Cum să evitați închisoarea

Programele de diversiune și alternativele la încarcerare sunt disponibile pentru a ajuta infractorii să evite timpul de închisoare și să-și transforme viața. Din ce în ce mai multe, instanțele din Statele Unite și din alte țări recunosc că aceste programe sunt mai rentabile și conduc la rezultate mai mari decât timpul de închisoare. Dacă vă confruntați cu penalități penale, ar trebui să fiți conștienți de unele dintre aceste alternative și cum ați putea fi în măsură să profitați de ele. În multe cazuri, instanța va fi conștientă de alternativele, dar dacă faceți niște cercetări și luați pași pe cont propriu, vă puteți ajuta să faceți acest lucru.

Pași

Partea 1 din 4:
Găsirea programelor alternative
  1. Imagine intitulată Deal cu probleme juridice într-un buget Pasul 24
1. Discutați cu avocatul dvs. despre posibilitățile. Dacă ați fost arestat sau acuzat de o crimă, discutați cu avocatul dvs. pentru a vedea dacă există alternative locale, de stat, federale sau private la programele de închisoare pe care le calificați în loc să fie încarcerate. Avocatul dvs. este probabil conștient de opțiunile care au fost eficiente înainte.
  • Dacă nu aveți un avocat propriu, ar trebui cel puțin să fiți reprezentat de un apărător public. Vorbește cu poliția sau procurorul despre obținerea unuia.
  • Imagine intitulată Raport Fraudă de bunăstare Pasul 10
    2. Investighează dacă vă calificați pentru un program de diversiune. Majoritatea statelor au început să recunoască faptul că utilizarea programelor de deturnare în loc de timp de închisoare poate fi cea mai bună modalitate de a merge, în special pentru infractorii de primă dată sau la nivel scăzut. Crimele care se califică, de obicei, sunt lucruri precum furtul mic, posesia de droguri personale sau conducerea sub influența drogurilor sau alcoolului. De asemenea, sunteți mai probabil să fiți luați în considerare pentru un program de diversiune dacă este prima dvs. infracțiune. Diversiunea este, de asemenea, o opțiune în cazurile în care inculpatul suferă de anumite probleme de sănătate mintală și ar putea beneficia de consiliere, mai degrabă decât de încarcerare.
  • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un avocat pasul 10
    3. Să vă echilibrați opțiunile și să înțelegeți cerințele oricărui program de diversiune. Va trebui să discutați cu avocatul dvs. despre cea mai bună strategie pentru cazul dvs. Pe de o parte, ați putea lupta împotriva acuzațiilor, du-te la tribunal, și poate fi găsit vinovat. Dar dacă nu credeți că este probabil, poate doriți să acceptați programul de diversiune.
  • În unele cazuri, intrarea într-un plan de deturnare nu necesită o excepție de vinovat. De fapt, de obicei introduceți deturnarea ca o alternativă la procesul Curții. Aceasta înseamnă că, dacă finalizați cu succes programul, nu veți avea un cazier judiciar (pe baza acestui incident).
  • În majoritatea programelor, vi se va cere să plătiți o taxă instanței sau la Procuratura pentru costul programului de diversiune sau consiliere. Acest lucru va varia de la program la program.
  • Durata programului va varia, de asemenea, de la câteva luni la un an sau cam asa ceva. Va trebui să participați la sesiuni de consiliere, întâlniri de grup și, probabil, efectuați un anumit serviciu comunitar. De asemenea, este posibil să fiți obligat să plătiți restituirea oricărei victime ale a ceea ce ați făcut.
  • Partea 2 din 4:
    Intrarea unui program alternativ
    1. Imaginea intitulată face un cetățean
    1. Sugerați un program de diversiune către ofițerul de aplicare a legii la momentul arestării. Multe state au programe de deturnare care încep de la faza inițială a procesului penal - adică atunci când sunteți arestat. Poliția din multe comunități are autoritatea să nu vă aresteze în mod oficial, ci să vă oferim să vă înscrieți într-un program de diversiune. Dacă vă aflați în această poziție, ați putea sugera ofițerului de poliție că ați fi dispus să introduceți un program de consiliere dacă au unul.
    • Pentru multe programe, această primă fază de deturnare se aplică persoanelor cu sănătate mintală sau tulburări comportamentale. Prin urmare, pentru a se aplica unui anumit inculpat, inculpatul însuși nu poate fi în măsură să facă această sugestie. Dar dacă sunteți părinte sau rudă a inculpatului, ați putea face recomandarea.
  • Imagine intitulată Get Florida Power of Avocat Pasul 5
    2. Întrebați procurorul despre programele de deturnare înainte de proces. Dacă ați fost arestat și acuzat, există de obicei ceva timp înainte ca cazul dvs. să ajungă la etapa de probă. În acest timp, puteți sau nu să fiți ținut în închisoare. Dvs. sau avocatul dvs. veți avea oportunități de a discuta cazul cu procurorul. În această etapă, puteți sugera sau recomanda un program de diversiune sau consiliere ca o alternativă la închisoare.
  • Image intitulată act după ce a fost arestat pasul 6
    3. Faceți argumente puternice pentru a fi plasate într-un program de diversiune. Dacă trebuie să convingeți procurorul că deturnarea este o idee bună, unele puncte de făcut sunt că programele de deturnare au de obicei următoarele rezultate pozitive:
  • Reduceți costul pentru stat în taxe legale
  • reduceți timpul petrecut în instanță
  • Reducerea ratelor de recidivism (infractori repetați)
  • Prin evitarea unei condamnări, inculpatul este mai probabil să fie capabil să obțină sau să dețină un loc de muncă, să găsească locuințe și să fie membru productiv al societății
  • Imagine intitulată Fișierul Un proces Pasul 1
    4. Cereți instanței să comande consilierea sau deturnarea mai degrabă decât o pedeapsă cu închisoarea. Dacă nu ați aranjat cu succes un program de diversiune și cazul dvs. merge până la proces, dvs. sau avocatul dvs. puteți cere judecătorului să comandați un program de diversiune sau consiliere în loc de închisoare. În unele cazuri, trebuie să pledeți vinovat de acuzație, iar apoi "propoziția" va fi o formă de consiliere sau serviciu comunitar în loc de închisoare. În alte cazuri, este posibil să fie capabil să evitați un motiv sau o condamnare și să aveți loc deschis în timp ce completați programul alternativ și apoi să fiți respinși taxele. Ori alternativă vă împiedică din închisoare.
  • Imagine denumită fișierul un proces Pasul 19
    5. Faceți cazul în instanță pentru un program de diversiune. În susținerea cererii dvs., dvs. sau avocatul dvs. ar trebui să faceți cât mai multe dintre următoarele argumente (dacă sunt adevărate):
  • ați colaborat cu poliția și nu ați rezistat la arestare
  • Ați participat până acum procesul penal
  • Nimeni nu a fost rănit de acțiunile tale
  • ați început deja consilierea și veți continua
  • Aceasta este prima dvs. infracțiune
  • intenționați să participați la consiliere, serviciu comunitar sau orice alternativă comenzile Curții
  • Partea 3 din 4:
    Finalizarea așteptărilor programului dvs
    1. Imaginea denumită se comportă în instanța 7
    1. Participă la toate întâlnirile sau sesiunile de consiliere. Dacă aveți succes în a fi introdus într-un program de diversiune în orice etapă a procesului penal, este esențial să participați la fiecare întâlnire. Acestea pot fi întâlniri cu un consilier, întâlniri de grup, cum ar fi a.A., sau întâlniri cu procurorul sau un membru al biroului procurorului. Dacă pierdeți chiar și una sau mai multe întâlniri sau sesiuni, ați putea pierde dreptul la programul de deturnare și ați încheiat înapoi în instanță.
  • Imaginea intitulată se comportă în instanța de judecată
    2. Urmați toate instrucțiunile Curții sau Procuraturii. Un program de diversiune poate consta din mai multe părți componente. Asigurați-vă că le completați pe toți așa cum ați comandat. Acestea pot consta din una sau mai multe dintre următoarele:
  • Plătiți restituirea pentru orice daune cauzate.
  • Prezentați-vă pentru screeningul de droguri (și asigurați-vă că sunteți curat)
  • Obligațiile complete de servicii comunitare și obțineți supervizori să verifice
  • Imagine intitulată Adresa unui judecător în instanță Pasul 2
    3. Reveniți în instanță pentru a respinge acuzațiile împotriva dvs. În majoritatea programelor, rezultatul pozitiv pentru completarea programului de diversiune este că Curtea va respinge acuzațiile penale împotriva dvs. În multe instanțe, chiar dacă inițial ați pledat vinovat de acuzație pentru a intra în program, instanța poate respinge în mod retroactiv cazul dacă vă completați programul.
  • Imagine intitulată act după ce a fost arestat pasul 1
    4. Fereste-te de probleme. În funcție de stat și de taxele specifice, dacă comiteți o altă crimă după un program de diversiune, Curtea poate avea dreptul de a vă redeschide primul caz și de a adăuga aceste taxe la al doilea. Cel puțin, probabil că nu veți avea oa doua șansă la Diversion.
  • Partea 4 din 4:
    Evitând arestat în primul rând
    1. Imagine intitulată Deal cu abuzul sexual Pasul 8
    1. Începeți consilierea cât mai curând vă recunoașteți că aveți o problemă. Înainte de a intra în probleme serioase, găsiți un program de consiliere și încercați să opriți comportamentul care vă poate aduce probleme. Unele dintre tipurile de lucruri care pot duce la necazuri, dar pe care le puteți evita cu consiliere, sunt:
    • Utilizarea sau abuzul de droguri ilegale
    • abuzul de alcool
    • Probleme de gestionare a furiei
    • Abuzul sau asaltul intern
    • tulburări mintale, depresie sau tulburări de anxietate
  • Imaginea intitulată face un cetățean
    2. Nu încercați să fugiți sau să fugiți. Dacă un ofițer de poliție vă instruiește să vă opriți, fie în timpul unei mașini, fie pe jos, trebuie să vă opriți. Șansele de a scăpa sunt minime, iar fuga va face doar lucrurile mai rău. Rularea sau conducerea vă va face să apară vinovat (sau vinovat decât dumneavoastră). Acest lucru ar putea crea și taxe suplimentare pentru a rezista la arest.În unele cazuri, ar putea da poliției să folosească forța fizică sau letală pentru a vă opri.
  • Poliția sau o altă autoritate, cum ar fi securitatea privată, vă pot duce în custodie fără să vă arestării formale. Aceleași recomandări se aplică în continuare acestei proceduri.
  • Imaginea intitulată face un cetățean
    3. Cooperează cu autoritățile din punctul de arestare. Dacă sunteți arestat sau sunteți luați în custodie, trebuie să evitați să faceți problema mai rău decât este deja. Urmați instrucțiunile ofițerului de arestare. Dacă sunteți politicos și cooperativ, este posibil să fiți capabili să vă satisfaceți ofițerul că nu sunteți o problemă periculoasă și ați putea fi lăsați să mergeți.
  • Image intitulată act după ce a fost arestat pasul 5
    4. Fii respectuos. Nu jurați, argumentați sau vorbiți înapoi și absolut nu luptați sau nu deveniți fizici. Oricare dintre aceste acțiuni ar putea crea taxe suplimentare împotriva dvs., cum ar fi asaltarea unui ofițer sau a rezistenței la arestare.Alternativ, dacă sunteți respectuos în timpul procesului, comportamentul dvs. pozitiv vă poate ajuta dacă ați încheiat în instanță.
  • Image intitulată act după ce a fost arestat pasul 3
    5. Nu consimțiți la o căutare. În timp ce trebuie să coopereze, nu cooperează prea mult. Cu excepția cazului în care poliția are un mandat de căutare, ei au dreptul doar să vă aducă identitatea, adresa și vârsta. De fapt, multe surse recomandă să spui cu voce tare, mai ales dacă vreun martor sunt în jur, "nu consimt la o căutare."
  • Poliția poate continua oricum o căutare, dar dacă clarificați că nu sunteți de acord, este posibil să ridicați cel puțin probleme de probă pentru avocatul dvs. de a argumenta la proces.
  • Image intitulată act după ce a fost arestat pasul 4
    6. Limitați ceea ce spuneți până când vă contactați avocatul. Deși este important să coopereze, trebuie să evitați să spuneți prea mult. Dacă sunteți luat în custodia poliției, indiferent dacă vă percepe oficial cu o crimă, este mai bine să vă cereți imediat avocatul și să așteptați ca el să ajungă înainte de a vorbi cu poliția. Lucrurile pe care le spui pot fi folosite împotriva dvs., deci este de multe ori cel mai bine să nu spuneți nimic, mai ales dacă sunteți supărat sau supărat.
  • Imagine intitulată Deal cu adolescentul tău arestat Pasul 2
    7. Sugerează că poliția vă oferă o "notificare pentru a apărea" în loc de arestare. O arest înseamnă că poliția te ia în custodie și te va duce imediat la secția de poliție, unde poți petrece timp așezat în închisoare până când poți contacta pe cineva pentru cauțiune. Alternativ, dacă ați fost respectuos, ați putea convinge ofițerul să vă lași să mergeți, cu o notificare care să apară în instanță la o dată ulterioară.
  • sfaturi

    Dacă ați fost arestat și aveți o dată să apară în instanță, intrați într-un program de consiliere imediat pentru a aborda comportamentele care au condus la arestarea dvs. Dacă puteți apărea în instanță și spuneți că ați început deja consilierea, procurorul sau judecătorul va fi mai probabil să vă ordonați să continuați consilierea, mai degrabă decât să comandați timpul de închisoare.
  • Raportul citată adesea în acest articol, "nici o intrare: un sondaj național al programelor și inițiativelor de deturnare a justiției penale", conține o anexă care oferă o listă aprofundată a programelor de deturnare disponibile atât în ​​instanțele federale, cât și în instanțele de stat. Puteți găsi acest raport și apendicele de la CenterForhealThandCustice.Org.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar