Cum de campanie

Fie că sunteți în funcțiune pentru președintele corpului studențesc sau doriți să asigurați o poziție într-o alegere locală, luarea deciziilor de a conduce o campanie este o întreprindere mare. Vrei ca eforturile tale să aibă succes, dar puteți fi copleșită de toate detaliile și nu știți de unde să începeți. Frica nu, pentru că avem niște sfaturi utile cu privire la modul de a organiza și de a conduce o campanie de succes.

Pași

Partea 1 din 5:
Decizia de a alergaObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imaginea intitulată decide dacă are sau nu un copil Pasul 9
1. Reflectați asupra motivațiilor dvs. Poate că te-ai gândit să fugi la birou de ceva timp sau poate prietenii, familia, colegii sau profesorii dvs. au sugerat că veți fi minunat ca lider. Înainte de a vă decide să vă angajați să conduceți o campanie, ar trebui să petreceți un timp atent care să reflecte asupra dorinței de a candida la birou. Întrebați-vă următoarele întrebări:
  • De ce vrei asta? Vrei recunoașterea și prestigiul care vor veni cu a fi aleși sau doriți să reprezentați și să serviți un anumit grup de oameni? De ce?
  • Dacă vă decideți să rulați, vi se va cere să vă articulați motivele pentru care doriți să vă prezentați poziția, așa că trebuie să fiți clar asupra lor de la get-Go.
  • Imaginea intitulată Identificați punctele forte și punctele slabe Pasul 3
    2. Identificați-vă punctele forte. De ce credeți că ați fi cea mai bună persoană pentru slujbă? Care sunt punctele forte personale? De exemplu, sunteți pasionați și informați cu privire la problemele conexe? Ești energic sau ești în stare să te conectezi bine cu alte persoane?
  • Doriți să vă puteți explica ce vă aflați în afară de ceilalți candidați și să vă explicați cum veți fi capabili să vă serviți bine.
  • Imaginea intitulată Identificați punctele forte și punctele slabe Pasul 18
    3. Identificați punctele slabe. Cu ce ​​te lupți cu? De exemplu, este greu să gestionați proiecte concurente? Aceasta va fi o piedică pentru capacitatea dvs. de a conduce o campanie sau de a îndeplini responsabilitățile poziției?
  • Așa cum ar trebui să fiți conștienți de punctele forte, va trebui să fiți conștienți de slăbiciunile voastre, astfel încât să le puteți compensa sau să le corectați complet.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru un interviu de angajare Pasul 4
    4. Decideți dacă sunteți pentru sarcină. Aveți timp și energie pentru ambele campanii și în cele din urmă să faceți treaba, dacă sunteți aleși?
  • De asemenea, va trebui să vă asigurați că vă puteți dedica complet sarcinile de a alerga și de servire (sperăm) și va trebui să vă puteți convinge echipa și elementele de constituent pe care le faceți pentru provocare.
  • Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 12
    5. Întrebați-i pe cei în care aveți încredere pentru o evaluare a caracterelor. Înainte de a decide la campanie, ar trebui să începeți prin auto-reflecție, dar nu suntem întotdeauna cei mai obiectivi judecători ai propriilor noastre personaje și abilități. Cereți să vă așezați cu un prieten sau un mentor de încredere și să le explicați că vă gândiți să alergi pentru birou.
  • Cereți-i să schițeze ceea ce iau pentru a fi punctele forte și punctele slabe și apoi ascultați cu atenție și non-defensiv pe măsură ce răspund.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 7
    6. Pregătiți-vă pentru Long-Haul. Înainte de a vă decide să fugiți, trebuie să sortați detaliile și, după cum puteți face cel mai bine, în mod realist, cursul evenimentelor care vă așteaptă. Gândiți-vă la următoarele:
  • Cât timp va funcționa campania? În medie, câte ore o zi sau o săptămână va trebui să vă angajați să faceți campanie? Care sunt celelalte responsabilități și cât timp trebuie să le dedați? Fi sigur că veți putea echilibra toate acestea, păstrând în același timp sănătatea și sănătatea dumneavoastră.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 10
    7. Alegeți o cauză despre care sunteți pasionat. Poate doriți să rulați pentru a câștiga experiență sau pentru a face conexiuni care vă pot ajuta în cariera dvs. Acestea sunt valabile în timp ce obiectivele, dar rețineți că dacă inima voastră nu este în spatele cauzei voastre, alegătorii dvs. pot fi capabili să vadă prin asta.
  • Va trebui, de asemenea, să mențineți unitatea pentru a face de fapt lucrarea dacă veți câștiga, caz în care lucrați pentru ceva ce vă interesează vă va ajuta să persistați.
  • Partea 2 din 5:
    Construirea echipei dvsObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 10
    1. Angajați sau recrutați oameni inteligenți, creativi. Chiar dacă credeți că puteți conduce acest lucru pe cont propriu, există motive bune pentru a pune împreună o echipă de prieteni, voluntari sau chiar un personal plătit pentru a vă ajuta să conduceți lucruri. Aveți nevoie de cunoștințele și expertiza altor persoane și, de asemenea, trebuie să vă arătați constituenții că puteți lucra bine ca parte a unei echipe.
    • În timp ce ar trebui să luați în considerare cu siguranță aducerea oamenilor la bord care au o experiență anterioară cu campanie, nu vă faceți griji prea mult despre experiență.Alegeți oameni care împărtășesc aceeași viziune ca și dvs., care nu se tem să-și asume riscuri și cine poate aduce o perspectivă proaspătă asupra provocărilor pe care le veți confrunta.
  • Image denumită devenind președinte al Statelor Unite Pasul 6
    2. Uită-te la prietenii și familia ta pentru ajutor. Un punct de plecare natural Când căutați să găsiți o echipă este cercul dvs. interior. Du-te la oamenii care te cunosc cel mai bine și cine iubesc și te îngrijesc și vezi dacă sunt dispuși să vă ajute să atingeți acest obiectiv important.
  • Imaginea intitulată Fii un student inteligent Pasul 5
    3. Recrutați campusurile colegiului. Dacă aveți nevoie de ajutor calificat și pasionat pentru campania dvs., este posibil să găsiți membri de echipă excelenți la colegii și universități din apropiere. Consultați-vă cu șefii departamentelor academice pentru a vedea dacă pot recomanda studenți care ar putea avea nevoie de experiență de lucru.
  • Departamentele bune pentru a se afla sunt știința politică, istoria, administrarea afacerilor, filozofia și / sau jurnalismul. Mulți dintre acești studenți pot spera să se implice într-o zi în politică, să candideze pentru birou, sau speră să scrie sau să raporteze despre problemele actuale.Le puteți oferi o experiență valoroasă.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor cu aspectele tehnice ale campaniei dvs., este posibil să doriți să căutați studenții care sunt înscriși în cursuri de programare pe calculator.
  • Imaginea denumită devine membru al Delta Sigma Theta Pasul 8
    4. Recrutați din rândul membrilor asociațiilor și grupurilor. Ce grupuri sau asociații aparține? Sunteți membru al societății umane locale? Participați la biserică sau servicii religioase? Sunteți membru al oricăror cluburi politice? Dacă da, nu uitați să treceți cu vederea aceste grupuri care au membri cu interese comune. Este posibil să găsiți ajutor asemănător, pasionat și talentat.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pasul 5
    5. Contactați birourile locale ale partidelor politice. Există o șansă bună ca sucursala locală a Partidului republican, democrat sau libertarian să aibă o listă stabilită de voluntari care sunt dispuși să ajute la campanii.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 12
    6. Continuați să recrutați la evenimente de campanie. Odată ce ați creat echipa dvs. de bază și ați început să faceți campanie, nu doriți să faceți greșeala de a vă opri eforturile de recrutare. Întotdeauna să fie în căutarea la evenimente de campanie pentru oricine pare a fi un bun candidat pentru echipa ta.
  • Cineva din audiență pare deosebit de entuziast sau receptiv la mesajul dvs? Vrea cineva să stea după eveniment pentru a vorbi sau a împărtăși ideile lor cu dvs? Dacă da, probabil că aveți votul lor (bun pentru dvs!), dar ei pot fi, de asemenea, un membru potențial valoros al echipei dvs .: să-și înscrie ajutorul!
  • Imagine intitulată delegatul Pasul 8
    7. Delega. Odată ce aveți echipa dvs. în poziție, vor fi multe de făcut. Indiferent cât de talentați, energici sau inteligenți sunteți, nu puteți (sau nu ar trebui) să luați toate lucrările. Este important să înveți cum să delegeți sarcini membrilor echipei dvs. și să le dați libertatea și spațiul pentru a face treaba.
  • Va trebui să muncești din greu la găsirea unui echilibru atent între acordarea oamenilor de a-și face propria muncă, în timp ce întotdeauna fiind responsabilă pentru orice lucru care iese din campania dvs. Dacă vă arătați echipei că aveți încredere în ei cu ceva atât de important pentru dvs., ei vor fi mai motivați să nu vă lase în jos.
  • Imagine intitulată Fii un delegat național (SUA) Pasul 9
    8. Fi dispus să facă munca murdară. Chiar dacă nu veți face toate lucrările de către dvs. pentru această campanie, nu refuzați să efectuați sarcinile plictisitoare și mai puțin dezirabile. Fiți dispuși să vă ridicați mai devreme pentru a lipi cartierul cu pliante, du-te pe cafeaua ocazională alerga și nu fi mai presus de copii.
  • Veți putea să păstrați moralul în sus dacă trimiteți mesajul pe care nu îl veți cere subordonatelor dvs. să vă muncească pe voi înșivă că nu ar fi dispus să vă ocupați.
  • Partea 3 din 5:
    Obținerea campaniei dvsObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Scrieți o schiță biografică Pasul 8
    1. Creați un mesaj clar. Odată ce ați decis să fugiți, veți avea nevoie de o platformă pe care să o difuzați și veți avea nevoie de un mesaj clar și atrăgător.
    • Sloganul dvs. de campanie trebuie să fie concis, la-la-punct și ușor de amintit de alegători.
  • Imaginea intitulată Scrieți un discurs Introducerea pasului 9
    2. Invata din trecut. Înainte de a vă lansa propria campanie, cercetați campaniile de succes din trecut. A se vedea dacă actualul de birou este dispus să se întâlnească cu dvs. pentru a împărtăși orice sfat general sau pentru a vă oferi o perspectivă asupra a ceea ce a făcut sau nu a funcționat pentru ei.
  • Căutați modele și încercați să identificați caracteristicile comune ale campaniilor și candidaților care au continuat.
  • Cu toate acestea, este important, de asemenea, că sunteți dispus să faceți lucrurile în mod diferit și să riscați în propria dvs. campanie. Doriți să vă puteți separa și dacă doriți să schimbați status quo-ul și să conduceți în moduri noi și diferite, veți dori să arătați alegătorilor dvs. cum sunteți diferit și unic.
  • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un designer grafic Pasul 9
    3. Proiectați un logo-ul de capturare. Veți dori să faceți publicitate campaniei cu semne, postere și butoane. Petreceți o perioadă bună de timp care lucrează la un logo și un design care apare, trimite un mesaj puternic și este atrăgător vizual.
  • Este posibil să fie util să delegeți această sarcină unui membru al echipei dvs. cu un fundal în design sau art.
  • Imagine intitulată Rularea pentru președintele Statelor Unite Pasul 9
    4. Creați Swag. Asigurați-vă că ați renunțat la o cameră din bugetul campaniei dvs. pentru "Swag" pe care le puteți trece la evenimente: stilouri, tricouri și produse de copt cu autocolantul dvs. de campanie pe ele sunt opțiuni evidente și relativ ieftine.
  • Gândiți-vă la faptul că aveți un articol ușor mai scump disponibil pentru cei care sunt dispuși să facă donații sau o campanie semnificativă în numele dvs.: De exemplu, este posibil să doriți să comandați câteva pungi de Tote Nice cu logo-ul dvs. sau puteți comanda speciale cu telefon inteligent sau pentru cazuri iPad cu culorile campaniei sau sloganul încorporat peste ele.
  • Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 12
    5. Cercetați problemele. La un moment dat în campania dvs., veți avea fie să dați un discurs sau să participați la o dezbatere. Pe lângă faptul că aveți nevoie să vă articulați în mod clar mesajul și planul dvs., va trebui să puteți să indicați dovezi specifice pentru a vă susține poziția.
  • Adunați și memorați rezultatele studiilor, sondajelor sau mărturiilor relevante. De exemplu, dacă faceți campanie pentru un sediu al consiliului orașului și doriți să lucrați pentru a ajuta la reducerea criminalității, va trebui să fiți solidă cu privire la ceea ce sunt statisticile actuale ale criminalității. De asemenea, trebuie să puteți îndrepta către alte orașe care au reușit să facă față unor probleme similare și să demonstreze conștientizarea strategiilor lor eficiente.
  • Imagine intitulată Ridicați bani online Pasul 10
    6. Începeți un site de strângere de fonduri. Veți avea nevoie de bani pentru a plăti pentru tot ceea ce SWAG, pentru posterele și pliantele dvs. de campanie și pentru a vă acoperi costurile de călătorie, printre alte cheltuieli. Faceți-o ușor pentru suporterii dvs. să doneze prin configurarea unei pagini cu site-uri precum IndieGogo.com, gofundme.com, sau kickstarter.COM.
  • Asigurați-vă că ați stabilit unii dintre banii crescuți deoparte pentru a acoperi orice taxe asociate. De exemplu, Kickstarter evaluează o taxă de 5% a fondurilor ridicate în campanii de succes și, de asemenea, va trebui să plătească taxe și taxe de procesare a cardurilor de credit.
  • Imagine intitulată Run pentru Congres Pasul 16
    7. Fundraise off-line. Nu neglija să mergi la traseul tradițional atunci când ridicați fonduri: va trebui să deveniți confortabil, întrebându-i pe oameni pentru bani. Într-adevăr, chiar dacă aveți o platformă online pentru a primi donații, veți dori să începeți prin crearea de rețele și de a face cereri în persoană. Puteți apoi să direcționați potențialii donatori la site-ul dvs. și să le cereți să îl facă pe alții pe site-ul dvs.
  • Imagine intitulată Vorbește cu un tip de tip 15
    8. Întrebați politicos și direct și apoi așteptați un răspuns. Nu există nici un rost să bateți în jurul tufișului când sunteți strângere de fonduri. Lăsați cealaltă persoană să știe că căutați fonduri, astfel încât să puteți aduce schimbări pozitive. Pe scurt, dați-le mesajul dvs. de campanie (ar trebui să aveți o muscatura de sunet preparată) și apoi să faceți solicitarea dvs .:
  • Spune-le: "Am putut folosi cu adevărat ajutorul dvs. financiar" și apoi așteaptă răspunsul lor. Dacă nu primiți o ofertă imediată, este posibil să fiți tentați să vă porniți cu explicații și motive, dar cei care au executat campanii de succes sugerează că o așteptați cu răbdare până când cealaltă persoană se simte presată să răspundă.
  • Dacă cererea dvs. inițială este refuzată, reamintiți persoanei că orice sumă va ajuta, chiar dacă sunt doar câțiva dolari.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 7
    9. Discutați cu toată lumea și cu oricine când căutați fonduri. Nu mergeți la cei care credeți că aveți cele mai profunde buzunare. S-ar putea să fiți surprins de generozitatea celor care sunt mai puțin binecuviți, iar chiar și donațiile mici se vor adăuga.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 21
    10. Oferă recompense mici pentru contribuții. Aici luarea timpului pentru a proiecta și a ordona SWAG va plăti. Asigurați-vă că site-ul dvs. de strângere de fonduri online clarifică faptul că "cadouri" vor fi acordate la niveluri specifice de donare. În afară de oferirea donatorilor dvs. cu un mic stimulent pentru a dona, darul dvs. va servi ca un memento fizic al campaniei dvs. și le-ar putea solicita să iasă și să voteze odată ce vine ziua.
  • Imaginea intitulată Obțineți o copie a certificatului de naștere în Ohio Pasul 16
    11. Urmăriți individual cu donatorii. În timp ce va lua o muncă și o organizație suplimentară, este important să mulțumesc personal tuturor celor care au donat sau voluntar pentru campania dvs. Note de mulțumire sunt încă relevante astăzi, deci în timp ce ar trebui să le trimiteți cu siguranță, ar trebui să evitați să trimiteți tuturor un mesaj care este clar formulat și identic.
  • Este posibil să puteți delega o parte din lucrarea inițială în pregătirea notelor dvs. de mulțumire unui membru al echipei, dar pentru a face o impresie mai durabilă, asigurați-vă că ați lăsat-o deoparte un timp regulat pentru a trece prin ele pentru a adăuga o mână - Notă și semnătură.
  • Partea 4 din 5:
    Obținerea mesajului acoloObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată Faceți-vă zdrobiți-vă
    1. Aflați cine conduce cu adevărat lucrurile. Pe măsură ce începeți să obțineți mesajul dvs. publicului, doriți să vă asigurați că ajungeți la oameni cu puterea, conexiunile și influența reală. Este posibil să fiți tentați să vă concentrați toate eforturile asupra celor care sunt deja în poziții puternice sau care au cei mai mulți bani, dar identitatea cu adevărat influentă poate fi uneori surprinzătoare.
    • De exemplu, dacă executați pentru alegerile unui consiliu local, ați putea face o greșeală prin faptul că nu a reușit să ajungă la proprietarul celui mai popular bar din oraș, unde toți localnicii atârnă. Obținerea doar că aprobarea unei persoane ar putea face o mare diferență pentru dvs.
  • Imagine intitulată Ridicați bani online Pasul 12
    2. Ținteți oamenii potriviți. Nu poți fi toate lucrurile tuturor oamenilor, deci este important să te gândești la cine va fi cel mai receptiv la mesajul tău și la planul tău pentru viitor.
  • De exemplu, dacă rulați pentru un birou de clasă și faceți campanie pentru a restructura modul în care sunt oferite electives, trebuie să vă concentrați asupra obținerii voturilor studenților mai tineri care vor fi în jur pentru a beneficia de planul dvs.
  • Imaginea denumită devine un pas de congresie 18
    3. Adaptați mesajul dvs. către diferite audiențe. În timp ce este important ca platforma dvs. să rămână consecventă (de exemplu, nu promiteți un grup pe care îl veți lupta împotriva creșterii fiscale în timp ce vă promiți la altul că veți vota pentru a crește impozitele pentru proiectele de lucrări publice), vă va ajuta să renunți Livrarea și prezentarea dvs. pentru diferite audiențe. Trebuie să aflați despre problemele pe care membrii anumite grupuri le îngrijesc cel mai mult și, de asemenea, să învețe limba lor.
  • De exemplu, dacă vă întâlniți cu membrii unei comunități de pensionare, acestea se pot aștepta să fiți mai formale în prezentarea dvs. și să vorbiți despre chestiuni care le vor afecta în mod direct, cum ar fi propunerile dvs. pentru a oferi mese și servicii celor care sunt legați la domiciliu.
  • Când vă întâlniți cu alegătorii mai tineri, ei pot fi dezactivați dacă sunteți prea înfundați și puteți aprecia dacă lucrați în referințe la pop-cultură și discutați despre subiecte precum propunerea dvs. de a spori oportunitățile de locuri de muncă la nivel de intrare în comunitate.
  • Imaginea intitulată Scrieți o scrisoare de intenție Pasul 7
    4. Obțineți un site web și în desfășurare. În special pentru campaniile care vor dura mai multe săptămâni sau luni, ar trebui să creați un site web pe care potențialii dvs. alegători îl pot vizita. Aici veți descrie în mod clar mesajul dvs. de campanie și pozițiile dvs. cu privire la problemele relevante. De asemenea, trebuie să aveți un calendar cu evenimente și activități viitoare și puteți, de asemenea, să includeți mărturii și avizele de la susținătorii dvs.
  • Site-ul dvs. poate fi un instrument util, dar nu ar trebui să fie singura sursă de publicitate. Gândiți-vă la site-ul dvs. ca fiind un loc pentru ca oamenii să meargă pentru mai multe informații despre dvs. și despre planurile dvs. și ca un bulevard pentru a vă menține conectat cu susținătorii dvs.
  • Imagine intitulată Scrieți o schiță biografică Pasul 2
    5. Plasați adresa URL a site-ului dvs. pe toate materialele dvs. și actualizați-o în mod regulat. Pentru a obține avantajul maxim de pe site-ul dvs., asigurați-vă că constituenții dvs. sunt conștienți de existența sa și pot găsi cu ușurință. Astfel, va contribui la imprimarea adresei site-ului dvs. pe toate materialele dvs. de campanie fizică.
  • De asemenea, trebuie să actualizați site-ul web în mod regulat, astfel încât oamenii să aibă un motiv să se întoarcă frecvent.
  • Imagine intitulată Ridicați bani online Pasul 13
    6. Utilizați media socială în avantajul dvs. Un site web este un loc bun pentru a începe dacă doriți să ajungeți la o mulțime de oameni, dar nu uitați de alte puncte de vânzare pentru a ajunge la alegători, cum ar fi Twitter, Facebook și YouTube.
  • Asigurați-vă că aveți conturi de campanie separate pe aceste platforme media și să le actualizați în mod regulat cu mesaje pozitive și cu blurbs entuziaști despre progresul campaniei dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pas 17
    7. Profitați de formatele media tradiționale. Este minunat să aveți o prezență online atunci când faceți campanie, dar nu ar trebui să fie amploarea completă a campaniei dvs. De asemenea, veți beneficia de plasarea anunțurilor în ziarele locale, la radio și la televizor, dacă vă puteți permite acest lucru. Aceste formate sunt uneori văzute ca fiind mai grave, iar anunțurile dvs. vor ajunge la alegători care nu s-au mutat în lumea digitală.
  • Imagine intitulată Fii un delegat național (SUA) Pasul 14
    8. Ridicați numele dvs. de identificare. Recunoașterea numelui este esențială în orice alegeri. Alegătorii nu au adesea timp sau interes pentru a cerceta și a analiza mesajele candidaților. Adesea, vor vota doar pentru persoana (și / sau față) pe care o recunosc cel mai mult (aceasta este o parte din motivul pentru care productivitatea poate fi atât de greu de bătut).
  • Astfel, este extrem de important să vă aduceți numele (și fața) acolo, astfel încât alegătorii care știu cine sunteți în ziua alegerilor.
  • Imagine intitulată Fii un delegat național (SUA) Pasul 9
    9. Pătură orașul cu materialele dvs. de campanie. Indiferent dacă creați postere făcute manual sau tipăriți pliante fanteziste și semne de curte, este important să nu vă scufundați volumul materialelor dvs. publicitare. Pentru a obține numele dvs. de identificare, asigurați-vă că alegătorii vor vedea mementouri despre dvs. și campania dvs. la fiecare rând.
  • Imaginea intitulată Găsiți un nume interesant pentru banda dvs. Pasul 23
    10. Economisiți bani unde puteți. În timp ce ar trebui să cheltuiți banii dacă l-ați primit pe materiale profesionale, puteți găsi în continuare modalități mai ieftine de a crește recunoașterea numelui.
  • De exemplu, cretă de oțel veche de modă veche poate fi pusă în aplicare în zilele care au dus la o alegere școlară. Să recruteze abilitățile unui membru al echipei artistice și să le tragă pe toate trotuarele și pasarele.
  • Asigurați-vă că obțineți permisiunea autorităților relevante sau a proprietarilor de proprietăți în orice moment închideți materialele sau scrieți un mesaj pe trotuar, totuși.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 14
    11. Faceți legături cu mass-media locală. Asigurați-vă că deveniți cunoscuți de gazdele programelor de radio de radio local, reporterii de ziare și scriitorii Op-Ed. S-ar putea să vă puteți obține pe unul dintre programele lor sau să le convingeți să vă intervieveze.
  • Acest lucru vă va ajuta să vă măriți recunoașterea numelui și să vă răspândiți mesajul către mai mulți alegători, fără a lua de la bugetul dvs. de publicitate.
  • Partea 5 din 5:
    Pregătirea (și îngrijirea) singurăObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Rularea pentru președintele Statelor Unite Pasul 2
    1. Rochie partea. Când sunteți pe piața muncii, vi se spune adesea să vă îmbrăcați pentru slujba pe care o doriți, nu slujba pe care o aveți - care este Clichéd, dar este un clișeu pentru un motiv. Este într-adevăr important să vă prezentați alegătorilor prin îmbrăcămintea dvs. și de comportamentul dvs. într-un mod care să-i transmiteți-le că sunteți serios și pregătiți pentru slujbă.
    • Dacă faceți campanie pentru o funcție care vă va pune în contact cu liderii și oficialii comunității, acordați atenție modului în care se îmbracă. Poartă costume profesionale? Dacă da, ar trebui, atunci când vă aflați la evenimente publice.
  • Imagine denumită Rularea pentru președintele Statelor Unite Pasul 3
    2. Practicați-vă mesajul. Când vă este timpul să vă ridicați în fața oamenilor și să vă faceți pasul, nu doriți să vă bazați pe note sau pe un teleprompter pentru a vă aduce prin discurs. Tratați sarcina de a învăța să vă transmiteți mesajul ca orice altă abilitate, cum ar fi posibilitatea de a lovi în mod constant un baseball:
  • Fă-o din nou și din nou până când o poți face reflexiv. Nu doriți să căutați cuvinte sau trebuie să faceți pauze lungi pentru a vă aduna gândurile când vă aflați în fața audienței dvs.
  • Pentru a fi netedă și lustruită, practică în fața unei oglinzi, înregistrați-vă și profitați de prieteni și de familie care sunt dispuși să asculte (și să asculte) la discursul dvs. de-a lungul și din nou.
  • Imaginea intitulată comunica eficient Pasul 22
    3. Practicați răspunsul la Q & A dur. În afară de nevoia de a ști cum să vorbim despre platforma dvs. într-o manieră clară și angajată, va trebui să puteți răspunde la întrebări și obiecții din partea audienței sau a adversarului. Acest lucru poate fi incredibil de greu de făcut, mai ales dacă sunteți prezentat cu o întrebare neașteptată.
  • Pentru a vă pregăti și a ajuta la ameliorarea oricărei anxietate cu privire la faptul că nu puteți răspunde, înscrieți ajutorul unui prieten care se află pe partea opusă a problemei sau care este foarte bună la Avocatul diavolului.
  • Să-i arunce întrebări dificile, astfel încât să puteți practica să răspundeți rapid și eficient.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 7
    4. Să fie accesibil pentru constituenții dvs. Asigurați-vă că constituenții dvs. știu cum să intre în contact cu dvs. (și să urmați de fapt când oamenii cer întâlniri sau să vă trimită întrebări) și să fiți dispuși să sosiți mai devreme și să rămână târziu la evenimente, astfel încât să vă puteți întâlni individual cu oamenii cu oamenii.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. Pasul 15
    5. Da-i atingerea umană. Ar trebui să vă faceți cel mai bine să vă amintiți numele, fețele și detaliile personale ale celor care vin la evenimentele dvs. și cele pe care le sperați să le serviți. Acest lucru va merge mult spre a face un impact durabil asupra celor pe care doriți să vă votați pentru dvs.
  • Dacă puteți, să aveți un voluntar sau un personal stick aproape de dvs. în timpul evenimentelor pentru a jot în jos numele, informațiile de contact și pentru a înregistra detalii concise și memorabile despre persoanele cu care vă întâlniți.
  • De exemplu, ei vor observa că ahbed m. speră că cantina va oferi un bar de salată, că Maria S. este nou în oraș și ar dori să învețe despre rețelele de învățământ la domiciliu etc.
  • În timpul de nefuncționare, revizuiți notele religiousi, astfel încât să puteți numi oameni după nume data viitoare când le vedeți și le actualizați pe progresul dvs. pe problemele pe care le pasă.
  • Imaginea intitulată deveni un CongressPerson Pasul 19
    6. Fi întotdeauna on. Ori de câte ori vă aflați în public, ar trebui să vă mențineți poise-ul profesional și să fiți politicos și autentic pentru toată lumea pe care o întâlniți. Faceți acest lucru chiar și atunci când sunteți obosiți sau când credeți că campania este făcută pentru această zi.
  • De exemplu, serverul dvs. poate avea o rețea activă Facebook de 500 de prieteni sau poate prietenii apropiați de familie cu primarul. Dacă sunteți scurt cu ea după o zi lungă de campanie, ați pierdut semnificativ mai mult decât un singur vot.
  • Imagine intitulată Deal cu hărțuirea la locul de muncă și hărțuirea pasului 7
    7. Pastreaza-ti calmul. La un moment dat sau altul, adversarii dvs. vor încerca probabil să arunce murdăria la tine. În timp ce ați putea fi tentați să răspundeți în natură, veți lăsa o impresie mai bună dacă răspundeți cu demnitate și veți continua să vă tratați adversarii cu respect (chiar dacă credeți că nu merită acest lucru!).
  • Dacă sunteți numiți nume sau sunteți supuși atacurilor personale, pur și simplu răspundeți: "Nu simt că ceva bun sau productiv provine de la înclinare la niveluri atât de scăzute. Aș prefera să rămân pe subiect și să discutăm problemele într-o manieră matură."
  • Imaginea intitulată pierde greutatea fără a vă foraja pasul 10
    8. Aveți grijă de dvs. fizic și mental. În timp ce probabil că va trebui să lucrați mai mult, mai greu decât în ​​mod normal în timpul campaniei dvs., este important să vă prioritizați propria bunăstare. Dacă vă conduceți la punctul de epuizare mentală sau fizică, puneți în pericol campania dvs. și riscați să lăsați toată munca grea pe care ați făcut-o deja la deșeuri.
  • Faceți somn o prioritate, mâncați bine, exercițiu și programați pauze regulate și downtime, astfel încât să puteți reface magazinele de energie.
  • Imaginea intitulată deveni un pas cu pasul 2
    9. Păstrați învățarea și păstrați-vă la ea. Așa cum ar trebui să începeți campania dvs. studiind și reflectând, așa că ar trebui să vă încheiați campania cu acest exercițiu. Indiferent dacă câștigați sau pierdeți, veți beneficia de a lua timp pentru a vă analiza eforturile și cele ale adversarului dvs., astfel încât să puteți fi mai bine pregătiți pentru următoarea dvs. mișcare.
  • Dacă ați pierdut, oferim condoleanțele noastre, dar nu concluzionăm automat că viața dvs. ca slujitor public sa încheiat sau că nu veți putea niciodată să conduceți o campanie de succes. Permiteți-vă un pic de timp să vă simțiți în jos, dar apoi să reflectați asupra a ceea ce ați învățat și experiența pe care ați câștigat-o.
  • Ați făcut greșeli care par a fi evidente? Ce a avut succes în legătură cu campania dvs? Cum a făcut adversarul tău campania? Puteți învăța ceva de la ei pentru data viitoare?
  • Puneți aceste întrebări despre dvs., chiar dacă ați câștigat: doriți să vă asigurați că veți continua să folosiți tehnici care lucrează la următoarea campanie și să includeți idei noi care să vă facă un candidat și mai puternic în viitor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar