Cum să decoreze o petrecere de aniversare pentru un copil băiat

Primele zile de naștere sunt o afacere mare - și în timp ce copilul tău probabil nu-ți va mai aminti, cu siguranță vei! Alegerea decoratiunilor si torturile de tort este de jumatate de distractie, dar poate fi dificil de a decide pe o tema cand copilul tau este acel tânar. Am compilat o listă de decorațiuni pe care le puteți alege pentru a vă asigura că bebelușul dvs. are cea mai bună primă zi de naștere pe care ar putea avea-o.

Pași

Metoda 1 din 7:
Păstrați-o clasic cu o schemă de culoare albastră.
  1. Imaginea intitulată are o petrecere de miezul nopții atunci când prietenul tău este ova pentru un pas de somn 9
1. Nu poți merge prost cu decorațiuni albastre pentru un băiat. Dacă băiatul de naștere nu este suficient de bătrân pentru a alege o culoare preferată, stick cu baloane albastre, plăci, șervețele și streamers. Este o modalitate ușoară de a vă îndepărta casa fără o mulțime de planificare!
  • Nu trebuie să rămâi cu albastru palid pal. Încercați să amestecați și să potriviți cu albastru albastru, albastru deschis sau albastru turcoaz.
Metoda 2 din 7:
Du-te mare cu baloane.
1. Fiecare copil iubește privirea la un balon plutitor! Păstrați-vă decorațiunile simple prin completarea zonei dvs. de acasă sau în aer liber cu baloane de diferite forme și dimensiuni. Ați putea chiar să obțineți câțiva animale cu baloane pentru a le împărtăși cu oaspeții de petrecere în timp ce pleacă.
  • Potriviți baloanele cu plăcile și servetele pentru o modalitate ușoară de a lega în toate decorațiile dvs.
Metoda 3 din 7:
Încercați dinozaurii să-și răsfățați T-Rex.
  1. Imagine intitulată Faceți o prăjitură de naștere 3D dinozaur Pasul 15
1. Băieții mici iubesc râsul ca un dinozaur. Încercați să trimiteți invitații cu un stegosaur pe ele și să puneți baloane în formă de dinozaur. Toți prietenii bebelușului tău se vor distra, arătând formele dinozaurilor și mănâncă pe cupcakes dinozaur!
  • Dacă în grup există copii mai mari, încercați să jucați coada pe dinozaur sau colorarea în imagini ale unui T-REX.
Metoda 4 din 7:
Du-te pentru o temă camion dacă iubește mașinile.
1. Chiar și bebelușii doresc să se joace cu mașini de jucărie. Dacă bebelușul din viața ta nu poate obține suficiente roți fierbinți, încercați să adăugați un banner în formă de camion la perete și înconjurarea zonei în baloane în formă de camion. Top-l cu un tort în formă de camion și niște camioane de jucărie pentru toți oaspeții să se joace.
  • Sau, faceți tortul mai simplu prin înghețarea unui tort de cerc regulat și puneți câteva camioane de jucărie noi de marcă pe partea de sus a acesteia.
Metoda 5 din 7:
Tăiați caracterele din cartea sa preferată.
  1. Imagine intitulată aruncă un adolescent mutant ninja țestoase Party Pasul 1
1. El le-ar putea recunoaște dacă îi arătați. Suflați fotografiile din paginile tipărite sau cumpărați șervețele și plăci cu caracterele pe ele. Utilizați caracterele ca toppers tort pentru a lega cu adevărat întreaga petrecere împreună.
  • Dacă cărțile nu sunt cu adevărat chestia dvs., emisiunile TV și filmele funcționează prea mult!
Metoda 6 din 7:
Capul până la lună cu o temă spațială exterioară.
1. Încurajați-i pe partea sa științifică de la o vârstă fragedă. Obțineți baloane în formă de stele, lunile și planete, apoi puneți bannere sparkly în spatele lor. Puncte bonus Dacă puteți găsi un balon de navă de rachetă!
  • Încercați să găsiți un banner care spune "la Lună" pentru a lega cu adevărat totul împreună.
Metoda 7 din 7:
Sărbătoriți sport cu un motiv de fotbal.
  1. Imagine intitulată scor în pasul de fotbal 1
1. Dacă vă place sportul, copilul ar putea! Tăiați brânzeturile în formă de fotbal și dați plăci și șervețele cu jucători pe ele. Arunca în jurul valorii de miniatura de fotbal pentru copii să se joace cu în timp ce adulții vorbesc.
  • Dacă fotbalul nu este chestia ta, orice sport va face. Fotbal, baschet, baseball și rugby sunt toate opțiunile minunate.

sfaturi

Nu te complica! Copiii mici pot fi copleșiți la o petrecere uriașă cu tone de decorațiuni.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar