Cum se adaugă garageband la imovie

Programul IMOVIE vă permite să adăugați efecte sonore pe care Apple le oferă prin IMOVIE, precum și să adăugați selecții audio din programul dvs. iTunes Bibliotecă sau Garageband. Prin adăugarea audio prin GarageBand, puteți crea propriul mix muzical complet cu efecte sonore pentru a vă îmbunătăți proiectul IMOVIE. În acest fel, puteți personaliza un amestec audio pentru a se potrivi exact cu imaginile sau clipurile video în proiectul dvs. IMOVIE.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați Garageband la IMOVIE Pasul 1
1. Deschideți programul dvs. IMOVIE și selectați proiectul IMOVIE pe care doriți să-l adăugați GarageBand Audio la.
  • Imagine intitulată Adăugați Garageband la IMOVIE Pasul 2
    2. Selectează "Muzică și efecte sonore" Butonul situat în partea dreaptă din dreapta a panoului Meniu Middle și este desemnat de o pictogramă muzicală Notă. Acest lucru va deschide "Muzică și efecte sonore" Meniul din colțul din dreapta jos al ecranului IMOVIE, afișând toate opțiunile audio pentru a adăuga la proiectul dvs. IMOVIE.
  • Imagine intitulată Adăugați Garageband la IMOVIE Pasul 3
    3. Selectează "Garageband" Opțiunea din meniul sursă situat în partea de sus a "Muzică și efecte sonore." Acest meniu sursă conține, de asemenea, opțiuni pentru a utiliza muzica din biblioteca dvs. iTunes, precum și nenumărate alte efecte sonore pre-realizate pe care Apple le oferă în programul IMOVIE.
  • Imagine intitulată Adăugați Garageband la IMOVIE Pasul 4
    4. Selectați fișierul audio de la garaj pe care doriți să îl adăugați din lista dată. Pentru a previzualiza selecția, evidențiați fișierul făcând clic pe ea o dată. Apoi apăsați pe S "Joaca" Butonul din partea de jos a ferestrei muzicii și a sunetului pentru a asculta selecția pe care ați ales-o.
  • Imagine intitulată Adăugați Garageband la IMOVIE Pasul 5
    5. Faceți clic și glisați selecția muzicală în ecranul de proiect IMOVIE situat în secțiunea superioară a programului IMOVIE.
  • Imagine intitulată Adăugați Garageband la IMOVIE Pasul 6
    6. Puneți audio-ul de garaj pe care îl adăugați în partea de sus a clipului dorit să înceapă sunetul. Acest lucru va afișa apoi un punct culminant verde asupra clipurilor pe care fișierul audio Garageband se extinde.
  • Imagine intitulată Adăugați Garageband la IMOVIE Pasul 7
    7. Apasă pe "Joaca" Buton, apăsați bara de spațiu sau mutați cursorul peste clipurile proiectului IMOVIE pentru a previzualiza în cazul în care audio-ul se află în cadrul proiectului dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați Garageband la IMOVIE Pasul 8
    8. Mutați selecția audio în poziția corectă a clipului prin plasarea cursorului asupra zonei evidențiate verde care arată unde se află sunetul dvs. de-a lungul clipurilor proiectului IMOVIE. Când cursorul devine o mână, puteți să luați întreaga selecție audio și să o mutați în funcție de locul în care doriți ca sunetul să se afle pe clipurile dvs. IMOVIE.
  • Imagine intitulată Adăugați Garageband la IMOVIE Pasul 9
    9. Editați fișierul audio astfel încât să pornească și să se oprească la punctele corecte în timpul clipurilor de proiect IMOVIE corect. Pentru a face acest lucru, mutați cursorul mouse-ului peste zona verde evidențiată în jurul clipului pe care doriți să-l tăiați audio. Când cursorii devin o linie cu săgețile care ies din ea se confruntă cu oricare dintre direcții, acest lucru vă va permite să mutați selecția audio în bandă în ambele direcții în funcție de modul în care doriți să tăiați audio-ul peste clipurile proiectului Imovie.
  • Imagine intitulată Adăugați Garageband la IMOVIE Pasul 10
    10. Salvați proiectul dvs. IMOVIE pentru a aplica modificările pe care le-ați făcut odată ce audio-ul de garaj pe care l-ați adăugat este corect poziționat și tăiat.
  • sfaturi

    Pentru a șterge muzica de fundal, faceți clic pe zona verde de evidențiere sub clipurile dvs. IMOVIE și apăsați "Șterge."
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar