Cum de a crea un blog personal

Blogging-ul a devenit unul dintre cele mai populare distracții de pe Internet. Unii oameni blog pentru bani, alții blog despre evenimente curente, și alții blog pentru umor. Lista continuă. Din ce în ce mai mult, bloggerii sunt folosiți Weblogs ca jurnal personal, preferând să o împiedice din lumina reflectoarelor. Dacă sunteți cineva care dorește să înceapă un blog personal, este foarte ușor.

Pași

Postați postul de blog

Postați postul de blog

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 3:
Alegerea blogului dvs
  1. Imagine intitulată Creați un blog personal Pasul 1
1. Selectați o gazdă de blog. O gazdă este un site al cărui platformă de blogging veți folosi pentru a începe blogging-ul. Odată cu creșterea internetului, zeci de gazde de blogging s-au ridicat la proeminență, multe dintre ele ușor de utilizat pentru persoanele care nu știu deloc despre computerele. Există o mulțime de gazde gratuite în plus față de gazdele pentru care trebuie să plătiți. Iată o listă cu doar câteva:
  • Blog GRATUIT Gazde:
  • WordPress.COM
  • Blogger
  • Tumblr
  • Simplesite
  • Wix.COM
  • Blog găzduiește cu taxe:
  • Hai tăticu
  • Bluehost
  • Hostgator
  • Hostmonster
  • Imaginea intitulată Creați un blog personal Pasul 2
    2. Determinați cât de mult control doriți controlul asupra URL-ului dvs. Dacă utilizați o platformă de blogging gratuită, adresa URL va arăta așa ceva:

    blogul meu.WordPress.COM /


    Dacă intenționați ca blogul dvs. să fie strict personal și nu anticipați nevoia de a vă construi propriul brand sau începeți să ajungeți la alți bloggeri, un serviciu gratuit de găzduire web vă va face bine. Dacă, totuși, credeți că vă recomandăm să vă arătați blog-ul altora și să vă construiți prezența online la un moment dat în viitor, un serviciu de găzduire plătit vă va permite să creați un blog cu o adresă URL distinctă și personalizată. În acest caz, adresa URL poate să arate așa

    alittlebitofblog.COM
  • Cunoașteți diferențele dintre serviciile gratuite de găzduire și serviciile de găzduire plătite. În principal, serviciile de găzduire plătite oferă mult mai mult control asupra aspectului designului site-ului, precum și oferirea mai multor instrumente web cu care să personalizeze blogurile (plugin-uri, widget-uri, butoane etc.). Deși bloggerul amator probabil nu va avea nevoie de un serviciu de găzduire plătit, este util să știți ce puteți și nu puteți face cu o platformă gratuită:Imagine intitulată Creați un blog personal Pasul 3
  • În general, serviciile gratuite de găzduire oferă câteva șabloane de bază pre-făcute pentru bloggeri să aleagă de cândProiectarea blogului. Serviciile de găzduire plătite, în general, oferă o varietate mai mare de șabloane de a alege, precum și pentru a oferi blogger opțiunea de a proiecta aspectul site-ului de jos în sus.
  • Cea mai mare concepție greșită cu WordPress. WordPress.com și wordpress.org sunt platforme diferite care oferă același scop. Acestea sunt ambele alimentate cu WordPress, dar cu WordPress.com site-ul dvs. va fi găzduit de compania vs. cu WordPress.org pe care o găzduiți de sine.
  • Anumite pluginuri sunt disponibile numai persoanelor care plătesc pentru servicii de găzduire. Un plugin este un instrument pe care bloggerii îl folosesc pentru a-și personaliza blogul. (O filă rotativă, de exemplu, este un plugin răcoros care permite spectatorilor să vadă mai mult din conținutul dvs. pe panouri cu file.) Nenumărate alte pluginuri există pentru serviciile de găzduire plătite.
  • Acest lucru pare a fi linia de jos: Dacă sunteți interesat doar de crearea unui vehicul pentru gândurile dvs., aceste clopote și fluiere sunt probabil inutile. Dacă, totuși, vă mândriți în proiectarea site-ului dvs. și cum ar fi ideea creării unor instrumente diferite pentru potențialii telespectatori într-o zi, având mai multă putere de a vă personaliza pe weblogul dvs. poate fi o decizie bună.
  • Familiarizați-vă cu Ins și Outs de orice serviciu de găzduire, decideți să utilizați. Cum italicizeaza un titlu? Cum veți crea o legătură de ieșire către un alt site web? Acestea sunt întrebări pe care le veți întreba pe măsură ce începeți blogging-ul. Deși familiaritatea dvs. cu platforma dvs. de blogging va crește mai mult blogul dvs., este important să explorați diferitele opțiuni pe care le aveți cu blogul dvs. De multe ori nu știți ce este posibil până când nu încercați.Imagine intitulată Creați un blog personal Pasul 4
  • Unele bloguri oferă un videoclip interactiv sau prezentare de slideshow pentru noii utilizatori. Dacă există un astfel de videoclip sau prezentare de diapozitive pe noua dvs. platformă de blogging, asigurați-vă că ați vizionat-o. Aceste tutoriale sunt ambalate cu sfaturi și sugestii utile și vă vor face blogging mai repede și mai bine.
  • Metoda 2 din 3:
    Noțiuni de bază
    1. Imagine intitulată Creați un blog personal Pasul 5
    1. Proiectați aspectul blogului dvs. De fiecare dată când vă conectați la blogul dvs., designul acesteia ar trebui să vă motiveze să scrieți. Pentru unii oameni, un fundal simplu de scriere, imitând o pagină goală, stabilește inima Aflutter. Pentru alții, un model complicat de houndstooth face trucul. Cum doriți ca blogul dvs. să se uite?
    • Alegeți un fundal simplu pe unul puternic și în fața ta, deși faceți ceea ce vă place cel mai mult. Iată câteva idei pentru fundaluri simple pe care le puteți topi:
    • O fotografie a ta și a familiei tale în vacanță
    • Un model simplu, neobișnuit, care oferă textură, dar nu se îndepărtează de cuvinte
    • O hartă a imaginii unei hărți
    • Un obiect de scriere, cum ar fi un stilou de fântână, mașină de scris sau o ream de hârtie
    • Un fundal simplu în culoarea dvs. preferată
  • Imagine intitulată Creați un blog personal Pasul 6
    2. Căutați a "ține pasul" Bifați caseta din cadrul setărilor de opțiuni ale serverului dvs. de blog. Dacă doriți ca blogul dvs. să fie personal și de-indexat de la rezultatele căutării, astfel încât doar o vedeți, verificați această opțiune. În multe bloguri, există și o opțiune care vă permite să păstrați blogul integral privat, unde este necesară o parolă pentru ao accesa. Căutați această opțiune dacă doriți ca blogul dvs. să fie cu adevărat secret.
  • Imagine intitulată Creați un blog personal Pasul 7
    3. Proiectați-vă blogul pentru navigare simplă. Dacă faceți categorii în care plasați postările dvs. de blog, încercați să comandați categoriile după popularitate. De ce puneți postul blogului pe care îl vizitați cel mai puțin acolo sus în partea de sus, iar postul de blog pe care îl vizitați cel mai aproape de partea de jos? Design cu navigare simplă în minte.
  • Reduceți aglomerația. Doar pentru că aveți opțiunea de a crea zeci de pluginuri și widget-uri nu înseamnă că trebuie să le utilizați. Dacă acest blog este într-adevăr despre tine și gândurile tale, faci lor stați în loc de lucruri extrane.
  • Imagine intitulată Creați un blog personal Pasul 8
    4. Creați primul post de blog. În multe bloguri publice, primul dvs. post este o scurtă explicație a cine sunteți (unele secrete sunt păstrate) și de ce ați decis să blog. Este o introducere online a felurilor. Pentru că construiești un blog personal, totuși, nu trebuie să fii atât de formal în primul tău post.
  • Scrieți despre ceea ce ați motivat să începeți un blog. Poate ajuta la punerea în scris a lucrurilor. Acesta este adesea un act cathartic, eliberând anumite tensiuni și stres. Încercați-l pentru dimensiune și vedeți cum se simte.
  • Scrieți despre ceea ce intenționați să scrieți despre. Sari imediat în. Blogul dvs. se poate transforma într-un jurnal de feluri sau poate fi un loc în care adunați articole interesante din jurul Web și comentați-le. Desigur, poate fi ceva între ele. Scrieți sau postați despre ce vă face fericiți.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea blogului dvs.
    1. Imagine intitulată Creați un blog personal Pasul 9
    1. Încercați să blog în fiecare zi. Chiar dacă nimic de note nu a fost transpus, este important să renunțați la timp pentru blog. Noțiuni de bază în ritmul de blogging poate fi dificil, dar destul de curând veți face acest lucru prin instinct: ca prima zi de școală, poate fi un pic cam ciudat la început, dar în curând faci prieteni și crezi confortabil în noul tău mediu.
    • Gândiți-vă la zilele tematice speciale când postați. Dacă ați vrut, de exemplu, ați putea avea "MANIAC LUNI," unde fiecare luni, blog despre o persoană a cărei idei nebune au schimbat lumea. Acest lucru vă oferă blog-ul o structură și vă ajută să vă mențineți, chiar și atunci când nu sunteți sigur ce să scrieți despre.
  • Imagine intitulată Creați un blog personal Pasul 10
    2. Păstrați posturile scurte. Dacă aveți probleme cu scrierea, păstrați-vă postările pe blog. Un blog poate fi diferit de un jurnal, expunere sau articol de știri. Este menit să fie digerat rapid, să ofere o probă interblocare și să le lege împreună concis. Păstrați aceste trei linii directoare atunci când începeți bloggingul:
  • Un blog poate fi un loc pentru citire. Lucrurile în jos mai repede decât să scrie eseuri extinse pe ele. A "Hei, uită-te la asta!" pare a fi mult mai eficient în forma de blog decât a "Și acestea sunt toate motivele pentru care sunt mai bine decât tine."
  • Utilizați link-uri. Link-o la alte piese interesante de conținut pe web. Pentru unul, vă va ajuta să vă amintiți site-urile interesante pe care le împiedicați. În al doilea rând, vă va economisi timp pentru a paraframa ceea ce se întâmplă - cu excepția cazului în care asta încercați să faceți!
  • Revizuiți teme vechi. Doar pentru că ați scris deja un blog nu înseamnă că trebuie să o depuneți într-un loc de mustăți. Revizuiți-vă sentimentele despre acest articol într-un articol nou, de exemplu.
  • Imagine intitulată Creați un blog personal Pasul 11
    3. Utilizați primele litere ale numelor atunci când scrieți despre ceilalți pentru a menține anonimatul. De exemplu, "E ma făcut foarte supărată astăzi - am avut-o aici cu egoismul său." Acest lucru asigură că nici un sentiment nu va fi rănit dacă cineva se împiedică pe blogul tău.
  • Imaginea intitulată Creați un blog personal Pasul 12
    4
    Fi adevărat. Sentimentele nu au întotdeauna sens! Din fericire, nu trebuie să. Tot ceea ce contează este că emoțiile tale sfârșesc blogate mai degrabă decât exprimate ca un ulcer. Amintiți-vă că blogul dvs. există doar ca o priză pentru dvs. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăcerea altor oameni dacă nu doriți.
  • Adesea, veți găsi că scrierea despre ceva vă ajută să o înțelegeți. Deci, chiar dacă nu înțelegeți încă, fiind adevărat despre faptul că vă poate ajuta să vă dați seama. Scrierea este un act de auto-descoperire. Dacă sunteți adevărat când scrieți, sunteți sigur că ați descoperi lucrurile despre tine că nu ați știut.
  • Imagine intitulată Creați un blog personal Pasul 13
    5. Aflați din posturile dvs. Odată ce ați blogat un timp, reveniți și revizuiți. Ați învățat sursele de stres în viața voastră? Puteți identifica orice teme de funcționare? Este o persoană specială toxică pentru sănătatea ta emoțională?
  • Imagine intitulată Creați un blog personal Pasul 14
    6. Interacționați cu comunitatea dvs. de cititori și comentatori. Chiar dacă sunteți anonim, blogul dvs. poate fi încă savurați de cititori și comentatori. Adesea, ei lasă un comentariu sub articolul dvs. care exprimă laudă, opinii sau întrebări. Bloggerii de succes înțeleg că interacțiunea cu acești fani ai muncii dvs. este o parte importantă a cititorului de răsturnare.
  • Răspundeți la cele mai multe, nu toate, comentariile. Adesea, un cititor va lăsa un comentariu care vă va îndemna să continuați să scrieți. Un simplu "Mulțumesc, apreciat," ar putea fi o modalitate bună de a răspunde. Alteori, oamenii vor fi dezactivați sau exprimați opinii foarte controversate. Nu este necesar să răspundeți fiecăruia dintre comentatorii dvs. dacă nu doriți.
  • Includeți un apel la acțiune la sfârșitul unui post (opțional). Evident, dacă nu intenționați să vă arătați blogul altora, un apel la acțiune nu este necesar. Dar dacă vă bucurați de gândul de a solicita opinia cititorilor dvs., includeți ceva asemănător "Care a fost prezent de Crăciun preferat?" sau "Ce părere aveți despre stimulul federal?" într-un post tematic corespunzător.
  • 7. Distribuiți scrisul dvs. cu prietenii apropiați și familia. Oamenii cei mai apropiați de dvs. vă pasă de gândurile și sentimentele voastre. Deși probabil ați început un blog personal ca un substituent pentru propriile dvs. gânduri și emoții, poate fi puternic să împărtășiți acele experiențe cu alte persoane. Ceea ce faci începe o conversație, iar conversația poate fi luminantă, înălțătoare și puternică.
  • De exemplu, poate că tocmai vi sa dat un diagnostic de cancer și ați decis să începeți un blog pentru a vă documenta călătoria. Ați intenționat doar că este văzută de dvs. Dar ceea ce ați devenit pentru a înțelege așa cum ați început să scrieți a fost că împărtășirea temerilor cele mai adânci și dorințele v-au apropiat de oamenii din jurul vostru - te-a făcut mai umană. Împărtășirea acestei realizări cu prietenii apropiați și familia poate fi încorporată.
  • Comunitatea Q & A

    Știați că puteți citi răspunsurile experților pentru acest articol?Deblocați răspunsurile experților prin sprijinirea WikiHow
    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum pot să-mi citesc blogul?
      Maureen Taylor
      Maureen Taylor
      Antrenor de Comunicare
      Maureen Taylor este CEO și fondator al SNP Communications, o firmă de comunicații corporative cu sediul în zona San Francisco Bay. Ea a ajutat liderii, fondatorii și inovatorii în toate sectoarele își perfecționează mesageria și livrarea de peste 25 de ani.Maureen Taylor
      Maureen Taylor
      Antrenor de Comunicare
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Conținutul este regina! Dacă conținutul dvs. nu este bun, aveți probleme. Încercați să înțelegeți cine este publicul dvs. și de ce ceea ce faceți lucrurile pentru ei. Mai degrabă decât să vă gândiți pur și simplu la ceea ce doriți să spuneți, luați în considerare ceea ce audiența trebuie să audă pentru a vă trimite mesajul.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 0
    • Întrebare
      Cum pot face ca blogul meu să iasă în evidență?
      Maureen Taylor
      Maureen Taylor
      Antrenor de Comunicare
      Maureen Taylor este CEO și fondator al SNP Communications, o firmă de comunicații corporative cu sediul în zona San Francisco Bay. Ea a ajutat liderii, fondatorii și inovatorii în toate sectoarele își perfecționează mesageria și livrarea de peste 25 de ani.Maureen Taylor
      Maureen Taylor
      Antrenor de Comunicare
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Asigurați-vă că munca dvs. este memorabilă. Indiferent dacă postați lucrări scrise, conținut video sau altceva, este livrarea care va face oamenii să-și amintească munca dvs. Faceți conținut care este bun și clar cu publicul în minte.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 0
    • Întrebare
      Care dintre site-urile gazdă libere este mai bună? WordPress, Tumblr sau Blogger?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Fiecare are un apel diferit, în funcție de ceea ce doriți să faceți. WordPress și Blogger tind să fie utilizate pentru posturi mai lungi, iar WordPress este adesea considerată utilă și bună în scopuri profesionale. Tumblr tinde să fie pentru posturi mai mici, se schimbă adesea și nu este ideal dacă încercați să creați o marcă și o structură continuă cu.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu sunt utile 3helpful 40
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Căutați pe web pentru șabloane gratuite dacă doriți să adăugați unele flare artistice pe blogul dvs.
  • Dacă vă decideți să faceți blogul dvs. public, asigurați-vă că ați recircat fiecare post și ștergeți numele sau evenimentele care ar putea insulta pe altcineva.
  • Scrieți despre lucrurile pe care le doriți și nu vă pasă de ceea ce ar spune ceilalți oameni... Întotdeauna amintiți-vă că este blogul dvs., puteți face tot ce doriți și vă puteți bucura de timpul dvs!
  • Redați niște muzică, aveți un pahar de vin, setați scena pentru a scrie liber.
  • Nu postați lucruri personale și nu răniți sentimentele nimănui!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar