Cum se adaugă o placă la un sistem stereo

Pentru cea mai mare parte a secolului XX, Vinyl LPS au fost mediul standard pentru a asculta muzica. Creșterea recentă a muzicii digitale a văzut declinul vinilului, dar o reacție împotriva dominării mediilor digitale a declanșat un interes reînnoit în vinil. Dacă doriți să explorați acest mediu clasic, va trebui să învățați cum să adăugați o placă plăcută unui sistem stereo. În cea mai mare parte, acest lucru este un proces simplu ca adăugarea oricărei alte componente audio la sistemul dvs. stereo.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați o placă la un sistem stereo Pasul 1
1. Decideți despre plasarea plăcii dvs. de plajă. Considerația esențială este că plata dvs. ar trebui să fie la fel de nivel - acest lucru păstrează stiloul să aplice presiunea inegală la înregistrările dvs. În plus, evitați stivuirea plăcii dvs. de plajă direct pe o altă componentă electronică, deoarece acest lucru poate duce la interferențe electrice care degradează semnalul audio.
  • Imagine intitulată Adăugați o placă plăcută la un sistem stereo Pasul 2
    2. Asigurați-vă că receptorul dvs. are o intrare phono. Turntablele produc un semnal audio care este mult mai silențios decât alte componente precum playere CD și, prin urmare, necesită o etapă suplimentară de amplificare. DAR! Acest lucru depinde de stylus, aveți atât magneți în mișcare, cât și mișcării bobinei. Dacă nu știți ce stilou aveți, ar putea fi un magnet în mișcare. Mișcarea bobinelor sunt mult mai scumpe și adesea mai mari. Dacă receptorul dvs. are un set de intrări etichetate "Phono," Puteți conecta cu ușurință plăcuța plăcută (cu magnet în mișcare). Dacă are un set de intrări marcate cu Phono Mc / mm) cu un comutator, puteți monta atât stilourile. În caz contrar, aveți 2 opțiuni pentru furnizarea de amplificare a fono.
  • Prima dvs. opțiune este să cumpărați un preamplificator Freestanding Phono, veți obține aceste pentru numai MM sau cu MM și MC. Această componentă este legată între plata și receptorul utilizând cablurile RCA pentru a aduce semnalul până la un nivel sonor.
  • O a doua opțiune este de a cumpăra o placă plăcută cu o preampară încorporată. Verificați manualul proprietarului pentru plata dvs. pentru a determina dacă are un preamplat încorporat, observând totuși că această caracteristică este destul de rară.
  • 3. Rulați cablurile RCA de la plata la receptor. Turntabilul dvs. va avea deja o pereche de cabluri integrate RCA. Pur și simplu conectați aceste 2 cabluri la "phono sau mm / mc Introduceți pe spatele receptorului dvs. Atât cablurile, cât și cricurile vor fi codate de culoare (roșu și alb) sau roșu și negru. astfel încât să puteți conecta canalele din stânga și din dreapta în mufele corecte.
  • Imaginea intitulată Adăugați o placă plăcută la un sistem stereo Pasul 4
    4. Conectați sursa de alimentare a turtabilului. Cablul de alimentare al plăcii Turntable este cel mai bun după ce este conectat la receptor. Acest lucru reduce riscul de a deteriora orice componente în cazul unui scurtcircuit sau a altor defecțiuni electrice. Pentru o protecție suplimentară, luați în considerare conectarea componentelor de placă și alte componente stereo într-un protector de supratensiune.
  • Imaginea intitulată Adăugați o placă plăcută la un sistem stereo Pasul 5
    5. Comutați selectorul de intrare al receptorului la "Phono." Pentru a rula ieșirea Turntable în sistemul stereo, trebuie să rotiți cadranul de intrare al receptorului la "Phono."
  • Imagine intitulată Adăugați o placă plăcută la un sistem stereo Pasul 6
    6. Testați turntabilul. După pornirea receptorului și setarea selecției de intrare în consecință, puteți reda o înregistrare pe placă. Asigurați-vă că sunetul este produs atât din difuzoarele din stânga cât și din dreapta.
  • sfaturi

    Deoarece turnantele se bazează pe vibrații precise pentru a produce sunet, ar trebui să fie izolați de alte vibrații cât mai mult posibil. Montarea unei plăci pe un raft de perete este o modalitate bună de ao izola de vibrațiile create prin pași pe podea.
  • Unele plăci moderne au porturi USB pentru rularea ieșirii prin intermediul computerului. Această configurare poate fi utilizată fie pentru a reda înregistrarea, fie pentru a înregistra ieșirea în fișiere digitale.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Placă turnantă
    • Receptor stereo
    • Phono preaamp (opțional)
    • Cabluri RCA (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar