Cum se formează o companie de holding

Companiile de holding sunt formate pentru a organiza și gestiona un grup de companii mai mici. Dacă sunteți proprietar de afaceri sau investitor, puteți lua în considerare formarea unei companii de holding pentru a vă proteja activele de afaceri sau pentru a obține o rată de impozitare mai favorabilă.

Pași

Partea 1 din 2:
Crearea companiilor dvs. de exploatație și de operare
  1. Imagine intitulată formează o companie de holding Pasul 1
1. Evaluați-vă nevoile dvs. de afaceri. O companie de holding este o afacere încorporată care deține investiții în alte companii, numite companii de operare. Compania Holding nu efectuează alte activități de afaceri decât împrumuturile, împrumuturile și luarea deciziilor de investiții. Cu toate acestea, finanțarea companiei împrumuturi fonduri sau închiriază active către o companie de operare care îndeplinește orice fel de activități de afaceri. Cele două beneficii cele mai frecvente ale unei societăți deținere sunt reducerea impozitelor și protecția activelor. O societate de holding poate oferi o rată redusă de impozitare prin încorporarea într-un stat cu o structură fiscală mai favorabilă sau poate proteja activele companiei de la pierderea creditorilor societății operaționale. Înainte de a formula o companie de holding, ar trebui să luați în considerare nevoile dvs. de afaceri și beneficiile pe care doriți să le obțineți.
  • O faimoasă companie de holding din SUA este Halkshire Hathaway Warren Buffett. Berkshire Hathaway este o companie de holding care acordă și investește în companii de exploatare, inclusiv Geico și Coke. Compania Holding poate împrumuta la rate mai mici decât alte întreprinderi, deoarece are dreptul de proprietate într-un grup atât de divers de întreprinderi. În același timp, profiturile de afaceri profită foarte mult de creșterea valorii stocului a întreprinderilor în care investește.
  • O societate deținere poate fi, de asemenea, potrivită pentru proprietarul unei întreprinderi mici, deoarece societatea holding poate oferi protecția activelor pentru activele cu valoare ridicată a companiei de operare. În acest fel, formând o companie de exploatație și de exploatare, o singură persoană poate proteja atât activele lor personale, cât și cele de afaceri de la creditorii operațiunilor de afaceri.
  • Imagine intitulată formează o companie de holding Pasul 2
    2. Determinați structura de afaceri. Există două formulare predominante pentru o companie de holding, societatea și societatea cu răspundere limitată sau LLC. Ar trebui să determinați care formă se potrivește nevoilor dvs., deoarece formularul pe care îl alegeți poate afecta impozitele și răspunderea dvs. Majoritatea proprietarilor de afaceri mici aleg să formeze o companie de holding LLC, deoarece structura corporației, în general, nu oferă aceeași protecție a activelor. Luați în considerare ce tip de companie aveți deja, dacă este cazul, și ce formă de holding și de operațiuni se va potrivi nevoilor dvs.
  • Dacă căutați o structură fiscală mai favorabilă, puteți lua în considerare formarea companiei dvs. de holding într-un stat separat decât compania de operare. Ar trebui să consultați un avocat de afaceri pentru a ajuta la înființarea unei companii într-un alt stat.
  • Pentru a maximiza protecția activelor, puteți forma două LLC, o organizație și o companie de operare. Trebuie să creați o entitate separată pentru fiecare, dar agentul pentru fiecare poate fi aceeași persoană - tu. Atâta timp cât mențineți companiile de exploatație și exploatare ca entități juridice separate, compania holding nu va fi răspunzătoare pentru datoriile companiei de operare.
  • Imagine intitulată formează o companie de holding Pasul 3
    3. Fișier o aplicație de afaceri. Veți formula compania dvs. deținută în conformitate cu legile statului și tipul de activitate pe care doriți să o formați. Indiferent dacă formați o LLC sau o corporație, va trebui să depuneți înregistrarea la stat, oferind numele afacerii, numele agentului de afaceri și articolele de încorporare pentru compania dvs. Ar trebui să faceți acest lucru pentru compania dvs. de operare, precum și pentru compania dvs. de holding dacă compania dvs. de operare nu este deja încorporată.
  • Statutul dvs. de încorporare ar trebui să precizeze scopul companiei dvs. și obiectivul său, numele ofițerilor companiei și modul în care vor fi luate deciziile de afaceri. Actualizați actul de încorporare pe măsură ce faceți schimbările de afaceri.
  • Imagine intitulată formează o companie de holding Pasul 4
    4. Creați un cont bancar specific companiei dvs. de holding. Pentru a menține independența ca companii separate, compania holding și compania de exploatare trebuie să mențină conturi bancare separate și înregistrări contabile. Ar trebui să deschideți un cont de afaceri specific companiei dvs. de holding, oferind noul dvs. ID fiscal al companiei atunci când creați contul. Depuneți toate fondurile pe care le veți folosi
  • Imagine intitulată formează o companie de holding Pasul 5
    5. Fondul companiei de holding. Pentru a începe să utilizați compania Holding, ar trebui să finanțezi compania să înceapă să investească în compania de operare. Bogăția companiilor dvs. ar trebui să fie stocată în compania holding și puteți împrumuta bani companiei de operațiuni pentru a finanța operațiunile după cum este necesar.
  • Dacă compania dvs. de operare a fost deja inițiată în fața companiei holding, începeți prin vânzarea tuturor activelor valoroase ale companiei de exploatare (cum ar fi terenurile, clădirile, echipamentele mari, proprietatea intelectuală etc.) companiei de holding prin depunerea unui transfer de active.
  • Imagine intitulată formează o companie de holding Pasul 6
    6. Păstrați înregistrările contabile pentru tranzacțiile dvs. Pe măsură ce operați companiile de operare și deținere, păstrați înregistrări contabile exacte ale tranzacțiilor care au loc între afacerile dvs. Înregistrările contabile separate sunt esențiale pentru menținerea distincției legale între entități. Compania Holding trebuie să preia venituri pentru sumele pe care le câștigă din partea societății de închiriere sau de venituri, atât de mult încât această sumă depășește cheltuielile de deținere a activului. Ar trebui să păstrați înregistrări astfel încât la sfârșitul anului, puteți să țineți cont de toate transferurile care au avut loc între companiile dvs. și companiile de operare.
  • Partea 2 din 2:
    Operarea companiilor de exploatație și de operare
    1. Imagine intitulată formează o companie de holding Pasul 7
    1. Efectuați toate activitățile de exploatare prin compania de operare. Activitățile de afaceri sunt clasificate fie ca activități de funcționare, investieri, fie pentru finanțare, și trebuie să efectuați toate activitățile de exploatare prin intermediul companiei dvs. de operare, nu prin intermediul companiei dvs. de holding. Activitățile de exploatare sunt vânzarea de bunuri și servicii care conduc venituri într-o afacere, cum ar fi vânzarea de alimente sau îmbrăcăminte sau vânzarea de servicii, cum ar fi munca dentară sau curățarea covoarelor. Pentru a vă asigura că societatea dvs. de holding nu este niciodată răspunzătoare față de creditorii companiei operaționale, compania holding nu trebuie să fie niciodată implicată în aceste activități de exploatare.
    • Expresia "piercing The Corporate Veil" este frecvent utilizată pentru a descrie când o societate deținere este trasă la răspundere pentru datoriile unei entități de operare. Acest lucru se întâmplă atunci când operațiunile celor două companii sunt atât de interconectate, compania Holding este responsabilă de plata datoriilor societății operaționale.
    • Toți angajații care efectuează funcții de funcționare ar trebui să fie angajați ai companiei de operare și ar trebui plătite utilizând fondurile companiei operaționale.
  • Imagine intitulată formează o companie de holding Pasul 8
    2. Investiția și finanțarea utilizând compania de holding. Compania de holding poate acționa ca un creditor sau un locator societății de exploatare, astfel încât compania deținută deține activele de afaceri, iar compania operațională le închiriază de la compania holdingului. În fiecare lună, compania operațională va plăti cheltuieli de închiriere companiei holding, oferind fluxul de numerar înapoi societății holding. Compania de holding poate deține, de asemenea, terenuri de teren și de a încărca chirie companiei de operare pentru a le utiliza sau a împrumuta bani companiei de operare și colectează plăți de dobânzi.
  • Ar trebui să încercați să aveți majoritatea numerarului între întreprinderile stocate împreună cu compania Holding, unde poate câștiga interesul și împrumutul companiei de operare atunci când este necesar. Atâta timp cât banii se află în conturile companiei Holding, nu este supus obligațiilor companiei operaționale.
  • Multe companii de holding investesc în mai multe întreprinderi, deținerea stocurilor în mai multe întreprinderi și asigurarea unui interes scăzut prin securitatea financiară a investiției diverse. Compania de holding câștigă venituri la creșterea investițiilor în companiile mai mici, precum și orice venit sau de închiriere a veniturilor pe care le câștigă.
  • Nu uitați să mențineți întotdeauna conturi bancare separate și înregistrări pentru fiecare dintre companii, astfel încât să vă puteți urmări activitatea și să raportați acest lucru.
  • Imagine intitulată formează o companie de holding Pasul 9
    3. Taxe de fișiere și taxe de franciză de plată. Veți depune două declarații fiscale separate, una pentru exploatație și una pentru compania de operare. Fișier de taxe anual, consultați un contabil dacă aveți nevoie. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să plătiți taxe de franciză de stat pentru companiile dvs., precum și să depuneți toate rapoartele necesare cu registrele de afaceri de stat. Consultați un avocat de afaceri dacă nu sunteți sigur ce impozite și taxe se aplică afacerilor dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar