Cum se estimează costul dezvoltării aplicațiilor

A trecut peste 10 ani de la lansarea magazinului Apple App Store și Google Play Store. Combinate, există aproape 5 milioane de aplicații disponibile pentru descărcare. Aplicațiile sunt acum o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Aproape 70% din navigarea pe Internet este pe dispozitive mobile. Companiile mari și antreprenorii creativi recunosc valoarea creării unei aplicații pentru afacerea lor. Una dintre cele mai frecvente întrebări despre crearea unei aplicații este cât costă o aplicație? Există mulți factori care trebuie luați în considerare astfel încât să ne aruncăm.

Pași

  1. Imagine intitulată Estimarea costului de dezvoltare a aplicațiilor Pasul 1
1. Înțelegeți procesul de dezvoltare a aplicațiilor. Înainte de a putea face cu exactitate o estimare a dezvoltării aplicațiilor, trebuie să înțelegeți procesul de dezvoltare a aplicațiilor. Procesul de dezvoltare a aplicațiilor nu începe prin scrierea codului. Înainte ca cineva să scrie o linie de cod, aveți nevoie de o strategie mobilă. Construirea unei aplicații mobile fără o strategie este ca construirea unei case fără un plan. Vei ajunge cu ceva, dar probabil nu ceea ce ai vrut.
  • Odată ce ați stabilit o strategie, puteți începe dezvoltarea. Dezvoltarea include crearea designului (crearea de machete UI) și dezvoltarea (codul de scriere) a aplicației dvs. Dacă ați ajuns atât de departe, nu ați terminat încă. Construirea unei aplicații nu garantează succesul. Va trebui să aveți o strategie de marketing pentru a vă promova aplicația în mod corespunzător publicului potrivit.
  • Odată ce aplicația dvs. câștigă o anumită tracțiune, veți primi feedback utilizator care va factura să vă mențină aplicația pe termen lung. Amintiți-vă că Facebook de astăzi nu arată nimic de genul că a făcut un deceniu în urmă. Aplicațiile cele mai de succes sunt în continuă evoluție și îmbunătățire.
  • Imagine intitulată Estimarea costului dezvoltării aplicațiilor Pasul 2
    2. Cercetarea aplicațiilor populare și costul acestora. Dacă încercați să construiți următoarea aplicație Uber, nu vă așteptați să investiți 5.000 de dolari în dezvoltarea aplicațiilor. Dezvoltarea aplicațiilor este un efort mare și investirea sumei potrivite va influența dacă construiți un produs de înaltă performanță. Uită-te la aplicațiile populare de astăzi pe Apple App Store și Google Play Store. Faceți unele cercetări și dați seama cât de mult costă aceste aplicații mobile. De exemplu, aplicația Uber a avut o rundă de finanțare a semințelor de 200.000 de dolari. Această investiție inițială a creat o aplicație care este acum în valoare de 60 de miliarde de dolari.
  • Imagine intitulată Estimarea costului dezvoltării aplicațiilor Pasul 3
    3. Cercetare de dezvoltare a aplicațiilor de dezvoltare. Aplicația Media Mobile necesită 1200 - 1500 de ore de efort și durează 6 - 9 luni până la finalizare. Conduceți cercetări în industria dvs. pentru a afla cum se compară acele aplicații mobile specifice industriei cu media. Încercați să solicitați diferite grupuri de oameni pentru a vă simți cât timp va dura pentru a vă construi ideea de aplicație. Cereți dezvoltatorilor de aplicații independenți, adresați o agenție de dezvoltare a aplicațiilor etc.
  • Imagine intitulată Estimarea costului dezvoltării aplicațiilor Pasul 4
    4. Consultați cu diferite dezvoltatori de aplicații. Costul, calitatea și cronologia pentru dezvoltarea aplicațiilor va varia în funcție de cine angajați. Freelancerii au o rată medie orare de 80 USD / oră. Dacă aveți nevoie de un specialist, un freelancer poate fi o alegere bună. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că acestea pot fi în măsură să contribuie numai în dezvoltarea aplicațiilor. Când vine vorba de a crea o strategie, un plan de marketing și un plan de întreținere, poate fi necesar să faceți acest lucru intern sau să căutați ajutor suplimentar. O agenție de dezvoltare a aplicațiilor este mai bine echipată pentru a ajuta la aceste nevoi.
  • Rata medie pe oră a unei agenții este de 125 USD / oră. Deși estimarea dvs. crește, înseamnă că aveți o echipă de specialiști pentru a vă sprijini în timp ce vă dezvoltați aplicația.
  • Pentru idei mai complexe de aplicații, o firmă de consultanță poate fi o alegere bună. Rata medie pe oră pentru o firmă de consultanță este de 225 USD / oră. Atâta timp cât vă puteți ocupa de cost, o firmă de consultanță se poate ocupa doar de fiecare aspect al dezvoltării aplicațiilor. Veți dori să obțineți o estimare de timp din partea fiecăruia dintre aceste companii și veți compara costurile pe baza ratei orale. Dacă o aplicație durează 1200 de ore pentru a finaliza, un Freelancer va costa 96.000 de dolari, o agenție va costa 150.000 de dolari, iar o firmă de consultanță va costa 270.000 de dolari.
  • Imagine intitulată Estimarea costului dezvoltării aplicațiilor Pasul 5
    5. Utilizați un calculator al costului aplicației. Un calculator al costului aplicației vă poate oferi o estimare rapidă pe baza criteriilor dvs. de aplicație. Utilizați câteva dintre cele mai populare calculatoare ale costurilor aplicației disponibile online. Obțineți câteva estimări ale calculatorului de cost pentru aplicații și comparați-le cu informațiile pe care le-ați primit de la contactele App Developer.
  • Imagine intitulată Estimarea costului dezvoltării aplicațiilor Pasul 6
    6. Comparați toate estimările și ați început. Ar trebui să aveți acum o cantitate suficientă de date din diferite surse. Comparați fiecare estimare și selectați Estimarea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Apoi lucrați de acolo.
  • sfaturi

    Strângeți estimările de timp din diferite agenții de aplicații. Cereți un raport detaliat, astfel încât să puteți înțelege unde este timpul petrecut.
  • Adresați-vă agențiilor de aplicații dacă folosesc cadre open source pentru a construi aplicații mobile. Veți dori să vă asigurați că codul sursă este liber de utilizat și nu există probleme cu cine deține IP-ul aplicației dvs. Uneori, companiile de dezvoltare a aplicațiilor vor utiliza codul sursă dintr-o aplicație construită anterior pentru un alt client pentru a economisi timp. Acest lucru poate afecta cine deține IP-ul și ar putea duce la lupte juridice stresante.
  • Adresați-vă agenției de aplicații unde se află. În mod ideal, doriți ca cineva local care vă puteți întâlni în persoană și să lucrați în sau în apropierea timpului dvs. de timp.
  • Cereți să întâlnim echipa de dezvoltare a aplicațiilor. Înțelegeți cine este responsabil pentru ceea ce și ce este membru al fiecărui membru al echipei.
  • Contactați clienții anteriori ai dezvoltatorilor de aplicații pe care doriți să o lucrați. Nu vă mulțumiți pentru mărturiile online, deoarece unele dintre acestea pot fi fabricate. În schimb, aveți un apel telefonic real cu un client trecut și întrebați despre experiența lor cu dezvoltatorii de aplicații.
  • Cereți dezvoltatorului de aplicații să vă arate munca anterioară. Nu vă concentrați doar pe vizuale. Întrebați modul în care aplicația a fost efectuată. Întrebați-vă, a întâlnit anumite criterii de referință (câștigați premii, obiective de vânzări, descărcări, angajament etc.)?
  • Avertizări

    Să fie atenți la orice citate pe care le primiți care sunt mai puțin de 25.000 de dolari. Există excepții, dar, în general, estimări scăzute înseamnă că ceva este greșit. O companie poate reduce colțurile pentru a reduce estimarea, care va afecta în cele din urmă performanța aplicațiilor.
  • Fiți atenți la citate care nu includ prevederi pentru securitatea aplicațiilor. Dacă ideea dvs. de aplicație necesită date de utilizator sensibile, doriți să vă asigurați că datele sunt protejate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar