Cum să faci un camion pe un pachet de tehnologie

Un camion este un truc destul de simplu, dar încă eficient de a încerca pe puntea dvs. de tehnologie. Ar putea lua unele practici pentru a stăpâni, dar în cele din urmă vă veți arăta prietenilor și vă veți termina bolnavii cu ea. Urmați acești pași simpli pentru a face un camion.

Pași

  1. Imaginea intitulată Faceți un camion pe o punte de tehnologie Pasul 1
1. Aflați ce este un camion. Un camion este atunci când călătoriți dintr-un manual, răsturnați placa peste și odihniți degetul din spate pe axul din spate în timp ce echilibrați partea din față a plăcii cu degetul frontal. De asemenea, puteți intra în camioane în moduri mai avansate.
  • Imaginea intitulată Faceți un camion pe o punte de tehnologie Pasul 2
    2. Amplasarea degetului. Acest truc are o plasare destul de simplă a degetului. Este aceeași plasare a degetului ca un manual când începeți. Degetul mijlociu se odihnește pe coadă și degetul arătător este în mijlocul plăcii. Degetul arătător ar trebui să fie doar în fața logo-ului tehnice.
  • Imaginea intitulată Faceți un camion pe o punte de tehnologie Pasul 3
    3. Intra într-un manual. Vrei ca nasul consiliului să fie în aer, dar coada nu ar trebui să tragă peste podea. Aceasta înseamnă că trebuie doar să puneți o cantitate mică de presiune asupra coastei plăcii pentru ao obține în aer.
  • Imaginea intitulată Faceți un camion pe o punte de tehnologie Pasul 4
    4. Mutați degetul arătător sub bord. Degetul arătător ar trebui să se apropie de axa din față, dar să nu se atingă (vezi imaginea de mai jos).
  • Imaginea intitulată Faceți un camion pe o punte de tehnologie Pasul 5
    5. Flip bordul. Când începeți, mișcarea se poate face foarte încet. Pur și simplu strângeți placa foarte ușor între indexul dvs. și degetul mijlociu. Împingeți degetul arătător până când placa este în poziție verticală.
  • Imaginea intitulată Faceți un camion pe o punte de tehnologie Pasul 6
    6. Mișcați degetele. Până acum, degetul mijlociu ar trebui să fie încă pe coadă, iar degetul arătător ar trebui să fie în continuare lângă puntea față. Aceste degete trebuie să schimbe pozițiile.Glisați degetul arătător spre axul inferior. Consiliul ar trebui să înceapă să cadă înapoi. Pentru ao opri de la cădere, glisați degetul mijlociu spre șuruburile de sus.
  • Imaginea intitulată Faceți un camion pe o punte de tehnologie Pasul 7
    7. Odihniți bordul împotriva degetului mijlociu.
  • sfaturi

    Practicați acest truc în timp ce staționează când începeți.
  • Asigurați-vă că glisați degetul arătător până când acesta lovește puntea din spate.
  • Avertizări

    Acest truc are o mulțime de practici.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar