Cum să întrebați întreprinderile pentru donații

Indiferent dacă lucrați pentru un nonprofit sau încearcă doar să strângeți bani pentru o echipă de ligă mică sau pentru un fond de strângere de stat, solicitarea donațiilor poate fi o perspectivă intimidantă. Întreprinderea întreprinderilor poate părea și mai intimidantă, mai ales dacă credeți că abordarea dvs. ar trebui să fie diferită de modul în care solicitați persoanelor. Dar, în realitate, ar trebui să întrebați întreprinderile pentru donații în același mod în care ați solicita indivizilor. Afișează abordarea dvs. față de persoana pe care o întrebi, să prezinte o scrisoare oficială și să se întâlnească cu ei în persoană pentru a discuta despre proiectul dvs. și motivele pentru care ar trebui să o doneze afacerea lor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea abordării dvs
  1. Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 1
1. Decideți ce companii pe care doriți să le întrebați. Afacerile pe care doriți să le cereți pentru donații vor depinde de tipul de caritate sau de alt proiect pe care îl ridicați bani. Se concentrează asupra întreprinderilor care ar beneficia într-un fel de donație.
  • Oferind afacerii un motiv bun pentru a dona face mai probabil ca ei vor face acest lucru. De exemplu, dacă ridicați bani pentru o echipă locală Liga Liga, concentrați-vă asupra întreprinderilor mici care sunt deținute de persoanele care locuiesc în comunitatea dvs., astfel încât să poată obține unele publicitate din sponsorizare.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 2
    2. Faceți cercetarea. Înainte de a începe să abordăm o afacere pentru donații, trebuie să învățați tot ce puteți despre afacerea și tipurile de organizații la care afacerea donează în mod normal.
  • Aflați mai multe despre afacerea însăși și despre ceea ce oferă comunității, astfel încât să puteți determina ce beneficii donarea ar oferi afacerii.
  • Dacă afacerea are un site web, este posibil să aflați mai multe despre afacerea și strategiile și politicile sale de donație acolo. Pentru întreprinderile mici locale, faceți o căutare generală pe Internet pentru site-urile de știri locale sau blogurile de interes comunitar.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 3
    3. Identificați persoana responsabilă cu donațiile de afaceri. Dacă trimiteți o solicitare generică pentru donații, probabil că va fi aruncată în coșul de gunoi și nu a citit niciodată. Pentru a vă asigura că afacerea vă ia cererea în serios și o consideră, adresați-vă solicitării unei anumite persoane.
  • Dacă vă apropiați de o corporație mai mare, de obicei puteți găsi numele acestei persoane vizitând site-ul corporației sau prin apelarea unui număr general de informații de afaceri.
  • Cu întreprinderi mici, locale, nu poate fi o persoană specifică (altul decât proprietarul) care se ocupă de donații. Doar apelați sau opriți de afacere și întrebați.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 4
    4. Adaptați abordarea dvs. individului. Odată ce aveți numele unei persoane care se ocupă de donațiile pentru afaceri, faceți unele cercetări asupra lor. Să presupunem că opinia lor personală va avea un anumit influență dacă afacerea face o donație.
  • De exemplu, să presupunem că ridicăm fonduri pentru a construi un nou adăpost de animale no-ucide în comunitatea dvs. Dacă aflați persoana responsabilă de donații pentru o afacere adoptată trei câini dintr-un adăpost, puteți apela la dragostea lor de animale pentru a-și stoca interesul față de proiectul dvs.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 5
    5. Oferi ceva în schimb. Când vă apropiați de o afacere pentru a cere o donație, gândiți-vă ca o afacere mai degrabă decât să vă gândiți ca un individ caritabil. Întreprinderile nu dau organizațiilor sau proiectelor caritabile pentru motive complet altruiste.
  • În mod obișnuit, o afacere va face o donație deoarece doresc să-și îmbunătățească imaginea sau să stea în comunitate și, în cele din urmă, să atragă mai mulți clienți. Căutați modalități în care o donație către organizația sau proiectul dvs. ar putea realiza acest lucru.
  • De exemplu, dacă căutați donații pentru o echipă Little Liga, puteți oferi un pachet de sponsorizare care include plasarea logo-ului afacerii pe uniformele copiilor. Acest lucru oferă afacerii cu publicitate și încurajează, de asemenea, familiile copiilor din echipă să facă cumpărături la acea afacere.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 6
    6. Practicați-vă abordarea. Dacă doriți să obțineți o donație de afaceri, de obicei doriți să vă prezentați solicitarea dvs. în persoană. De obicei este mult mai dificilă pentru ca cineva să scadă o cerere de donație atunci când această solicitare este făcută în persoană.
  • Craft un discurs scurt care durează câteva minute și memorează-l. Practică în oglindă sau în fața prietenilor. Ele vă pot oferi pointeri pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți livrarea.
  • Practicați-vă discursul până când îi dați devine a doua natură. Când vorbești cu proprietarul afacerii, nu vrei să sune cum recitați ceva pe care tocmai l-ați memorat.
  • Metoda 2 din 3:
    Compunerea unei scrisori
    1. Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 7
    1. Căutați șabloane. Înainte de a programa o întâlnire cu un proprietar de afaceri sau un reprezentant pentru a solicita o donație, trimiteți o scrisoare (prin poștă sau prin e-mail) care le introduce către organizația sau proiectul dvs. și explică faptul că doriți să solicitați o donație.
    • Dacă nu sunteți confortabil crafting o scrisoare pe cont propriu, puteți face o căutare generală pe Internet pentru scrisori de eșantionare sau șabloane. Utilizați-le ca ghiduri pentru scrisoarea dvs., dar fiți atenți la copierea acestora cuvânt-for-word - pot include informații care nu se aplică situației dvs.
    • Caută "scrisoare de interogare a donării de afaceri" sau "o scrisoare de donație nonprofit" și descărcați sau imprimați mai multe pe care le puteți utiliza. În acest fel, puteți compara și contrastul pentru a găsi formularea corectă pentru nevoile proiectului dvs. special.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 8
    2. Creați o schiță. Înainte de a vă elabora scrisoarea, puteți utiliza o schiță de bază pentru a vă organiza gândurile și asigurați-vă că includeți toate informațiile importante pentru cititorul să știe înainte de a lua în considerare efectuarea unei donații.
  • Lucrul de la o schiță mai degrabă decât de a staționa în jos și de a scrie scrisoarea dvs., de asemenea, vă va păstra de la Rambling și vă va asigura că scrisoarea dvs. este directă și la punct.
  • Proprietarii de afaceri sunt ocupați. Nu scrieți mai mult decât o pagină și încercați să respectați faptele de bază. Îi poți convinge odată ce îi întâlnești în persoană.
  • Descrieți scrisoarea, chiar dacă intenționați să o trimiteți ca un e-mail. Încă mai vrei ceea ce scrieți să fii concis și bine organizat.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 9
    3. Începeți cu o scrisoare de interogare. O scrisoare de interogare scurtă și simplă permite proprietarului sau reprezentantului afacerii să știe puțin despre proiectul dvs. nonprofit și că le contactați pentru a solicita o donație. În felul acesta nu sunt prinși de gardă.
  • Porniți scrisoarea dvs. prin introducerea dvs. și includeți o propoziție sau două despre organizația sau proiectul dvs. Apoi spuneți că doriți ca afacerea să fie implicată. Explicați modul în care o donație ar putea beneficia de acea afacere particulară.
  • Utilizați informațiile pe care le-ați câștigat din cercetarea dvs. pentru a include un apel personal la persoana care va citi scrisoarea dvs.
  • Închideți scrisoarea solicită o întâlnire pentru a discuta mai departe oportunitatea și pentru a mulțumi persoanei pentru timpul și considerația lor.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 10
    4. Programeaza o intalnire. După ce ați trimis scrisoarea dvs. afacerii, dați proprietarului sau reprezentantului câteva zile să o citească și să vă contacteze pe cont propriu. Dacă nu auziți de la ei într-o săptămână sau cam asa ceva, sunați afacerea să urmeze.
  • Când numiți afacerea, cereți să vorbiți cu persoana căreia ați trimis scrisoarea. Când vorbim, fii cordial. Explicați cine sunteți și întrebați-i despre scrisoare. Să fie cordial și să le informeze dacă problema este sensibilă la timp.
  • Încercați să programați întâlnirea într-o săptămână sau două de momentul în care ați trimis scrisoarea dvs. Doriți proiectului dvs. să rămână proaspăt în mintea destinatarului.
  • Dacă ați trimis scrisoarea dvs. prin e-mail, este potrivit să trimiteți un alt e-mail (sau pur și simplu răspundeți la e-mailul original) pentru a urmări.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 11
    5. Faceți cunoștință cu proprietarul sau reprezentantul afacerii. Când vă prezentați la afacere pentru a vă îndrepta organizația sau proiectul și cererea unei donații, fiți conservatoare și respectuoasă. Vrei să ieșiți ca pe cineva în care pot avea încredere în banii lor.
  • La întâlnire, livrați discursul pregătit. Luați întrebări cu privire la proprietarul sau reprezentantul afacerii. Stresul beneficiilor donarea cauzei dvs. vor oferi afacerii.
  • Dacă vi se pune întrebări la care nu cunoașteți răspunsul, oferiți-vă să găsiți răspunsul și să vă întoarceți mai degrabă la ei, mai degrabă decât să vă acoperiți sau să faceți ceva în zbor. Nu vă fie frică să spuneți că nu știți - un om de afaceri va aprecia onestitatea și inițiativa dvs. de a găsi răspunsul pentru ei.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 12
    6. Urmăriți o scrisoare de perspectivă. După ce v-ați întâlnit cu proprietarul de afaceri sau cu reprezentantul, obțineți angajamentul de angajament al sponsorizării în scris. Chiar dacă ți-au scris o verificare la întâlnirea dvs., încă mai vrei să o faci în scris.
  • În scrisoarea dvs. perspectivă, doriți să evidențiați specificul cu privire la suma de bani pe care afacerea le-a promis să doneze și ceea ce vor obține în schimbul acestei donații (cum ar fi publicitatea).
  • Faceți o copie a scrisorii dvs. semnate pentru înregistrările organizației dvs. înainte de a le trimite. Atașați o copie a cecului de afaceri sau o chitanță pentru donarea afacerii la scrisoare.
  • Puteți trimite această scrisoare prin e-mail, dar în majoritatea cazurilor va dori, de asemenea, să trimiteți o scrisoare de hârtie pentru înregistrări.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 13
    7. Accept "Nu" grațios. Puteți intra într-o situație în care proprietarul vă spune că afacerea nu face nicio donație în acest moment. Ne mulțumim pentru timpul lor și oferă informații de contact în cazul în care își schimbă mintea.
  • Metoda 3 din 3:
    A face legături
    1. Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 14
    1. Stabiliți o prezență socială a mass-mediei. Paginile media sociale vă pot ajuta să faceți suport pentru proiectul sau organizarea dvs. De asemenea, puteți face publicitate donațiilor de întreprinderi care și-au promis sprijinul.
    • Căutați conexiuni cu întreprinderile locale că cercetările dvs. indică faptul că sunt în acord cu obiectivele pentru proiectul dvs. sau organizația dvs. în general.
    • Cereți conexiunilor individuale să vă îndrepte către alte întreprinderi sau organizații care ar putea fi interesate de proiectele dvs. în curs de desfășurare.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 15
    2. Creați oportunități de rețea. Aprecierea la evenimentele comunitare și realizarea prezenței dvs. cunoscute cu organizațiile de afaceri locale este o modalitate de a obține proiectul sau organizația dvs. fără a face o mulțime de muncă suplimentară.
  • Concentrați-vă pe evenimente comunitare sau pe funcțiile de rețele de afaceri care au legătură cu proiectul sau organizația dvs. De exemplu, dacă credeți bani pentru a construi un adăpost pentru animale, s-ar putea să mergeți la spectacole de câini comunității sau să discutați cu magazinele de animale de companie locale și la groomers de câini.
  • Nu hassle oamenii pentru donații la un eveniment - se vor simți ca și cum le puneți la fața locului și veți lăsa o impresie proastă. În schimb, spuneți-le pur și simplu despre proiectul sau organizarea dvs. și oferiți-le să le trimiteți mai multe informații dacă sunt interesați.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 16
    3. Căutați sfaturi. Oamenii iubesc adesea când sunt tratați ca un expert și au cerut sfaturi. Dacă proiectul sau organizația dvs. are nevoie de asistență sau dacă aveți o problemă, nu vă puteți da seama, solicitarea unui lider de afaceri este, de asemenea, o modalitate bună de a face suport.
  • De exemplu, să presupunem că ați cerut unui agent imobiliar local pentru sfaturi despre găsirea unei clădiri potrivite pentru un adăpost de animale pe care doriți să îl construiți. Agentul imobiliar vă arată în câteva locații minunate. Lăsați-i să știe că aveți nevoie de donații. Din moment ce agentul a ajutat, ei ar putea acum să simtă că au un interes special în a vă vedea proiectul să reușească.
  • Imagine intitulată Adresați-vă întreprinderilor pentru donații Pasul 17
    4. Menține o relație continuă. Chiar dacă ați solicitat doar o donație pentru un proiect unic, pe termen scurt, păstrați legătura cu proprietarul sau reprezentantul afacerii. Acest lucru comunică că donarea lor este apreciată.
  • Trimiteți un buletin informativ de e-mail care să actualizeze toți cei care au donat progresul proiectului dvs. sau statutul organizației dvs. Vorbește despre realizările dvs. și cum sunt folosite donațiile.
  • De asemenea, puteți trimite carduri de naștere sau de vacanță donatorii dvs. pentru a-ți exprima aprecierea. Tratați-vă donatorii - atât indivizi, cât și întreprinderi - ca și cum fac parte din familie.
  • Patronează afacerea și îi încurajează pe alții să facă același lucru. Spuneți oamenilor să lase proprietarul afacerii să știe că le-ați trimis.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar