Cum de a construi o piscină

O piscină poate face o mare adăugare într-o curte mare înapoi, dar instalarea unuia este departe de un proiect DIY. În majoritatea orașelor, nu vi se va permite să construiți singur o piscină, deoarece construcția trebuie supravegheată de un constructor licențiat pentru a fi considerat în considerare codul. Cu toate acestea, procesul de instalare este similar, indiferent dacă puneți într-o piscină din fibră de sticlă, vinil sau beton. Începeți prin alegerea unei locații potrivite pentru noua dvs. bazin, apoi decideți asupra formei și profunzimii preferate. Veți angaja apoi o echipă de construcții, care va excava zona, va adăuga elementele de instalare și cabluri electrice necesare și în cele din urmă se toarnă betonul sau introduceți o căptușeală reținută de apă înainte de umplerea bazinului.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificați piscina
  1. Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 1
1. Obțineți permisele de construcție necesare. Orașul dvs. va cere probabil să aveți o autorizație de construcție rezidențială pentru a pune o piscină pe proprietatea dvs. De obicei, puteți solicita o autorizație de construcție rezidențială pe site-ul web al Departamentului Local de Construcții și siguranță.
  • În plus față de acordarea permisiunii de a construi o piscină, permisul de construcție rezidențială va schița cerințele exacte și specificațiile noii dvs. bazine.
  • Pot exista linii directoare de stat sau locale pe care trebuie să le urmați pentru piscina dvs., cum ar fi cât de departe trebuie să fie de pe linia dvs. de proprietate.
  • Nu uitați să verificați, de asemenea, liniile directoare de asociere ale vecinătate înainte de a avansa cu instalarea - nu toate cartierele permit bazine.
  • Unele municipalități se pot aștepta, de asemenea, să aveți un permis electric separat. Cu toate acestea, electricianul pe care îl contractați pentru a avea grijă de cablajul inground al piscinei poate fi adesea aplicabil pentru un permis electric în numele dvs.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 2
    2. Alegeți un site potrivit pentru piscină. Desemnați o parte din proprietatea dvs. care ar funcționa cel mai bine pentru noua dvs. piscină. Piscinele sunt de obicei găsite în curțile majorității locuințelor, deși ați putea, de asemenea, să vă așezați într-o parte dacă aveți suficient spațiu pentru a vă juca.
  • Gândiți-vă cu atenție în cazul în care va fi piscina dvs. Instalarea unei piscine în anumite zone vă poate solicita să adăugați sau să eliminați alte caracteristici în aer liber, cum ar fi copacii sau secțiunile de garduri, care vor determina costul proiectului.
  • Este posibil să aveți un număr limitat de opțiuni în ceea ce privește dimensiunile globale ale bazinului dvs., în funcție de locul în care vă decideți să îl puneți.
  • De asemenea, va trebui să vă asigurați că echipamentul de excavare are acces la zona în care doriți să vă sapa piscina.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 3
    3. Veniți cu un design de bază pentru piscina dvs. Gândiți-vă la modul în care doriți ca noua dvs. piscină să se uite. Ați prefera o formă rotundă, pătrată sau dreptunghiulară? Cât de profundă va fi? Câte intrări și ieșiri vor avea? Acestea sunt toate detaliile importante pe care va trebui să le discutați cu contractantul dvs. înainte ca proiectul să fie în curs de desfășurare.
  • Cele mai multe piscine la domiciliu vin în dimensiuni standardizate, cum ar fi 10 picioare (3.0 m) x 20 de picioare (6.1 m), 15 picioare (4.6 m) x 30 de picioare (9.1 m) și 20 de picioare (6.1 m) x 40 picioare (12 m) și poate fi oriunde de la 4-15 picioare (1.2-4.6 m) adânc.
  • Rețineți că cu cât este mai complex designul dvs. de piscină, cu atât costul total va fi.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 4
    4. Creați fundația bazinului dvs. cu beton pentru a vă asigura că este construită pentru a dura. Cele mai multe piscine rezidențiale sunt terminate utilizând 1 din 3 materiale de suprafață: beton turnat, fibră de sticlă sau vinil. Betonul este cel mai puternic și mai durabil, dar și cel mai scump. Aceasta tinde să fie cea mai bună alegere pentru bazinele mari care sunt destinate ca o adăugare permanentă a exteriorului unei case.
  • Dacă vă așteptați ca piscina să primească o utilizare grea, investițiile într-un material de lungă durată ca betonul poate reduce costul de reparații pe termen lung.
  • O piscină de beton bine întreținută poate adăuga, de asemenea, la valoarea de revânzare a casei dvs., în unele cazuri.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 5
    5. Achiziționați o piscină din fibră de sticlă turnată pentru ușurința instalării. Piscinele din fibră de sticlă sunt cel mai adesea vândute ca forme premate de o singură bucată. Acest lucru le face o briză pentru a pune, deoarece echipajul clădirii trebuie să facă după excavarea site-ului dvs. este scăzută în loc și înapoi în jurul lor. Fiberglass oferă, de asemenea, cel mai bun echilibru de durabilitate și accesibilitate.
  • Pentru bazinele de apă sărată, veți dori să mergeți cu fibră de sticlă sau cu căptușeală de vinil, deoarece sarea poate purta beton în timp.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 6
    6. Du-te cu o piscină cu vinil dacă doriți să cheltuiți mai puțin. Vinerele de piscină de vinil sunt, în esență, mari, foi netede care sunt modelate pentru a se potrivi contururile bazinului finalizat. Sunt de departe cea mai economică opțiune pentru a finaliza o piscină la domiciliu. Dezavantajul major este că ei se urez mult mai repede decât ambele fibră de sticlă și beton.
  • Un alt dezavantaj al garniturilor de piscină de vinil este că au tendința de a bubble, ridura și trage. Aceasta înseamnă că pot necesita ajustări regulate pentru a-și păstra aspectul atractiv.
  • O piscină cu vinil-capetă vă va conduce numai în medie de 25.000-50.000 de dolari, în comparație cu betonul turnat, care poate costa în sus de 80.000-100.000 de dolari.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 7
    7. Închiriați un contractor de piscină pentru a vă aduce viziunea la viață. Rulați o căutare a companiilor de contractor de piscină în zona dvs. și comparați cu atenție opțiunile. Veți dori să selectați un profesionist care deține o licență de contractor valabilă care semnifică faptul că sunt calificați să instaleze piscine. Experiența bazinelor de construcții timp de cel puțin câțiva ani este, de asemenea, un plus.
  • Citiți recenzii de la proprietarii de case care au folosit antreprenorul în trecut pentru a obține un sentiment de felul de muncă pe care o fac.
  • Contractantul pe care îl angajați pentru a pune în piscina dvs. va percepe o rată separată pentru muncă, deci nu uitați să fatați salariul lor în bugetul dvs. inițial.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea structurii de bază
    1. Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 8
    1. Excavați zona. Odată ce ați angajat un contractor de piscină certificat, vor începe prin marcarea și săparea terenului pe site-ul pe care l-ați selectat. Pentru a face acest lucru, ar putea fi nevoie să folosească o buldoexcavatoare și alte mașini grele. Excavarea este una dintre cele mai importante părți ale procesului de construcție, deoarece instalarea adecvată a altor componente ale bazinului depinde de acest lucru.
    • Echipajul clădirii vă cere ajutorul pentru ca proprietatea dvs. să fie accesibilă echipamentului lor.
    • Este esențial să aveți permisul dvs. de construcție rezidențială în acest moment. În caz contrar, riscă riscul de a deteriora sau de a descoperi liniile de utilități pe care nu le cunoașteți.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 9
    2. Gradează solul în partea de jos a găurii. Odată ce site-ul a fost excavat, următorul pas este chiar și ce va deveni podeaua piscinei cât mai mult posibil. Aceasta va implica acoperirea suprafeței inferioare cu un strat gros de subsol de pietriș spălat, care este apoi rake și comprimat până când este perfect nivel.
  • Există câteva modalități diferite de a grafica o piscină. Unele bazine au fund plat, în timp ce altele sunt construite cu podele înclinate care stabilesc un capăt adânc și un capăt superficial. Asigurați-vă că ați spus contractantului dvs. care stilul dvs. aveți în minte.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 10
    3. Încadrați pereții cu suporturi de oțel. Cu solul săpați și suprafața inferioară clasificată, sunteți acum gata să începeți formarea părților laterale ale bazinului. Echipajul clădirii va merge în jurul circumferinței gaurii care se fixează cu bord metalic și a plăcilor din lemn. Aceste materiale sunt utilizate pentru a crea o formă și pentru a oferi suport.
  • Ca și podeaua, este important ca pereții noii dvs. baze să fie plat, nivel și în aliniere unul cu altul.
  • Este posibil să fie necesar să angajați un subcontractant de oțel separat pentru a încadra pereții bazinului dvs. dacă contractantul dvs. de construcție nu este licențiat sau echipat pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 11
    4. Instalați toate corpurile de instalare necesare. În acest moment, va trebui să aduceți un expert inflamant licențiat pentru a configura sistemele de circulație și filtrare a apei. Aceasta va include componente precum scurgerea, skimmers, supapele de 2 și 3-way și pompa principală care sunt responsabile pentru umplerea, golirea și deplasarea apei în piscină.
  • Asigurați-vă că angajați pe cineva cu o experiență vastă care lucrează la bazine - un instalator neexperimentat ar putea face o mizerie din noua dvs. piscină înainte de a fi terminată chiar.
  • Rețineți că sistemele de instalare pot diferi în funcție de codurile de construcție în care locuiți.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 12
    5. Sarma piscina pentru electricitate. Înainte ca piscina să fie căptușită, un antreprenor electric va trebui să ruleze puterea dvs. pentru a alimenta sistemul de filtrare și a oricăror elemente de iluminare subacvatice pe care doriți să le includeți. Acesta este un alt moment în care este important să asigurați serviciile unui profesionist, deoarece cablarea și apa proastă poate fi o combinație periculoasă.
  • Adresați-vă contractantului dvs. principal constructor pentru recomandări pentru electricieni de încredere pe care au lucrat-o în trecut.
  • Piscina Siguranța electrică este o preocupare majoră. Cablarea defectuoasă ar putea crește riscul înotătorilor de șoc electric.
  • Partea 3 din 3:
    Căptușind piscina
    1. Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 13
    1. Se toarnă pereții și podeaua dacă puneți într-o piscină de beton. Cu instalațiile de instalații sanitare și electrice, echipajul clădirii va folosi un mixer de beton pentru a acoperi formele de oțel configurate de-a lungul interiorului bazinului. Ei vor grad și vor împiedica manual betonul în timp ce este încă umed.
    • Pentru piscine cu adâncimi diferite, va fi necesar să verificați dacă unghiul pantei este consistent de la un capăt la altul.
    • Pereții bazinelor de beton sunt de obicei finite cu blocul de ciment, fie cu beton pulverizat. Contractantul dvs. ar putea instala, de asemenea, un capac de tencuială peste beton, astfel încât are un finisaj frumos.
    • Aveți nevoie de timp pentru vindecarea - de obicei aproximativ 28 de zile - deci discutați cu antreprenorul dvs. despre cât timp trebuie să așteptați înainte de a face mai multe lucruri pe piscina dvs.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 14
    2. Au piscine din fibră de sticlă stabilite profesional. Cele mai multe bazine din fibră de sticlă vin într-o construcție cu o singură bucată. Dacă ați ales o piscină din fibră de sticlă premade pentru curtea dvs., va trebui să fie pusă în aplicare utilizând o macara sau un echipament similar. După aceea, echipajul clădirii va umple spațiul din jurul piscinei cu murdărie sau beton.
  • În unele cazuri, garniturile din fibră de sticlă sunt instalate prin pulverizarea materialului din fibră de sticlă pe un cadru existent, mai degrabă decât să setați o piscină premade într-o singură bucată.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 15
    3. Potriviți piscine de vinil cu o linie flexibilă. Garniturile de vinil pot fi instalate numai după ce baza de beton a fost turnată și administrată 1-2 zile complete pentru uscare. Instalatorii vor dezlipi foaia de vinil dintr-o singură bucată și se vor întinde pentru a acoperi întreaga suprafață interioară a bazinului. Ei o vor atașa apoi prin fixarea liniei încorporate în jurul marginilor exterioare și introduceți o duză de vid pentru a aspira aerul dintre căptușeala și pereții bazinului.
  • Înainte de a instala căptușeala, echipajul clădirii va trebui să marcheze și să taie găuri pentru lumini, skimmers și orice alte programe din interiorul piscinei.
  • Garniturile de vinil sunt adesea suficiente pentru a pune în tine însuți, deși asistența unui profesionist va asigura că instalarea se efectuează corect și eficient.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 16
    4. Umpleți piscina. Cu construcția completă, tot ce a lăsat să facă este adăugarea apei! În funcție de cât de dornici trebuie să luați prima baie, ați putea rula apa încet utilizând un furtun conectat la alimentarea cu apă a casei dvs. sau să închiriați un camion de apă pentru a fi oprit în mai puțin timp.
  • Umplerea unei piscine cu un singur furtun de apă poate fi un eveniment de toată ziua (poate chiar toată noaptea). Când închiriați un camion cu apă, apa va fi distribuită în bazinul dvs. prin intermediul unor furtunuri multiple pentru ao umple mult mai repede.
  • În timp ce umpleți noua dvs. bazin, Verificați scurgerile, instalații sanitare defecțiunilor sau alte complicații. Dacă descoperiți o problemă, contactați contractantul clădirii pentru a programa reparații înainte de a utiliza piscina.
  • Imagine intitulată Construiți o piscină Pasul 17
    5
    Tratați piscina cu substanțele chimice necesare. Utilizați un kit de testare a apei de acasă pentru a găsi pH-ul apei din piscină. Apoi, adăugați clor și alte substanțe chimice, cum ar fi șocul și algeacide, după cum este necesar pentru a le aduce la nivelurile recomandate pentru înotul în condiții de siguranță. PH-ul ideal pentru apă într-o piscină este de 7.4-7.6, sau chiar deasupra neutruului.
  • De obicei durează aproximativ 10 zile pentru nivelurile de pH și clor din piscina dvs. pentru a echilibra.
  • Puteți ridica un kit de testare a apei oriunde care vinde consumabile de piscină.
  • Cantitatea exactă de clor de care aveți nevoie va depinde de volumul bazinului dvs. Dacă nu sunteți sigur cât de mult de adăugat, contactați o companie de întreținere a bazinului de asistență.
  • Dacă intenționați să aveți o piscină cu apă sărată, veți Adăugați sarea (împreună cu proporțiile corecte ale altor substanțe chimice) după ce piscina a fost umplută.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Odată ce piscina dvs. este terminată, va fi de până la dvs. să vedeți la curățenie, clorurare și întreținere generală, dacă nu alegeți să angajați un serviciu de servicii profesionale.
  • Păstrați întotdeauna piscina acoperită în afara sezonului atunci când nu o utilizați. Acest lucru va păstra atât să-l curățați și să îl protejați de daune ca urmare a expunerii la elemente.
  • Luați timp pentru a cerceta diferitele opțiuni de căptușeală, sanitare și filtrare pe care le-ați pus la dispoziție înainte de a finaliza planurile pentru noul dvs. piscină.
  • Luați în considerare luarea de măsuri suplimentare de siguranță dincolo de ceea ce este stabilit în codurile dvs. de construcție locale. De exemplu, poate fi o idee bună să construiți o incintă în jurul piscinei dacă aveți copii mici sau animale de companie sau să utilizați frânghii de buy, scări multiple sau alte caracteristici pentru cei care nu sunt înotători puternici.
  • După ce am săpat la sol, trebuie să urmați modalități adecvate de eliminarea solului și alte materiale pe care le puteți găsi.
  • Avertizări

    În unele locuri, piscinele și proiectele similare sunt considerate complete de acasă impozabile. Excepția de la acest lucru este dacă piscina finalizată nu crește valoarea proprietății casei dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar