Cum să devii un kickboxer mai bun

Indiferent dacă sunteți un începător care este gata să părăsească în urmă boxul de umbră și să înceapă sparring cu alți luptători sau un luptător mai experimentat care caută să vă perfecționeze stilul, există întotdeauna loc pentru îmbunătățire în Kickboxing. Deoarece o mulțime de formare inițială se concentrează pe construirea infracțiunii, echilibrarea acestor abilități cu o apărare puternică și a unui forwork este esențială. Dar, indiferent de ce domenii au nevoie de cea mai mare lucrare, cel mai important lucru este de a aborda sesiunile dvs. de sparring cu o abordare studiată și obiective clare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea celor mai multe din sparring
  1. Imaginea intitulată devine un kickboxer mai bun Pasul 1
1. Începe încet. Odată ce sunteți gata să absolvi instruirea pe cont propriu la practicarea cu parteneri reali, rezistă nevoii de a trata sesiunile de sparring ca meciuri reale. În schimb, utilizați aceste sesiuni ca fiind ceea ce sunt: ​​practică. Începeți sparring într-un ritm și volum care se potrivește cu abilitățile dvs. în momentul actual, mai degrabă decât lansarea într-un joc al Total-out de la Get-Go.
  • Nu vă grăbiți în sparring. Lucrați cu antrenorul dvs. pentru a dezvolta bunele fundamente, cum ar fi controlul, echilibrul și puterea piciorului.
  • Pe măsură ce se apropie o potrivire viitoare, crește intensitatea la nivelul de potrivire în timpul săptămânii care duc la ea pentru a vă pregăti pentru o luptă reală. Permiteți o zi sau două de odihnă imediat înainte de meciul să se recupereze și să evite rănirea. Slow lucrurile din nou odată ce meciul a trecut, astfel încât să puteți continua să lucrați la tehnici noi sau să vă îmbunătățiți pe cei care au nevoie de mai multă muncă.
  • Imaginea intitulată devine un kickboxer mai bun Pasul 2
    2. Găsiți partenerul potrivit. Echipa cu oameni care sunt dispuși să rămână la un anumit ritm și volum. Evitați cei care pot escalada intensitatea sparnicii din plictiseală, lipsă de respect sau competitivitate. Înainte de a începe fiecare sesiune, aveți o conversație cu partenerul dvs. despre modul în care doriți să vă spargeți "și apoi sunteți de acord să rămâneți la acel nivel de intensitate.
  • Lucruri de luat în considerare atunci când discutați parametrii sparring-ului dvs. includ lungimea fiecărei runde, unde și unde să nu loviți și forța acceptabilă a impactului.
  • În mod ideal, găsiți un partener care este fie la același nivel cu tine, fie mai bine. Un partener cu abilități egale vă va permite celor doi să crească împreună, în timp ce un partener mai experimentat va avea cel mai probabil un control mai bun asupra nivelului de intensitate.
  • Imaginea intitulată deveni un kickboxer mai bun Pasul 3
    3. Rămân vigilenți. Odată ce voi doi începeți să vă spargeți, să fiți în căutarea primilor pași de escaladare. Chiar și atunci când aveți un partener bine înțeles, o grevă mai rapidă sau mai puternică decât convenită poate duce cu ușurință la o grevă și mai puternică sau mai puternică de la cealaltă, iar de acolo intensitatea va continua să muncească. Dacă găsiți ritmul și volumul care crește dincolo de ceea ce a fost discutat în prealabil (sau slăbiciune), vorbiți. Reintroduceți amândoi înapoi la nivelul de greutăți convenite.
  • Așteptați un partener sparring cu mai multă experiență decât să vă supraestimați abilitățile și / sau să regresați-vă în propriul lor nivel de performanță fără să-l realizați.
  • Așteptați un partener cu mai puțină experiență pentru a avea un timp mai dificil, rezistând nevoii de a le da toate.
  • Încercați să evitați loviturile de tranzacționare - ar putea fi eficientă pentru un timp scurt pentru a absorbi o grevă pentru a da o spate, dar, pe măsură ce lupta continuă, va începe să poarte corpul tău.
  • Imaginea intitulată deveni o lovitură mai bună a kickboxerului 4
    4. Spar cu obiective specifice în minte. Există prea multe tipuri diferite de greve și combo-uri pentru a utiliza eficient toate imediat de la început. Ușurați-vă așteptările dvs. Ia pașii copilului. Înainte de a vă sparge, determinați ce tehnici aveți nevoie pentru a lucra la cele mai multe. Alegeți una sau două pentru a vă concentra în orice sesiune dată. Aflați cum să faceți fiecare bine înainte de a vă extinde domeniul de aplicare și încorporarea altor tehnici.
  • Punchi: cârlig - jab-.
  • Kicks: Front-Hook-Round- lateral - rotire înapoi.
  • Combinații: 1) Kick frontal + Cross + Hook- 2) Left JAB + licitație laterală stânga + Crucea dreaptă + Lick-ul rotund- 3) Double stânga Jab + Cross + Hook + Lovitură rotundă.
  • Imaginea intitulată deveni un kickboxer mai bun Pasul 5
    5. Căutați feedback. Tratați partenerul dvs. sparring ca coechipier, nu un adversar. Utilizați-le ca sursă pentru indicii despre cum să vă îmbunătățiți tehnicile. După fiecare sesiune (mai ales dacă au reușit să vă domine pe tot sau să fiți surprize care vă ducea de pe picioare), întrebați-le ce deschideri au văzut care le-au permis să înscrie puncte pe tine. Să-și folosească ochii pentru a observa orice slăbiciune sau obiceiuri pe care le-ați arătat astfel încât să puteți lucra la ascunderea lor de la adversari vioriți.
  • Amintiți-vă: Teamanshipul este o stradă cu două sensuri, atât de reciproc. Fiți cinstiți cu feedbackul dvs. atunci când partenerul dvs. întreabă despre propria lor performanță și sfaturi de voluntariat atunci când le prindeți greșeli pe care acestea nu le cunosc, pentru a se asigura că vor face același lucru pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un kickboxer mai bun Pasul 6
    6. Găsiți mai mulți parteneri. Spar cu o varietate de persoane care variază în dimensiune, tip corp, viteza etc. Mergeți împotriva luptătorilor înalți, a luptătorilor scurți, a celor scârțâi, a celor care trăiesc repede și cei care se bazează mai puțin la viteză și mai mult pe forța brută. Căutați luptătorii drepți și stângaci pentru a afla cum să vă adaptați propria poziție și tehnici în ambele situații. Să dezvolte strategii pentru a contracara fortele forte ale fiecărui adversar și pentru a profita de slăbiciunile lor.
  • De exemplu, spuneți că sunteți foarte rapid pe picioare, în timp ce partenerul dvs. este mult mai mare, dar mai lent. Utilizați viteza dvs. pentru a intra și ieși din gama izbitoare cât mai repede posibil, cu suficient timp pentru că ați lovit, dar nu suficient pentru ca ei să facă același lucru. Acum, să spunem contrariul: adversarul tău este mult mai rapid pentru tine. Înapoi în colțuri, astfel încât ei nu au loc să se retragă.
  • Imaginea intitulată Deveniți un pic de kickboxer mai bun Pasul 7
    7. Purtați greutăți. Purtați greutăți de trei până la cinci lire și glezne în timpul sesiunilor de spargere, precum și în timpul altor formări. Cresc obișnuiți să trebuiască să lucreze mai mult pentru a realiza în mod eficient greve, blocuri și lucrări de picior. Dezvoltați viteza și puterea necesară cu această greutate suplimentară pentru a vă mări rezistența în timpul meciurilor vii, când mâinile și picioarele vor fi atât de ușoare fără greutăți.
  • Acest lucru vă va face mai ușor să vă păstrați mâinile în sus pentru a bloca grevele în ciuda creșterii obosite pe parcursul unor meciuri deosebit de lungi sau brutale.
  • Fiți conștienți că utilizarea consecventă a greutăților gleznei și a picioarelor a fost legată de răniri datorită tulpinii suplimentare pe care le pun pe articulații. Astfel de leziuni nu sunt universale între toți utilizatorii, dar joacă în siguranță oricum. Evitați să le utilizați tot timpul și să întrerupeți imediat dacă începeți să simțiți durerea în articulațiile din apropiere, tendoanele și ligamentele.
  • De asemenea, puteți utiliza o vestă ponderată pentru a vă întări picioarele atunci când faceți exerciții cum ar fi sprinturile și lunges.
  • Imaginea intitulată deveni un kickboxer mai bun Pasul 8
    8. Utilizați plăcuțele de focalizare. Luați timp de la sparring pentru a vă practica infracțiunea. Cereți unui partener să vă mențină tampoane pentru a vă pune și a lovi cu piciorul. Utilizați această ocazie pentru a vă perfecționa grevele fără a fi nevoie să vă faceți griji că ați fost loviți în schimb. Concentrați-vă pe furnizarea grevelor cu forță optimă și un efort minim, astfel încât să faceți acest lucru să vă fie mai natural în mijlocul unui meci.
  • Metoda 2 din 3:
    Consolidarea apărării
    1. Imaginea intitulată devine un kickboxer mai bun Pasul 9
    1. Păstrați-vă capul mobil. Țineți-vă mâinile în sus pentru a bloca grevele conform instrucțiunilor, dar nu vă bazați singur pentru a vă menține capul protejat într-un meci. În plus față de ridicarea mâinilor și a brațelor pentru acoperire, faceți capul o țintă în mișcare, astfel încât grevele adversarului dvs. să fie mai puțin probabil să se conecteze. Stați în fața unei oglinzi. Imaginați-vă că aveți un marcator fixat în partea de sus a capului. Acum practică mișcarea capului ca și cum ați scrie o scrisoare specifică a alfabetului pe tavan, din nou și din nou.
    • Stick la litere care sunt simple în design, cum ar fi t, v, c, s, și l. Asigurați-vă că ați practicat imaginea lor oglindă, de asemenea.
    • Nu vă deranjează cu litere mai complicate, cum ar fi A, B și R, sau orice altă scrisoare care continuă să se simtă incomodă în practică, deoarece aceste mișcări ale capului au puțină practică într-un meci.
    • Odată ce fiecare mișcare se simte naturală după ce le-ați practicat în fața unei oglinzi, le încorporați unul câte unul în sesiuni de spargere pentru a afla care funcționează cel mai bine ca o manevră evazivă împotriva anumitor greve.
    • Încercați să utilizați o minge de alunecare pentru a vă ajuta să lucrați la reacțiile dvs. și la mișcarea capului.
  • Imaginea intitulată deveni un pic de kickboxer mai bun Pasul 10
    2. Voluntar pentru a ține tampoane. Când împerecheați cu un partener pentru a practica greve, nu vă înșelați prin plasarea prea multor accent pe rândul dvs. ca atacant. Utilizați rolul ca grevă pentru a vă îmbunătăți apărarea. Din moment ce nu trebuie să vă faceți griji că ați lovit oriunde altfel decât tampoanele dvs., profitați de această ocazie pentru a consolida abilitățile dincolo de infracțiune:
  • Să ia timp pentru a analiza pozițiile și tehnicile partenerului. Dezvoltați-vă abilitățile de a-și identifica punctele slabe și obiceiurile în acest moment, astfel încât să fiți mai rapid să recunoașteți aceleași slăbiciuni ale altor adversari în timpul meciurilor vii.
  • Deoarece aveți mai puține lucruri de făcut cu mâinile dvs., utilizați această ocazie pentru a vă concentra munca. Aflați cum să dictați lupta cu picioarele dvs. Concentrați-vă asupra modului în care vă puteți alterni viteza, poziția și direcția pentru a perturba tempo-ul partenerului dvs. și pentru a le sprijini în direcții pe care nu doresc să le ducă.
  • Imaginea intitulată devine un kickboxer mai bun Pasul 11
    3. Cresc obișnuiți să fie loviți. Hit-ul de a fi literalmente să fie o lovitură atât fizic cât și mental. Se confruntă cu realitatea că acest lucru se va întâmpla. Nu definiți "Fighterul perfect" ca pe cineva care nu este lovit niciodată. În schimb, scopul de a fi luptător perfect care se întoarce din spate de la lovituri instantaneu. Îmbrățișați fiecare grevă care se strecoară de apărarea dvs. în formare ca o oportunitate de a crește atât de familiarizați cu senzația de a fi lovită.
  • Când este rândul tău să dețină tampoane atunci când practică greve cu un partener, concentrați-vă pe blocurile și scuturile pentru a normaliza în continuare simțul de a primi lovituri, astfel încât acestea să fie mai puțin de distragere în meciurile vii.
  • Utilizați bilele de medicină pentru a vă familiariza miezul cu a fi lovit. Cereți unui partener să stea alături de dvs. în timp ce vă aflați pe podea și faceți prăbușiri, sit-up-uri, stikes AB sau exerciții similare în care spatele este pe teren între fiecare rep. Înainte de a începe, sunteți de acord cu valoarea forței pe care partenerul dvs. îl va folosi. Apoi, între fiecare rep, atunci când spatele este plat pe pământ, lăsați-i să cadă sau chiar arde mingea de medicament direct la ABS.
  • Imaginea intitulată devenind o lovitură mai bună a kickboxerului 12
    4. Ține-ți ochii deschiși. Cu cât este mai apropiat adversarul tău, cu atât este mai probabil unul dintre voi poate elibera o grevă în clipi de ochi. Așa că nu clipește! Evitați lipsa unei greve primite sau a unei deschideri din partea lor că puteți profita de. Țineți-vă ochii curățați cât mai mult posibil atunci când vă aflați în apropiere și clipește rapid pentru al compensa atunci când vă răspândiți bine unul de celălalt.
  • Menținerea ochilor deschisi atâta timp cât puteți este o tehnică pe care o puteți practica cu ușurință atât în ​​inel, cât și în afara inelului.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea locurilor de muncă în afara inelului
    1. Imaginea intitulată devine un kickboxer mai bun Pasul 13
    1. Jog. Construiți rezistență fizică care va duce la meciuri din inel. În același timp, creșteți obișnuiți să vă mișcați foarte mult picioarele în timpul meciurilor. Pentru a evita supraexploatarea și riscul de rănire, începeți cu joguri zilnice atât la un ritm cât și o durată pe care o puteți gestiona cu ușurință, astfel încât să fiți în stare să conversezi cu un partener fără a deveni prea înfășurat.
    • Dacă este necesar, alternați între jogging și mers pe jos la început dacă rezistența dvs. este scăzută la început. Porniți la un ritm de jogging timp de un minut, apoi cade înapoi la mers pe jos timp de patru minute. Repetați de trei ori pentru un total de 20 de minute. Pe măsură ce acest lucru crește mai confortabil, creșteți timpul petrecut pe jogging și reducerea celui petrecut de mers pe jos câte un minut fiecare dintre rulare pentru a alerga până când veți fi în măsură să jogs confortabil timp de 20 de minute fără oprire. De acolo, adăugați incremente suplimentare de cinci sau zece minute la rundele dvs., deoarece acestea devin mai ușor de gestionat.
  • Imaginea intitulată deveni o lovitură mai bună a kickboxerului 14
    2. Rulați sprints. Odată ce sunteți în stare să faceți jogging pentru o cantitate echitabilă de distanță, lucrați la creșterea vitezei. Îmbunătățiți-vă capacitatea de a izbucni în mișcare la viteză maximă, astfel încât să puteți mișca rapid în jurul inelului. A lovit piesa și rulați repetați la 100 de metri imediat.
  • Din nou, începeți mici pentru a evita supraexploatarea și răniți-vă. Păstrați doar la o mână de repetări la început. Începeți cu un sprint mai puțin decât complet, pe care îl puteți menține de la început până la finalizarea fiecărui rep, astfel încât ultima replică să corespundă aceleiași viteze ca și primele dvs. Deoarece fiecare antrenament devine mai ușor, creșteți viteza la un sprint complet. Apoi adăugați un rep sau două la fiecare antrenament.
  • Asigurați-vă că mergeți mai întâi la o scurtă jogging pentru a vă încălzi picioarele și pentru a reduce șansele de rănire.
  • Alternativul de funcționare pe distanțe lungi și sprinturile vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rezistența și recuperarea, vă pregătiți, de asemenea, pentru haosul unui meci de box.
  • Imaginea intitulată devine un kickboxer mai bun Pasul 15
    3. Încărcați dealurile. După încălzirea cu o scurtă jogging, alerga intervale până la panta unei înclinări scăzute, abrupte sau, dacă toate dealurile din zona dvs. sunt toate incredibil de mari, marcați o linie de finisare de-a lungul pantei pe care o puteți ajunge la aproximativ opt la Douăsprezece secunde. Strângeți dealul cu pași scurți. Plimbare sau jogging înapoi, apoi repetați. Dezvoltați abilitatea de a vă izbucni de la degetele de la picioare cu acest antrenament, ceea ce maximizează cea mai mare cantitate de mușchi din picioare.
  • Ca și în cazul întregii cursuri de formare, luați pașii copilului la început pentru a vă familiariza cu cerințele fizice ale acestui antrenament. Ușurați ritmul la început. Scopul de a rula o viteză consistentă în fiecare report în timpul antrenamentului. Odată ce puteți reuși să executați acel ritm de la început până la sfârșit, măriți viteza cu următorul antrenament.
  • Imaginea intitulată devine un kickboxer mai bun Pasul 16
    4. A sări coarda. Îmbunătățiți echilibrul în timp ce vă exercitați picioarele și picioarele cu o varietate de antrenamente de salt. Săriți cu ambele picioare timp de trei minute într-un ritm lent până când acest lucru devine aproape fără efort. Apoi alternați între rapid și lent cu intervale de 30 de secunde ale fiecărei viteze, pentru un total de trei minute.
  • În alte runde, lipiți să săriți pe un singur picior pentru un total de zece pași, apoi treceți la cealaltă, până când se ridică cele trei minute. Evitați să lipiți doar un ritm sau stil de antrenament la antrenament, astfel încât să vă puteți adapta mai bine la schimbările rapide ale vitezei adversarului în inel.
  • Imaginea intitulată devine un kickboxer mai bun Pasul 17
    5. Pașii cutie. Găsiți un pas, cutie robustă sau altă suprafață ridicată care vă va susține greutatea. Utilizați unul care este aproximativ un picior de mare, sau aproximativ shin la nivel atunci când stați lângă el. Faceți antrenamente pas la viteza de sprint. Faceți pași "One" (returnând fiecare picior la nivelul solului înainte de a urca cu celălalt picior), pași "dublu" (aducând un picior în sus, apoi celălalt, înainte de a reveni la nivelul solului) sau o combinație a celor două , pentru a crește viteza și forța.
  • Consistența este esențială, astfel încât să porniți cu intervale moderate de 30 de secunde fiecare până când vă puteți efectua fiecare la o viteză uniformă, fără nici o greșeală. Apoi creșteți treptat repetările cu 10 sau 15 secunde în viitoarele antrenamente.
  • Imaginea intitulată deveni o lovitură mai bună a kickboxerului 18
    6. Practicați susținerea în sus. Configurați un minim de patru conuri de trafic (sau alte obstacole adecvate) într-o linie dreaptă. Plasați-i în mod egal, cu suficient spațiu între fiecare pentru tine să țese între ele. Stați la capul liniei cu spatele la conuri. Apoi, ținându-ți călcâiul de pe pământ, jogging înapoi și țese în jurul fiecărui con. La capătul liniei, cu fața prin pivotarea pe mingea unui picior, apoi repetați. Creșteți încrederea în retragerea de la adversarii dvs., fără a vă împiedica propriile picioare sau pentru a vă uita în spatele dvs.
  • Indiferent de obiectele pe care le alegeți în loc de conuri de trafic, asigurați-vă că sunt relativ moi sau altfel puțin probabil să provoace vătămări dacă faceți câteva greșeli la început.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar