Cum se creează un nou proiect java în eclipse

Eclipse este unul dintre cele mai populare medii de dezvoltare pentru Java, deoarece conține tot ce aveți nevoie pentru a construi un proiect Java de la zero. Înainte de a putea începe să lucrați la noul proiect, va trebui să îl creați mai întâi. Crearea unui nou proiect Java în Eclipse este destul de simplu, dar poate fi confuz dacă ați instalat deja Eclipse pentru un alt limbaj de programare.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați un nou proiect Java în Eclipse Pasul 1
1. Instalați Eclipse IDE pentru dezvoltatorii Java. Când instalați Eclipse pentru prima dată, vi se oferă opțiunea de a alege IDE (mediu integrat de dezvoltare). Alege "Eclipse IDE pentru dezvoltatorii Java". Acest lucru va instala fișierele și instrumentele necesare pentru a crea proiecte Java.
  • Dacă ați instalat Eclipse pentru un alt limbaj de programare, puteți adăuga suport Java din cadrul Eclipse. Apasă pe "Ajutor" Meniu și selectați "Instalați un nou software". Selectați "Toate site-urile disponibile" Din meniul derulant superior și apoi tastați "Java" în câmpul de filtrare. Verifică "Instrumente de dezvoltare Eclipse Java" casetă și faceți clic pe "Următorul". Urmați instrucțiunile de descărcat și instalarea instrumentelor Java. Eclipse va reporni odată ce instalarea este completă.
  • Imagine intitulată Creați un nou proiect Java în Eclipse Pasul 2
    2. Clic "Fişier" → "Nou" → "Proiectul Java". Acest lucru va deschide "Noul proiect Java" fereastră.
  • Dacă nu vedeți "Proiectul Java" Opțiunea, dar au instalat instrumentele de dezvoltare Java, selectați "Proiect..." de la "Nou" meniul. Extindeți "Java" dosar și selectați "Proiectul Java".
  • Imaginea intitulată Creați un nou proiect Java în Eclipse Pasul 3
    3. Da proiectului un nume. Acest lucru nu trebuie să fie numele final pentru programul dvs., dar ar trebui să vă ajute și pe alții să identifice proiectul.
  • Imagine intitulată Creați un nou proiect Java în Eclipse Pasul 4
    4. Selectați locația fișierelor de proiect. Fișierele sunt salvate în directorul Eclipse în mod implicit. Puteți seta o locație personalizată dacă preferați.
  • Imagine intitulată Creați un nou proiect Java în Eclipse Pasul 5
    5. Selectați Java Runtime Mediu (JRE) pe care doriți să îl utilizați. Dacă creați un program pentru un anumit JRE, selectați-l din meniul derulant. În mod implicit, cel mai nou JRE va fi selectat.
  • Imagine intitulată Creați un nou proiect Java în Eclipse Pasul 6
    6. Selectați aspectul proiectului. Puteți alege să utilizați direct dosarul proiectului, fie să creați foldere separate pentru surse și fișiere de clasă. Opțiunea implicită este "Creați foldere separate...", Deși este posibil să trebuiască să schimbați în funcție de nevoile proiectului dvs.
  • Imagine intitulată Creați un nou proiect Java în Eclipse Pasul 7
    7. Clic "Următorul" pentru a deschide "Setări Java" fereastră. Aici veți defini sursele suplimentare, precum și adăugați biblioteci la proiectul dvs.
  • Imaginea intitulată Creați un nou proiect Java în Eclipse Pasul 8
    8. Utilizați fila Sursă pentru a defini calea construită. Calea de construcție este ceea ce utilizează compilatorul pentru a construi programul. Puteți crea dosare sursă suplimentare, conectați sursele externe și adăugați sau eliminați folderele din calea construită. Compilatorul utilizează calea construită pentru a determina ce surse să se compileze.
  • Imagine intitulată Creați un nou proiect Java în Eclipse Pasul 9
    9. Utilizați fila Biblioteci pentru a adăuga biblioteci la proiect. Această filă vă va permite să adăugați fișierele JAR pentru a include în proiectul dvs., precum și selectați bibliotecile încorporate pe care să le utilizați. Importul fișierelor JAR vă permite să utilizați biblioteci din alte proiecte.
  • Imagine intitulată Creați un nou proiect Java în Eclipse Pasul 10
    10. Clic "finalizarea" Pentru a începe să lucrați la noul dvs. proiect. Veți fi dus la spațiul de lucru Java. Dacă lucrați într-un alt limbaj de programare înainte de a începe proiectul, vi se va solicita să treceți la perspectiva Java. Acest lucru este recomandat să profitați la maximum de IDE.
  • Proiectul dvs. va fi afișat în "Pachetul Explorer" cadru în partea stângă a ferestrei. Dacă vedeți doar fila Eclipse Bine ați venit, faceți clic pe butonul mic Java din partea stângă a ferestrei.
  • Vedea Cum să scrieți primul program în Java Pentru un ghid detaliat privind crearea primului program Java.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doriți vreodată să modificați setările proiectului după ce ați fost creat, faceți clic dreapta pe numele proiectului și navigați la opțiunea dorită.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar