Cum să fii sassy

Ce se poate distra de a fi frumos și timid? Vrei sa fii sassy! Sosy, Vivace, Bold - toate calitățile care sunt invidiate. În loc să se amestece cu mulțimea, stai afară. În loc să mergi cu fluxul, îl creați. Ești fata cu acea atitudine picantă, de neoprit în orice situație.

Pași

Partea 1 din 3:
Channeling Sass
  1. Imagine intitulată Fii Sassy Pasul 1
1. Fi obraznic. Acest lucru degeuă linia. Vrei să fii încrezător, nu cocoș. Vrei să fii cinstit, dar nu este rău. Și vrei să fii ciudat, dar nu nepoliticos. Cheeky este atunci când spui ceva în care cuvintele ar putea fi puțină prăbușire, dar spui-o cu un zâmbet pe față, și nu înseamnă nimic prin asta. Este un condiment de atitudine aruncat în amestec! Este un termen destul de comun în limba engleză britanică - cel mai apropiat echivalent american? Un fund inteligent sassy.
  • Deci, data viitoare când te textează prietenul tău, "Hei, pot să vin și să mă joc cu diurg?" și sunteți bolnav și obosit de greșelile prietenului tău, în loc să răspunzi cu "Bine!" Alegeți-o, "Ce?! Sunt un dihor?! NEPOLITICOS."
  • Fiind obraznic.
  • Imagine intitulată Fii Sassy Pasul 2
    2. Fi rapid cu o revenire. Când Shayla spune că pleacă petrecerea să meargă la un răcitor, îi spui că ar putea să vrea să se schimbe mai întâi, așa că cămașa ei se potrivește cu pantofii ei. Din nou - este cu un zâmbet de cotă și un râs - nu un snip-snap, articulat de păr, plin de vitriol. Doar că atunci când altcineva vrea să spună ceva puțin mai puțin decât tact, arăți că puteți fi puțin mai puțin decât tact. Joacă jocul, baby!
  • Buddy-ul nostru William Shakespeare a spus cel mai bine când a spus el, "Te-aș provoca într-o bătălie de inteligență, dar văd că ești neînarmat." Revenirile sunt sassy când sunt deghizate ca o declarație de fapt sau o întrebare, spre deosebire de a vă afirma opinia. Sunt mai frumoși în exterior decât sunt în interior. În loc să spui, "Oi! Taci!" Tu spui, "Numele tău Kanye West? Nu este? Apoi încetați să mă întrerupeți." Așa ceva. Sau, data viitoare când prietenul tău vorbește despre cât de minunat sunt, spui, "Aș vrea să fiu de acord cu tine, dar nu vreau să fiu greșit." Zing!
  • Imagine intitulată Be Sassy Pasul 3
    3
    Fii încrezător. Dacă există un lucru care este adevărat pentru toate fetele Sassy, ​​este că sunt încrezători. Este nevoie de cunoașterea și iubirea de a avea acel gusto pentru a-ți face propriul lucru, pentru a-ți vorbi mintea, ca să nu aibă personalitatea unei flori de perete înfricoșător. Astfel încât să vă împuterniciți Sass Inner, luați-o pe acea fată încrezătoare în tine și o lăsați afară! Pentru că e înfricoșătoare.
  • Dacă sunteți încrezător sunete ca o provocare pentru dvs., poate fi mai ușor să începeți în exterior în. Adevărat, încrederea vine din interior, dar puțin poate ieși din afară din exterior! Te îmbrăcați, începeți să vă simțiți bine în exterior și să vă acționați ca și cum credeți că ați convins că ați putea acționa. Practica face un obicei, la urma urmei!
  • Imagine intitulată Fii Sassy Pasul 4
    4
    Fi amuzant. Ar putea, la fel de bine să vă adresați firmei dvs. de companie pentru a recita solilochiile, huh? Dar nu te poți gândi așa la asta -- toata lumea are un simț al umorului - toată lumea are lucruri pe care le găsesc pline de umor. Este un lucru uman și nu selectează pentru gene. Deci, aveți încredere în intestinul tău - dacă te face să râzi, probabil că altcineva râde și!
  • Fetele Sassy tind să zero-in pe două tipuri de umor: umor la cheltuiala și umorul altcu cheltuiala lor (AKA umor auto-depreciat). Ambele sunt cu inima ușoară, desigur! Deci, data viitoare prietenul tău are tort de ciocolată pe fața lor toată ziua, spune-le, "Ai avut tort de ciocolată pe fața ta toată ziua. Pentru că ai mâncat singur. Asa de. Foarte. Singur." Și atunci când aveți tort de ciocolată pe fața dvs. toată ziua, spuneți tuturor că este pentru că ați mâncat-o singură. Asa de. Foarte. Singur.
  • Imagine intitulată Fii Sassy Pasul 5
    5
    Fi direct și cinstit. Odată ce am lovit zece ani sau așa, începem să învățăm inconștient nu Spuneți ceea ce avem în mintea noastră, mai ales fete. Învățăm să fim politicoși, politicoși și noi categoric Învață să eviți jenant noi înșine. Învățând că ne pierdem capacitatea de a fi direct și cinstit. Ei bine, pentru a fi Sassy, ​​trebuie să ai puțini din spate!
  • Acest lucru este totuși, nu o scuză care trebuie să fie medie. Sassy este nu Rău. Deci, atunci când prietenul tău nu-și tragă greutatea pe proiectul de grup al dvs., nu este locul tău de spus, "Yo. Verificați-vă înainte de a ne distruge gradul, Slacker." În schimb, tu ești cel din grup cu Moxie să spună, "Hei. Toți lucrăm în jos. Dacă nu doriți să vă ajutați, sunteți mai mult decât bineveniți să faceți un proiect singur, dar ne-am fi mai preferat."
  • Da, unii oameni vă vor lua direcția și onestitatea ca fiind medii, dar aceștia sunt oamenii care vă așteaptă să fiți un pahar. Atâta timp cât nu te duci în jur de rău pentru micul dejun, ești bine.
  • Imagine intitulată Fii Sassy Pasul 6
    6
    Fii energic. Există ceva despre a fi sassy care este distractiv intrinsec. Este fericit, este bouncy, este distractiv și este plin de energie. Dacă sunteți supus, lizat și neensiastic, suria dvs. ar putea fi ușor greșită pentru cinism. O PEP la pasul tău păstrează distracția și invidia voastră.
  • Cea mai ușoară modalitate de a părea energică (fără a alerga în jurul camerei, care nu este ceea ce înțelegem) este să fim prezenți. În loc să vă prindeți pe telefonul dvs. și să răspundeți la întrebări cu priviri de salvare sau de vis în propria lume mică, ajungeți în acest moment. Uită-te la oameni atunci când vorbesc și zâmbesc și din cap. Întreabă întrebări. Glumă și flirtează. Trăiesc în acest moment.
  • Partea 2 din 3:
    Acționând sassy
    1. Imagine intitulată Fii Sassy Pasul 7
    1. A se distra! Acest lucru este foarte mult ca pasul de mai sus, dar nu face rău să aibă memento că a fi Sassy este foarte mult despre distracție. De ce nu te-ai face? Ești încrezător, energic și crăpând oamenii (chiar dacă e doar tu). Deci, nu vă fie frică să creați o atmosferă de minunat, indiferent de situație. Pentru că cu perspectiva potrivită, totul este și tu ești, de asemenea.
    • Serios. Fie persoana care se poate distra cu orice. Ați primit o felie de cafea extra-mare la prânz astăzi? SCOR. Uh oh. Ai vărsat tortul de cafea pe cămașa ta? Fashion arată ora! Petele sunt toate furie, știi.Este Becky uitându-vă la tine amuzant, modelând pata de cafea Cake? Spune-i dacă poate să piară petele de piatră, puteți rula petele de tort. (A spus cu un zâmbet, desigur.)
  • Imagine intitulată Be Sassy Pasul 8
    2. Faceți-vă cunoscută prezența. Știți acei oameni care reușesc să aibă un fel de putere de invizibilitate? Ei pot intra în orice cameră și practic nimeni nu observă? Se lipesc de perete, s-au strecurat și s-au descurcat, abia făcând un sunet? Da, asta nu e tu. Ești prea rambunceptios pentru asta. Fiind Sassy este ceva ce toți anunță!
  • Deci, dacă vă spargeți glume, spuneți povestiri sau puneți-vă pe spectacole de modă de prânz, mergeți la el. Nu vă îndepărtați de toți ochii pe tine. Și cea mai bună parte? Energia dvs. pozitivă și vivacii vor păstra orice petrecere. Nu toată lumea poate juca acest rol!
  • Imagine intitulată Fii Sassy Pasul 9
    3
    Vorbesc mintea ta. Pentru a fi cel Sassy, ​​vei fi cel confortabil spunând ceea ce gândește toată lumea. Nu te simți jenat spunându-i așa cum este - bun sau rău. Atât de mulți oameni se tem să ceară ceea ce doresc sau să dea chiar și doar gândurile lor adevărate în această privință. Nu tu!
  • Deci, atunci când profesorul dvs. vă oferă trei zile pentru a scrie această hârtie de 5 pagini, îi spuneți că aceasta este o perioadă ilogică de timp. Când zdrobirea ta spune o glumă amuzantă, nu ți-e frică să-i spui cât de drăguț este. Și când prietenul tău poartă pereche de pantaloni ar trebui nu purtați-o, spuneți-o înainte de nimeni altcineva.
  • Imagine intitulată Fii Sassy Pasul 10
    4. Face și limba corpului tău sassy. De vreme ce sunteți încrezător, vivacioși și îndrăzneți, limbajul corpului trebuie să se potrivească. Ce pare o fată Sassy cu gura închisă? Iată câteva lucruri:
  • Mergeți cu capul ridicat! Umerii înapoi și nu slăbiți. Prea multă încredere pentru asta!
  • Nu vă îndepărtați de contact vizual. Ai lucruri de spus și alte oameni fac, de asemenea. De ce să nu vă conectați cu ei în acest proces?
  • Fii flirt. Zâmbiți, atingeți persoana care vă interesează, râdeți - știți cum merge.
  • O rolă de ochi sau un alt echivalent al corpului (ceva asemănător "vorbeste cu mana," dar mai puțin 1999) își are locul în a fi și Sassy, ​​dar păstrați-l la un nivel minim. Acele lucruri primesc negative destul de ușor.
  • Imaginea intitulată Fii Sassy Pasul 11
    5. Nu vă faceți griji ce gândesc ceilalți. Doar pentru înregistrare, nu există o mulțime de spațiu pentru asta în "Fiind Sassy" domeniu. Unii oameni vor găsi comportamentul dvs. în afara punerii - dacă sunteți o femeie, unii cred că femeile ar trebui să fie liniștite și timide. Și, în plus, unii oameni pot fi foarte sensibili și găsesc-ți spun-i-i-este mentalitatea de a fi rău. Acest lucru se va întâmpla. Ascultați observațiile, sigur. Unii pot avea puncte. Dar dacă nu, nu-i plătiți nici o minte.
  • Fiind Sassy este parțial despre cunoașterea publicului. Este posibil să aveți un prieten care să nu se ocupe de sarcasmul dvs. sau să vă distrați la ei. Dacă este cazul, recunoașteți acest lucru. Nu ar trebui să vă schimbați pentru nimeni, nu, dar ar trebui să vă gândiți la sentimentele lor.
  • Partea 3 din 3:
    Creșterea factorului tău Sassy
    1. Imagine intitulată Fii Sassy Pasul 12
    1. Găsiți un model de rol. Fiind Sassy nu este exact un stereotip care este ușor accesibil în societatea modernă - totuși, care pare să se schimbe încet. Există tot mai multe femei în mass-media care sunt mai puternice, mai îndrăznețe și mai sassier de minute. Deci găsiți un model de rol și obțineți o sursă de inspirație. Uneori avem nevoie de un exemplu de urmat!
    • Exemple proeminente care vin în minte? Beyoncé, Ke $ Ha, Rihanna, chiar Taylor Swift are momentele ei sasy. Kristen Wiig, Jennifer Lawrence și Tina Fey sunt și bune. Deși mătușa dvs. Jean nu este o idee rea, fie!
  • Imagine intitulată Fii Sassy Pasul 13
    2. Rochie elegant. Dacă un hobo este Sassy, ​​ea este doar insubordată și ar putea fi puțin beat. Dar dacă o fată care se rotește stilul este Sassy, ​​are întregul pachet. În timp ce nu ar trebui să aibă nimic de-a face cu hainele pe care le purtați, cu siguranță ajută. Când hainele tale au o lovitură de atitudine, va fi mai ușor să simți și Sass.
  • "Elegant" este evident relativă. Dacă sunteți în scena punk, nu veți gândi Haute Couture este elegant. Încredere în ceea ce înseamnă acest cuvânt pentru dvs. Lucrul important de luat de la aceasta este că hainele tale au un efect asupra oamenilor - inclusiv tine. Îți poți imagina că ești Sassy într-un costum de mor?
  • Imagine intitulată Fii Sassy Pasul 14
    3. Provocați temerile dvs. Există ceva despre Sassy care nu este tam. Este dispus să meargă în afara casetei și să facă tot ce este nevoie. Deci, dacă sunteți încrezători este ușor dacă vorbiți că mintea dvs. este ușoară, duceți-o la nivelul următor și provocați-vă temerile - veți fi cu atât mai bine pentru asta. Vei fi mai îndrăzneț și vei străluci mai strălucitor. Ce nu e de placut?
  • Deci, dacă este vorba de vorbirea publică, înălțimi sau slugs, provocați-vă. Nu vă este frică de a provoca pe alții, corect? Îi spui, îi spui așa cum este, ești cinstit - deci trebuie să fii cinstit cu tine însuți. Este doar corect!
  • Dunno unde să înceapă? Ce zici de wikihow`s Cum să depășești frică articol?
  • Imagine intitulată Fii Sassy Pasul 15
    4. Incearca ceva nou. Fete sassy (și băieți!) sunt dinamice și orice dar plictisitor. Din moment ce pot găsi bucurie și umor în aproape orice, nu sunt nimic care nu doresc să încerce. Așa că fii cel din clasa yoga care practică și Krav Maga. Adu-ți ukulele la practica corului. Lăsați personalitatea dvs. să difuzeze.
  • Nu fi surprins când toți ceilalți încearcă să facă Krav Maga sau să joace și Uke. Cele Sassy sunt adesea trendsettre, făcând ceea ce alte persoane sunt adesea prea frică să facă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Vor fi întotdeauna câțiva oameni care sunt ușor de jignit și se vor gândi la tine ca fiind nepoliticos. Nu lăsați-o să ajungă la tine sau să-ți strică Sass.
  • Unii oameni ar putea să obțină gelos și să răspândească zvonuri rele despre tine, dar nu lăsa să te aducă în jos. Fetele Sassy nu le pasă de ceea ce cred oamenii - fetele Sassy doresc doar să se distreze!
  • Nu exagerați sau ați putea fi crezut nepoliticos sau un pic de diva!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar