Cum să creați un personaj percy jackson

Doriți să vă creați propriul Demigod adevărat la seria Percy Jackson? Gândindu-se la obținerea unui personaj rece pentru ficțiunea voastră? Creați propriul dvs. personaj Demigod inspirat de serie urmând sugestiile din acest articol.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați un personaj Percy Jackson Pasul 1
1. Cercetați un anumit Dumnezeu sau zeiță ca punct de plecare. Puteți alege orice, de la Zeus la Priepus la Thalia. Aflați tot ce puteți despre Dumnezeu. Țineți cont doar de cele mai renumite pentru a nu avea copii Demigod (ex. Hestia, Hera sau Artemis).
  • Imagine intitulată Creați un personaj Percy Jackson Pasul 2
    2. Nu vă faceți griji dacă sunt virgini sau deja într-o relație. Poate că copiii lui Persephone se pot naște dintr-o flori. Posibilitățile sunt nesfârșite și puteți continua să adăugați și să vă proiectați caracterul atâta timp cât vă place.
  • Imagine intitulată Creați un personaj Percy Jackson Pasul 3
    3. Du-te în profunzime în caracterul tău. Lucrați când s-au născut, cum au ajuns la tabără jumătate de sânge sau Jupiter. Este important să le înțelegeți complet, inclusiv toate defectele și relațiile lor.
  • Imagine intitulată Creați un personaj Percy Jackson Pasul 4
    4. Desenați o copie dură a demigodului. Aceasta include schițarea modului în care arată, ceea ce poartă și speciale expresii faciale. Acest lucru vă permite să imaginați mai bine caracterul. Mai mult, dacă le adăugați într-o poveste, va fi mai ușor să vă explicați cum arată.
  • Imagine intitulată Creați un personaj Percy Jackson Pasul 5
    5. Selectați un inamic pentru personajul dvs. Fiecare demigod are cel mai rău echivalent inamic, cum ar fi Luke, Kronos și chiar Gaia, deci începe să adune personajele și să lucreze care ar fi cel mai rău inamic. Acest dușman ar putea, de asemenea, să-ți modeleze caracterul, poate că au provocat o rană sau au ucis pe cineva pe care l-au iubit. Acest lucru adaugă efectul și face ca personajul dvs. să fie mai interesant.
  • Imagine intitulată Creați un personaj Percy Jackson Pasul 6
    6. Alegeți o armă pentru caracterul dvs. Fiecare demigod are o armă, chiar dacă este o cratiță. Poate că arma lor este blestemată sau obișnuită să fie folosită de un erou celebru (de exemplu, Hercules). Arma lor nu trebuie să fie încântată deloc, poate că își folosesc puterile, cum ar fi apa sau orice puteri pe care le au legătură cu părintele lor evlavios. Apoi, din nou, ar putea fi doar un cuțit care nu trebuie să fie încântat.
  • Imagine intitulată Creați un personaj Percy Jackson Pasul 7
    7. Nu ezitați să faceți demigodul dvs. total diferit de părintele lor. Copiii Hades nu trebuie să fie toate sumbre - încercați să le faceți fericiți, așa că personajul tău este diferit de ceilalți. Uneori, făcându-le ca și părinții lor, deși este util, cum ar fi utilizarea nebuniei lui Hermes sau ciudarea lui Hecat.
  • Imagine intitulată Creați un personaj Percy Jackson Pasul 8
    8. Continuați să dezvoltați caracterul Demigod. Țineți minte ce este în mitologia greacă sau romană actuală și ceea ce în cărți. De asemenea, cercetarea unui pic înainte sau în timpul fabricării unui personaj ar putea face un caracter mai interesant.
  • sfaturi

    Nu vă fie frică dacă sunt prea ciudați - unii demigoși trebuie să fie așa.
  • Personajul tău să iasă din ceilalți! Fie de personalitate, puteri sau părintele evlavios.
  • Asigurați-vă că adăugați defecte la demigodul dvs. care ar putea afecta în mod semnificativ deciziile lor.
  • În cartea Patru din prima serie, Annabeth a spus că Athena a fost o zeiță virgină, dar ea leagă mintea cu iubitorii ei de a-și crea copilul (Ren). Ați putea folosi acest lucru dacă aveți un personaj care este un copil al Athenei.
  • Asigurați-vă că personajul dvs. este legat de credințele romane sau grecești. Nu ramificați prea departe, deși personajul tău poate avea un părinte evlavios din unul dintre cei mai puțin populare zei și zeițe.
  • Dacă vă place, faceți o jumătate de creatură mitică greacă sau romană, cum ar fi un ciclops, centaur, pegasus sau hidra. Care vă poate face OC să privească rece și să obțină mai mulți fani să-i placă.
  • Nu vă fie frică să fiți creativi și să aveți o dată personajele dvs. sau să fiți prieteni cu caractere originale din serie.
  • Nu faceți copii de zeițe virgine sau altfel OC va fi evitat (e.X. Hestia, Artemis sau Minerva).
  • Avertizări

    Nu creați niciodată un Sue Sue sau un Gary Stu (un personaj perfect, fără defecte, și este perfect la tot.)
  • Nu copiați pe alții - ideile dvs. sunt la fel de mari.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar