."
  • "Nu vă veți bucura de ea. Este o mulțime de muncă." "Știu că este o mulțime de muncă. Am făcut o mulțime de cercetări despre ceea ce Michael Jackson și Hillary Duff au trecut pentru cariera lor cântând. Dar, chiar cred că pot face acest lucru, mai ales dacă mă vei ajuta să mă ții pe drumul cel bun."
  • "Nu ați prefera să continuați să cântați un hobby pe care îl iubiți?" "Oamenii spun că ar trebui să iubești ceea ce faci. Cred că dacă aș avea un loc de muncă despre ceva, am fost pasionat, nu s-ar simți niciodată să lucrez."
  • "Nu avem acești bani." "Am putea găsi modalități de a face bani, astfel încât să pot face antrenament și să mă duc să fac. Am putea face vânzări de coacere și spălări auto, și aș putea lua mici locuri de muncă în oraș."
  • Metoda 2 din 4:
    Formarea și experiența
    1. Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 8
    1. Găsiți un profesor. Veți avea nevoie de un antrenor sau de mentor pentru a vă ajuta să învățați obiceiurile corecte pentru a avea grijă de coardele vocale, astfel încât să nu le deteriorezi accidental. Ele vă pot ajuta să decideți ce melodii să cânte, să vă învățați scale și elementele de bază ale muzicii și să vă oferiți lecții private pentru a vă identifica zonele de slăbiciune și forță.
    • Pentru a găsi un profesor, puteți să vă uitați online la site-uri precum ClassicalSinger.com sau nats.ORG care găzduiește directoarele căutătoare, precum și reviste, comunități online, profesorul dvs. de muzică la școală sau părinții oricăror prieteni care iau lecții de voce.
    • Profesorul dvs. nu trebuie să fie acreditat, un cântăreț profesionist sau răcoros. În schimb, uitați-vă la istoria unui profesor și vedeți cum s-au descurcat elevii lor.
    • Chiar dacă credeți că nu aveți și nu vă veți răni niciodată vocea, pot exista lucruri mici pe care le faceți că nu știți că ar putea avea consecințe grave mai târziu. Un profesor vă poate identifica și vă poate opri să faceți aceste lucruri, astfel încât să puteți avea o carieră lungă și de succes.
    Sfat de experți
    Sala Tanisha

    Sala Tanisha

    Vocal Coachtanisha Hall este un antrenor vocal și fondatorul și directorul executiv al Academiei Hall Hall Arts Academy, Inc. O organizație cu sediul în Los Angeles, California, care oferă un curriculum multi-nivel, axat pe abilitățile fundamentale, tehnica, compoziția, teoria, arta și performanța la un nivel conservator. Domnișoară. Studenții actuali și anteriori ai săliiști includ Galimatias, Sanai Victoria, Ant Clemons și Paloma Ford. A câștigat un BA în muzică de la Colegiul de Muzică Berklee din 1998 și a fost beneficiar al premiului de realizare a managementului de afaceri muzicală.
    Sala Tanisha
    Sala Tanisha
    Antrenor vocal

    Expertul nostru este de acord: Dacă sunteți tineri și doriți să fiți un cântăreț profesionist, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să obțineți un bun instructor. S-ar putea să fii un mare cântăreț, dar cântând profesional implică un nivel diferit de concurență. În plus, cântând profesional face o taxă diferită asupra corpului și a vocii voastre decât să cânte pentru distracție, iar un instructor vă poate ajuta să învățați să reziste acest lucru.

  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 9
    2. Învățați și practicați. În timp ce există unii oameni care se laudă despre învățarea și nu știi despre mecanică, dacă doriți o carieră în muzică, atunci va trebui să înțelegeți note, melodie, armonie, chei, scale, măsuri, bătăi, majore și minori ca Ei bine, multe alte lucruri. În timp ce acest lucru se poate simți în primul rând, este necesar ca atât cât vă puteți îmbunătăți să ieșiți din competiție, cât și să arătați altor persoane că sunteți serios.
  • Luați în considerare melodiile ca mini joacă unde vă, cântăreața, jucați o parte. Întrebați-vă cine ar trebui să fiți, de ce cântați, cum ar trebui să vă simțiți și pe cine cântați.
  • Va trebui să petreceți multe ore practicând că elementele de bază îi place să scape atât acasă, cât și în lecțiile voastre.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 10
    3. Participați la piesele școlare și la corurile bisericești. Ar trebui să încercați să vă faceți cunoscută la nivel local. Școala joacă cu piese de cântat și solo în școala dvs. sau biserică Corul sunt un mod minunat, liber de a încerca să caute reflectorul care contribuie la comunitatea dvs. Luați pe cineva să înregistreze performanța dvs. pentru a distribui on-line pentru familia, prietenii și adepții social media mai târziu.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 11
    4. Audiția pentru cântând oportunități. Dacă vă simțiți pregătiți pentru audiențe mai mari, audiția pentru un spectacol de televiziune difuzată ca și talentul Americii este o modalitate de a-ți obține numele și cu fața acolo. Există, de asemenea, apeluri naționale și locale de turnare care se desfășoară tot timpul. Încercați 2016Aditions.com, kidscast.com, și castingCallHub.COM pentru roluri care implică cântând și dans. Există, de asemenea, competiții regionale prestigioase pentru cântăreți că puteți găsi mai multe informații despre NATS.Org.
  • Când vă prezentați la audiție, asigurați-vă că sunteți îmbrăcați frumos, aveți materialele dvs. de melodii preselectate, fiți conștienți de ceea ce ați auditat (mai ales dacă este o piesă muzicală cu o poveste și melodii specifice) și asigurați-vă că aveți o atitudine bună.
  • Audiția este o abilitate în sine: probabil că va trebui să audiție de multe ori pentru a afla ce fel de întrebări și sugestii pe care le veți primi, precum și cum să vă ocupați. Nu vă descurajați dacă nu primiți rolul primului, al doilea sau chiar al zecelea.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 12
    5. Luați locuri de muncă cântând. Mai ales dacă sunteți în căutarea de lucru ca cântăreț-compozitor sau cântând ca o stea pop, încercați să căutați locuri locale cum ar fi cafenele și restaurante care angajează cântăreți pentru divertisment live. Acest lucru vă va ajuta să obțineți numele dvs. și să vă confruntați acolo pentru a obține locuri de muncă mai mari și mai mari. De asemenea, vă va ajuta să recuperați costurile pentru formare și publicitate.
  • Utilizați site-uri precum Craigslist, Gigsalad, în culise.com, yaptracker și reverbnare pentru a găsi locuri de muncă de cântat pe care le puteți lua. Unii, dar nu toți, dintre acestea sunt liberi să folosească.
  • Unele locuri de muncă, adesea numite "Gigs," vă va ajuta să construiți un fanbase, dar nu plătiți bine, cum ar fi să jucați la casa unui prieten pentru o petrecere de aniversare, iar alții vor plăti bine, dar nu vă vor construi o mare parte dintr-un fanbase, cum ar fi cântând pentru o nuntă. Multe concerte sună și între ele. Încercați să vă gândiți la ceea ce sunt obiectivele dvs. cu un loc de muncă: este cel mai important să faceți mai mulți fani sau să fiți plătit bine sau ați ajuns la punctul în care ar trebui să vizați ambele?
  • Fi pregătit să fie persistentă. Unele locuri nu vor fi de acord să vă rezervă primul, al doilea sau chiar al nouălea timp pe care îl apelați!
  • Aveți grijă la acceptarea locurilor de muncă: aveți părinții dvs. sau un tutore legal să se uite la postarea de postare cu dvs. și să contactați individul de găzduire pentru dvs. Aceștia sunt oameni pe care nu le cunoașteți și este important ca, chiar dacă sunteți dornici să începeți să faceți un nume pentru dvs. că sunteți în siguranță.
  • Metoda 3 din 4:
    Făcându-vă vizibilă pentru industria muzicală
    1. Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 13
    1. Identificați etichetele sau organizațiile pe care doriți să le urmăriți. Există o mulțime de organizații diferite în industria muzicală astăzi: în afară de teatrele de operă și muzicale, cum ar fi Broadway, există etichete de înregistrare. Etichetele de înregistrare sau companiile de înregistrare sunt responsabile pentru marketing, coordonând producția, fabricarea și distribuirea muzicii. Există trei etichete majore (universale, Sony și Warner), precum și multe sublabeli, etichete de vanitate și etichete independente. Va trebui să aflați cine produce tipul de muzică pe care doriți să o faceți și să aflați cine sunt directorii și producătorii pentru acea companie, precum și dacă acceptă sau nu demo-urile și care sunt liniile directoare ale acestora.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 14
    2. Utilizați social media pentru a vă face publicitate. Mulți artiști aspiranți folosesc platforme, cum ar fi YouTube și Facebook pentru a posta videoclipuri despre ele însele pentru a-și obține numele și față în lume. Sute de milioane de oameni pot fi conștienți de dvs. cu doar un clic al butonului - Adresați-vă prietenilor și familiei să vă ajute să începeți să începeți și să vă împărtășiți munca pe Facebook, YouTube și Twitter. Alte locuri unde puteți distribui sau publici muzica, includeți muzica reddit, ultima.FM și Spotify.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 15
    3. Construi relații în comunitatea muzicală. O mulțime de oameni folosesc bloguri populare cum ar fi pitchfork, stereogum, datpiff și a.V. Club pentru a găsi noi artiști să urmeze. Aceste bloggeri au de obicei un e-mail de contact listat. Trimiteți-le muzica sau un link către media dvs. socială. Odată ce ați dat seama ce etichete doriți să vă alăturați, găsiți și le adăugați pe Facebook și Twitter - dacă ați găsit numele angajaților lor, adăugați-le și ei. Încercați să vorbiți cu ei zilnic pentru a le face să vă observe.
  • Dacă vreunul dintre etichete sau angajații sau bloggerii lor se întâmplă să fie local, încercați să le numiți, programând o întâlnire cu ei și construirea unei relații mai personalizate cu ei.
  • Sfat de experți
    Sala Tanisha

    Sala Tanisha

    Vocal Coachtanisha Hall este un antrenor vocal și fondatorul și directorul executiv al Academiei Hall Hall Arts Academy, Inc. O organizație cu sediul în Los Angeles, California, care oferă un curriculum multi-nivel, axat pe abilitățile fundamentale, tehnica, compoziția, teoria, arta și performanța la un nivel conservator. Domnișoară. Studenții actuali și anteriori ai săliiști includ Galimatias, Sanai Victoria, Ant Clemons și Paloma Ford. A câștigat un BA în muzică de la Colegiul de Muzică Berklee din 1998 și a fost beneficiar al premiului de realizare a managementului de afaceri muzicală.
    Sala Tanisha
    Sala Tanisha
    Antrenor vocal

    Expertul nostru este de acord: Încercați să vă conectați cu comunitatea muzicală locală. Dacă există studiouri de înregistrare în apropierea dvs., salvați-vă banii și încercați să obțineți timp în studio unde puteți înregistra cu un inginer profesionist. Care vă va ajuta să învățați lucruri noi despre vocea dvs. și despre abilitățile voastre decât ați putea să descoperiți acasă.

  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 16
    4. Investiți pe un site profesional. Luați următorul pas pentru a arăta profesioniști și a investi în a .Numele COM cu numele de bandă sau artist. Asigurați-vă că sunteți sigur că toate graficele, logo-urile și imaginile dvs. sunt calitatea profesională. Pentru ao păstra la prețuri accesibile, încercați să vă postați pe site-uri precum 99 design.com și crowpspring.com, în cazul în care designerii aspiranți pot trimite modele potențiale pentru un preț pe care l-ați stabilit deja.
  • Părinții dvs. pot fi inițial reticenți în a investi într-un site web și design profesional. Caută "Gazduire web ieftina" sau "Domenii web ieftine" Pentru a încerca să găsiți opțiuni, acestea ar putea fi mai puțin rezervate despre. Explicați-le de ce este important să aveți o imagine profesională și poate chiar să o încadrați într-un mod în care se pot referi, cum ar fi, "Când căutați pe cineva care să vină faceți o slujbă pentru dvs., nu vă simțiți mai bine când vedeți că au un site frumos cu informații care sunt întreținute," sau "Când cumpărați produse, faceți culori frumoase și un apel bun de ambalare la dvs? Vrei să cumperi ceva urât? Ceea ce fac este un serviciu, și vreau ca oamenii să-mi cumpere muzica într-o zi. Vreau companii de înregistrare pentru a-mi cumpăra imaginea."
  • Dacă părinții dvs. sunt încă preocupați de costurile implicate, puteți încerca să faceți un gofundme, un kickstarter sau un patreon pentru a avea un venit mai durabil pentru a vă atinge obiectivele.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 17
    5. Căutați cercetașii de talente. Un scout de talent este o persoană a cărei slujbă este de a găsi talente neexploatate în lume și de a le ajuta să facă muncă. Ele vă pot ajuta să găsiți audiții, locuri de muncă și să obțineți numele dvs. într-o etichetă de înregistrare. Puteți găsi directoare de căutare pentru agenții de talent la ambele camere în culise.com și ladadiții.COM. De asemenea, puteți găsi profilurile lor pe Facebook și LinkedIn.
  • Când contactați un scout de talent, trimiteți un pachet cu headshot-ul, Reluare și o scrisoare de intenție. Probabil că veți avea nevoie de ajutorul părinților dvs.
  • Asigurați-vă că CV-ul este cât mai scurt și bine rezumat posibil, dar includeți detalii precum talentele speciale, profesorii și formarea specifică pe care ați primit-o.
  • Asigurați-vă că dacă includeți referințe personale, vor vorbi despre tine.
  • Urmăriți cu o agenție după trimiterea unei depuneri.
  • Dacă intrați într-o prezentare a prezentării, cereți-vă să aflați cine este deja reprezentat și de către cine.
  • Aveți grijă să lucrați numai cu oameni de renume și să evitați înșelătorii. Urmăriți-vă pentru persoanele care fac promisiuni mari, Apeluri Rush turnare și audiții imediate, promite o salarizare extrem de mare sau spun că nu există experiență necesară, turnarea apelurilor la Craigslist presupus de agenții mari, cei care nu caută anumite tipuri sau vremuri sau oricine ascunde identitate. Feriți-vă de agenții care vă cer să plătiți în față pentru reprezentare, audiții de la magazine de cumpărături, panouri de autostradă sau anunțuri TV sau tipărire - în schimb, veți găsi informații specifice despre site-urile lor individuale detaliind cum să vă prezentați pentru examinare.
  • Metoda 4 din 4:
    Semnarea cu o etichetă de înregistrare
    1. Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 18
    1. Face un demo. Deși acest pas special poate fi o provocare, odată ce aveți formarea pentru a face acest lucru, ar trebui să încercați făcând muzica proprie. Pentru a trimite materiale la o etichetă, trebuie să aveți conținut să le afișați, dar, în general, trebuie să fie material care este nepublicat, complet original și necophiarizat.
    • Demo-ul dvs. nu ar trebui să aibă mai mult de trei piese la ea.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 19
    2. Obțineți feedback. Trebuie să obțineți critici constructive cu privire la modul în care demo-ul dvs. sa dovedit odată terminat. Trebuie să aflați dacă sunetul este bun, ceea ce poate fi îmbunătățit și obțineți sfaturi despre cum să faceți acest lucru. Familia, prietenii și fanii nu sunt surse bune pentru că vor să fie de susținere și să nu vă rănească sentimentele. În schimb, ar trebui să căutați să aveți mentorii, profesorii și orice conexiuni industriale pe care le-ați ascultat muzica și vă vor spune gândurile lor cinstite.
  • Nu trebuie să schimbați tot ceea ce vă este sugerat, dar mai mulți oameni care indică aceleași lucruri sunt un semn că ceva cu adevărat trebuie schimbat.
  • Nu luați criticile oamenilor personal. Nu este un atac asupra voastră sau de a spune că sunteți nevăzuți sau necalificați. Dacă ceva, oamenii care vă oferă sfaturi veridice fac acest lucru cu intenția de a vă ajuta să fiți cel mai bun pe care îl puteți.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 20
    3. Polisați sunetul. După ce ați primit critica dvs., este timpul să faceți schimbările pe care sunteți de acord că trebuie să le faceți. De asemenea, trebuie să polonezi lucrurile amestecare și Mastering muzica ta. Ideea aici este că doriți să fie cât mai profesionist posibil.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 21
    4. Înțelegeți cum funcționează etichetele. Dacă doriți cu adevărat să fiți semnat de o etichetă de înregistrare, atunci trebuie să înțelegeți cum funcționează. Acestea sunt întreprinderile și trebuie să facă bani pentru a acoperi costurile - cu atât mai mare a fanbazei, cu atât mai bine muzica și cu atât mai mult dedicarea și marketingul pe care l-ați pus în voi înșivă, cu atât mai siguri vor simți că sunteți cineva pe care îl pot face bani în afara semnării. Etichetele bune primesc zeci, dacă nu sute de demo-uri tot timpul. Pentru a ieși afară, trebuie să găsiți o modalitate de a fi cu adevărat unică și să prindeți sau să aveți o mulțime de atenție deja.
  • Unele etichete nu vor accepta nici măcar observații decât dacă artistul este deja în întregime de sine suficient.
  • Din cauza cât de greu este să fii observat și acceptat de o etichetă că este extrem de important să urmezi cât mai mulți pași ai făcându-vă cât mai vizibil posibil.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 22
    5. Trimiteți demo-ul dvs. Alegeți cinci etichete pentru a trimite demo-ul dvs., dar trimiteți-l doar la o singură etichetă la un moment dat. Trimiteți demo-ul dvs. la adresa de e-mail a demonstrațiilor corespunzătoare sau la un contact la etichetă pe care le-ați dezvoltat, sperăm, o relație bună cu. Va trebui să încărcați piesele fie mai întâi Dropbox, fie la SoundCloud și să vă asigurați că sunt setați la privat, astfel încât numai persoana pe care ați trimis-o să le ascultați. Asigurați-vă că e-mailul dvs. este scurt, până la punct și politicos.
  • Dacă nu auziți din nou de la ei după o săptămână, trimiteți un e-mail de urmărire pentru a le cere dacă au primit e-mailul dvs. și au avut șansa de a vă asculta muzica. Nu uitați să fiți mereu politicos. Pentru fiecare săptămână nu auziți înapoi, puteți trimite un alt e-mail.
  • Dacă nu ați auzit înapoi după o lună sau ei spun că nu este timpul să vă deplasați pe următoarea etichetă.
  • Imaginea intitulată deveni un cântăreț pentru copii Pasul 23
    6. Semnează un contract. Dacă eticheta decide că aveți sunetul și prezența pe care o caută, vă vor contacta cu mai multe informații despre redactarea unui contract. Deși ar putea fi tentant să semnați imediat unul, astfel încât să puteți începe să profitați de recompensele tuturor muncii dvs. dure până în prezent, aveți grijă. Înregistrările au o reputație pentru a fi foarte limitată pentru artist, deci veți dori să vă asigurați că aveți părinții dvs. și poate chiar un avocat implicat în revizuirea și negocierea contractului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar