Cum să fii fata toți băieții răi

Deci, ați auzit bowling-ul pentru piesa de supă și doriți să fiți NONA? Ei bine, iată un ghid pas cu pas pentru a fi fata toți băieții răi.

Pași

  1. Imagine intitulată Fii fata toți băieții răi doresc pasul 1
1. Fiți sigur, pe care doriți să vă atrageți atenția de la băieții răi. Dacă sunteți o simplă fată mică, a cărui părinți nu o va găsi adecvată pentru a aduce bătăi de biciclete și criminali minori, nu încercați să fiți această fată. Puteți fi similar, dar amintiți-vă să fiți în siguranță.
  • Imagine intitulată Fii fată toți băieții răi doresc Pasul 2
    2. Fi "pui de rock". Aveți nevoie de un aspect sexy / punk / rock pentru a scoate "nona". Aveți nevoie de tricouri vechi de bandă școlară (asigurați-vă că acestea sunt strânse, fără mari mari mari pe care ați dormi). Purtați haine interesante, îndrăzneți cu alegerile dvs. Tocurile înalte sunt minunate, atâta timp cât puteți merge în ele. Dar puteți face o parte a cizmelor de luptă (uggs și adidași sunt un nu-nu). Purtați cele mai multe negre și roșii, sunt culorile sexy. Nu mergeți foarte des cu fuste scurte. Interesant blugi slabi sunt cool. Nu merge prea gotic cu asta, fără fuste antice. Nu merge prea lavigne, nici pantaloni și legături baggice. Nu mergeți pe Towie, nu sunteți rocker cu asta.
  • Imagine intitulată Fii fată toți băieții răi doresc pasul 3
    3. Păstrați părul lung. Îndreptat sau "M-am rostogolit din pat" sunt sexy. Încercați să scăpați de bucle murdare. Nu mergeți prea mult cu culorile. Păstrați-o în culorile naturale (negru, maro, blondă, și puteți fi sexy cu ghimbir), puteți adăuga un cuplu de dungi pentru ao face interesant. Un roșu strălucitor "roșu" poate funcționa prea, dar mai ales, stai departe de orice lucru care te face să arăți ca un anime real.
  • Imagine intitulată Fii fata toți băieții răi doresc Pasul 4
    4. Obțineți machiajul greu în locurile potrivite. Nici o piele întunecată, dacă nu este naturală. Păstrați lumina fundației (acoperiți pistrui, nu doriți o față tânără). Ochii întunecați (nu mergeți pe Taylor Momsen, prea emo-pui) și, uneori, dacă puteți scoate rujul roșu strălucitor sau închis, poate fi sexy. (Dacă mergeți cu ruj roșu, asigurați-vă că dinții sunt albi. Nimic mai bolnav decât pielea palidă, buzele roșii și chomperii galbeni bolnavi).
  • Imagine intitulată Fii fata toți băieții răi doresc Pasul 5
    5. Obțineți piercing - mai puțin este mai mult. Dacă aveți zece piercinguri faciale, nu sunteți sexy. Ești înfricoșător. Băieții răi nu sunt în fețe metalice. Puteți chiar să treceți cu nici unul, dar un inel de nas sau inel de buze sau inel de buton de burtă (dacă mergeți la un aspect de sus de burtă) este bun. (Dacă într-adevăr nu doriți să vă străpungeți, dar doriți să fiți identici cu Nona în cântec, un piercing fals este în regulă).
  • Imagine intitulată Fii fata toți băieții răi doresc Pasul 6
    6. Mergeți cu un shake în șolduri. Păstrați-vă poziția înalte. Fii încrezător.
  • Imagine intitulată Fii fata toți băieții răi doresc Pasul 7
    7. Nu fi clidice. Nu aveți doar un grup de prieteni. Un fel de plutire de-a lungul vieții. Nu vorbi despre încărcături de oameni. Fetele pot fi rele, nu le dau un motiv să te urăști
  • Imagine intitulată Fii fata toți băieții răi doresc Pasul 8
    8. Oferiți băieții cu motocicletele. Cele cu părul lung și tricourile de bandă. Hainele cu lanțurile. Desigur, nu încercați să vă uitați la băieți doar pentru că se potrivesc categoriei. Flirt cu cele pe care ești interesat cel puțin. Nu mergeți pentru nimeni în afara acestui tip de acest tip. Trebuie să renunți la a fi o fată frumoasă și prietenoasă și practic ignorați alți tipi. Dacă un tip de jockey se duce cu tine, vei deveni curva. Un tocilar, pierzi toată reputația. Cele de stâncă se păstrează pentru ei înșiși.
  • Imagine intitulată Fii fata toți băieții răi doresc Pasul 9
    9
    flirt. Dacă vrei să fii ea, încrederea este cheia. Trebuie să inițiezi dacă nu. Fi misterios în flirtul. Du-te la un tip potențial și îi complimente în privința lui. Nu ezitați dacă are prieteni în jur. Dacă îl complimentați pe aspectul sau reputația lui rău, iar prietenii lui sunt în jur, oamenii sunt imediat conștienți de faptul că sunteți fata care vrea băieții răi. Nu vă fie frică (dacă pare confortabil, desigur) să meargă la atingere. Vorbiți încet, încet, seducător și încercați să vă faceți vocea un pic mai profund. Nu zâmbi atât de mult, un mic zâmbet mic funcționează. Ochii tăi sunt instrumentul real. Lăsați ochii să pară interesați. Încercați să arătați ca și cum ați fi viclean, să vă faceți ochii în jurul feței sale puțin și poate ridica o sprânceană într-o manieră curioasă sau sugestivă (practică într-o oglindă spunând lucrurile pe care doriți să le spuneți cu expresia feței dvs.). Încearcă în mod conversational să fie sugestiv. Încercați să faceți lucrurile în Innuendos. Nu giggle. Râdeți încet și dați un zâmbet. Încercați să păstrați contactul cu ochii. Nu lăsați conversațiile să treacă. Îți vei pierde mistica. Și când plecăm, nu dați un răspuns lung, rapid, de ce plecați. Doar spuneți: "Trebuie să plec" sau ceva în acel efect și să plecați repede (nu alergați sau plimbare rapidă). Doar pași lungi și un leagăn în braț. Un flip mare de păr este prea rece.
  • Imagine intitulată Fii fata toți băieții răi doresc Pasul 10
    10. Știi lucrurile! Nu fi o pui de rock fără să știi un lucru despre stâncă. Învățând un pic despre muzica pe care băieții răi îl întâmpină și o va ajuta cu adevărat. Ar trebui să spui "Oh, îți place trupa asta? Cred că sunt minunate "și nu vă fie frică să ștergeți melodiile în sine și să vorbiți despre chitare și amperi. Aflați un pic despre motociclete. Un pic despre lupte. Asta va transforma băieții răi. O fată sexy care nu este în lucrurile normale.
  • Imagine intitulată Fii fata toți băieții răi doresc Pasul 11
    11. Fi misterios la date. Nu dați nimic în prima noapte. Dacă aveți un aspect nou și oamenii auziți că ați fost la o întâlnire la scurt timp, deja zvonurile vor începe să se răspândească. Dar nu vrei zvonuri despre tine să agăteau cu fiecare alt tip să fie adevărat. Și dacă oamenii întreabă, de asemenea să fie misterioși. Face ceva se răcească și la datele. Spectacole de rock, evenimente sportive și agățate în jurul orașului. Nu parcuri, picnicuri și cafenele. Nu flirtează întotdeauna. În caz contrar, va apărea reputația ușoară. Fi amuzant și vrăjitor. Să fie ușor de mers, să nu fițigăți sau prea curați. Trebuie să fii în jos și murdar și gata pentru distracție. Atitudinea tânără, liberă și relaxată fac parte din atracție.
  • sfaturi

    Vrei băieți să creadă că ești sexy, amuzant, inteligent, ușor de mers, greu de ajuns și diferite. Concentrați-vă pe aceste adjective. Vrei să fii fata care e un fel.
  • Dacă puteți skateboard, vă arătați abilitățile. Dar nu întotdeauna. Faceți abilitățile dvs. un fel de glazură pe tort. De exemplu, poate începeți să flirtați cu un tip și veți vedea skateboard-ul său, ați putea spune, oh tu skateboard? Mi-ar plăcea să văd cândva. Nu menționați abilitățile dvs. până când nu ați văzut-o, apoi faceți-vă abilitățile de la nicăieri. Se pare foarte cool.
  • Corsetele și clinchii sunt un stil minunat de a adopta dacă vă îmbolnăviți de tei de bandă.
  • Un păr clasic întunecat / negru, piele palidă, buzele roșii și ochii luminari este un aspect clasic. Dacă puteți trage acest lucru, este perfect.
  • Dacă vă întoarceți brusc undeva, îmbrăcați astfel, unii oameni vă pot numi un poser. Treceți treptat stilul dvs., pentru ca oamenii să se obișnuiască cu asta. De asemenea, trebuie să fii o fată rea care să facă o provocare. Dacă sunteți o fată virgină bună, poate că nu puteți. Amintiți-vă, nu trebuie să vă schimbați pentru nimeni. Doar fii tu insuti.
  • Dacă sunteți în școală și aveți uniformă, nu este vorba despre aspect. Este atitudinea. Asigurați-vă că nu arătați doar partea. Și dacă aveți nevoie de un pic de imagini Post Online, unde alți studenți pot vedea noul dvs. Și dacă sunteți în PE, asigurați-vă că aveți sexy acolo lenjerie de corp. Este posibil să nu fie băieți acolo, dar ei află.
  • Avertizări

    Indiferent ce faceți nu deveniți floozy sau capul fierbinte. Amintiți-vă misterios și rece și colectate.
  • Fiți conștienți de faptul că fetele pot fi medii. Dacă nu sunteți deloc așa, și apăsați brusc ca acest lucru la școală într-o zi, fiți conștienți de faptul că fetele vor vorbi. Dar nu îngrijirea este o parte a faptului că nu este.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar